Søk i stiler
 

Den helt perfekte verdenen


Tanker om en helt perfekt verden hvor alt er perfekt.
Sjanger:EssayLastet opp:16.05.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det jeg skal fortelle om nå er en helt perfekt verden med helt perfekte innbyggere som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning. I denne helt perfekte verdenen kan ingenting uperfekt hende eller ingen uperfekte personer kan komme inn. Derfor er det mange som ønsker å bo i denne helt perfekte verdenen med helt perfekte innbyggere som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning. Vi skal ta en litt nærmere titt på denne underlige, merkelige, perfekte verdenen.

 

Vi vil gå inn i et helt normalt, perfekt hus der det sitter en helt perfekt dame som har en helt perfekt familie. Innredningen er helt perfekt, og rensligheten er perfekt. Er dette mulig? Vi ønsker å gå inn på et av damens perfekte barn. Hun har helt perfekt hår, helt perfekt kropp, helt perfekte klær og helt perfekt utseende. Alt hun gjør er helt perfekt. Vi bestemmer oss, vi skal ha en enda nærmere titt på denne helt perfekte jenta.

 

Vi følger henne gjennom natten. Hun har helt perfekte drømmer, helt perfekt snorking og en helt perfekt natt. Er dette virkelig mulig? Vi følger denne helt perfekte jenta på vei til skolen også. Hun går helt perfekt, og har helt perfekt kondis. Så legger vi oss merke en ting. En veldig stor ting. Den helt perfekte jenta har uperfekte venner! Uperfekt! Det passer ikke inn i denne perfekte verdenen! Så gjør den helt perfekte jenta noe uperfekt hun også. Akkurat som om ingen legger merke til det. Hun biter negler! Og..og.. Hun peller seg i nesa! Dette er rett og slett ikke perfekt! Er det vel? Så undres vi en ting.. hvis dette hadde vært en helt perfekt verden hvor ingen uperfekte kan slippe inn, da hadde jo ikke vi sluppet inn. Det betyr en ting, det finnes ingen helt perfekt verden! Det finnes ingen helt perfekte mennesker som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning! Så klart det ikke gjør det, gjør det vel?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

heiho
15.06.2005 17:47

Bra!
2
anbefalinger
haha.. hva kan jeg si? du har med få eventyrtrekk, men det var bra skrevet. bra idè, også litt morsom. spørsmål på slutten: Nei ,det finnes absolutt ingen perket verden, ELLER perfekte personer. ingen er perfekte, uansett. ser du en fin dame, og tror hun er perfekt i forhold til deg; du kjenner hun ikke. hun er sikkert drit slem og ond. nå prater jeg ivei, det jeg skulle si var at det var artig og veldig bra skrevet! ;()

tornerose
17.01.2006 20:48

Bra!
1
anbefalinger
fint

.
24.01.2006 18:27

Bra!
1
anbefalinger
Perfekt  Razz :-P

Du skriver !!!!!!!!!!!
19.04.2006 22:49

Bra!
0
anbefalinger
best, men ikke perfekt!!!!!! Nydelig skrevet...

Mr. Perfect
05.06.2006 23:12

Bra!
0
anbefalinger
Ikke akkurat perfekt dette her. Greit tema, men svak gjennomføring.

Mr. Perfect
05.06.2006 23:12

Bra!
0
anbefalinger
Ikke akkurat perfekt dette her. Greit tema, men svak gjennomføring.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews