Søk i stiler
 

Sprøyterom i hovedstaden


Leserinnlegg om sprøyterom for de narkomane.

Karakter: 4

Sjanger:LeserinnleggLastet opp:18.04.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Narkotika
Verktøy:Utskrift


Ja nå har de åpnet sprøyte rom i hovedstaden for de narkomane også! Hva er det myndighetene driver med?  Opprette en plass der de narkomane kan holde på med narkotika som om det skulle vært lovlig å bruke narkotika i Norge? Jeg synes dette er patetisk! Skal de sitte inne i varmen å ”kose seg” samtidig som de setter ”skuddet”? Hvorfor ikke servere et glass rødvin også? Jeg vet jo at disse romma er åpnet fordi de narkomane skal slutte å spre smitte, men jeg mener at de narkomane må ta ansvar for sine egne dumheter. Hvorfor skal vi skattebetalere måtte betale for dette? Har vi ikke anna å bruke pengene til? Neste skritt blir vel å legalisere narkotikabruken!

 

Jeg synes at vi som betaler vår skatt, og er lydige samfunnsborgere har rett til og klage på dette! Det er jo rett og slett skammelig, og jeg mener dette vil oppmuntre ungdommen til å drive med dop. Nei, bruk heller pengene på å bygge flere avrusningsklinikker. Styrk skoler og de som arbeider for ungdommen. Bygg opp fengselsvesenet slik at de som begår straff får ta sin straff uten å måtte stå i kø for å sone. Samfunnet må bestrebe seg på å få disse folka rusfrie og friske, slik at de kan komme seg i arbeid og bli stødige samfunnsborgere.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

JenteSomBryrSeg
01.11.2007 09:31

Bra!
12
anbefalinger
Er en jente på 16 år har en del venner som faktisk bruker/har brukt narkotika.
Jeg synes det er helt greit at de lager sprøyterom der narkomane kan sette rene sprøyter å unngå å kaste sprøytene rundt omkring i gatene. Tenk alle barna som plukker sprøyter for de er nysjerrige, det kan komme store konsekvenser av det. menme sprøyterom kan man unngå at små barn leker med brukte sprøyter å får sykdommer av det. En ulempe med det er jo at det kan bli mer overdoser men det skjer uansett.
Folk vil sette sprøyter uansett å da er det bedre at de har en plass med rene sprøyter å en plass der de kan kaste de brukte.

Støtter sprøyterom fullt.

Marita
02.05.2006 21:58

Bra!
1
anbefalinger
Her er jeg ganske enig, kan ikke politiet sitte i disse rommene og arrestere dem som bruker dop. Det er jo strengt talt ikke lov og her gir vi dem grønt lys? Kansje flere og flere tenker: hvis jeg blir narkoman blir det ikke verre enn å gå på sprøyte rommene og sitte der mde stigende rus.

anonym
24.05.2007 16:17

Bra!
1
anbefalinger
hallo baller. jeg er en tøffing

Cathrine
03.02.2009 11:33

Bra!
1
anbefalinger
Jeg syns det er bra at myndighetene har tatt affære, og fått de narkomane bort fra gata. Dette gjør at de ikke trenger å sette sprøyten med narkotike helt åpenlyst, midt på gata, slik at alle kan se det. De narkomane får da et sted de kan være, et sted de kan være seg selv. Her får de også rene sprøyter, slik at de ikke blir smittet av andre. Sprøytene havner heller ikke gå gata, slik at vanlige folk som deg og meg, skal kunne tråkke på disse, og risikere å bli smittet.
Jeg tror ikke de narkomane er stolte av å bruke sprøyterommet. De bruker sprøyterommet, setter sprøyta, og kanskje drar igjen. Kan dette være en fin mate å leve livet på? På denne måten kommer de seg aldri bort fra gata.
Til dere som er imot dette, og betaler skatt. Vil dere heller at de narkomane skal sitte åpenlyst, midt på gata og sette sprøyta, slik at ungene deres kan se det? At de skal se voksne, slitne mennsker, som ser ut som vrak, sitte på gata og sette sprøyter som at det skulle være normalt? Selv syns jeg det er bedre å “skjerme” de narkomane fra offentligheten, for begge parters skyld.

På en annen side, sier vi at det er fritt fram for narkomane å fortsette og ta dop? Vi oppretter et eget sprøyterom, et sted de får lov til å sette sprøyter. Er dette greit? Er det dette som skal til for at de skal slutte med narkotike? Myndighetene kan spørre seg selv. “Har vi legalisert broken av narkotika I hovedstaden?”


hg
23.03.2009 14:55

Bra!
1
anbefalinger
Hei!
Hvis dette var en 4, med så lite tekst? Er det mulig?  Razz :-P

Beklager, men du har gode poeng men altfor lite.

mahmoud abbazz
24.11.2005 20:50

Bra!
0
anbefalinger
har du noe imot oss narkomane ?

yeaah
03.04.2006 21:06

Bra!
0
anbefalinger
men du..har u ik linker??

baluba
28.05.2006 20:02

Bra!
0
anbefalinger
jeg må si meg eni i det du har skreve her ja Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.018 sec - 1 pageviews