Søk i stiler
 

Eminem


Inneholder store deler av Eminems liv.
Sjanger:BiografiLastet opp:05.03.2005
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Rap/Hip hop
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookMarshall Bruce Mathers, bedre kjent som Eminem (eller Slim shady), er ein av dei mest kontroversielle rapparane i verden. Med sine samfunnskritiske og provoserande tekstar har han fått enormt med fans rundt om i verden, men det har og gjort at han har mista mykje av sin familie og sine vennar. Det gjelder for det meste dei voksne personene i livet hans.

 

Eminems vei til toppen var, som for mange andre artister, ikkje lett. Eminem blei født i Kansas City, Missouri, men han sei at han er i frå Detroit i alle hans songar og interjuv. Hans far, Marshall Bruce Matters (senior), drog frå han og mora då han var seks år. Han og mora reiste rundt i Detroit og kansas City. Sida dei berre blei nokre veker på kvar stad vart det ikkje lett for unge Marshall å få seg nokon ordentlige venner, og å få med seg noko på skulen. Mora hans var heller ikkje den beste. Han blei utvist av diverse skular på grunn av store tillpasningsproblem. I friminutta kom han alltid oppi slagsmål. Han var lei av både skule og livet.Her er eit ganske langt sitat så eg syns beskriv barndomen hans ganske godt..

 

"A kid who refused to respect adults, A corney lookin white boy.

I was always sick of brawny bullies picking on me And I might snap, one day just like that I decided to strike back and flatten every tire on the bike rack

(whosssssh) My first day in junior high, this kid said,

"It`s you and I, three O`clock sharpe this afternoon you die"

I looked on my watch it was one twenty

"I already gave you my lunch money what more do you want from me?!?" He said, " don`t try to run from me, you`ll just make things worse..." My palms were sweaty, and I started to shake at first

Something told me, " try to fake a stomach ache it works"

I screamed, "owww! My appendrix feels like they could burst!

Teacher, teacher, quick I need a naked nurse!

Teacher: "Mr.Matters, the fun games are over. And just for that stunt, you`re gonna get some extra homework."

Eminem: "But don`t you wanna give me after school detention?"

Teacher: "Nah, that bully wants to beat your ass and I`ma let him."

 

Way before my baby daughter Hailey

I was harassed daily by this fat kid named D`Angelo Bailey

An eighth grader who acted obnoxious, cause his father boxes

so everyday he`d show me in the lockers

One day he came in the bathroom while I was pissin

And he had me in the position to beat me into submission

He banged my head against the urinal til he broke my nose,

Soaked my clothes in blood, grabbed me and choked my throat

I tried to plead and tell him, "We shouldn`t beef"

But he just wouldent leave, he kept choking me and I coulden`t breathe.. He looked at me and said, "You goona die honkey!"

The principal walked in and started helpin him stomp me

I made them think tey beat me to death

Holding my breath for like five minutes before they finaly left

Then I got up and ran to the janitor`s storage booth

Kicked the door hinge loose and ripped out the four inch screws

Grabbed some sharp objects, brooms, and foreign tools

"This is for every time you took my orange juice,

or stole my seat in the lunchroom and drank my chocolate milk.

Every time you tipped my tray and it dropped and split.

I`m gettin you back bully! Now once and for good."

I cocked the bromstick back and swung hard as I could

and beat him over the head with it till` I broke the wood

Knocked him down, stood on his chest with one foot."

(Eminem: Brain damage(Album/Cd).

 

Her forklarer Eminem korleis barndomen hans var. Det verste med denne teksten er at det er ein forferdeleg og sann historie. Eminem låg i koma i 10 dagar etter at ei bølla hadde banka han på do. Det me rektor var nok antagelig vis ikkje sant, det er noko som dei meiner at han har kommet på etterpå! Men kven veit?

Han er som sagt veldig kritiske til lærarane og dei har fleire gongar fått gjenomgå i musikken hans. I musikkvideoen til sangen

"My name is" sei han som følger:

 

"My english teacher wanted to flunk me in junior high Thanks a lot, next semester I`ll be thirty-five I smacked him in his face with an eraser, changed him with a stapled his nuts to a stack of paper.

(Eminem: My name is)

 

Det er detta verset som dei fleste voksne og lærera i USA reagerte så sterkt på. Han blei nesten saksøkt av den gamle engelsklæraren sin pga dette. Då sa Eminem at dette ikkje var meint spesielt for den gammle læreren men for alle lærerane i USA. Av detta blei dei fleste lærarane ganske forbanna.

 

Som du sikkert har sett har ikkje Eminem hatt ein veldig lett oppvekst. Faren hans var sjelden heime og blir beskreve så ein alkoholikar så drakk opp lønna si med ein gong. Mora til Eminem har som du sikkert har hørt saksøkt Eminem som dei fleste andre han er i familie med. Både mora, faren, bestemora, kona, ein mann han slo ned me ein pistol og XXL Magazine er nokon av dei som har saksøkt han i det siste. Saksmålet til mora var på 10,000,000$ og ho vant.. Eminem svarte med og vise henne fingeren og skrive ein endå styggare song om ho..!!

 

Eminems onkel Ronnie Polkingham, var like glad i rap som eminem sjølve. Ronnie var imidlertidig den einaste i famelien som Eminem følte seg knytt til. Ronnie begår sjølvmord samme året og Eminem blir så trist at han slutter å rappe på eit år, og skaffer seg ei tattovering til ære for han.

 

Eminems kariere blusser opp, da han prøver prøver på nytt i 1996 med albumet Infinitie. Samme året som Kim (kjærasten) føder parets datter, Hailey Jade. Etter ei stund viser det seg dessvere at albumet blei ein flopp. Ettersom den nye Cd`en blir ein flopp må paret flytte fra leiligheten, og Kim og datteren flytta heim til Kims foreldre. Dar han blir nekta adgang og samvære med sin datter. Detta er imidlertidig meir enn kva Eminem kan orka, og han prøver å ta sitt eige liv med ein overdose i desember 1996. Detta fekk han til å tenka på kva liv han levde, det var då han kom på den geniale ideen om Slim Shady hans strake motsetnad.

 

Slim Shady skal representere voksenpersonen i samfunnet, som Eminem pga sin barndom er meget kritisk til. Slim Shady er ein tvilsom person som advarer ungdom mot å gjera ting og så gjer han dei tingena sjølv. Det var dette som seinare skulle bli hans store gjenombrudd.

 

I 1997 deltar Eminem i den mest prestisjetunge turneringen for rappere, Coalition`s Rap Olympics i Los Angeles. Dette er noko alle høyrer på og det blir sendt live på ei rekke Tv og radiokanalar. Dette er ein såkalla "Freesyle" konkuranse kvar deltakarane skal rappe me tilfeldiger ord som blir "kasta" til dei. Det er bere Eminem og "John Doe" igjen tilslutt, og dei rappa mot kvarandre i fleire timar før Eminem måtte gi tapt. Men det viktigaste er at Eminem har vist kva han kan til heile amerika.

 

Dr.Dre Amerikas største produser og rapper, blei mektig innponert over ferdighetena til Eminem og bestemte seg med ein gong for å henta han til plateselskap.DåEminem fekk veta detta blei han heilt overvelda og sa: Det er ein ære å høyre at Dr.Dre likar musikken min". Då eg vokste opp var han mitt største idol" Dr.Dre gav Eminem ei utfordning om å lage si eiga plate, dar han skulle få spele den musikken han lika. Dette var ein slags test, Dr.Dre var så godt nøgd med det Eminem laga, Slim Shady LP, at han bestemte seg for å gi ut plata. Denne plata blei ein enorm sukkses over heile verda og blei raskt Nr1 på alle hitlister. Det gjorde så klart at Eminem fekk ein aukande fanskare over heile verda og han blei ein superkjendis over natta. Han provoserte veldig mange og det var ein av årsakane til at så mange kjøpte plata hans. Sidan Eminem blei så rik kom også Kim tilbake og dei gifta seg i September 1999.

 

På få år som rapper har han revolusjonert verda med sine geniale tekstar og rytmar. Han har bla.. laga "Marshall Mathers LP" som har vunnet så og sei det som kan vinnast. På nesten to år har Eminem laga nesten hundre songar. Han har virkelig bevist at kvite menn også kan rappe!!!

 

Korleis er tekstane hans laga?

 

Når Eminem skal laga ein ny song tar han med sine gode vennar og medmusikkara i gruppa D-12, Dr.Dre og Paul Rosenberg, hans agent. Han sei at han ikkje klara og laga sine songar uten at det er nokon morosamme personar til stede, men når han skal rappe må han ha full konsentrasjon. Sangene til eminem er både aggresive og provoserande men har geniale samansetningar av ord og fengande rytmer. Eminem er ein av dei sangarane som seier mest om sitt liv i sangane sine. Barndomen og oppveksten er tydlegvis store innspirasjonskjeldar for han.

 

Ein av songane til eminem er laga for å mobba Everleast som han tydlegvis ikkje er så veldig glad i. Her kjem eit utdrag av teksten, eg har valgd å behalda sensuren frå innternett av moralske grunnar og fordi det er lettare å få auge på alle dei styggeorda han brukar.

Og det er ein del som du sikkert kjem til å merka deg.

 

"You f**kin punk, p**sy, you f**kin f**got, sissy, f**k And by the way, a 380`s a f**kin sissy gun if you`re gonna shoot somebody use a f**kin real gun You little b**ch Next time say my f**kin name in a song Don`t be subliminal about it you wanna f**kin diss me, diss me you f**kin f**got You f**kin punk, p**sy, you f**kin little b**ch, f**kin c**t (Eminem: I Remember)

 

Alle disse sterke orda går til Everleast. De fleste Eminem sei noko stygt om sei aldri noko tilbake, men Everleast har laga ein serdeles dårlig song tilbake som heiter "Whitey`s revenge". Dar tar dei opp at eminem ikkje er ein ordentlig rappar, og at han berre lever av Dr.Dre. Detta blei for mykje for Eminem som laga endå to nye songar for å mobbe Everleast.

 

Det ser ut som om det er fleire artistar som Eminem ikkje likar, ta foreksempel Christina Aguilera som puttet Eminem "on blast" på Tv da ho skulle presentera videoen hans på MTV. "on Blast" vil sei at ho fortalte at Eminem var gift og at ho hadde sagt nei til å ga på date me han da detta fortsatt var hemmelig. Detta likte Eminem svært dårlig og han svarte me og fornærma ho i den nye hit`en hans "The real slim shady".

 

"Shit, Christina Aguilera better switch me chairs So I can sitt next to Carson Daly and Fred Durst And hear them argue over who she gave h**d to first. Little b**ch put me on blast on MTV "Yeah he`s cute but I think he`s married to Kim, hehe " I should download audio on mp3 And show the whole world how you gave Eminem V.D."

 

Eminem er nå skilt. Og han risikerer opptil seks års fengsel fordi han slo ned ein type som klinte med kjæresten hans. Bestemoren hans saksøker han på nytt fordi ho meiner at han tok ein "hit" som Ronnie hadde laga. Som han sa på konserten i Norge: "It`s strange, but every time someone sew me, I sell more records." Det er klart at Eminem bruker provokasjon til virkemiddel.. For det er som han seier " Kvar gong nokon saksøker han sell han mykje fleire plater" Så kanskje folk skulle slutta å saksøke han? Kven veit?

 

Eg vil berre avslutta med eit personleg innleg: Eg synst at Eminem er genial og lagar enormt med go musikk!!! Så lykke til vidare Eminem og fortsett det gode arbeidet.. "You rock"


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Fucker
19.01.2006 09:46

Bra!
9
anbefalinger
Vilken karakter fikk du?? jeg skal skrive ut stilen og levere den i en skole oppgave skjønner du!

henriette=)=)=)
29.01.2006 12:55

Bra!
7
anbefalinger
bra side dette var Smile :-\)
men kunne ønske det var mer om hip hop generelt åsså Smile :-\)
men flott at noen legger inn sånne flotte sider om eminem!!!
han er jo bare best Very Happy :-D
love ya

dennis
16.12.2005 23:43

Bra!
5
anbefalinger
eminem e best

m.m =)
28.01.2006 11:54

Bra!
5
anbefalinger
Eminem er noe av d beste som har handt mæi Smile :-\) Har hørt drit masse på han! Synd d er slutt nå=(

chalotte
23.05.2006 17:38

Bra!
5
anbefalinger
k
o
n
g
e
n
!
d
u
e
r
K
O
N
G
E
N
!
- KANSJE DU er gud  Razz :-P

øder
14.11.2006 11:22

Bra!
5
anbefalinger
eminem er min gud over alle du er vardens bedeste rapper10.04.2005 17:20

Bra!
4
anbefalinger
Eminem er bare best...digger han og det er IKKE bare fordi han er fin...

mikke
11.05.2005 11:06

Bra!
4
anbefalinger
dritt bra skrevet......... og jeg håper flere og flere intresserer seg for dette.................
lykke til Eminem og dritt i Kim... hun er bare en dust!!!!!!!!!!!!

Kine
15.05.2005 11:57

Bra!
4
anbefalinger
Eminem ruuuuler!! digger han sykt mye!!
crazybitch89: syntes du han e fin?? no way!! han e nesten ikke fin i det heeeele tatt!! (i ansiktet altså) men sangene ruuuuler!!


16.12.2005 23:04

Bra!
4
anbefalinger
EMINEM e best !

eminem_fan
04.02.2006 19:39

Bra!
4
anbefalinger
EMINEM!! Du e bare konge azz...du synger drit bra... I love your music azz Wink ;-\)

#1 eminem fan
01.10.2006 01:13

Bra!
4
anbefalinger
blackpride du e bare så jævli sjalu på han førdi han e kvit og har kommen så jævli langt fra å hadd en sånn oppvækst og gjort d så jævli bra innen musikken nokka som du aldri hadde klart. han e kanskje ikje like bra som han 2pac eller han biggie va men han e verdens bæste KVITE rapper, ingen andre kvite rappera har gjort d så bra som han og ingen kommer nån gang te å gjøre d heller. du trur du veit så jævli mye og trur du e så jævli tøff når du snakke masse dritt om han eminem. du veit ingenting om kordan d e å ha levd sånn som han å kor jævli han har hadd d i jønna oppvækstn sin me mora og heile pakka, han har fan mæ all rett te å disse mora og ho kim førr alt dæm har gjort mot han heile live sett. vess du hadde kjent han så hadde du aldri sakt nokka sånt om han i d heile tatt før då hadde du kanskje sjønt litt av ka han har gådd igjænnom å då ville du støtta han uansett om du hadde vært svart eller kvit. så æ fåreslår at du slutte å slænge dritt om folk du ikje kjenne i d heile tatt. og tel dokker andre som ikje veit ka han ska gjøre i fremtia, han ska fortssætte å produsere musikk utafør rampelyset i lamme han dr.dre.

bebe
03.08.2005 14:38

Bra!
3
anbefalinger
de som ikke liker eminem vet ikke hva han sier når han synger.... bruk hjernen og hør etter eks.....ass like that morsom er den.... men hello britney spears... suck`s..... get a life girls

babe
12.08.2005 22:28

Bra!
3
anbefalinger
eminem rule någe sykt..... sangane hans e dritkule spesielt "ass like that"
stå på eminem....you rocks


16.10.2005 21:14

Bra!
3
anbefalinger
æ ælsker han EMINEM
han er min konge
æ ÆLSKER DÆ EMINEM
eg er fan a dæ Eminem Smile :-\)
har skreve sær opg 2 ganger om live ditt o.s.v.
syntest synd på live du har hatt Sad :-\(
har filmen 8 mail som eg ser da eg har det helt jævelig og da begynner eg og grine kver gang æ ser ann Sad :-\(
men eg elsker deg min herre Eminem Smile :-\) love yeah Smile :-\)


22.10.2005 23:56

Bra!
3
anbefalinger
eminem er bare VÆRDENS BESTE hip-hop_stjerne kommer til og savne deg peace


03.11.2005 15:10

Bra!
3
anbefalinger
eminm e bærre bæst asssss=P

I
27.11.2005 12:29

Bra!
3
anbefalinger
I love ya eminem!!! bare best du azz Smile :-\)) du må ALDRI slutte som rapper!!!!!!!!

Trine Peace
03.12.2005 19:37

Bra!
3
anbefalinger
Ja denna sia va jo faktisk tæll jølo
p..Eg har skreve av det viktigste om han eminem som eg ska bruk i en Munti tentamen om to daga....Såe..tusen takk... Smile :-\)No slæppt eg å fær å leit på mange førskjellie sia om han..Tusen takk...Peace Trine...

eminem-G-unit
08.12.2005 18:54

Bra!
3
anbefalinger
yo folkens!!!!!! eminem er den best!!!!!! men han børde o være med i G-unit gjengen yoyoyoyoyoyoyoyoyo de som hatter rapp søker villt.........  Razz :-P


15.12.2005 09:15

Bra!
3
anbefalinger
eminem e best.han e KONGE. eg har vert fan av deg i 4 år. har bare plakater av eminem på rommet...eminem skrive jevligt bra tekster...fortsett sånn! Smile :-\)

Slim shady
08.02.2006 20:26

Bra!
3
anbefalinger
EMINEM er BEST Men skal han slutte eller ikke`?

Slim Shady
08.02.2006 20:27

Bra!
3
anbefalinger
tror han skal fortsette

Slim shady
08.02.2006 20:33

Bra!
3
anbefalinger
tror han skal fortsette

MARSHALL
08.02.2006 20:34

Bra!
3
anbefalinger
EMINEM SKAL FORTSETTE

eminem&slim shady
27.02.2006 15:13

Bra!
3
anbefalinger
eminem er best i verden ingen tvil. For dere som tror han skal slutte tar feil han skal fortsette som live-artist (sto på NRK live musikk)

eminem&slim shady
27.02.2006 15:14

Bra!
3
anbefalinger
så få høre lit jubel fra dere?!!

eminem&slim shady
27.02.2006 15:21

Bra!
3
anbefalinger
thats why they call me slim shady im back im back im back

Meg
14.03.2006 16:03

Bra!
3
anbefalinger
Eminem er min gud...han er kuul han ruuuler...har driiit mange cd'er med han..! digger han azza..! i love eminem og alle som digger han Very Happy :-D

meg
14.03.2006 16:06

Bra!
3
anbefalinger
heija alle sammen  Wink ;-\)

Tina
15.03.2006 09:31

Bra!
3
anbefalinger
Hei eminem er best! 4EVER!

jyu
15.03.2006 18:47

Bra!
3
anbefalinger
heisan..masse fakta

marie
01.04.2006 16:31

Bra!
3
anbefalinger
jeg digger eminem og bare elker deg veldig jeg laster ned sanger hele tiden og føller med når det spilles en sang. ynglins sangen min er hailie s song den er triste men du synger drit bra

Christian
05.04.2006 21:29

Bra!
3
anbefalinger
Dette var jo bare driiiit bra! Elsker sangene hans! skriver en skoleoppgave om han, og det var fint med litt ekstzra insiprasjon Smile :-\)

martin
11.04.2006 23:42

Bra!
3
anbefalinger
eminem e jo bare bæst da!kjæm aldri aldri aldi t å glæm han ..han e bæst 4 ever....har alle albuman hannes å dæm behandles fint Razz :-P Wink ;-\) Wink ;-\) Wink ;-\) Wink ;-\)

eminem
11.04.2006 23:50

Bra!
3
anbefalinger
dæm som hate hip hop å værtfall eminem for bank for eminem e bæstl.... d sto i vg at han skull slutt men d må han itj for d e ingen som greiie å vær like bra som han i rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!19.04.2006 09:19

Bra!
3
anbefalinger
Eminem rule ostekaka! Razz :-P Han e bære såååå bæst asså! Wink ;-\) Ælske stæmmen hannes! Wink ;-\) Eminem 4 evvah


27.04.2006 23:14

Bra!
3
anbefalinger
Bra fakta(Y)

Phil
03.05.2006 14:25

Bra!
3
anbefalinger
http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=25181607

vea
09.05.2006 08:39

Bra!
3
anbefalinger
har kje lest det, men det e sikkårt bra!! pff

koss går det me deg då? har det sikkårt kje bra du?

Street
11.05.2006 16:36

Bra!
3
anbefalinger
Nice side, mykje og lære om Eminem her.

just me
22.05.2006 18:40

Bra!
3
anbefalinger
drit bra! elsker eminem!


30.05.2006 11:54

Bra!
3
anbefalinger
hei du har du det bra jeg h[pe at du har det= bra jeg er likke deg ======


01.06.2006 16:03

Bra!
3
anbefalinger
han har fantastisk kul musikk!!
INGEN..INGEN..ER SÅ KUL SOM HAN!


14.07.2006 16:10

Bra!
3
anbefalinger
hvorfor eminem har ikke noe bilder med smill ansikt???


11.10.2006 16:57

Bra!
3
anbefalinger
heii heii  Smile :-\) kulii side...driiiit mye bra om Eminem her  Wink ;-\)

ik start
21.10.2006 22:43

Bra!
3
anbefalinger
IK START ER BEST!!!!!!
Gro hammerseng er deilig Smile :-\)

Herregud
12.11.2006 10:25

Bra!
3
anbefalinger
Siden jeg aldri kommer til å se innom denne siden igjen noensinne, kan jeg si så mye som at alle som har lagt inn kommentarer her, er wannabe's...
Det er mye pakkiser her tror jeg... Hey svartinga skru ned fargen deres ett hakk a... tihi detta kommer til å lage rebell her inne detta... P.O Niggas & Wannbe's  Wink ;-\)

Herregud
12.11.2006 10:26

Bra!
3
anbefalinger
Siden jeg aldri kommer til å se innom denne siden igjen noensinne, kan jeg si så mye som at alle som har lagt inn kommentarer her, er wannabe's...
Det er mye pakkiser her tror jeg... Hey svartinga skru ned fargen deres ett hakk a... tihi detta kommer til å lage rebell her inne detta... P.O Niggas & Wannbe's  Wink ;-\)

Herregud
12.11.2006 10:26

Bra!
3
anbefalinger
Siden jeg aldri kommer til å se innom denne siden igjen noensinne, kan jeg si så mye som at alle som har lagt inn kommentarer her, er wannabe's...
Det er mye pakkiser her tror jeg... Hey svartinga skru ned fargen deres ett hakk a... tihi detta kommer til å lage rebell her inne detta... P.O Niggas & Wannbe's  Wink ;-\)


23.11.2006 22:29

Bra!
3
anbefalinger
Dere snakker om å vere FAN i 4 år..?
jeg har opplevd masse jeg å...faenskap å shit...men samma....han EIER...jeg har hørt på'n siden jeg var 4 år...
å han har slutta. men ska begynne igjen Smile :-\)
bare så dere vet!!!!!!
han har nå rundt 35 sanger som han ikke har sluppe ut enda Smile :-\)
men eminem...homie fo life...
eminem, sin flow.....UMULI å vere i nerheten av...

EMINEM-GANGSTA-BITCH
27.11.2006 10:07

Bra!
3
anbefalinger


27.04.2006 09:07

Bra!
2
anbefalinger
heeij Smile :-\) jeg er en jente som lurte på om noen her som digger eminem gidder å gi meg no bra fakta om han??? sen det til marte_296@hotmail.com  Smile :-\) Smile :-\)

eminemlover
22.05.2006 08:43

Bra!
2
anbefalinger
eminem e faen meg BEST! han e den diggeste og flinkeste rappere¨ever!! ps: hvorfor snakker dere ny norsk?..det e stygt.. hihi!

Danny
22.06.2007 16:33

Bra!
2
anbefalinger
Eminem Presents The -Re-Up er JÆVLIG bra album Wink ;-\)
Eminem

stfu
21.05.2007 23:01

Bra!
1
anbefalinger
Ey blackpride. føler greia di assa. Eminem var egentlig bare kul før da han slapp ut albumet Brain damaged og sånn. nå har han blitt mer sell-out, Men Biggie og Tupac ligger nærmest hjertet mitt.
Alle jentene her er vel 14-15 år gamle og digger Eminem nå siden han er blitt sell-out og da greier de å få med seg hva han faktisk rapper om.


17.11.2007 23:33

Bra!
0
anbefalinger
Eminem er bare så utrolig bøs ass!, hært på musikken din fra dag 1 liksom  Smile :-\)
elsker deeeeeeeeeeeeeg ! ;* (L) faen går det ann å være så perfekt liksom? sykt ass!'
iallefall, elsker deg Eminem (Marshall Bruce Mathers |||) elsker deeeeg

Julie
10.12.2007 15:09

Bra!
0
anbefalinger
eminem er bare den beste kunne ønske jeg kunne møte han Smile :-\)

Eminem : D
24.07.2009 22:57

Bra!
0
anbefalinger
Eminem er særiøst den alleralleraller beste på jord !  Very Happy :-D (L) Endelig noen som har god musikksmak (Y)

haimes
11.01.2010 17:55

Bra!
0
anbefalinger
bare det at det er nynorsk herper hele teksten!!!

anonym
12.05.2011 13:38

Bra!
0
anbefalinger
Synes synd på deg ''BlackPride'' Du trur det vet noe om hiphop men snakker bare bullshit ass!!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.037 sec - 1 pageviews