Søk i stiler
 

Åsgard


Stil om Åsgard.

Fikk god karakter! (8. klasse)

Sjanger:EssayLastet opp:29.05.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Norrøn og annen mytologi
Verktøy:Utskrift
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Jeg er guden Odin, guden over alle guder. Åsgard er et sted hvor man kan krige, spise og drikke så mye man vil! Alle byggningene er lagd av stein, de er store med grass tak. Det lukter svette og deilig grise kjøtt i Åsgard. Ingen andre har stått opp i Åsgard. Jeg ligger på grasset og slapper av.  Jeg gleder meg til at Tor står opp. Vi er ikke de beste av kompisser, men det er så gøy og se på når han jager Loke med  Mjølne, hammeren han kan treffe alt han sikter på med! Tor kommer nå løpende mot meg. Jeg ser Loke står bak livets  tre. Han titter stygt på oss, jeg peker sånn at Tor skal snu seg og se Loke, Loke begynner å løpe, Tor snur seg fort og spurter etter han. Loke piler rundt et hushjørne med Tor rett bak seg. Jeg setter meg i grasset og ler.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Våpenpryd: Prydhjelmen du ser mitt på bildet ble bare brukt ved høytidlige seremonier.

 

Jeg begynner å tenke litt på hvor godt det hadde vært med litt grisekjøtt, jeg går til det store steinbygget hvor vi har alt maten, det er et kjempe flott bygg med flotte dekorasjoner. Jeg tar meg et stort stykke gris og går ut igjen. Jeg gleder meg til og krige. Plutselig hører jeg det romler og så rister det i bakken. Nå er Tor sinna, tenker jeg. Menneskene i Midgard er nok redde nå! Jeg ser Loke snubler ut av skogen, han har et stort kutt på armen og et blått øye. Jeg ser Tor kommer mot meg, vi gjør oss klare til å dra ut og krige. Det er mye utstyr som skal på plass før jeg kan dra ut og krige. Alt utstyret mitt er vakkert dekorert med bilder av slanger og kors.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Utstyr

 

Vi æser (guder) er nesten litt jålete! Alle klær skal være så vakre og flotte når vi skal ut og krige! Jeg er ferdig med alt utstyret, det er flott. Jeg kjenner inni meg at nå vil jeg krige, sinne går rett i hodet på meg. Jeg har ingen grunn til å være sint men det er kanskje derfor alle sier jeg er uberegnlig? Jeg løper ut og treffer Tor, han hadde fått på seg utstyret raskere enn meg og hadde sittet ute og slappet av. Vi blir enige om å krige sammen, den dagen spilte vi mye blod!

 

Det er morgen igjen, jeg står og gjør rent alt utstyret mitt. Jeg sliper sverdet så det bli syl skarpt. Tor kommer inn, jeg spør han om han vil fekte litt med meg. Det ville han gjerne! Vi begynner å fekte, det klirrer og kommer gnister når sverdene treffer hverandre. Tor gjør seg klar for et kjempe slag, han slår meg rett ned i bakken. ”Er ikke guden over alle guder sterkere enn det?” Jeg er rask opp på beina og slår han ned i bakken, han ler og sier ”Jeg viste det var mer futt i deg!”. Jeg smiler. Jeg går og tar meg litt grisekjøtt. Idag skal jeg spille mye blod, Jeg løper og tar på meg utstyret. Jeg hører det romler og så rister det i bakken, Jeg smiler og vet Loke er i problemer igjen. Åsgard er et flott sted tenkte jeg på vei til slagmarken hvor jeg skulle krige til solen gikk ned.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anonym
27.05.2007 13:59

Bra!
1
anbefalinger
God karakter.. hva vil det si?

japso
04.05.2006 09:06

Bra!
0
anbefalinger
dårlikt

veronica
20.08.2006 14:10

Bra!
0
anbefalinger
Så utrolig teit du er japso! hvis ikke du kan skrive noe bedre enn det trenger du vel ikke å skrikve noe i det hele tatt! Du har også skrevet dårlig feil!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews