Søk i stiler
 

Klesskap


Kåseri som jeg skrev i 10ende om klesskap.

Karakter: 6 (10. klasse)

Sjanger:KåseriLastet opp:30.03.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Mote
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


På mitt rom står det et klesskap. Tror ikke det virker som det skal fordi klærne ligger vanligvis ut over gulvet, senga eller skrivebordet, og ikke i skapet hvor de hører hjemme.

 

Hvis jeg en sjelden gang er så heldig å ha fått ”knødd” alle klærne inn i skapet, går selvfølgelig ikke dørene igjen, og ingenting ligger på rett plass eller i rett hylle. Det er ikke det at jeg har for mye klær, skulle gjerne hatt flere, men problemet er at klesskapet er for lite for mer klær, eller at det ikke virker.

 

En dag i forrige uke da jeg skulle finne en genser jeg ikke hadde brukt på lenge, måtte jeg dra ut alle genserne mine for så å finne ut at den var til vask. I tillegg fant jeg en sokk jeg hadde lett etter lenge…og et skjørt.

 

Altså klesskap…tror egentlig det er et salgstriks! Utenpå ser de store og romslige ut og inni er det store hyller med god plass. (”Du får fin orden i dette”), men med en gang du skal legge klær inn i det, får du plutselig ikke plass til alt. Du må bortimot sørge for å ha halvparten av klærne til vask for å holde resten av klærne sånn noen lunde på plass i skapet. ”Jo da”, tenker man ”det går vel bra”…og det gjør det en stund…helt til mamma har vaskedag og vasker fortere enn jeg klarer å bruke. Da er liksom vitsen borte med skap for da havner alt på gulvet, i senga og på skrivebordet. Ikke i skapet hvor de skulle ha vært, der er det fullt av krøllete klær.

 

Bortimot alle vennene mine klarer å holde orden i skapene sine, men ikke jeg. Kanskje de har kjøpt et skap som virker. Lurer på om garantien på mitt skap har løpt ut, det virker i alle fall sånn. Når man skal kjøpe nytt skap, skulle man ha fått lov til å ta det med på hjemlån for å teste det ut. Hvis det virker som man vil ha det, kjøper man det.

 

Egentlig skulle man ha vært så rik at man hadde råd til en tjener som ordnet opp i sånt, og kanskje hatt større skap, og enda flere klær.

 

Når man sto opp om morgenen kunne man si:” I dag vil jeg ha det gule skjørtet og den hvite skjorta”, så kom tjeneren med klærne, rene og nystrøkne. Til og med uten krøller som de ville ha hatt om jeg hentet dem ut av skapet eller haugen på gulvet.

 

Kanskje løsningen på problemet er å bli rik og ha egen tjener!?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Karoline
28.09.2005 18:30

Bra!
1
anbefalinger
hahaha..okeii...dette var kanskje den dårligste kåseri stilen ever! hahaha...litt humor, men fikk du egentlig frem noe poeng? skjønner ikke at du fikk 6 på den ass....snille lærere dere har! jeg kopierte denne stilen og ba læreren lese den også skulle han bedømme den...seff sa jeg at ikke jeg hadde skrevet den da, det hadde jo vært juks, men i alle fall....han sa at han ville gitt den 4! haha...tenk! 4! så du kan prise deg lykkelig for de lærerne du har, vennen! klems til deg!og lykke til vidre!

rfg
08.02.2006 20:24

Bra!
1
anbefalinger
Heilt grei liksom, ikke 6er iallefall, kanskje 5.

KINGEN
14.10.2007 22:37

Bra!
1
anbefalinger
sykelig dårlig... 3'er max

Martine
04.09.2009 16:57

Bra!
1
anbefalinger
Et relativt bra kåseri med litt humor og sånt. Men du fikk jo ikke noe utav det? Ble litt mye kluss og detaljer som ikke i dte hele tatt er humoristiske eller vikitge. Maks 4'er på denne ja.

Mariell
05.04.2010 15:39

Bra!
1
anbefalinger
Det var ein heil grei kåseri.Det er litt humor som trekker det sakte oppover i karakter. Kan eg tenke meg du ikkje fekk 6'er på denne stilen. max 4'er på denne ! Det noen dårlige poeng med det du skriver som trekker ned, som virker litt for ungdommemlig og ikkje så nøye tenkt igjennom.


02.10.2005 16:48

Bra!
0
anbefalinger
Hei Smile :-\) Syns denne var litt bra, men hva vet vel jeg som akkurat har fått min første oppgave i 10ende om kåseri!! hjelp!
Og vi skulle også skrive om klesskapet vårt, så takk for masse ideer Smile :-\)


09.01.2006 16:05

Bra!
0
anbefalinger
hei! bra kåseri Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews