Søk i stiler
 

Tanker om hvordan lage den perfektemann


Kåseri om hvordan man skal lage, beholde, evt. bli kvitt den perfekte mannen.

Karakter: 5+

Sjanger:KåseriLastet opp:15.06.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Familie
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookDen perfekte mann er dessverre ikke noe man kan kjøpe på boks i den lokale Rimibutikken. Det å få, eller på annen måte tilegne seg en ferdig mann, er nok en drøm de aller fleste kvinner bare må glemme og henvise til som ren ønsketenkning.

 

Menn idag er enten som forvokste barn, notorisk utro eller unnasluntrere som skyr alt som lukter ansvar. Man står selv fritt , når man har jaktet ned et eksemplar av arten, til å definere hvilken kategori byttet passer best inn i. Bare husk at enhver kombinasjon av de overnevnte kategoriene er mulige, og at mannen kan bytte kategori, og kombinasjon, uten varsel.

 

Bare en sjelden gang vil en kvinne være så heldig at hun finner en mer eller mindre ferdig mann. Uheldigvis vil ikke dette skje etter årevis med prøving og mislykkede forsøk. Som kvinne må man ikke vise for mye entusiasme, da menn er sarte vesener som skremmes lett. Man bør heller prøve å forme sin mann uten at han legger merke til det selv. Dette er vanskelig, men fullt oppnåelig om man bruker de riktige teknikkene. Svært viktig er det å rose din mann for hver minste ting han gjør riktig, og da spesielt om han gjør det på eget initiativ (dette bør du ikke regne med.), selv om det er noe så lite som å drepe et insekt eller bære ut søppelposen.

 

Før man starter prosjektet bør man legge en aldri så liten slagplan. Med denne et skjema med avkrysningsfelt som man fyller ut etter hvert som mannen viser tegn på å ga fra den kategori han tilhørte, til ferdig og perfekt ektefelle.

 

Selv om din mann virker og oppfører seg som en trassig seksåring, kan han være lynende intelligent. Det er sjelden at det er den med høyest utdannelse som tar sine koner eller kjærester i å legge planer for hvordan gjøre ham til den perfekte husbond og far, da disse er for opptatte med "tenking", deres måte å slippe unna ansvar på. Slike planer for å omgjøre menn lar seg ikke gjennomføre på et par måneder. Neste gang du besøker dine gamle foreldre, legg merke til at din mor fremdeles strever med å få din far til å gjøre de mest trivielle og enkle ting. Dette fordi hun enda ikke er ferdig med å fullføre oppgaven hun startet en gang på 60-tallet.

 

Det finnes tre åpenbare grunner til at et slikt prosjekt kan mislykkes. Den første er at dine planer avsløres av mannen. Man bør defor alltid skjule slagplanen og vedlagte skjema plasser mannen ikke vil finne på å gå. Da nytter det ikke å skjule dem innerst i skuffen du legger undertøyet ditt i. Prøv heller å legge dem i en ringperm merket med "Referater fra syklubben" eller i skapet som inneholder dine velorganiserte vaskemidler. Denne grunnen kan lede til grunn to:

 

Den andre grunnen er at forsøksobjektet, eller mannen som de kalles, finner dine planer og unnslipper. Før han drar vil han prøve å knuse ditt hjerte. Ikke la deg lure, dette gjør han for at du ikke skal følge etter. Ta lærdom av det, og gjem slagplanen bedre neste gang. Det vil i dette tilfellet være hensiktsmessig å på en eller annen måte sørge for at den rømte ikke vil røpe sine oppdagelser, da menn sprer disse opplysningene fort da det er en trussel mot deres veletablerte livsstil.

 

Alt etter hvilken kategori dem rømte tilhører, finnes det ulike måter å oppnå stillhet, for eksempel et nytt dataspill, sex eller drinker på byen. Husk, for all del, å ikke nevne noe om hans oppdagelser, men lat som om du vil ha ham tilbake. Mannen vil da føle at han har kontrollen, og alle minner om dine planer vil forsvinne som dugg for solen. det anbefales ikke å ta tilbake en rømt mann, da han lett vil legge merke til nye forsøk på omgjørelse og dermed være umulig å omgjøre.

 

Den tredje grunnen er at mannen er så håpløs at han ikke kan omgjøres til den perfekte ektemann. Klarer man å leve med et stort barn, en unnasluntrer eller en som alltid er utro, må man selvsagt det. Allikevel anbefaler jeg deg å finne en ny.

 

Nå skal jeg ikke være for pessimistisk, for det finnes faktisk kvinner som lykkes i å omgjøre sine menn, selv om de er i et absolutt mindretall. Deres menn er det man gjerne refererer til som tøffelhelter eller dørmatter. Disse mennene gjør hva deres hustruer ber dem om. Intet mer, intet mindre. De går i butikken, tar med barna på søndagsturer. De frastår til og med fra det livet deres enslige venner fører.

 

Min konklusjon blir at man kan omgjøre en mann, selv om det tar lang tid, krefter og penger. Dessverre er det slik at man, om man lykkes, vil sitte igjen med en mann ute av stand til å ta sine egne valg. Ven vil avslutningsvis våge å påstå at myten om den perfekte mann dermed er nettopp bare det; en myte.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews