Søk i stiler
 

Innvandrere og rasisme


Beskrivelse av hverdagen.
Sjanger:KåseriLastet opp:25.04.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rasisme
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg foretok meg et raskt lite søk på www.google.no etter antirasistisk senter! Jeg gikk inn på politiets hjemmeside og søkte på innvandring. Jeg gikk også inn på en nazistisk organisasjon sin hjemmeside, nemlig Vigrid… På politiet sin hjemmeside leste jeg at mennesker med innvandrer bakgrunn står for det meste av kriminaliteten her til lands. På Antirasistisk senter snakker de bare om lovforslag for å forbedre innvandrernes forhold i Norge. Men det blir ikke tatt opp såkalt svart rasisme mot hvite! Hvorfor er det Black music awards og ikke, White music awards? Føler vi oss ikke tråkket på? Hvis vi eller noen av oss hadde laget White music awards ville det med en gang blitt trukket paralleller med nazismen. Er det da slik at såkalt ”Black music” er bedre musikk en annen musikk? Eller er det bare et behov for å vise seg fram? Hvis du krangler med en fremmedkulturell kan han si alt han vil… Svarer du sier han Du, og peker på deg og fortsetter med rasist.. Det er ikke rett, men samtidig så har jo hvite trakkasert andre raser en sine egne i mange hundreår!!

 

Derfor så er det en bred allmenn forståelse for at innvandrere og fargede får enkelte fordeler. Du ser jo i større grad at rasismen blusser opp igjen via organisasjoner som vigrid ikke sant?? Derfor fortjener kanskje innvandrere og fargede den muligheten til å ha en selvfølelse mens vi andre rett å slett må akseptere det og venne oss til det! Få hensyn, vis hensyn ikke sant?? Men hvorfor er det ikke et enkelt spørsmål??? Når en pakistaner beskriver nordmenn som satans sønner, og en innvandrer kaprer et fly. En innvandrer voldtar og dreper en Norsk kvinne fremmedfiendtligheten stikker dypt. Er det ikke slik på innvandrerne sin side også når Olav Thon sparker innvandriske dørvakter. Og det er innvandrere som jobber på bunnen av samfunnet mens gamle hvite rike menn sitter på toppen og styrer pengene. Nei, denne saken er for krøkkete og vanskelig til å forstå kanskje finner vi forståelse for hverandre en dag?

 

En dag….

En vakker dag!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Gretchen aka ***
19.03.2006 02:31

Bra!
4
anbefalinger
Virkelig flott Mats. her kommer du med dine egne meninger om en viktig sak. selv om få har skrevet inn melding for å støtte opp om din sak, må jeg si at jeg er stolt av deg. VIRKELIG stolt. stå på. you go girl.  Smile :-\)
brunostpower for alltid

Mari
20.08.2008 14:13

Bra!
3
anbefalinger
Jeg liker ikke rasisme uansett hvor den kommer fra. eksempler jeg vet om: folkemordet i Darfur, der arabere dreper andre svarte, folkemordet i Rwanda, der tustsiene ble ansett som bedre mennesker enn hutuene, og det endte med at hutuene rensket ut tutsiene, rasisme mellom svarte og meksikanske gjenger i USA, sionismen i midtøsten, antisemittisme fra arabiske land og ledere, deres Holocaust - benektelse. Jada, rasisme skjer i alle kulturer, så skal man snakke om rasisme hvorfor ikke ta flere kulturer enn bare vesten. Det er ikke bare vesten som driver med rasisme nå lenger, tror jeg. Men en ting som jeg fant ganske sjokkerende var at mange islamske land deltok i folkeutryddelsene under 2. verdenskrig. Og i arabiske land driver de f. eks med Holocaust - benektelse enda. Jeg synes det er veldig rart at når arabiske land deltok nesten like aktivt i det som hva europeiske land gjorde, at man ikke snakker om det gjennom TV og dokumentarer, at det konstant er Europa som popper opp. så der har man noe og lære...

ham
08.03.2007 22:54

Bra!
2
anbefalinger
flott!!!

Nigga
14.05.2007 19:31

Bra!
2
anbefalinger
Bra artikkel. Jo, å kalle nordmenn for satans sønner er rasisme, helt j**li... Men folkens, husk en ting: Ikke gre alle under samme kam Wink ;-\) Personlig så tror jeg at det hele ligger i våre hender. Det er opp til oss å skape forståelse.. Men bra skrevet! Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.037 sec - 1 pageviews