Søk i stiler
 

Reklame


Et personlig og stort sukk over all reklamen som går på TV.

Sjanger:KåseriLastet opp:10.03.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Reklame
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.Hva er ikke bedre enn den supre reklamen som kommer på TV-en akkurat når du skal slå den på eller når du sitter og ser på den spennende filmen. Oi, hva var det som plutselig kom…? Jo, det var bare litt koselig reklame.

 

En venninne av meg satt å så på Titanic filmen på Tv3 for en stund siden. Jeg tror man kommer litt ut av filmen når det kommer hele 16 reklamepauser fra båten krasjer i isfjellet og til filmen er slutt. Da lurer jeg egentlig på: Hva er vitsen med all den reklamen? Folk kommer jo helt ut av den når de kjører reklamepauser hvert 10. min. Da sier jeg bare: - Lei heller filmen å så den for deg selv hjemme i stua uten noen forstyrrelser.

 

Så tilbake til spørsmålet mitt i sted, hva er vitsen med all den reklamen? Vi vet jo egentlig det. Det er jo for å få folk til å kjøpe de ”supre” skjønnhetsproduktene som den og den stjernen bruker. Vi ser de ”kule” og tynne modellene står i den skjermen og har på seg de minste og de så ”sexy” klærne mens de egentlig reklamerer for en Pepsi brus som tar 10% av reklamen..

 

TV-shop. Hva innebærer egentlig dette ordet? Jo, dette er nok en form for reklame. Disse muskelbuntene av noen mennesker står der med flat mage og prater om det og det apparatet som skal gjøre det sånn at du får både sixpack og flat mage på bare 2 uker. Bortkasta penger tenker jeg, men virker det egentlig? Ikke sixpack på 2 uker i i alle fall, kanskje etter 4 måneder kan du ”sikkert” få antydninger til det.

 

Denne såkalte Rapid White Brush-On fra tv-shop der man får hvitere tenner i løpet av noen uker ved å børste på et middel som angriper flekker og bryter de ned. Jaja, tull, tull og mer tull mener jeg, men andre sier at det virker. Drittreklame som vandaliserer folk hvor enn vi er. Hvorfor kan ikke reklame snart få en egen kanal, så vi andre kan se filmen vår i fred!!! Til alle reklamefolk, stopp og terroriser oss normale mennesker med ALL denne reklamen, vi blir rett og slett dritt lei!!!

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

                                

<bilde>

Logg inn for å se bildet
<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

                          

        Rapid white brush-on


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

alexandra
25.04.2005 21:03

Bra!
2
anbefalinger
jeg syns denne var veldig bra,helt enig med deg^%$32@!~!@#$%^^&&

jaaj sikkart
13.06.2005 21:24

Bra!
2
anbefalinger
ja drid bra heilt enig me dg mn takk for hjelpen i exsamen min  Smile :-\)


Caroline90
02.05.2006 15:07

Bra!
1
anbefalinger
Helt grei...

anonym
05.11.2007 15:22

Bra!
1
anbefalinger
synes ikke at dette var så bra,jeg...

Mc Lovin
21.05.2008 17:18

Bra!
1
anbefalinger
Ke du trur, NICE

Harald
22.05.2008 20:56

Bra!
0
anbefalinger
Vil du dele med oss hvilken karakter du fikk på den (hvis du har levert den inn, vel å merke...)?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews