Søk i stiler
 

Likestillingsproblemer?


Om likestillingen i Norge.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:12.04.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Likestilling
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Hvor ofte hører vi ikke politikerne preke om likestilling? Eller hvor ofte er ikke dette en av sakene på nyhetene? Senest en uke siden, slet Rosenborg med å få inn flere kvinner i ledelsen. Nettopp fordi de mente at kvinner ikke kan noe om fotball. Eller er det bare det at kvinner og menn har forskjellige interesser?

 

Det er jo ikke til å skyve under en stol at det er flere kvinnelige søkere på helse og sosial enn menn. Det er heller ingen hemmelighet at det er flere gutter på byggfag enn jenter. Men politikerne prøver i hvert fall å få til en likestilling, selv om det av og til kan være halvhjertet

 

For 100-200 år siden var kvinnens plass i hjemmet, der hun skulle ta seg av barna, vaske, og stå ved sin manns side. Samfunnet har da kommet seg videre siden den gang.

 

Vi må ikke lengre tilbake enn 20 år før en kvinne ble kalt hore om hun hadde hatt samleie med mange forskjellige menn, mens mannen fikk beundring fra sine venner. I dag er det like ille om en mann har samleie med mange forskjellige kvinner. Da kan han risikere å bli kalt horebukk, både av venner og kvinner!

 

I den senere tid er det faktisk kommet anmeldelse inn fra menn mot kvinner for voldtekt! Kanskje samfunnet ikke lenger er så mannsdominert som mange av oss vil ha det til?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

du suger
05.04.2017 19:40

Bra!
2
anbefalinger
denne sugde baller


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews