Søk i stiler
 

Gutten i fra west


Et sleivspark til sosseguttene fra Oslos vestkant.

Sjanger:KåseriLastet opp:05.09.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift


Vi kjenner alle til dem. Vi har i hvert fall alle vært bort i en. Guttene som må opp før sola står opp, for å gå gjennom alle skapene med skjønnhetsprodukter: hudkremer, hårkremer, dyreste shampooen på markedet, lotion, parfymer, deodoranter og så må vi ikke glemme brunkremen, av alle ting. Så er vi kommet til dagens plagg, går vel i den "normale" stilen, Armani-bukser, Rosa Lacoste-skjorte med en matchene Gant-genser over. Det halvlange håret er dratt ordentlig bakover, glinser som en smurt bakeform, med det rosa båndet som går i ett med Lacoste-skjorten. Gant-genseren matcher selvfølgelig skoene, som igjen matcher Jacobs klokken på venstre arm. En normal dag for disse guttene er shopping i Oslo/Bærums dyreste merkebutikker, med pappa, eller skal vi heller si visakortet på slep. Solarium er også med på dagens timeplan, de fleste guttene, brunere enn de innfødte i Afrika. Med ett motto som lyder noe som *Brunt hele året, Matcher til håret* også må vil ikke glemme at brun faktisk er inn i år.

 

I helgene går det for det meste i de KEEGE partye'r,med de KEEGE folka med rett stil. Sjekker opp jenter, hvor kravet for de fleste er: flere lag med brunkrem, de rette dyre klærne, maksimum 55kg, hvor 30% skal sitte i puppene, alt annet er egentlig ikke så viktig. smart eller dum? Whatever, det eneste som står i hodene deres er deres egen kariere, advokat i pappas private advokatfirma, eller lege, som bestefar. En ting er sikkert, de satser høyt, høyere enn de selv klarer å hoppe med de stramme Armani-buksene klistret til kroppen.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

jajegerkeeg
05.11.2007 20:49

Bra!
10
anbefalinger
faen så taper du er! sikkert støgg som juling med lazaron klær og en hettegenser du bruker hvær dag. Ja nesten alle folk bærum og oslo vest er keege og det er kun tre ord som vi i bærum/oslo vest uttaler med A og det er Pappa, Visa og villa. Denen teksten sugde. det er bare posetive ting og skrive om keege folk. De holder den norske standaren oppe! Gå og knull en ku i toern! og så ta en tau rundt hodet ditt og hopp utenfor ett stup!

Yup
25.11.2005 12:18

Bra!
7
anbefalinger
Jeg tror jeg aldri har sett en så bra beskrivelse av de "Keege". Og jeg kan bekrefte at alle de "Keege" jeg har møtt, har levd opp til det som står her. Hvor har det blitt av språket, for ikke å snakke om hjernecellene. Antar at det er alle kjemikaliene i hårproduktene og kremene som har etset seg inn i hodene på dem. Det er faktisk ikke noe galt med litt gele, voks eller hva man har lyst til å bruke, men når man har så mye produkter på seg, så ser man egentlig bare ut som et veldig "dandert" vokslys... Om man hadde satt en veke i håret på en av de "Keege", og tent på, så hadde det sikkert brent i en time eller to!

armani
18.03.2006 19:46

Bra!
6
anbefalinger
jeg synes din tekst er helt feil fremstilt, du skriver om folk som har mere penger enn andre som dødssynd, seriøst. hva er galt å gå på keege fester hvor folk er samme som deg? alle søker jo til sitt eget miljø!

kattia
24.04.2006 21:51

Bra!
6
anbefalinger
Jeg syns det var dødsbra!! stå på! Smile :-\) De som er sosser klarer jo ikke å skjønne selv hvor teite de er, og derfor blir de jo sure med engang, når de leser dette.

meg ja!
05.02.2006 20:52

Bra!
3
anbefalinger
Jeg synes faktisk ikke det her var noe bra i det hele tatt jeg.... Hva er galt med å bry seg om hvordan man ser ut? Ja, selvfølgelig kan det fort bli litt too much hos noen, men det er ikke bare de keege det... Hva med gothere for eksempel, eller punkere, ja, de driter i hvordan de ser ut, men bruker allikevel to timer foran speilet for å fikse hanekammen..... Og forresten så var det dårlig skrevet, dette kunne vært morsomt, men du det var det altså ikke..... Og har du tenkt på det at kanskje du er den overfladiske her, som dømmer de "keege" basert på utseendet?

Thea!
26.04.2006 15:10

Bra!
3
anbefalinger
Dødsbra;P *KeepUpThaGoodWoork*

Wow!
22.03.2007 20:40

Bra!
3
anbefalinger
Elendig! Disclaimer: jeg er ikke en soss, bruker ikke mye kosmetikk, men er dog interessert i klær. Denne teksten var for det første dårlig skrevet, og lite vittig. Overfladisk også - men skal ikke gå i dybden på måten du generaliserer.
Lær deg å skrive stiler!  Smile :-\)

Jente16
09.01.2008 20:29

Bra!
3
anbefalinger
Det er vel helt opp til hver enkelt person om de velger å kle seg i joggebukser fra H&M eller lacoste sko? Folk er forskjellige (Takk Gud for det) og jeg mener det er flott! Jeg tror det største problemet til ungdommene i dag er at vi har glemt å respektere hverandre! Vi kaster ett blikk på en person, og BAM! Vi dømmer dem. Dette er ikke en bra egenskap, folkens. Noen er fra rike familier og lilker å gå i dyre klær, andre eier ikke penger i det hele tatt, og går derfor i "Normale" klær, hvis dere forstår meg rett Wink ;-\) Er det ikke flott at det finnes folk i verden som ser forskjellige ut, og mener forskjellige ting? Vi burde være så takknemlige for nettopp det! Der jeg kommer fra, er det en meget god blanding folk. Det er alt fra gutter med 10 cm brunkrem i fjeset, til jenter med svarte klær og 50 piercinger på kroppen. Men det er få (Jeg sier ikke INGEN med vilje) som gidder å bruke så mye energi på rakke ned på andre for å føle seg bedre. Vi lever i 2008 og nå synes jeg det er på tide at vi tar hodet ut av jorda og tenker oss godt om. Hva er det vi vil oppnå med ting, som akkurat denne samtalen? Vil vi at kongen skal komme og si; "Dere har helt rett! Sosser er noe vi ikke vil ha her i landet." Vil dere at Jens Stoltenberg skal si; "Hvis det var opp til meg, måtte alle kledd seg i merkeklær"? RESPEKTER HVERANDRE. Det er alt jeg ber om. Tenk deg litt om, før du uttaler deg om noe som i utgangspungtet er uvensentlig. Helt ok kåseri forresten. Hvis det virkelig er sånn du føler det ovenfor sossene, så er det kjempefint for deg at du får utløp for det i et kåseri. Hvorfor bruker du tiden din på å skrive krenkende ord om folk du ikke liker? MVH: Jente på 16.

keegzor
26.02.2008 19:52

Bra!
3
anbefalinger
vi er de keege, lenge leve! men serr leom, vi keege høvler mest damer, det er fakta Smile :-\)
brunkrem er must

Sossss
04.10.2008 17:49

Bra!
3
anbefalinger
Du burde skaffe deg et liv. Må det gå utover oss som bor i bærum at du bruker penger på å kjøpe kvisemidler ikke klær? du har sikkert ikek vært i bærum før heller? get a life

Hanne
14.09.2008 09:54

Bra!
2
anbefalinger
Seriøst, folkens, jeg mener.. Oh my gådd, liksom! Hvor er det blitt av... liksom, hjernecellene? Seriøst!

Det er et kåseri, folkens! Ironisk småprat. Humor. Bare tull. Dette skal ikke tas alvorlig. Dere sosser lever virkelig opp til kåseriet hvis dette gjør dere sinte  Razz :-P Jeg synes det var bra, stilige sammenligninger og veldig bra skrevet. Ser for meg det med visakortet på slep  Wink ;-\)

herreeee
15.10.2008 19:59

Bra!
2
anbefalinger
Jeg går selv i slike klær, byr meg veldig om håret og tar sol for synes det er fint å være brun. Men er lei av de fra øst som tror at alle er syke klyser som får Benz når de blir 18. Dere (den lille gruppen med østkanfolk som tror på det her) er mye værre enn oss, jeg har selv flere venner fra Østkanten, dog ikke mange av den enkle grunn at jeg ikke bor eller går på skole der, samt ikke driver med noe form for idrett der. Hvis du hevder at alle, eller en stor del, av oss fra Vest er sånn har du sikkert aldri tatt deg bryet med å dra innom vestkanten engang, det jeg er lei av er egentlig fjortissdrittunger fra Øst som tror at det er slik vi i VEst er, så DE oppfører seg sånn, antallet av wannabeer fra Øst som bruker 3 timer på badet før de for eksmpel skal på skolen (eller andre steder, som fotballtrening, hvor en ikke trenger å se veldig bra ut) er mye høyere enn i Vest. Vi i vest disser selv de som gjør sånt. Ikke ta meg feil, jeg ville selv kalt meg selv ''soss'', selvom jeg ikke liker ordet, med det du definerer er folk som prøver å være som ''sossene'', ja på fest bruker jeg selv enorm tid på å finne ut stilen, gjerne en armani bukse med to tre hull i en bruberry piquet og en blazer og kanskje selvbruning, men dette er er på FEST eller sammenkomster. Så bli kjent med folk fra vest før du uttaler deg om dem!

Anti-soss
03.05.2006 15:52

Bra!
1
anbefalinger
Å, fy søren! så sinnsykt bra skrevet!!
Skal skrive et essay om dette på skolen. takk for hjelpa! så mongobra skrevet!
Ære være Thea Thorgersen  Very Happy :-D


09.05.2007 18:19

Bra!
1
anbefalinger
Ehhh. Du glemte noen ting Gucci og Prada D&G. Men men sånne fattig folk som deg har vel ikke hørt om det ? Taper. Kom til Bærum så banker meg og den andre sossene deg. Haha. Taper.

javell
12.12.2007 18:38

Bra!
1
anbefalinger
Du glemte også burberry, canda goose, Juicy Couture, Rock & Republic! men det vet vell ikke en taper som deg om.

eehhh
12.09.2008 18:18

Bra!
1
anbefalinger
sikkert en feit, stygg kvisete geeeeeeeeek som har skrevet dette.. taper... haha

AAAAAA
25.09.2008 08:54

Bra!
1
anbefalinger
hahahahhaha...taper...

Hvafan
24.11.2008 20:04

Bra!
1
anbefalinger
Gå og legg dere alle dere sosser, dere får ufortjente penger altså da mener jeg UFORTJENTE. bare fordi dere er jævlige emotional, overfladiske, fritids drittunger betyr ikke at DERE er så mye bedre enn alle oss andre. Hvis du svarer tilbake til dene upersonlige og fordumsfulle kommentaren så ikke kom noe dritt som: Eeee... du har stavet det feil, gå og lær deg å skrive grammatikk din taper.

haha
23.03.2009 17:32

Bra!
1
anbefalinger
hahaha, jeg blir lei meg av å se alle kommentarene... dere vet vel at dette er et kåseri? slå opp på kjennetegnene til et kåseri før dere blir så jævlig hissige

A$sker
27.10.2016 16:48

Bra!
1
anbefalinger
yo, vi kan ikke noe for at vi har evig spenn. chættes a østkantfolk

stolt
07.09.2006 22:28

Bra!
0
anbefalinger
morsomt, og framstiller inntrykket jeg har fått av dem. men kunne vert litt bedre skrevet

nice
27.11.2006 17:28

Bra!
0
anbefalinger
ownage, poor sosser, de blir pwnt

jeger-keeg
23.11.2008 19:55

Bra!
0
anbefalinger
ka skjer me at alle så skrive så e keege komme fra oslo/bærum/vestkanten? det e isje bare der keege henge te.. men fy faen, ta av deg hallooween masken din taper.

Mathilde
12.12.2011 20:23

Bra!
0
anbefalinger
for å være litt konstruktiv her, så dro du frem noen gode poeng og du overdrev slik som man skal i et kåseri. Men jeg syntes det var mangel påhmor i dett kåseriet, og jeg følte mer at du rakket ned på keegene enn å sette dem i et humoristisk fokus.

lol
21.07.2012 00:31

Bra!
0
anbefalinger
Det verste er at dette ikke er noe bra skrevet engang. Alt som står der er jo piss, seff, men det er ikke bra skrevet. Også ser vi alle disse Ahmedene som får helt boner av hvor bra det er. Sier mer om mangelen på utdannelse og ressurser på øst enn om keege på vest

Smææd
28.07.2013 18:32

Bra!
0
anbefalinger
Hvor blir det av Polo og Hilfinger ?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews