Søk i stiler
 

Ungdomsfylla


En beskrivelse av ungdomsfylla.
Sjanger:KåseriLastet opp:01.04.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Alkoholhistorier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Klokka er 8 en søndags morgen. Hodet verker og senga er full av spy. Jeg puster tungt ut og inn og legger handa mi på panna forsiktig idet mamma kommer inn, hun setter seg på senga mi og rister på hodet med et uttrykk som man har i den verste begravelsen man kan tenke seg. ”jeg er skuffet” sier hun plutselig. Uten og si noe mer går hun sakte ut av rommet. ”var det alt” tenker jeg. Slik er det hver sinnssyke søndag og annenhver lørdag. Blir alltid bøsta faktisk, klarer aldri å komme edru hjem. Det starter selvfølgelig med at hun ser meg i en eller annen form utenfor butikken tiggende etter noen til å kjøpe øl for meg. Da blir det tidligere hjem eller ikke sjanse til å dra i det hele tatt. Som oftest er det ingen som gidder å ta seg den tid til å kjøpe litt en gang. Da får det bli barskapet i steden for, dette er mer risikabelt men også spennende å se hvor lang tid det tar før hun merker at noe er borte. Tar som oftest en time eller to.

 

Morra mi er jævlig smart, ikke bare fordi hu finner ut at spriten hennes er borte, dette kan hvem som helst finne ut når de skal kose seg på en lørdags kveld så er det ingenting å kose seg med der. Da smeller det, men morra mi er ikke smart bare for den grunnen, hun veit nøyaktig hva jeg driver med til et å et klokkeslett. Er jeg ute med råneren min er hun der bak oss i en bil og følger med. Rånern havner alltid i slåsskamp, hver bidige fest vi er på må han rote seg oppi ett eller annet. Mye slåssing og ikke så veldig pen, masse sår og blått øye, jeg er sammen med han bare fordi han har bil jeg, sinnssykt deilig å slippe å gå til steder jeg skal til, det er slakt.

 

Man pleier som regel aldri å få dårlig samvittighet for det man gjør, noen ganger kanskje hvis du slår ned fattern eller no, da begynner den å komme. Hvis du tar litt fra barskapet er det ikke noe å beskymre seg over, alle gjør vel det. Neste problem er hvordan man kommer seg in på festen. En ting er hvis du er bedt da går det fint, men hvis du der i mot ikke er bedt blir det vanskeligere. Er du jente er det bare til å blunke med øya og vise fram pupper, men guttene har det verre. en sjelden gang kan det hende at de kommer inn, det må være hvis det er en jente som holder festen, da er det enklere for guttene å komme inn.

 

Når du skal på fest er det viktig og ikke bli altfor full, men dette er det vanskelig og unngå, en liten slurk av spritflaska, og du er avhengig. Hvis du da blir drita er det et helvette å komme hjem til mutteren, går an å liste seg opp på rommet hvis du er heldig nok til å klare det. Det dummeste er hvis foreldra er våkne, hva gjør du da. Det beste er å løpe, men det er flaten ikke enkelt når pappa står der med hagla. Det verste venter deg. Legg deg i senga og hold kjeft. Neste dag blir heller ikke så moro, det beste er å komme seg ut av huset så fort som mulig hvis du orker for du har sikkert en fryktelig hodepinne, kaster opp og vondt i magen. Dette kalles fyllesjuk. Best å holde senga. Du har et problem. Hold senga hele dagen så glemmer du alt som har skjedd. Alt ordner seg til slutt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Maren
20.11.2005 17:05

Bra!
1
anbefalinger
DETTE ER IKKE KÅSERI!, DIN TULLING

Kristin
20.11.2005 17:17

Bra!
1
anbefalinger
DETTE ER EN FORTELLING UTEN HUMOR; UTEN IRONI, IKKE ET KÅSERI Smile :-\) DETTA HAR VI PEILING PÅ MAREN  Wink ;-\)

pia
11.05.2006 15:46

Bra!
1
anbefalinger
Det går vel for det samme hvilken sjanger det er. Poenget er vel om den er bra eller ikke.. å bra det er den faktisk  Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews