Søk i stiler
 

Ekstrem fovandling


Det er en stil om mennesker i dag, som gjør alt for å se bra ut, på det ytre plan.
Sjanger:KåseriLastet opp:25.03.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:TV
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Du kan se på tv minst en gang i uka , at mennesker kommer på tven og vil forandre sitt ytre. De som er med på dette blir vanligvis superpene. Det som er poenget er at alle vet at de som vet de har et fantastisk ytre, er litt ovenpå. Det er akkurat slik jeg tror disse som står frem på tv blir. De får større pupper og påfyll i leppene, og dermed blir personeligheten forandret. "man skal værra som en er når`n itte vart som en sku ", synger Ole Ivars. Det er akkurat slik det skulle vært. Du er unik uansett om du har rødt hår eller blondt hår, fregner eller kviser. Hva er problemet !? Du har hvertfall en som er glad i deg og som er der for deg, du trenger vel ikke denne ekstreme forvandlingen bare for

synet sin skyld.

 

Hvordan kan man være så lite fornøyd med seg selv , så man vil bruke så mange penger på operasjoner!? Og du vet aldri om du blir fornøyd med resultatet. Hva om du bruker 10 000 på å få silikon i brystene, så blir den ene litt mindre enn den andre, hva gjør du da? Det vil bli vanskeligere for deg da, du kommer til å bli så skuffet at du vil få enda lavere selvtillit. Hvis du er en normal nordmann, etter lønnsgjennomsnittet, vil du også få problemer med å spare inn nye 10 000 til ny pupp.

 

Dagens ungdom er opptatt av å passe inn. Ungdommen trener mye , for å få den "perfekte" kropp. Dette er ikke det verste de kan gjøre. Det verste er at det er flere og flere som får spiseforstyrrelser. De slanker seg ikke. De slutter å spise og trener. Dette er ikke sunt og dermed blir de syke. De vil slite med helsa i flere år.

 

Hvorfor kan ikke mennesker i dag bruke vanlige metoder på å se bedre ut, istedenfor plastisk kirugi og "slankemetoden : slutt og spis" . De vil klare å få en like bra kropp, pluss at den vil holde seg slik om du holder det ved like. Mennesker med "plastikk" vil få rynker og hengepupper. Lurer på om de får vite det før de åpner lommeboka.

 

Det verste må være at de stiller opp på tven og gjør dette. De viser andre mennesker hvor dårlig selvtillit de har , pluss at de skal vise oss alt de skal ha vekk fra kroppen. Det er god underholdning, men samtidig syk underholdning. Ville du ikke fått dårlig samvittighet , om du så datteren din på tven, og hun fortalte hvor dårlig selvtillit hun hadde?Ville du ikke følt det var din skyld? Det er derfor det er farilig å gå ut med dette. Folk kan tro hva de vil , men det er slike inntrykk vi får. At foreldrene ikke har tatt godt hånd om de, pluss at de ikke har noen som elsker de.

 

Kommer det alltid til å være slik? At dette skal være underholdning? Å se fettsuging er ikke et behov vi har, i hvert fall ikke nordmenn.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anonym :P
01.12.2005 21:13

Bra!
0
anbefalinger
jaja, kan ikke de som ikke føler seg vel med utsendet sitt bare være som de er, uansett. Så vet man når man ser en pen person om det er naturlig skjønnhet. tenk så kjedelig for alle "flotte" menneske hvis alle "stygge" ble like pene som dem ved hjelp av feige midler. juks kalles det! De som er "stygge" har gjerne vært mindre ute og heller være alene hjemme og jobbet med skole arbeidet sitt, blitt smart og fått utdanning, tjener mye penger og de bør være fornøyd med det. de "pene" menneskene har kanskje hatt mindre tid til skolearbeid og ikke blitt noe ut av når det gjelder jobb og utdanning. da bør de vel få ha utsendet sitt i fred. og de "stygge" bør heller bare være takknemlig for alle pengene de tjener og ikke klage på utsendet sitt!!!

Tom
19.04.2006 00:03

Bra!
0
anbefalinger
Hvordan våger dere å kalle noen folk stygge!!!!!!!!!!

Brenda
24.05.2006 19:25

Bra!
0
anbefalinger
De har ikke pekt ut noen da...!!! *irritert*

Jepp
25.05.2006 18:11

Bra!
0
anbefalinger
helt enig i dette her ass Smile :-\) veldig bra skrevet! det er jo SANT og! Jesus elsker deg uansett- den kuleste personen her Wink ;-\) Så litt kan du vel takke ham for. vær fornøyd med deg selv a

Tom
28.12.2007 16:59

Bra!
0
anbefalinger
Jeg mener at alle mennesker er like mye verdt uansett utseende, kjønn ellr rase,. Derfor er det viktig å være fornøyd med seg selv.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews