Søk i stiler
 

Konflikten mellom Israel og Palestina


Tale om konflikten mellom Israel og Palestina.
Sjanger:AnnetLastet opp:10.03.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Israelsk historie
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


I livet begraver sønnene fedrene, i krig begraver fedrene sønnene.

 

I FNs lover står det at alle mennesker er likeverd.

Men i krig er alt lov, vi lider under Israelernes gevær. Vi fordømmer ethvert angrep på vår fredelige stat. Vi må ikke gi etter for bomber og den tyrraniske makten, fordi vårt mektiske er vår frihet.

Ariel Sharon har fått mange landsfrender skutt og drept.

 

Israel har gått imot oss med tyrrani, blodutgytelse og terroristpolitikk.

Vi gar lidd men vi slår tilbake med frykt i Israels hjerte.

Dere kan drepe oss men ikke tankene våre.

Til dere vestlige makter der ute, så er det Israel prøver og gjøre.

 

I 40 år har vi vært bombeofre for israelernes granater.

Vi har kjempet og kjempet får og bli et eget land.

Vi nærmer oss målet med god hjelp fra de vestlige makter.

 

Sår fra bombingen vil aldri forsvinne. Våre sår vil aldri bli leget men med tanke på våre neste generasjoner, så må alltid noen ofres i krig.

Men vi må ikke glemme våre uskyldige venner på andre siden av muren.

Vi er ikke terrorister fordi den ekte terroristen som er ekte, er Ariel Sharon.

 

Muren

 

Muren ved Gazastripen er en fornærmelse og en krigs erklæring mot den fredelige stat Palestina og folket som bor der.

 

Det må finnes en løsning foruten blodutgytelse og masse drap.

I vårt fredelige land har vi blitt utsatt for en hat syk person ved navn Ariel Sharon. Denne personen har terrorisert og terroriserer folket i den fredelige stat Palestina. Muren har ødelagt for flere av våre bønder. Vi har venner på den andre siden av muren og de lider like mye som oss.

 

Israel den tyrraniske makten

 

Israel har i lang tid terrorisert vårt land. Vårt land og våre unge har blitt utsatt for en unødig konflikt. Denne konflikten har ført med seg blodutgytelse som ikke har neon mening og vår mening er at isralittene kan rive ned muren og dra hjem. De har ingenting her å gjøre.

 

Dette er en krig som har krevd for mange uskyldige liv, og hvis vi ville kunne gjort slutt på krigen nå, så hadde vi gjort det. Men pga, den israelske makt så har krigen fortsatt. Vi ønsker å gjøre slutt på krigen, men det virker som a t den israelske makt heller vil gjøre slutt på oss, istedenfor denne fordømte krigen. Men de har ennå ikke lært at de ikke kan drepe en tanke.

 

Og med disse ord så håper jeg at krigen vil slutte.

Takk for oss. Peace on earth.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Palestina
29.05.2015 16:32

Bra!
10
anbefalinger
Jeg er ikke palestiner, men støtter Palestina 1000%. Israel har rett og slett tvunget seg i Palestina og de har ikke no rett i å bo i et område Palestinerne eier. Landet mitt har ikke godskjent Israhell som et land og det er h\jeg stolt over. Jeg personlig mener at Israhell ikke er et land. Greit nok om de vil ha landet, men krig er ikke den enese\te løsningen. Det verste er at de kommer og sier at Palestinske "terrorgrupper" dreper israhellske mennesker, dette stemmer ikke. Gjennomsnittsalderen i Palestina er 17 år. Kanskje det sier noe. Og palestinere a\lager hjemmelagde raketter som de bruker i mot Israhell mens israhell bruker raketter som de får fra USA. PALESTINA

hmmm
07.03.2006 17:23

Bra!
7
anbefalinger
den fredelige stat palestina? var vel litt morsom... greit å ikke støtte israel, men å kalle palestina en fredelig stat er vel å ta i litt..

Muslim
21.05.2009 17:12

Bra!
1
anbefalinger
Helt eniig med linda her, det finnes søren meg dårlige mennesker i både hinduisme, kristendom og islam, og om noen dømmer hele religionen ut ifra en enkelt person, har den personen som dømmer lite vett i hodet!

linda
03.04.2008 18:28

Bra!
0
anbefalinger
Fy faen å dere sliter. Er det mulig. Haha, dette er forfedrene deres som har kriga, og dere er faen meg født å oppvokst i norge. Går ikke ut over dere. Faen er problemet. Dere blir jo hjernevaska. Samma om du er muslim,kristen,jøde, hindu osv. Det vil ALLTID finnes feige og "slemme" folk fra A L L E religioner. INGEN er noen bedre enn andre. Klarer dere ikke se det?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews