Søk i stiler
 

Vennskap


Et essay om vennskap.
Sjanger:EssayLastet opp:21.08.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Vennskap
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Vennskap er mange ting, vennskap kan være som blomsten og bien, de er avhengig av hverandre. Bien får mat av blomsten, og til gjengjeld sprer den pollen for blomsten. Vennskap kan være mellom to personer, vennskap er kjærlighet, vennskap er hat, vennskap finnes i det meste. Vennskap kan være det beste som har hendt deg, eller det verste, men som oftest er vennskap en positiv ting. 

 

Vennskap er som vin, den er uferdig i starten, men modnes med tiden. Vennskap kan inneholde svik, men er man en venn kan man tilgi. Man hører jo ofte om utroskap og par som går inn i vanskelige situasjoner og kommer ut av det sterkere. Holder man sammen går alt bra. Vennskap er en sterk ting, vennskap handler mye om tillit, det sies jo at uten tillit er det ingen kjærlighet. Det rare med vennskap er at det kan vare i en evighet, og plutselig stoppe. Et eksempel på dette er når ett par blir skilt etter og ha tilbragt tiår sammen, de elsker hverandre, men glir fra hverandre. Hvordan kan det ha seg? Det som også kan skje er at et vennskap utvikler seg til noe mer, to venner kan kanskje bli involvert med hverandre, hva skjer da hvis det blir slutt? Er vennskapet øderlagt, eller kan man gå tilbake til det som var før?

 

Ja vennskap er mange ting, og kan forårsake mange ting.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Isabell=D
11.11.2005 11:10

Bra!
6
anbefalinger
Heei Smile :-\)
Utroooolig bra Smile :-\)

selje
05.03.2007 20:00

Bra!
4
anbefalinger
ja veldig morsome

=)
29.03.2006 14:14

Bra!
3
anbefalinger
ann va jo greie nok denne.. litt korte, å kansje litt for mange repitisjoner a ordet vannskap, men for all del..verdt å lesa  Very Happy :-D

silje
05.03.2007 19:00

Bra!
3
anbefalinger
veldig bra wawww

anonym
08.05.2008 19:09

Bra!
3
anbefalinger
jg syntes ikke dette var så bra. det var mange skrivefeil, og veldig kort tekst. bar ideer, men kanskje du burde utdype det litt? flere avsnitt hadde også vært greit. avslutningen var kanskje litt rar? ellers var dette bra. fortsett å skrive!

pimp
04.12.2008 16:36

Bra!
2
anbefalinger
bra

sin
10.03.2010 14:18

Bra!
2
anbefalinger
oh gud vennskap er noe dårlig

meg
19.03.2007 10:38

Bra!
1
anbefalinger
Er dette et essay?


04.02.2009 23:19

Bra!
1
anbefalinger
....... mmm ???


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews