Søk i stiler
 

Eva & Adam; Ikke som en dans


Bokanmeldelse av Eva & Adam.
Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:17.03.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Eva & Adam
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Måns Gahrton har skrevet 7 bøker om Eva & Adam, dette er hans 8.

 

De 7 andre bøkene har handlet om kjærlighet og konflikter. Eva og Adam har stått overfor mange valg, og de har ofte kranglet, men kjærligheten har holdt dem sammen. Også ”Ikke som en dans” er full av morsomme illustrasjoner, som er illustrert av Johan Uenge. Eva og Adam er jo svenske bøker, men de er oversatt av Tone Aasen, som gjør at vi også kan kose oss med de morsomme bøkene på norsk.

 

I Ikke som en dans, er det forskjellene mellom Evas og Adams interesser, personligheter og ikke minst forventninger til hverandre som gjør ting vanskelig. Adam syns det er utrolig morsomt å være sammen med Eva. Noen dager er han hjemme hos Eva og kysser og prater; andre dager spiller han fotball sammen med bestekameraten Alexander. Eva syns ikke så mye om at hun og Adam ikke er så mye sammen. Hun vil at Adam og hun skal finne på ting sammen i fritiden, og at han skal bli venn med vennene hennes. Hun vil at Annika og Tomas skal bli et kjærestepar, så alle fire kunne henge litt sammen. I dette spleiseforsøket krever hun at Adam skal bli venn med Tomas, noe som gjør at Adam får problemer: Skal han gjøre som Eva ønsker, eller skal han være trofast mot bestevennen Alexander? Forholdet mellom Eva og Adam settes på en enda hardere prøve når Eva bestemmer at de to skal begynne på swingkurs. Adam har ikke lyst i det hele tatt, men blir med likevel, samtidig som han klart sier i fra at han er der mot sin vilje, til Evas store irritasjon. Og når Adam i tillegg vrikker foten på skateboardrampen og skulker neste dansetime, ser det svært mørkt ut for det ellers så forelskede kjæresteparet.

 

”Ikke som en dans” er en av de morsomste Eva & Adam bøkene jeg har lest. Boka passer for de i alderen fra 10 år til 13, og til alle andre som vil lese en lettlest bok. Illustrasjonene er fine og får deg litt mer satt inn i handlingen, syns jeg. Denne romanen blir ikke kjedelig, absolutt til å anbefale!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

anonym og glad for det xD
14.10.2008 19:52

Bra!
2
anbefalinger
er det noen som vet hvor man kan lese bøker online?

Annonym
19.04.2012 21:38

Bra!
1
anbefalinger
Jeg har klemt en Eva og adam 7 på skolen trenger å skrive den kan noen gi meg en sammendrag av det

Anonym
14.01.2008 15:16

Bra!
0
anbefalinger
Hey


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews