Søk i stiler
 

Spiritisme!


Om Spiritisme.
Sjanger:TemaoppgaveLastet opp:20.05.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Okkultisme
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookSpiritismen har en spesiell plass i det overnaturliges historie. Vitenskapelig gransking av overnaturlige fenomener begynte på 1800-tallet som en direkte konsekvens av interessen for spiritisme.

 

Spiritisme er ingen "gammel" overtro. Den stammer fra 1848. Da hevdet to jentunger, Kate og Margaret Fox, i en liten by nr Buffalo i Staten New York at mystiske bankelyder i veggene i hjemmet var signaler fra de døde, og at disse signalene kunne tolkes.

 

Langt senere i livet tilsto de to søstrene at det hele var bedrageri. Men da hadde deres ungpikefantasier vokst til en internasjonal bedrageribransje som lever i beste velgående den dag i dag.

 

Jentene Kate og Margaret Fox var henholdsvis 11 og 13 r gamle da de fikk verden til tro at de kunne kommunuisere med de døde.

 

Søstrene reiste land og strand rundt og kommuniserte med de døde. Interessen for spiritisme økte og økte - det samme gjorde antallet medier.

 

Forbindelsen til de døde ble opprettet i SEANSER. Deltagerne satte seg rundt et bord og holdt hverandre i hendene i et mørkt rom. Forskjellige fenomener manifesterte seg så. Det kunne v‘re enkle bankelyder, eller bordet kunne begynne å bevege seg - tilsynelatende uten påvirkning av menneskene omkring det.

 

Etterhvert ble fenomenene mer oppsiktsvekkende. "Ektoplasma" - et agivelig mystisk åndestoff - kunne strømme ut av mediets munn eller nese. "Ekte" åndeansikter eller endog hele ånder beveget seg rundt i rommet, var synlig for alle deltakere, og kunne endog berøre dem.

 

Fotografier - fotokunsten var fremdeles ganske ny - av åndene ble også tatt. åndene kunne dessuten "hente" fysiske gjenstander ut av tomme luften.

 

Interessen for spiritisme var enorm. Noen av verdens fremste vitenskapsmenn ga seg i gang med undersøke det de trodde var et overnaturlig fenomen.

 

Som en direkte konsekvens av dette ble det britiske Society for Psychical Research (SPR) opprettet i London i 1882. Formålet var vitenskapelig underskelse av spiritistiske og andre "psykiske" fenomener.

 

I utgangspunktet var dette et samarbeid mellom vitenskapsmennene og mediene. Etterhvert sprakk samarbeidet fordi forskerne og spiritistene ikke kunne ble enige om hvordan fenomenene skulle fortolkes. Spiritistene mente seansene beviste at det fantes et liv etter døden, at sjelen fortsatt eksister som individ etter at den har forlatt sitt jordiske hylster og at de var bevis på at det var mulig å kommunisere med de døde.

 

Det bør understrekes at spiristene ikke la noen spesiell religøis vekt på dette. De kom derfor meget snart like meget - hvis ikke mer - på kant med de store kristne kirkesamfunnene som med forskningen.

 

Forskerne i SPR, derimot, så på medienes evne til vite ting om seansedeltageerne som indisium på TELEPATI (det som i dag ville blitt kalt ESP) og ppsykokinese (PK).

 

Når et medium kunne fortelle en deltager ting som deltageren kunne bekrefte, men ikke hadde grunn til tro at mediet visste, tolket forskerne dette dithen at mediet leste tankene til deltageren.

 

Når en gjenstand ble "apportert" under en seanse, tolket forske- rne dette dithen at gjenstanden ikke ble brakt til seansev‘relse- et av ånder i det hinsidige, men at mediet hentet det ved hjelp av PK.

 

Denne forklaringen på spiritiske fenomener fikk gjennomslag i SPR. Det er også fortsatt akseptert i parapsykologisk forskning i dag.

 

Diskusjonen om spiritisme og spiritistiske fenomener fortsatte helt fram til annen verdenskrig. Så sent som i 1930-årene var det en drapssak i Norge som dreide seg om spiritisme. Da Dagbladet tok denne saken opp igjen, 50 år senere, gikk familien rettes vei for stanse det.

 

I England er det den dag i dag en rekke spiritistiske kirker hvor man hver søndag kan kalle opp en avdød.

 

I de senere år har enkel spiritisme dukket opp igjen i USA under et nytt navn, Channeling, og er i ferd med spre seg verden rundt derfra.

 

Mange av samtidens store navn interesserte seg for spiritisme. Tre store personligheter som verden fremdeles husker var viten- skapsmannen Michael Faraday, forfatteren Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes’ far) og tryllekunstneren og utbryterkongen Harry Houdini.

 

Kilder:
Det finnes en rekke bøker om spiritisme på de fleste biblioteker.
Historiene om søstrene Foz, Faraday, Conan Doyle og Houdini er nevnt i de fleste av dem.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Hypnotic
08.10.2004 17:42

Bra!
16
anbefalinger
Til alle dere som er så sinnsykt nysgjerrige på spiritisme: Les dette først -> http://www.outline.no/dpr/gunnarlund/en_advarsel_mot_s- piritisme.htm

Lene
17.02.2005 17:37

Bra!
10
anbefalinger
Min historie:

Det skjedde for rundt to år sidenn! Jeg og noen veninner skulle da prøve spiritisme! Vi hadde prøvd noen ganger før og det hadde funket! Vi syntes jo dette var kjempe spennende og bestemte da oss for å prøve det igjen! Vi fikk kontakt med noen som kalte seg "djevelen"! og så dum som jeg var spurte jeg om å få se ham og glasset gikk mot JA! Vi hadde glemt å tatt bort det speilet som lå gjemt unner ei dyne på rummet vi var i! Ingen viste att det lå der (for vi var i ei gammel hytte som tilhørte besteforeldrene til veninna mi) før den vi snakket med sa att vi skulle ta frem speilet som lå under dyna for å se ham! Vi avbrøt samtalen for å finne speilet! Da vi hadde funnet det å satt det opp så jeg så rett inn i det mens di andre satt med ryggen til, prøvde vi å få kontakt med den vi akkurat hadde snakket med.. Da vi fikk kontakt så spurte vi igjen om å få se han! Han sa ja og ba meg om å se inn i speilet! Jeg så rett inn i det styggeste ansiktet jeg noen gang hadde sett! Klarer ikke å beskrive hvordan han så ut!! Jeg besvimte med en gang etter det! Våknet igjen dagen etter, BLIND! Og hver gang jeg lukket øynene for å blunke så jeg det samme som jeg så i speilet! Djevelen! Klarte ikke å få sove! Det er det verste jeg noen gang har vært med på! Jeg fikk igjen synet etter en halv dag! Siden har jeg aldri prøvd spiritisme, å jeg håper ingen vil prøve det heller etter min historie!!!

Sofiie!
29.01.2006 19:30

Bra!
8
anbefalinger
Hei .. jeg er en jenta på 14 år! det jeg nå skal fortelle er det værst som noen gang har hent meg!!:kjæresten min var hos meg en formidag, vi hadde laget et veldig bra spiritispe brett som vi skulle spille senere på kvelden. moren hans ringte og han måtte hjem å spise. Men han lovet å komme tilbake senere. jeg sa at jeg kunne lese litt om dette før vi startet med å "spille" slik at vi var sikker på å få kontakt. det jeg leste på nettet skremte meg veldig. og jeg turte ikke spille det senere med han. så jeg ringre han og fortalte at jeg ikke ville spille det. "greit" sa han, bare kast det. Så jeg kastet det ut vinduet. Noe jeg aldri skulle gjort!! senere hørte jeg bankelyder på vinduet mitt. trodde det bare var jonas (kjæresten) som tullet.. senere hørte jeg HARD banking rett under meg.. i 1.etasje.. jeg ble LIVREDD.. så hørte jeg trappe trinn opp mot døren min.. jeg ble LIVREDD!! så jeg løp under dynen min og hylgråt! jeg hørte en dør åpne seg. og lukke seg fort. jeg tittet forsiktig opp fra dynen og så det VÆRSTE annsiktet du noen gang kan tenke deg! ubeskrivelig stykt ansikt! lyset skrudde seg av inne på rommet mitt.. om en dør åpnet og lukket seg.. jeg lå en time under sengen min. jeg var helt i sjokk.. DT VAR HELT JÆVELIG! mobilen min ringte mange ganger. jeg tok den ikke.. til slutt kom jonas inn til meg og var livredd. han skrudde på lyset og sa : du? jeg sa du skulle kaste brettet!! Brettet lå på gulvet INNE hos meg!!
jeg fortalte dette til mamma, jeg er ennå i sjokk.. har vært en månde i terapi! jeg sier bare : ALDRI spill dette spillet.. aldri tull med brettet!
Hilsen Sofie!

OY!
29.01.2006 19:32

Bra!
8
anbefalinger
Herreguud!!! Går det bra med deg? Confused :-\? jeg kommer ALDRI til å prøve det!! virker HELT sinnsykt!!!


27.05.2006 22:05

Bra!
8
anbefalinger
Her er instruksjoner som jeg har skrevet for 1 år siden til en veninne av meg som
ikke lengre er med oss,jeg prøvde og forklare henne at dette var ikke bra og bruke fordi jeg har nesten mistet meg selv pga av det , levde et liv man ikke kan forestille seg i 5 år,glad jeg overlevde.hun var ikke intressert i høre på meg og mine historier og erfaring angående spiritisme Sad :-\( hun ble gal og fikk så mye problemer med enkelte ånder at hun tok sitt liv,men dette skremmer vel ikke dere.
Nei! det er deres liv,jeg kom så vidt i gjennom det,men her er i vertfall den instrukjonen hun fikk den gangen,det er mye skrive feil her , men jeg håper dere alikevel vil kunne forstå teksten,brukte vel 2 3 timer på den før jeg ble ferdig med den.tok litt tid,fordi jeg ønsket at man skulle gjøre dette på en mest safe måte,etter mine egne erfaringer som kom tilmeg i ettertid,men hun tenkte ikke så mye på sikkerhet osv så det er jo hennes egen feil,jeg frasier meg selv noe som helst ansvar for dere som følger mine instrukser.Det er helt opp til dere selv om dere velger gjøre dette,for meg er dette som og spille russisk rulett med livet.
Men det stopper vel ikke dere fra og gjøre det,denne teksten er bygd på min erfaring og kunskap om dette i ettertid,.Versegod  Smile :-\)

Ouija Brett Instrukser Del 1 AV 2
---------------------------
VIKTIG FØR BRUK AV BRETTET!!!

1. Aldri Bruk ouija Brettet når du er alene i huset eller i leiligheten.

2. Aldri tro at viss du plaserer et kors eller religiøst objekt på bordet at det vil eliminere all Fare.

3. Vær sikker på at det er et åpent vindu i nærheten, Det burde være en form for ventilasjon i nærheten.

4. Ikke plaser et tent lys eller noen form for veske eks,brus,vann på samme bordet som du har tenkt bruke brettet. Et lys kan godt plaseres på et annet bord i nærheten om man vil ha det.
Men Da ikke bruk rødt eller Svart , bruk et vitt . " Rød og svart Tiltrekker negative energier " og vi vil jo ikke ha noe slikt i huset som terroriserer  Smile :-\)

5. Ta jevnelig pause så du kan få strekt litt på kroppen.Ta noen Dype åndedrag så du får tilført hjernen og kroppen med ny frisk oxygen og pust godt ut.

6. At noen sier at man må ha det mørkt i rommet og ha tent 2 stærinlys er bare en myte og tull (Barne Prat) ,ha på lyset i rommet om du føler for det.skal jo ikke sitte være redd!
Du kan godt ha et vitt tent stærinlys i nærheten om du føler at det gjør det mere behagelig.Noe jeg har hørt om en gang er at det kan være en form for beskyttelse mot det negative.
Bare hørt et eller annet sted  Smile :-\) Det er opp til deg hva du tror eller ikke om den saken,jeg kan ikke utelukke noe,kanskje .Vis det er noen med deg nå som sier: DET VIRKER JO SIKKERT DÅRLIGERE DA!
NEI! Du er bare uvitende.Ånder bryr seg da ikke om det er mørkt eller lyst i rommet for og snakke med deg , det gjør ikke du heller da du snakker med noen,ikke sant ?  Smile :-\)

7. Når du er ferdig med en seanse altså avlsuttet kontakten med ånden,legg da brettet i esken sin og legg det vekk.Det som er lurt etter en seanse er og spise en frukt for eks pære,banan what ever you like,
Altså noe som et søtt
Dette har blitt oppdaget av Parasykologiske Etterforskere at ved bruk av slike ting som for eks ouija brettet har blodsukker nivået og kalsium inholdet i kroppen blitt dårligere etter en seanse.

8. Aldri bruk noen form for alkohol når du har bestemt deg for bruke Ouija Brettet , Man må ikke finne på og bruke noe form for stoff mens man driver med slike ting.
eks allergi tabletter,eller hjerte medisiner,hasj,mariuana you name it.

9.Aldri finn på og la det bli en vane med og Bruke Ouija Brettet Vær Dag, eller Vær Ettermiddag. Det er Lurere og benytte Brettet Bare 1 Gang eller 2 ganger i uken,Og ikke la Dette bli en Vanelig Aktivitet. FARLIG!!! (JEG VET)

10. Ikke bruk ouija brettet der du sover " sove værelset " eller er for eks. Rommet ditt !! For ånden går ikke med det samme du sier hadet, Bruk brettet i et rom som ingen bruker så ofte.
Husk at da du har sakt hade så avlsutt planchetten på good Bye altså hade, og legg ned brettet i esken sin. Rydd da brettet bort i et skap eller skuff, ikke i soverommet , eller på rommet ditt.
Jeg vet ikke om det gjør noe , men jeg føler at det ikke er noe serlig etter min egen erfaring.Dette er bare for og ta litt overdreven forholdsregel,bedre med litt overdrevenhet en at det kansje
Oppstår problemer . Man vet jo aldri hvem som kommer igjennom og vi snakke,det kan være opptil flere samtidig.
Tilslutt Vær påvakt til alle tider,og ha kontroll over situasjonen.

Ouija Brett Instrukser Del 2/2
-------------------------
Sett deg godt til rette framfor et bord.
La begge hendene forsiktig berøre planchetten og vennen din sine hender om du har med noen.
Konsentrer dere og vær helt stille ikke sitt og Flir med fulle munnen av tygge gummi og sjokolde. spis heller det før seansen Surprised :-o)
en spør av gangen følgende samme som den som skal stille spørsmål i seansen.
Er det noen Her ! si det ut i rommet.venter litt og gjentar prosessen : er det noen her,vent i 5 sekunders mellom rom for vær gang til planchetten begynner bevege seg.
Er det noen her som vil komme igjennom og prate med oss! 5 sek er det noen som ønsker og snakke med oss. ønsker du og besvare spørsmåler til oss . gjenta i samme mellomrom  Smile :-\)
da ånden begynner og svare dere spør for eks vil du besvare spørsmål. da planchetten går på ja så spør for eks hva heter du.spør ham hva han drev med,jobbet som om han hadde barn hvor gammel han var
da han gjikk over  Smile :-\) you name it. Det som er best i begynelsen er vel bare spørre ja og nei spørsmål til dere føler at dere har fått mere følelse av hvordan det virker etter at han staver navnet sitt. så kan dere
Begynne spørre ham om andre spørsmål ettervert da dere føler dere har fått mere draget på det.
jeg sier ikke at dere behøver dette,kan jo hoppe rett på spørsmål som ikke er ja og nei  Smile :-\) det finner dere jo ut av selv. bare Husk at armene må kunne bevege seg fritt så husk og sitt slik at det ikke er noe problem og sitt godt ikke minst. ellers får jo ikke ånden stavet noe og dere får vondt i armene  Smile :-\) Logisk!
Husk at vennen din har en skrive blokk med en penn og prøv og skrive ned det som ånden staver igjennom , for det er ikke alltid like lett og tyde hva som blir stavet da planchetten beveger seg. Noen ånder beveger planchetten veldig trekt og noen raskt. Det som er viktig før en seanse er at du og veninna di skriver ned noen spørsmål hva dere har tenkt og stille av spørsmål til vedkommende ,Ånden.
hva dere lurer på osv.Er kjekt og være litt forberedt på forhånd. Det må være bare en som stiller spørsmålene! hele tiden det er veldig viktig,derfor er det lurt at veninna de skriver ned på forhånd hva hun vil spørre
ånden om eller hun kan stille nye spørsmål under seansen men da sier hun til deg hva hun lurer på og du spør da ånden. Husk ikke spør ånden om og gi dere et tegn som for eks,kan du vise oss at du er her ,
eller vise deg. Det er bare teit om dere ikke vil oppleve noe da.For spør dere så vil dere få det dere spør etter , han skriver lissom ikke noe brev og sender i posten som det står at hei her her beviset for at jeg snakka med dere i går. Vis dere spør om tegn så its your call,kjenner at temraturen faller til minus grader kansje,høre lyder,og oxo kansje kjenne noen som tar dere i håret eller på skulderen eller at noe beveger seg , ja you name it,alt mulig kan skje og det er vel ikke noe hyggelig kansje ?.da noen har spørt om det til ånden har folk blitt redde og sakt, denna ånden er ond og slem og hjeelp skriker og løper,idioter!
det var jo dem som spurte om bevis om ånden skulle gi lyd fra seg , IDIOTER og kalle ånden ond da,herregud dem som ba om bevis , ja så da fikk dem bevis og det dem ba om , toskene.
Til slutt er det noe mere du lurer på er det jo bare ringe og spørre. Jeg kan ikke love at dere vil få kontakt med en gang. Da er det bedre og legge vekk brettet og prøve enten senere på kvelden eller en annen dag.
Den beste tiden og ha en seanse som energiene er sterkest er på kvelden , da klokka er sånn 6 og utover på kvelden altså da det er mørkt ute.det viser seg slik at da er det lettere for og få kontakt  Smile :-\)

Til slutt sier deg gud velsigne dere og jeg fraskriver meg alt ansvar og skyld om
livet ditt går rett vest. Dette er deres eget valg , jeg kommer bare med kunnskapen.
Er det noen her ?

Har du noe du vil fortelle oss ?

Ønsker du og snakke ?

Vil du besvare spørmål ?

Disse spørsmålene skal bli repetert til tid og annen,til det beveger seg.

I begynnelsen da dere har fått kontakt, vil dere garantert tro at en av dere beveger den,da kan jo hun eller du slippe planchetten og bare en av dere prøve så får dere se selv at det ikke er en av dere som gjør det.
etter det er det bare og legge hendene på for deg og veninna de igjenn. jo flere som holder på planchetten samtidig jo sterkere energi altså bedre  Surprised :-o) forbindelse , kontakt.
Da ønsker jeg deg bare lykke til vennen  Smile :-\) Det går visst an og sitte med det alene oxo men da må du sørge for at det er folk i huset. Men helst ha med en det er det jeg tror er best da for da kan du sitte da det ikke
er folk i huset oxo,men jeg anbefaler deg aldri sitt med det dær alene. Mitt råd fordi om det står at man kan gjøre det alene.jeg hadde ingen god erfaring fordi om det var folk i huset + om du opplever
noe som er ubehagelig så slipper du i vertfall oppleve det alene og da er det i vertfall noen som tror på deg at du har opplevd det.og det skal jeg si deg gjør godt at man har noen som har vert med på d.
for det er ingen som vil tro på deg om du sier det til noen , dem vi bare le og det er ikke godt og være alene om det som skjedd så ta med deg noen alltid.
men da du skal ha en slik seanse så må du og dere ikke bli forstyrret av at noen går ut og inn av rommet ditt og du må snakke med folk,da ruineres hele seansen. Da er det ikke vits!
Så vis mamman din og broren din og faren din klarer og la deg og veninna de få fred og ikke komme in og mase og forstyrre så er det mulig få dette til virke.for det kreves stillhet og konsentrasjon.
må ikke drive tenke på alt annet og ikke minst ikke bli forstyrret .

TRO
15.09.2007 01:32

Bra!
8
anbefalinger
Mitt ØNSKE er at ALLE mennesker b.l.a dere som holder på med spiritisme, leser litt mer i Bibelen før dere "velger" å begi dere inn i onde ånders verden. For det står nemlig klart i Åpenbaringsboken at "....djevelen er steget ned til dere i stor vrede, fordi han vet at han bare har en liten tid" (Åp 12, 12) Dette er årsaken til at vi finner stor demonisk aktivitet verden over. Demonene er falne skapninger og de søker å ta bolig i mennesker. Det er IKKE til å leke med. Uansett hvordan en demon (ond ånd) begir seg ut for å være "god eller ond", KAN DEN KUN VÆRE OND. IKKE GOD!. Gud lar nemlig IKKE sine engler komme til mennesker gjennom et "lekespill", men gjennom "DIN" søken til Gud.. Videre kan bare en Gudstroende kaste ut en demon, hvis ikke du da roper til Gud av hele ditt hjerte og angrer det du har gjort. Har du først bedt inn en demon vil den som oftetst ikke gå igjen, før en sterk Gudstroende kaster den ut med ditt samtykke. Det hele handler om "dine valg". "DINE VALG" er det livet ditt dreier seg om. I Efeserne 6, 12 står det: " For vi har ikke en kamp mellom kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet." Guds ord forteller oss i Matteus 12,43-45 vers 43 Når den urene ånd har forlatt et menneske, flakker den om i tørre trakter og leter etter et hvilested, men finner det ikke. Vers 44Da sier den: Jeg vil vende tilbake til mitt hus som jeg gikk ut av. Når den så kommer dit, finner den det ledig, feid og pyntet. Vers 45 Da går den bort og tar med seg sju andre ånder, verre enn den selv, og de flytter inn og bor der..." Som dere sikkert forstår kan ånder både psykisk og fysisk gå til angrep på mennesker både innvendig og utvendig for å få det menneske til å utføre dets handlinger. Derfor er det så utrolig viktig at mennesker vender hele sitt hjerte til Gud, for å unngå å havne i djevelens klør. Bruk altid ordet " I JESU NAVN" Dersom du vil at ånden skal forsvinne fra deg. Be til Gud. Søk Herren av hele ditt hjerte. Demonen vil da flykte i frykt! Fordi Guds ord er sterkere enn noe annet i denne verden! IKKE SPILL IGJEN. HOLD SINNET VENDT MOT JESUS KRISTUS SOM GIR OSS EVIG LIV.Det er våre valg som viser hva vi virkelig er. Har du noengang tenkt på hvem som sitter i "styresetet" når du tar dine valg. Du hvet at ideen og selve tanken er drivkraften bak alt som foretaes i livet. La tanker uten fred vike. For de er ikke av Gud!, men demoner. Det er du som velger om du vil la onde tanker spire hos deg. Lukas evangeliium 6 vers 45 Et godt menneske bærer fram det som godt er, av hjertets gode forråd. Og et ondt menneske bærer fram det onde forråd. For det hjertet flyter over av, det taler hans munn. Lukas evangelium 11 vers 9 Og jeg sier dere: Be, så skal det lukkes opp for dere. For hver den som ber, han får. Og den som banker på, for ham skal det lukkes opp. Vers 31 Og som dere vil at menneskene skal gjøre mot dere, slik skal dere gjøre mot dem. HUSK NÅ HVA DU HAR LEST HER OG BEGYNN Å SØK GUD ISTEDET.


29.07.2004 16:07

Bra!
7
anbefalinger
jeg liker dette! det er kult og spennende!!! anbefales sterkt!!!


29.09.2004 16:50

Bra!
7
anbefalinger
når man holder på med spiritisme skal det helst ikke være elekrisitet i romet. det ska helst være mørkt. er der foreksempel 4 stk som holder på med spiritisme ,så skal det ikke være andre i rommet dere er i,for da blir dere forstyrret. man kan få nerveproblemer av dette hvis man gjør noe feil. jeg har selv jort dette før så jeg kan mye om dette. avslutt aldri med bare å gå ut avrommer,da skjer det ufattelige ting. HUSK!!: åndene kan lure deg. de kan være slemm mot deg viss du ikke har respekt for dem. les alltid en bønn før og etter seansen. noen som har noe å spørre om?

smoothies
22.06.2005 12:37

Bra!
7
anbefalinger
IKKE SPILL SPIRITISME MED GLASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DÅ E DET DJEVELEN SÅ SVARE SPELL ME PENDEL DÅ E DET STØRRE SJANGS FOR GOE ÅNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^BæibiBlue^
09.06.2004 13:03

Bra!
6
anbefalinger
Jeg syns spiritisme høres spennende ut..prøvde det en gang,og vi spurte om ånden kunne gi et tegn,og det banka bortover hele veggen..så slutta vi for den ene venninna våres ble drit redd,og ville ikke mer.. Jeg og vennene mine skal spleise på et sånn brett,skal finne det nå! Har kjempelyst til å prøve igjen..Har opplevd åndenes nærhet før,og det er en merkelig følelse.. Bestevenninna mi har evnen til å hjelpe døde mennesker..sjelene oppsøker henne..det er derfor det skjer så mye ekkelt når jeg er rundt henne..
En ting me spiritisme..ikke spør når dere dør..ei venninne av meg spilte det for en uke siden eller noe,og spurte om døden sin..I løpet av detta året er det meningen at hu skal dø i en bilulykke..=( *Chassa14*

Jeg er jeg
10.06.2004 02:36

Bra!
6
anbefalinger
Jeg har testa spiritsim jeg anbefaler ikke... jeg kunne prate med meg selv i fremtiden..... den sa at jeg skulle dø smertefult og skulle bli en rød ånd... his jeg døde vanlig eller på grunn av noe godt så blir jeg en grønn ånd... den sa oxo at jeg kommer til å bli en stor ånd....

huskatt
08.11.2004 16:34

Bra!
6
anbefalinger
er det sant at man bør oppsøke en prest etter å ha spilt spiritisme? jeg har også hørt at man ikke bør spille mer enn 8 ganger, stemmer dette?


18.07.2006 00:51

Bra!
6
anbefalinger
hei, jeg heter Cecilie. jeg er 22 år.
det går dessverre ikke an å sende mail til emailen min, men jeg bruker ihvertfall denne adressen på msn messenger..... hvis det er noen i kristiansand eller sør-norge som har lyst å komme hjem til meg(bor i kristiansand), og lære om spiritisme eller liknende så er det bare å ringe til min mobil på 90120609 eller kontakte meg på msn! og til "BLÆDDI!"; hold tåta på deg! hvis du synes det er så dritt, hvorfor gikk du inn på denne sida da?!! håper på svar fra dere mine venner i "ånden"!!! hehe

jg er jeg
10.06.2004 02:40

Bra!
5
anbefalinger
Glemte at den sa at jeg kommer til å dreåe 15 stk i denne verdenen og kommer til å drepe 717 stk i åndeverdenen hvis jeg ble en rød ånd..
Ble jeg en grønn ånd hadde jeg evnen til å kurere de syke og roe ned sjeler og det er scary for jeg har tenkt å bli siden jeg var 11 år


01.08.2004 04:15

Bra!
5
anbefalinger
Har brukt de siste 48 timene må biblioteket og lest om spiritisme og jeg må si det virker utrolig spennende og farlig.. Anbefaler på det sterkeste å ikke prøve det om du leter kun etter underholdning, jeg for min del ha bestilt et Ouija-Brett nylig og får det snart, da skal jeg og en kammerat prøve å komme i kontakt med ånder, demoner osv og samle informasjon. Det er en ganske farlig risk å ta men jeg gjør dette for å vite. Kanskje jeg skriver flere innlegg der jeg beskriver seansen/seansene senere Smile :-\) Har også tengt å video-tape en seanse også. Og en annen ting, om dere føler nærvær i huset deres etter en seanse, eller om dere ikke har prøvd spiritisme en gang og føler nærvær av noe para-normalt er det mest sannsynelig et spøkelse, de søker som regel hjelp av deg, Når du vet at spøkelset er i nærheten sier du høyt at du ikke vet hvordan du kan hjelpe spøkelset. Nå har du to valg. 1- Si til spøkelset at det skal fortelle deg ossen du kan hjelpe det 2. Si at du ikke kan hjelpe spøkelset og be det pent om å forsvinne, og si at det ikke er farlig å gå inn i lyset..

MVH Lasse

Anders
17.10.2004 03:27

Bra!
5
anbefalinger
Har nå spilt spiritisme i 9 år... intil for 3 ukersiden. Jeg ble rett og slett avhengig av det. Spenndingen tok overhånd, har også tilbrakt 3 år på psykratisk avdeling pga av dette "spillet" Det anbefales ikke og spille spiritisme. Her kommer min historie,,,, Det begynte en kveld da jeg og mine kamerater hadde snakket mye om dette spillet, vi bestemte oss for og sette oss ned og teste ut dette. Den første gangen hente det ikke noe som helst, vi bestemte oss for og teste en gang til,,, Spente som vi var satte vi oss ned i en ring og la fingrene rundt glasse,Vårt spørsmål hvar om vi kunne få se selveste DJEVELEN,,,,, glasset svarte møt meg utenfor gården. Ingen viste helt om de turte, jeg bestemte meg for og ta valget... noe jeg angrer så vannvitig mye på. Jeg gikk ut kl var alerede 2 om natten,, mørket gjorde det eller ikke mindre skummelt, Da jeg hadde kommet frem til låven, ble jeg stående en stund..... ingen ting hendte ,da jeg var på vei tilbake til huset hørte jeg plustelig en stemme viske til meg, du skal dø.... jeg ble stående stiv av skrekk, jeg kunne ikke bevege meg, prøvde og rope men stemmen min var som kvalt. Jeg satte meg ned på bakken, og følte at noen tok tak rundt halsen min... jeg følte at pusten min var borte ett øyeblikk, jeg rettet hodet opp og fikk øye på noe grusomt som jeg nesten ikke kan beskrive. jeg reiste meg opp og skulle til og løpe ,, jeg ble kastet tilbake i en voldsom fart, plustelig sto jeg ansikt til ansikt med selve JÆVELEN. Han la hånden sin på hodet mitt og sa at jeg skulle gå tilbake til huset og drepe kameratene mine. Og hvis jeg ikke gjorde det ville jeg brenne i HELVETE. Jeg følte meg helt paralysert, Plustelig så jeg mine kamerater kom løpende, og spurte om hva jeg drev med, jeg sa at Satan var her.... Løp gutter ellers så dreper jeg dere. Mine kamerater løp som de aldri før har gjort. Plustelig falt jeg om på bakken,, og våknet dagen etterpå. Klarer ikke og fortelle mere,Dette blir for stert. Ett tips spill ALDRI SPIRITSME

Hanne
23.12.2004 14:24

Bra!
5
anbefalinger
PRØV ALDRI SPIRITISME !!
Jeg var sammen med Rolf, som var flyver og student i oslo.
Et halvt år tidligere hadde han sagt at han kanskje kom til å fly ned til kristiansand, og i såfall skulle han komme å hilse på meg, men det ble ikke noe av denne reisen. nå hadde jeg ikke hørt fra han på en god stund og visste ikke om at han hadde planer om flyturen.
da vi satt med glasset spurte vi alltid "hvem det var", men denne gangen fikk vi ikke noe svar på det. da spurte Lisa: "når skal Hanne gifte seg med Rolf?"
glasset sa : "nei". Hun spurte : "hvorfor sier du nei, skal de ikke gifte seg?"
det kom ingen ordentlige setninger, bare løse ord, men nå svarte glasset "DØD" og deretter, uten at noen hadde spurt, stavet glasset : "styrtet" "Oslo" "Kristiansand".. vi syntes det var uhyggelig og sluttet straks, uten å spørre når, hvor eller hvordan..
Neste dag satt jeg alene på jobben, døset av og sovnet i stolen..
om kvelden fikk jeg høre om ulykken. Rolf hadde fløyet fra Oslo til kristiansand, vendt om og styrtet i en skog på hjemturen. ulykken inntraff samtidig med at jeg sovnet i stolen på arbeidet, deretter gikk det nokså lenge før vi våget å ta glasset igjen, men vi begynte så smått igjen.. da vi spurte hvem det var fikk vi : "djevelen" da sa vi at "deg vil vi ikke snakke med, for du bringer bare ulykker"
og glasset svarte : "død på landevegen" vi følte oss ubehagelig etter dette og sluttet. jeg var redd. neste dag gikk jeg og ventet og ventet og spurte meg selv hvem som skulle bli rammet denne gangen. dagen etter omkom en mann jeg kjente ved en bilulykke..

Tonje
21.12.2005 22:25

Bra!
4
anbefalinger
Min historie:Det bynte med at jeg og noen venner satt og snakket om spiritisme. Vi bestemte oss for å prøve det. 2 av vennene turte ikke, så de skulle stå utenfor døren. Vi andre satt oss i en ring midt på gulvet med alfabetet og et glass i midten, Speilet sto bak meg. Vi spurte er det noen der..Vi fikk svaret "JA!" , Hvis du er der, kan du hive en gjenstand i gulvet? . Etter en stund, datt et bilde av veninnene som sto utenfor, ned i gulvet. Da ble alle redd. Vi spurte om vi kunne få se han, da var svaret "JA!" Jeg snudde meg og så i speilet, Der så jeg rett inn i det styggeste ansiktet jeg har sett i hele mitt liv! Glasse bynte å riste, og et til bilde av Lisa, som sto utenfor, datt i gulvet. Vi hadde hørt at det kunne være farlig å bryte samtalen, så vi spurte om vi kunne få avslutte dette. Svaret ble nei, Da knustes speilet og djevelen sa "Lisa". Da hørte vi et hyl utenfor døren og alle gikk ut. Lisa hadde besvimt , og hun hadde svarte merker over halsen atter noen som hadde prøvd å kvele henne. Ca 2 timer, da alle vennene hadde gått hjem, våknet hun og sa at hun hadde sett det styggeste ansiktet noen gang.
Vi sammenlignet det hun hadde sett og det jeg hadde sett, og det hørtes ganske likt ut. Det stygge vesnet hadde sagt, Du må drepe alle vennene dine. Lisa overnattet hos meg, og vi drømte akkurat det samme..Det er Alt for fælt til å skrive her. Etter det, måtte Lisa gå til psykolog og ble lagt inn på sinnsyke hus i et halvt år. Nå er det 3 år siden dette skjedde og hun går enda til psykolog og sover Nesten trygt om nettene, Lisa drømmer alltid om at hun ser det vesenet hun så, som sier "Du gjorde ikke som jeg sa, du kommer til å brenne i helvette!"

Dette er en Sann historie, det er litt verre enn det høres ut som og hele historien er ikke med, det blir for voldsomt.
IKKE PRØV SPIRITISME!!!
Det virker og du blir gal!!!!!!

jeg er jeg
10.06.2004 02:41

Bra!
3
anbefalinger
Jeg spurte om hva slags farge er du og jeg svarte(jeg i åndeverdenen)
Det kan jeg ikke si... fremtiden kan fortsatt endres..... det kommer på hva du mener

Nina
05.10.2004 21:16

Bra!
3
anbefalinger
SPIRITISME FUNKER!! Første gang jeg prøvde det funket det ikke og ikke andre gang heller, men tredje gangen var jeg så sikker på at det ikke var sant, så jeg var ikke noe nervøs, og da begynte glasset å bevege seg etter et par minutter. Jeg syns det var kjempe spennende, og har prøvd mange ganger siden det. Jeg er ikke redd noen av gangene. Du føler på kroppen hva du IKKE skal spøøre om. Er det et spørsmål du ikke ønsker negativt svar på så for guds skyld ikke spør. Til alle dere skeptiske mennesker...jeg tror at enten er man for redd eller så tror man bare ikke. Det som funket for meg var å ikke være redd og hele tiden fokusere på at du gir energi fra deg selv til "glasset", og ha litt tro. Vær åpen ellers funker det ikke. Det mest facsinerende jeg har opplevd er at "glasset" kan bevege seg ut av brette og ned i fanget mitt, Og at "ånden" gikk ut av brettet og dyttet en lighter inn på brettet og inn i halvmånen. Det var en utrolig morsom opplevelse. Da hadde vi kontakt men en hvithai som heter Bick, som døde for 950 år siden. Det eneste jeg er usikker på er om vi virkelig har kontakt med den andre siden eller om det er bare vi selv som skaper bevegelse med energien vår, og underbevisstheten??? Takk for meg..

meg
06.09.2006 18:15

Bra!
3
anbefalinger
Dette har vel blitt skrevett hundre ganger før.. Men ta et godt råd: Spiritisme er farlig, det handler om demoner og en åndeverden vi mennesker aldri kan takle. Det kan ødelegge sinnet, og til og med besette deg om du er åpen nok for det. Det er ikke noe man bare "prøver" og så ferdig med det. Har du prøvd en gang kommer du aldri til å bli kvitt det mørket som følger med. Ta et råd fra noen som vet hva hun snakker om. Det er ikke noe å tulle med, og det er ikke noe man bare skal prøve for å være tøff. Kom til meg etterpå når du plages av mareritt og onde demoner, så skal vi se hvor tøff du er.


18.02.2007 04:22

Bra!
2
anbefalinger
Ja så skriver jeg her igjen siden jeg ser ingen har skrevet noen ting siden sist jeg skrev som var 10 November 2006.Tenke jeg da skulle få dratt denne sida litt lengre inn i det neste året som vi nå er så godt i gang med. Om det er noen der ute med erfaringer med det åndelige som vil dele det med oss så ønsker vi gjerne høre litt fra deg eller dere  Smile :-\) det skader ikke med litt mere informasjon om subjektet ouija boards , åndelig kontakt av det negative eller det positive,det er ikke farlig og skrive her , vi biter ikke  Wink ;-\) ha et fortsatt fint år alle dere der ute og er det noe dere føler burde snakkes om angående det vi snakker om akkurat her så ikke vær redd for og si din mening og kom med argumenter osv . Takk !  Smile :-\)

BE JESUS OM HJELP
17.12.2007 04:23

Bra!
2
anbefalinger
Til deg MantropoliSom påstår duTIL DEG MANTROPOLIX!

SLUTT Å FØR MENNESKER INN I DE ONDE ÅNDER DEMONERS VERDEN! DU BRUKER GUD OG JESUS I STORE ORD, MEN LIKEVEL UBETYDELIGE. JESUS REDDET DEG FRA DINE SEKS ÅR I ET LEVENDE MARERITT, LIKEVEL FORTSETTER DU Å OPPFORDRE ANDRE MENNESKER TIL Å FORTSETTE SPILLET SÅ LENGE DE "FØLGER REGLENE" OG ALT ANNET DU KLARER Å FINNE PÅ Å SI FOR Å FÅ MENNESKER HER TIL Å PRAKTISERE SPIRITISME! ALLE PRESTER OG PASTORER I DET ORDINÆRE TROSSAMFUNN SIER UTTRYKKELIG KLART -IKKE OPPSØK DEMONENE, IKKE SPILL SPIRITISME- LIKEVEL TROSSER DU DETTE, OG FØRER LESERNE INN I MØRKETS RIKE UTEN Å NØLE!. BE JESUS OM HJELP, IKKE VÆR YDMYK OVERFOR DE ÅNDENE SOM DU NÅ LAR HERSKE OVER DEG OG SOM GIR DEG FALSKE PROFETIER! ALLE DERE ANDRE SOM LESER DETTE, KAN SELV SPØRRE UT FLERE PRESTER el PASTORER SOM PROFETERER AV DEM SOM TILBER JESUS OM DISSE SPØRSMÅL ang. SPIRITISME!!

Helene & Elisabeth
05.10.2008 19:08

Bra!
2
anbefalinger
hei, syns dette var skikkelig intesant og lese!
vi har prøvd spiritisme en gang i dag, dt var før kl. 6 på kvelden. vi fikk kontakt med en god ond, det var en liten jente på 4 år, som døde i 1945. vi spurte om det var noe hun ville fortelle oss, men da sto glasset bare stille. vi var veldig sikre på at det var en god ånd, fordi vi hadde gjort masse research om spiritisme før vi utførte seansen, å vi fikk vite at hun ikke var ond. vi fjernet også alt av smykker, speil og liknende! vi har tenkt å prøve en gang til senere i kveld, når det er helt mørkt! Men glasset gikk veldig tregt, og vi ble utålmodige! Dette var jo vår første gang.. Men vi lurer på om det er noe vi kan gjøre for å få glasset til å bevege seg raskere, og er det noen muligheter til å få kontakt med noen du vet har dødd ? (noen du kjenner). Vi spurte om det var noe hun ville fortelle oss(ånden vi fikk kontakt med), hun svarte ja, men når vi spurte hva det var, så sto glasset stille , hvorfor beveget det seg ikke da? var det fordi hun hadde for lite energi eller no sånt ? ;o

heidi
30.04.2004 19:51

Bra!
1
anbefalinger
bra side ass

fi
10.05.2004 10:46

Bra!
1
anbefalinger
dåkkar må jo være helt dom i hode som tror på d tullet!!! ...eg e uenig... Smile :-\)


04.06.2004 11:45

Bra!
1
anbefalinger
interesann side men den er ikkje helt sann det er ikkje altid folk dør om mann spør og dei som gjer det er ikkje helt god heller dei har stort sett problemer fra før av.
Så det er ikkje egentlig noe å frykte men en ting er att det kan vere eg tar feil og så det er ikkje helt trygt

Spiritisme unge P.S im phsyco


30.06.2004 06:07

Bra!
1
anbefalinger
vi er 2 gutter som i lang tid har hat lyst og prøve spiritisme men vi vet ikke akkuratt hvordan man gjør det så hvis noen gidder og fortelle oss hvordan man gjør det og hvor man finner e.v.t utstyr som brett og sånt.. Very Happy :-D


08.07.2004 13:24

Bra!
1
anbefalinger
dette er en kul side men alt var ik bra!!!!  Wink ;-\)


25.07.2004 18:41

Bra!
1
anbefalinger
Vi er 3 jenter på 13 og 14 år.vi vil bare si at spiritisme ikke er farlig hvis det er hvit magi. det er noen typer spiritisme som er farlig og kan føre til sinnsykdom og selvmordstanker.du kan spørre om hva du vil men ikke si noe stygt til dem.vi har snakka med en død mann som en av oss kjente. det er ikke farlig og vi skjønner at dere blir redde, men ta det med ro. det er helt naturlig å bli redd mens du snakker med dævve mennesker. vi foretrekker "Spådomsspiritisme". da blir du spådd. du kan spørre om absolutt hva du vil. obs! dette er farlige greier hvis det er svart magi! da kan du faktisk bli drept. vi anbefaler altså ikke svart magi.derre vil sikkert si "å hør på dissa småungene de tror de vet noe om spiritisme!" det gjør vi faktisk! vi kan MASSE om dette.Men alle har en ånd! har du lagt merke til den???


30.07.2004 21:35

Bra!
1
anbefalinger
det anbefaes sterkt å ha kontakt med satan! han rocker!!!

Jope
29.08.2004 15:14

Bra!
1
anbefalinger
Til s_breines@hotmail.com : vist du vil lese om hvordan man har en seanse, og vil vite hvordan et ouija bord ser ut, samt prisen på dette bordet som ligger på rundt 1000 kr kan du gå inn på den siden jeg har skrevet opp her : http://groups.msn.com/MagickWorld/spiritisme1.msnw

mambagirl
29.09.2004 09:53

Bra!
1
anbefalinger
jeg har prøvd spiritisme et par ganger.. vil bare si.. d e kult!
men alle dere som enda ikke har spilt d, men mener å gjøre d.. ha regler.. visse regler som alle holder.. aldri spør katti du æller noen andre skal dø.. ikke bra å få vite kæm du skal gifte dæj me hæller..
å for alles skyld..!! ikke spør kor han e!! hadde en vænninna som gjorde d.. å når ho fikk vite at han var inni skapet å vænninna mi åpnet skapet ble hun hodeskadet..å er fremdeles ikke klar i hode. hun snakker aldri om d va hun så. men hun fikk tydeligvis et stort sjokk! så husk disse reglene.. å spill for fun  Wink ;-\)

kitt3n
14.11.2004 16:37

Bra!
1
anbefalinger
^ du kan lage selv. Bruk bakepapir, eller lim sammen 4 A4-ark eller no. Skriv hele alfabetet spredt utover på arket, og tall: 0-9.
Og en i sirkel på midten til høyre skriver du "JA" og i en sirkel til venste skriver du "NEI."

Så trenger du bare noen fler deltakere og et glass som ikke er for tungt...

Ikke ha dyr, smykker, speil o.l i rommet. Ikke spør når noen skal dø, og ikke tilkall Gud eller djevelen.


30.11.2004 21:15

Bra!
1
anbefalinger
heisann! har lest litt om dette greiene, så jeg bestemte meg for å prøve.
fikk tak i et skikkelig brett og prøvde ganske lenge, vi var 4 stk som var med.
Til slutt ble jeg ganske lei av at INGENTING skjedde og jeg tilkalte lazarius, damien og lucifer, det er vel de 3 verste smådjevlene i lille helvete. men da skjedde d fortsett ingenting.. så dette er bare BULLSHIT!!!! send meg gjerne mail!


16.01.2005 13:31

Bra!
1
anbefalinger
Hei! Har tenkt å prøve spiritisme om noen ukers tid, så ikke prøv å stoppe meg med alle disse anbefalingene deres fordi det gjør dette bare mer spennende Smile :-\).. Mange spennende historier her, og noen av dem virker bare for utrolig for at enn kan tro på det. Men det rare med dette er at enn kan ikke forvente at folk som er erfaren med dette vet så mye mer enn dem som er uerfaren, fordi mange av dere ikke vet hva dere gjør, det bare skjedde lizzom når æ sa det og det skjedde når æ sa det.. det er mye av det som står på denne siden kort og godt.. Det er sikkert mange som blir fornærmet nå fordi dem føler seg *important* etter å hatt erfaring, nettopp derfor dem får denne kritikken fordi dere vet ikke bedre enn erfaringen deres (husk d). Og isteden for å fortelle oss med 1000vis av poster hva vi IKKE skal gjøre, kan dere heller fortelle oss hva vi SKAL gjøre for å oppnå ett best mulig resultat i en seanse! *Dette er ikke noen personelig kritikk til mange av dere, bare en peke pinne på hvorfor mange av oss er her* Jeg tror på spiritisme og har tro på det dere sier i disse postene deres og takker for mange gode råd Wink ;-\) (Men hvorfor gi oss råd når vi ikke har noen god oppskrift på hvordan vi kan gjøre dette?)
Det er mange her som vet hvordan en seanse gjøres, kunne ha tenkt meg å få oppskrifta te "ånden i glasset" & til "Ouija brettet" mail te mæ på, eller bare stikk innom å hilse på msn Wink ;-\) rem_me123@hotmail.com

Emma
03.02.2005 20:18

Bra!
1
anbefalinger
Hvet du hva du driver med? Spirutisme, er absolutt ingen lek, for de som er drevene på dette området eller ikke. Ikke gjør dette alene. Det som skjer når du utøver Spirutisme, er at du lar avdøde få full tilgang til deg selv. Viss du har hjelpere, gjennom denne prossesen er dette heller ingen trygghet. For du hvet ikke hva som dukker opp, om det er det ene elelr det andre. Og viss det er noe som komer og utgir seg for å være no det ikke er kan det lure både deg og evt dine hjelpere......

Spirutisme, har ødelagt mange sunne og fornuftige personer. Selv ouija brette, som var en populær selskap lek fra 1700-1800 tallet er ikke en lek!

Beklager, men etter å ha hvert i miljøet lenge har jeg sett mennesker gå fra å være unge lovende mennesker til å havne på Gausta! Viss dette er noe du liker å gjøre finn mennesker som gjør dette som er trygge Smile :-\)


FAHEUI!?
14.03.2005 09:33

Bra!
1
anbefalinger
Det har ingenting me djæveln åjør!


20.03.2005 18:17

Bra!
1
anbefalinger
Hei Smile :-\) altså, vi er to venninder som har blitt en del interesert i spiritisme.. vi har prøvd dette noen ganger med hjemmelaget brett, men har ikke fått det til. det vi lurer på er om noen som har prøvd dette kan hjelpe oss med å få det til? det vi lurer på er om hva vi skal si for att "ånden" skal svare oss? Og hvor lang tid pleier det å ta før man får kontakt? hva skal vi spørre den om, om den ikke svarer? noen som vil hjelpe oss med dette, så send en mail!


26.03.2005 13:10

Bra!
1
anbefalinger
hei!
jeg lurer på om noen vet hvor man kan få kjøpe brette? Jeg er veldig intrisert id.... jeg og mine venner utforsker mye å får svar på d vi vil vite... men vil ha vårt eget brett

pgc.xtreme
10.04.2005 13:34

Bra!
1
anbefalinger
Min historie :

Vi var 6 stykker, jeg,min bror og en kompiss av meg som har prøvd ouija med meg. Min bror(1 Cool 8-\) trudde ikke på noe sånt, han ropte på djevelen, gjore narr av ouija osv. Så da måtte bare jeg(14) vise min bror at det funker faktisk. Også begynte vi(3 sstykk) de andre 3 kompisene som satt å så på mens vi holdte på med d. Vi sa forbønn for sikkerhets skyld og tømte litt vann i ringen(åndene liker vann). Så spurte vi "hvem er det vi prater med?", glasset gikk mot bokstavet "L" så begynte jeg å bli nervøs, så skrev den "Lucifer". Da var vi ALLE redd, og min bror ble helt stille siden så at det funket. Andre spørsmål var "hvem skal vi prate om?", fordi d er d man skal gjøre. Så svarte den "XYX", det er den som har testet den før, DA ble han redd! Vi alle hadde lyst å avslutte den. Så våres tredje spørsmål var "Får vi avslutte denne gangen?", den sa "NEI!". Da begynte andre også(dem som ser på) å bli ganske redd. Våres fjerde spørsmål var "Får vi avslutte denne, hvis vi gir den vann og blomster?"(dem liker egentlig det) den svarte "SATAN!!" DA, spurte jeg mora mi om hva vi skal gjøre, så sa ho at vi skal si "vi avslutter denne i jesu navn!" også si en bønn! Vi satt våre fingre på glasset og sa etterbønn, så begynte glasset å røre på seg, da slapp vi glasset og sa etterbønn uten å ha fingeren på glasset og sa ett bønn. Så tokk vi med papirene og glasset ut og gikk langt bort om natta, vi kom frem. Jeg tente på ALLE papirene og knuste glasset, så gikk vi til meg, så så vi på filmen dem hadde filmet mens vi prøvde Ouija. Da ble jeg trøtt, så sovna vi allesammen. Våknet nettop og jeg sitter her og nå og skriver min historie. OG sier at ALDRI PRØV OUIJA ELLER SPIRITISME!

eirin
22.04.2005 14:49

Bra!
1
anbefalinger
hallo...Har prøvd spiritisme en del ganger, å det er ganske skummelt, så jeg anbefaler det ikke...
Jeg leste lenger opp her, om ho jenta fra Stange som ble påkjørt da hun skulle krysse veien. Jeg kjente henne kjempegodt, og hun hadde ikke prøvd spiritisme hvis noen av dere tror det...
Mange av mine venner fikk beskjed om at de skulle dø 6. desember 2004 utafor flaggstanga på skola, (jeg trur det var 3 stk. som fikk samme beskjed) men det skjedde ikke...
Men det er opp til dere selv om dere vil prøve spiritisme, men ikke spør om et tegn, for da jeg gjorde det, så datt bokhylla ned, og lysene slokka....

eirin


10.06.2005 12:26

Bra!
1
anbefalinger
Jeg og en venn har lyst til å prøve spiritisme. Grunnen til at vi vil prøve er fordi vi har hørt mye positivt om det. Kan noen sende meg en mail om hvordan man gjør det, hva man ikke skal gjøre osv. Adresse: samohtas@yahoo.com

Peder.
09.08.2005 19:00

Bra!
1
anbefalinger
Min historie: Det begynte en kveld, da mine kompiser og jeg skulle prøve spiritismespillet. kl. var akkurat slått 2300 ,og vi skulle ha vært i seng for lenge siden. En av mine kompiser hadde kjøpt ouija-brett. Å vi var 100% instilt på å få dette til å funke. Vi satte oss i en ring på det kaldebadegulvet. Mitt på veggen hang det et stort speil. Vi tok fingrene på glasset og spurte: Er det noen her? Det blei helt stille og glasse begynte å røre på seg. Det gikk rett til JA. Vi fortsatte å spørre: hvem er du? navnet kom etter ett parr min. Djevelen.Da begynte kompisen min å le.. Jeg vet ikke akkurat hvordan følelse jeg satt med da. Vi fortsatte: Får vi se deg ? Svaret: Ja! Vi satt forstatt på gulvet. Den ene kompissen min reiste seg forsiktig opp. plutselig skrek han å datt rett i gulvet. Vi alle snudde oss for å se i speilet, men det eneste vi så var en liten svart skygge. Etter den kvelden har ingen tørt å snakke om det som skjedde. PRØV ALDRIG SPIRITISME!!! DU BLIR GAL AV DET!! DET ER SANT!!12.10.2005 12:43

Bra!
1
anbefalinger
tror ikke på sånt tull.....


22.11.2005 19:27

Bra!
1
anbefalinger
For all del ice jør dette her...Fatte ice at tanken om å prøva dette kan streifa någen..Vil du dø?Vil du at andre eventulle "spelerar" skal dø?Troce dokk vett ka dokk leke me..Men det er tross alt ditt eget valg..som alt anna i livet bare husk at dette valget kan ha store konsekvensar!!!wwJD!!!!

Hans
09.05.2006 15:52

Bra!
1
anbefalinger
Hey jeg er Hans og er 14 år. For 4 år siden, skulle jeg og min beste kompiss Steffan prøve det spillett. vi lagde brettet og begynte å spørre. "Er det noen der?" spørte vi. Glasset kom på ja. "Kan du gi oss et tegn spurte Steffan? Glasset kom igjen på ja. Så ble det stille i noen minutter. Så hørte vi noe nede på kjøkkenet. Vi løp ned og der hadde en av skoffene på Steffan sitt kjøkken oppnet seg og masse bestikk lå utover gulvet. Jeg ble redd ass. V spørte mye som om hvem det var. Da stavet den: Lucifer. Da ble jeg enda reddere. Jeg dro hjem, men Steffan ville fortsette. Neste dag da jeg dro til Steffan, sa moren hans at han lå i senga. Hun så ganske rar ut så jeg løp opp til han. Der lå Steffan med store røde våte øyne og et blekt annsikt. Han hadde ikke sovet og han var i sjokk. Han sa et eller annet om at han så Lucier, men hvem hvet. Den dag i dag ligger han på psykiatrisk sykehus og har hvert der i 3 1/2 år. Han bli aldri den samme Sad :-\(

Jeg mener dette: Hvis dere ikke vil være som Steffan så: IKKE SPILL SPIRITISME!!

bare lurer???
22.05.2006 15:21

Bra!
1
anbefalinger
er det noen som kan d med gullringen i glasset??? er det spiritisme eller... det funker... skjønner ikke hva som får gullringen til å bevege på seg.. hmmm

Tina
03.06.2006 23:45

Bra!
1
anbefalinger
Å hjelpes, dette skremmer meg skikkelig.Jeg har tenkt å gjøre det imorra, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, kan noen hjelpe før det er forseint ?.
Takk på forhånd.


14.06.2006 19:14

Bra!
1
anbefalinger
Nå har jeg skrevet det jeg ville skrive så dette er vel muligens siste gangen jeg skriver her.Ville bare dele min egen erfaring og ting og tang for og kansje nå inn til noen med vett i huet som tror på meg.Håper jeg har fått noen til og la dette være.
Og dere som ikke tror og ler seg skakk , prøv selv før du kommer med dine idiotiske påstander og kommentarer om at dette er tull og innbilning.
En siste ting : om du lever i et helvette som jeg gjorde og kjenner deg igjen i noe av det jeg skrevet tidligere,ta kontakt! kansje noe av min kunnskap som jeg har lest og brukt og lært for og komme igjennom det og få tilbake mitt liv kan være til nytte for deg eller dere det angår som har mistet dere selv og er oppi dette etter ouija brett bruk. Gud velsigne dere !!!
Takk for meg .


22.06.2006 02:39

Bra!
1
anbefalinger
Tina :
kunne ønske det var det milleste form for skremsel jeg opplevde.
Det hørtes behagelig ut etter mine opplevelser Smile :-\) men slik ble det nok ikke.
Vis det er det mest skremmende og ingen ting mere har skjedd vil jeg nå si du er heldig,for det bruker bli værre med tiden da du nå har ånder rundt deg.Viss jeg ikke forsto helt feil sier du at du brukte brettet hos noen andre og det har fulgdt deg hjem,jeg mener ikke skremme deg,men jeg sier det rett ut .Merker du slike ting av og ha sitte et annet sted er det et tegn på at det er en ånd som har koblet seg til deg og lever på din energi,jeg kan tenke meg at hvis du har fått den riktige ånden i ditt energi felt vil det bli riktig så livat og være deg ettervert Sad :-\(
hvis det blir verre så får du ta kontakt for jeg tror nok dette kan bare være begynnelsen desverre. sukke! om du ikke er veldig heldig,det begynner i det milde og utvikkler seg til det verre.
Velsigne deg!


22.06.2006 03:23

Bra!
1
anbefalinger
mitt eksempel på det jeg sett er følgende :
La oss tenke oss en mauer tue,de lever flittig i sin bolig.
De arbeider i koloni og kjenner veier og ganger.
Plutselig er det en maur som graver litt lengre inn iveggen en andre,plutselig ser han et lys som han aldri har sett før,han går mot det lyset ,pluteselig ser han ting han aldri trodde var mulig.Han trenger litt tid på seg,men ettervert tar hans nyskjerrighet over,han går ut av mauer tuen sin som ingen har vert før,han kikker seg rundt,snakker om en verden tenker han.HELT SINSYKT!! han tør ikke går så langdt fra sin verden siden detter er et ukjent land og siden det er det er det normalt være litt skremt,men han beveger seg litt utenfor og titter seg rundt,han ser så mye rart han aldri trodde fantes,så tenker han dette må jeg fortelle mine venner . Han går inn i gjenn i sin mauer koloni,der alle er optatt med sitt og forteller alt han har sett på utsiden der ingen har vært.HAHAHA de ler seg skakk og tar han på pannen. har du feber eller noe spør di ham ? Nei! jeg sverger det er helt sant jeg så det det er helt vilt,ver så snill tro meg??? please jeg lover at det er sant! . De ler av ham,mobber han ,kaller han for skrudd i hode og han er bare dum og teit. Ingen gidder følge med og se for alle lever i sin egen lille verden og tror han bare har drømt,de tror at det eksisterer bare det di har sett og ingen ting mere.Noen har lyst til og forstå,de føler at det må være noe mere en bare og rote i gangene i tua si og lage ganger,men det må være noe mening høyere en det de skjønner.noen tenker på det,andre har ikke tanken en gang.noen får denne mauren til og bli med seg ,han får med seg kansje 3-4 strykker som våger og bli med fordi har alltid i hele sitt liv følt at det er noe mere en bare muer tuen,at det er noe mere der ute som lokker dem en bare grave ganger og tuneller . De alle ser det,og forteller resten av kolonien.Hva skjer ? muahaha! de folka der har noen skruer løs,ikke bare noen men dusinvis!! snakker om idioter,haha.jaja! noen har probs her i verden tenker de.dem blir utstøtt denne gruppen og gjort narr av som da man mobber andre mennesker som har enkelte andre syn på ting og tenker annerledes,det blir som han som sa at Jorden var rund,mens alle trodde den var flat.Han ble brent og drept pga av denne sannheten.Det er noe tenke på!
Så Sarah! Leb ditt liv i mauertuen og tjen din illusjon og følg med strømmen,det er ikke noe galt i det om du ikke føler at det er noe mere som roper ut til din sjel og sier til deg,det må da være noe mere en bare det som jeg ser.Jeg er en person som har hele livet mitt følt at det må være noe mere,min sjel har skreket til meg mine sanser har veiledet meg til noe mere.Jeg utforsket og fant noe mere en det de flittige maurene gjorde som trodde livet bare var 1 ting,jeg var en av de som hadde følt i hele mitt hjerte og sjel og sans at det måtte være noe mere.Vi er alle foskjellige,men jeg er sikker på at det er flere som meg der ute som føler seg igjenn i det jeg skriver som meg selv at det er noe mere til dette livet,en bare eks jobb,mat osv ... Men det var det jeg hadde si mine brødre og søstre i spirit  Smile :-\)
Take care and god bless  Wink ;-\)
Bye Bye!

BLÆDDI!
18.07.2006 00:45

Bra!
1
anbefalinger
spritisme er no DRITT!!!!! D. R. I. T. T.


06.11.2006 23:44

Bra!
1
anbefalinger
Til hmm :
Jeg har ikke vært med på ringen i glasset.
Jeg var ateist i 21 år helt til jeg fikk oppleve onde ånder og besettelse i 6 år.
da fikk jeg virkelig bevis om at gud og jesus virkelig var der for oss.Da jeg hadde sloss for min sjel og liv i alle de årene med og bli fri fra den verste terror utenkelig for vanelige folk og skjønne.Jeg ba i mange år,men det var først da jeg fikk troen i min sjel og hjerte at jesus reddet livet mitt.det hjalp ikke bare skrike på jesus og gud om hjelp viss man ikke hadde tro,man måtte be fra sin sjel sitt indre uten stemme , med hjerte.Samtidig sende et medium meg fjern healing for og hjelpe meg få energi til og sloss mot det faenskapet som prøvde knuse meg.
Så ja jeg er troen på Gud Og jesus og jeg er en spiritualist.
så det jeg kom i kontakt med på det ouija brettet tok neste livet av meg.
Da man snakker om energier,ånder er ren energi.En hendelse jeg aldri kommer til og glemme var da en golfkølle suste igjennom rommet av en ukjent kraft og traff meg rett i brystet så hard at jeg brakk det ene ribb beinet.så di som ikke tror
ånde verden kan skade burde nok tenke seg om en gang til
For noen er jeg bare en bløffe maker og alt jeg skrevet på denne internet sida
er bare viss og vås,for andre med litt mere kunskap om hva åndelige krefter kan gjøre med deg er jeg sannhet.det er opp til hvær enkelt og bedømme.
Jeg driter i hva folk tror.


Ronny
09.11.2008 00:29

Bra!
1
anbefalinger
Har tenkt på å prøve dette.. men det om at veldig mange her sier det ikke finnes gode ånder og at det bare er de onde som lurer oss er tull.. onde ånder er feks ånder som har hatt en tragisk skjebne og ønsker å ta hevn eller demoner men det finnes absolutt gode ånder...ånder som blir igjen for det er noe de må si til sine nære eller de bare våker over dem .. bor på et tidligere gamlehjem så men masse her som sikkert ikke er sant; Very Happy :-D

Ariel
08.03.2009 17:24

Bra!
1
anbefalinger
Jeg var på bursdag i går og prøvde for første gang spiritisme. Bursdagen var i festsalen på barneskolen. Vi satt rundt et bord hadde to hvite stearinlys vedsiden av. Brettet var laget på glatt papp. Det var jeg som snakket med denne ånden.

Meg: Kan vi få kontakt med den åndeligeverden? Er du hær?
Ånd: Ja
Meg: Hva heter du?
Ånd: Per
Meg: Når ble du født?
Ånd: 7.10.1985.
Meg: Hvor gammel var du når du døde?
Ånd: 6
Meg:Hvordan døde du?
Ånd: Bilbrann
Ånd: Hadet
Meg: Kan vi få værsåsnill å få snakke lengere med deg?
Ånd: Ja
Meg:Er du god eller ond?
Ånd: Ond
Ånd: Hadet bra

Det var ikke så lang prat med Per men. Det jeg tror, alle de som har opplevd noe skummelt med spiritisme, kan være pga at de er redde, eller viser ikke respekt for ånden. Når jeg spurte vær så snill om vi kunne snakke lengre med han så svarte han ja. For jeg viste respekt for han. Ikke le, ikke vis du er redd og ikke vær frekk og slem mot ånden. Hvis respekt. Snakk pent og ikke få panikk når du ser glasset beveger seg eller svarer noe ubehagelige svar. Ikke be om å få se han eller henne, eller om fremtiden. Det er vell det som skaper mest problemer.

Julie
21.04.2015 15:29

Bra!
1
anbefalinger
IKKE ha speil, smykker eller kjæledyr i samme rom eller i nærheten!! Når dere avslutter seansen kan ånden gå inn i speilet, smykket eller dyret. Når dere skal avslutte seansen så spør ånden først om dere kan avslutte og hvis han sier ja så vent med å ta av fingeren av før den har ført glasset til "adjø". Du bør ikke ha noen negative tanker når du starter seansen.
Hvis koppen går rundt i et åtte tall eller om du spør om den kan forme glasset som et åtte tall og den gjør det kan det være Satan.
Du bør være obs og IKKE spørre om døden, framtiden, penger eller om å se ånden.
Ønsker deg lykke til og vil gjerne hørt hvordan det gikk  Smile :-\)


30.04.2004 19:55

Bra!
0
anbefalinger
kjempe bra...men er ikke helt enig i alt! jeg har prøvd spiritisme..og ting skjedde! det var kjempe skummelt og derfor har jeg ikke tenkt til å prøve igjen...jeg sier til de som skal prøve:IKKE HA SPEIL PÅ ROMMET!......

TIL INGELIN
30.04.2004 19:56

Bra!
0
anbefalinger
jeg er ikke enig med deg! jeg har prøvd maaaaaaaaange ganger!ingenting har skjedd noen av gangene! så jeg tror ikke på noe sånt lenger

ikke enig med til ingelin
30.04.2004 19:59

Bra!
0
anbefalinger
du er nødt til å ha gjort et eller annet! det er helt sant som ingelin sier! scary greier! har gjort d en gang...det holdt for meg!

irma
10.05.2004 22:20

Bra!
0
anbefalinger
heija...jeg annbefalle alle om å ikke tro på d di såkalte"åndene" sier før de er egentlig ikke ånder men demoner såm lurer dere...har selv opplevd d!

Rune
14.05.2004 23:35

Bra!
0
anbefalinger
Har prøvd det, det funker garantert! Anbefales ikke


20.05.2004 21:34

Bra!
0
anbefalinger
D E SANT!e har gjort d en gang å d e sant!e spurt om e skulle bli sammen me flammen min,å da tok genseren min(som lå på gulvet)fyr......d e den værste opplevelsen i heile livet mitt......vennina mi spurte(en gang ho spilte)om ken som svarte,å da gikk strømmen,og dei tennte et lys å fikk som svar at ho skulle gå ut å se,å da hørte dei høye,skrape lyda.....

Amanda
22.05.2004 18:31

Bra!
0
anbefalinger
d virka faktisk!! etter ej å venninda mi hadde sett filmen "eksorsisten" bestemmte vi oss før å prøve..so vi bestillte ett brett på internett..å so skulle vi prøve...åsso sa ej: visst du e her, (d hang tre bilde på veggen) so skal d bilde i mitten falle ned!! å d jor d!! vi avslutta spele me en gong!! ANNBEFALAST IKKJE!! ej va bære 13år..asso ett halvt år sia..ett tips! Aldri spør om ka ti du dør!! husk de!!

hmm
24.05.2004 22:01

Bra!
0
anbefalinger
hei. jeg er litt sånn i tvil om sånne ting som dette egentlig funker, men har lyst til å prøve, tror det ikke før jeg får se det, men hvis det virker vil jeg heller ikke bli "jakta" på av satan og ditt og datt... for fysj det vil jeg ikke... og hva hvis man sitter der å tenker på å spørre når man dør..? er det helt sikkert at man dør når det blir sagt at man skal dø? woo, scary

annie
26.05.2004 20:09

Bra!
0
anbefalinger
eg syns spiritisme hørres ganske skummelt ud, hørte om ei venninna t ei venninna så havna på psykriatisk etter å ha holdt på med sånt! hu klikka heilt, va redd for alt.. Der må jo ver någe rett i d her, koffor sko d ellers ver så populært? vil egentlig prøva d bare for å se, e der någen ufarlige måder å gjørr d på?

JEG VET ALT
27.05.2004 18:00

Bra!
0
anbefalinger
jeg har prøvd spiritisme og anbefaler d heller ikke.. men hvis du har prøvd og d ikke funker så har du gjort noe feil.. d er mye som skal til! og som en eller annen sa.. ikke ha et speil nært og ikke spør om andres eller din sin død!!! jeg har prøvd d noen ganger.. men skal aldri prøve d igjenn.. får ikke sove om natten! men hvis du eller noen har tenkt til å prøve d!! så husk at du kan bli skadet i hode av sånne ting og legges inn på mentalt sykehus og greier1

lionbitch
06.06.2004 17:14

Bra!
0
anbefalinger
eg har ikkje prøvd spiritisme, men eg skal prøve... og d skal funke.. eg trur på onder og ett liv etter døden... vil ha kontakt m ånder... Smile :-\) men skal ikkje prøve spiritisme hjemme i min egen stue, d er no bare helt teit... skal i spiritistkike Smile :-\) m proffe folk Smile :-\) som vet hva de gjør...

Kine
15.06.2004 07:23

Bra!
0
anbefalinger
Det at man aldri skal spørre om døden, tror jeg ikke noe på.. Jeg fikk beskjed (6dager siden) om at jeg skulle dø snart. Jeg skylle krysse veien, bli kjørt ned av en bil og dø momentant.. Men jeg lever enda.. Men det som skremmer meg er at hu jenta på 13 fra Stange, sykla over veien, ble kjørt ned av en bil og døde momentant!
Har spurt engang til om hvordan og når jeg skal dø, fikk da svar at jeg skulle dø når jeg ble17 og jeg skulle ta selvmord..

Marthe:)
15.06.2004 18:57

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har også prøvd spiritisme. Jeg vil ikke prøve det igjen, for å si det sånn. Det med farger på ånden din (eller hva det var) virker litt tøft, men scaaary og snakke med seg selv i fremtiden:| huff, jeg er fortsatt litt redd etter den gangen jeg spilte det.
Mange som ikke har prøvd det før og vil prøve. Dere trenger ikke tro det før dere ser det, men tenk på alle de skumle historiene! Det finnes ingen beviser for at det er sant og at det funker, man må se det selv for å tro på det, men det anbefales ikke!! bare tro på det!

malene
10.07.2004 01:36

Bra!
0
anbefalinger
har prøvd de ein del ganger..nå e eg redd..følte de sto noen i skapet mitt i en måned etterpå eg prøvde de aleina..glasset for fra meg og velta..de va scary..prøvde de igjen for noen ddagar si..då såg eg ei i speile..de va fæælt..


24.07.2004 17:49

Bra!
0
anbefalinger
Halla!har prøvd spritisme en del ganger..og det funker,men vi har aldri spurt om døden lr noe sont..spurde en gang om å få se et tegn..og da slukte alle telysene i rommet..skummelt..har ikke prøvd siden,men er de så farli som folk vil ha det at det skal ver?håper på et svar! Smile :-\) Mvh Jozzy!


20.08.2004 15:03

Bra!
0
anbefalinger
kuuuuult!! kor mna får kjøpt ett sånt spiritisme brætt..eller ei bok om kordan man jør d ??

Oluf
21.08.2004 13:19

Bra!
0
anbefalinger
Dette høres kjempe spennende ut! Men det er vel en sinnsykt stor risk at man kan havne på sinnsykehus og risikere å få mareritt resten av livet, a! Jeg og noen venner tenkte vi sku ta det en gang, men da vi fant stoff om det på nettet om at folk har blitt sinnsyke av det, ble vi litt redde og bestemte oss for at vi ikke sku prøve d. Men hvor stor sjanse er det for at vi kan bli sinnsyke, a???  Smile :-\) Har hørt om folk som ikke tørs og gå på badet/dusjen/være hjemme alene og sånn pga. spiritisme! Så jeg tror ikke JEG tar sjansen på å prøve d Smile :-\)
OLUF Smile :-\)


27.08.2004 14:12

Bra!
0
anbefalinger
D virka!!! Hællt klart!!!! d virka!! tru mej!!!

kristine
02.09.2004 12:43

Bra!
0
anbefalinger
hei
eg har prøvd me ånden i glasset en gang. d virka ikkje, men eg tror på d alike vell. vil anbefale dåkk å lesa ei bok som hette"ditt liv med åndene" me marion dampier-jeans. her får du mange forklaringer som gjør at alt virke veldi troverdig. d e ei av di damene som va me på åndenes makt på tv norge. hu har også oppklart mange draps saker for politiet. les boka før du gjør deg opp ei meining...


16.09.2004 23:16

Bra!
0
anbefalinger
Noen som har litt mer, ja - info/shit om å komme igang med dette? Jeg gir faen om ditt eller datt så ikke gi meg noe "anbefaler ikke", tror ikke og bryr meg midt opp i solar plexus  Smile :-\) Enkelt å greit, er bare interesert i å komme igang


25.09.2004 17:28

Bra!
0
anbefalinger
vi har kjempe lyst til å få til dette.. men vi får det ikke til..MÅ vi ha det ouija brettet elr kan vi lage et selv(som vi har prøvd på) er det noen som kan gi oss noen informasjoner om hvordan vi kan spille dette.. pliis svar vi har så lyst til å få til dette... vi har prøvd det derre med ånden i glasset å det er ikke alltid det funker...

mette
29.09.2004 09:52

Bra!
0
anbefalinger
æ å venninna mi har prøvd d hær cirka seks ganger, og d har funka alle gangan!! hærregud, d va helt sykt! vi spurte om han (djevelen) kunne få telefonen våres å ringe innen tre minutter! dn ringte me engang! oog sånne små ting har åsså skjedd!
æ anbefalerdet absolutt! bare du ikke spør om døden og kor han e!


30.09.2004 14:58

Bra!
0
anbefalinger
jeg er helt enig med erfaren! han kan mye om dette

Nina
05.10.2004 21:22

Bra!
0
anbefalinger
Jeg tror ikke på noen religion, men tror på at det er mer mellom himmel og hav enn det vi ser!! Det er det som gjør livet interessant å leve..Bare vis respekt til det ukjente..Hvorfor skal vi være redd for noe v ikke vet hva er?? Jeg er forresten 20 år  Smile :-\)


07.10.2004 15:26

Bra!
0
anbefalinger
Hei!! jeg og en venn lurer på noen ting.. hva trenger man for å utføre spiritisme?? vi har tenkt til å prøve men vi er redd for å gjøre no feil eller si no feil..? kan vi få noen råd?? min mail: jente_sone@msn.com, veit du no så ikke nøl med å sende en mail for jeg tar imot al informasjon.. takk!!

Hypnotic
07.10.2004 16:21

Bra!
0
anbefalinger
Ser flere av dere bruker ordet "spill" i denne sammenhengen. Dette er så langt vekk fra et spill som man kommer. Dette er alvor. Og jeg syns dere bør ta det mer alvorlig. Og til dere "nysgjerrige" tenåringer. Ikke prøv dette viss dere bare er ute etter spenning. Vær bestemt, ha et mål...

Hypnotic
07.10.2004 16:36

Bra!
0
anbefalinger
Hadde forresten en kompis for et par år siden. Han prøvde dette sammen med noen andre. Ikke noe tull, seriøst opplegg med ouija-brett og alt. Etter dette har han aldri vært seg selv. Han ble helt tilbakestående, han snakker nesten ikke lenger. Også ble han redd for, og er det enda  Sad :-\( Tror ikke hverdagen hans er særlig enkel lenger *snufs*

Rebekka
07.10.2004 17:36

Bra!
0
anbefalinger
kan noooooen svare da eller?????

Hypnotic
07.10.2004 22:16

Bra!
0
anbefalinger
er det egentlig så viktig rebekka?

Hypnotic
08.10.2004 18:07

Bra!
0
anbefalinger
Ble litt feil i linken der...

http://www.outline.no/dpr/gunnarlund/en_adva- rsel_mot_spiritisme.htm

Rebekka
09.10.2004 17:00

Bra!
0
anbefalinger
ja det er jævelig viktig.. vil ikke gjøre noe feil...


10.10.2004 05:34

Bra!
0
anbefalinger
Tror ikke jeg har lest så mye piss samlet på en plass i hele mitt liv  Razz :-P (utenom deiligst.no)

Julepils
17.10.2004 10:05

Bra!
0
anbefalinger
Regn med han brukte litt tid på å finne på den historien der ass Very Happy :-D


18.10.2004 12:16

Bra!
0
anbefalinger
e dreven i spiritisme å har praktisert dettan længe, har opplevd at folk har bidd gærn a d, men di slæpp ikje ut fra sir fire i bodø på ei stuinn.. Jør du d rekti e d bra, ikje lek me d..

hei
31.10.2004 15:03

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har spilt spiritisme i 2-3år.. IKKE SPILL DET!! En venn av meg spurte når han døde og de sa han skulle dø samme dag... Det han gjorde var å ta selvmord... Sørger fortsatt! IKKE SPILL!!!

Julepils
31.10.2004 21:03

Bra!
0
anbefalinger
Hadde jeg og gjort hvis jeg hadde vært venn med deg, tenk å hatt slike formeninger om spiritisme - et "spill".. seriously.. BS = Bullshit (nå håper jeg atte raseriet vokser opp for folk her sånn atte dere kan få meg igang med dette her :])

Jåstad
11.11.2004 15:37

Bra!
0
anbefalinger
Er du nødt til å ha eit Ouija brett for å spille spiritisme?


16.11.2004 11:49

Bra!
0
anbefalinger
spiritisme æ sant!!!!!!!!!!!!e ha evne for å sjå ting å høre ting sm ingen andre gjør......dere må elder avslutte spiritisme uta å spørja ånden um n vil gå!!!!!!!!!!!!!!l så går n igjenn dr døkk æ!!!!!!!!spiritisme æ farlig d finnes ingen magi!!!!!!!!!!!!!!!ikke prøv dæ vis døkk kje veit hvordan det ska gjøres!!!

Emma
28.11.2004 15:32

Bra!
0
anbefalinger
bør eller bør man ikke prøve dtte spille???jg spør en erfaren...bør man ikke spør om å få pratet me en avdødd kjenning??

Jani
30.11.2004 19:39

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes spiritisme er spennende.. Begynte med det for noen uker siden, har litt lyst til å utvikle mine sanser og utdanne meg som et medium. Hilse spiritkid..

Litt Små Redd
03.12.2004 23:18

Bra!
0
anbefalinger
Prøvde nettopp spiritisme.. ingen ting skjedde.. men vi skal prøve igjen..

The_masked
03.12.2004 23:55

Bra!
0
anbefalinger
Min avdøde bestemor drev med dette. Hun laget ett eget brett av papp... Det funka fett!

m.r
12.12.2004 18:36

Bra!
0
anbefalinger
Spiritisme er ikke en lek, det er mange regler. Undersøk lenge før du prøver det. Aldrig gjør det alene eller når du er beruset.
Har 2 kamerater som har mistet livet sitt på det her, jeg anbefaler det ikke.

Krissen
03.01.2005 16:38

Bra!
0
anbefalinger
Hei eg har lyst og prøve spiritisme men vet ikke hvordan vi gjør det så eg håper på svar fra noen som har litt mer peiling enn meg.......Pliz svar


09.01.2005 02:13

Bra!
0
anbefalinger
hei.. er noen venner her som skal prøve spiritisme. men vi lurer på om vi må kjøpe ett sånt quija-brett..?? er d noen som vet hvordan djevelen ser ut..?

Krissen
13.01.2005 20:54

Bra!
0
anbefalinger
Herregud er det så mye snakk om spiritisme men ingen som vet hvordan man gjør det???????? lite sykt det da!!!!!!!!! bare uvitende idioter som sier di har prøvd spiritisme men vet ikke hvordane en gjør det!!!!!!!!!!!! SYKT!!!!!!!

mona
13.02.2005 19:11

Bra!
0
anbefalinger
Spiritisme er farlig! Hvis du er heldig får du kontakt med en god ånd! Men sjangsen er jo stor for att du ikke vil gjøre det.. Men det blir jo akkurat det samme som å ha opp ytterdøra og slippe inn hvem som helst, hvis dere skjønner hva jeg mener! Di historiene som er blitt skrevet opp her allerede! ta de alvorlig!Mange har blitt sjuke av dette "spillet"! Men vis dere alikevel vil prøve så les nøye gjennom reglene og ha respekt for di du kommer til å snakke med! Har du respekt for dem vil de ha respekt for deg!


15.02.2005 22:50

Bra!
0
anbefalinger
Hei jeg og en kompis har veldig lyst til å få kontakt med den åndelige verden! Vi har allerede prøvd en gang men det gikk ikke.. Noen som har lyst til å fortelle/lære meg hvordan man får kontakt? msn: konzty@fjomp.com ..

Kamilla
01.03.2005 20:23

Bra!
0
anbefalinger
Hey! hvordan får man tak i et "spifitisme-Brett???", jeg tror på det, og har tenkt å prøve det. takk for svar.

chalten..
13.03.2005 01:27

Bra!
0
anbefalinger
kaffår sga me isje ha speil i romme?dåh me hålle på me spiritisme??

Marte
14.03.2005 09:32

Bra!
0
anbefalinger
Spiritisme har ingenting me djeveln å jør... d handel om å få kontakt me de døde.


15.03.2005 17:56

Bra!
0
anbefalinger
hei..er det noen som kan forklare meg reglene til spiritisme...hva er en seanse??hvis det er noen som har lyst til å snakke med meg om det så kan dere lagre adressa mi Sad :-\(msn):mariuswalle@hotmail.com


20.03.2005 18:17

Bra!
0
anbefalinger
Hei Smile :-\) altså, vi er to venninder som har blitt en del interesert i spiritisme.. vi har prøvd dette noen ganger med hjemmelaget brett, men har ikke fått det til. det vi lurer på er om noen som har prøvd dette kan hjelpe oss med å få det til? det vi lurer på er om hva vi skal si for att "ånden" skal svare oss? Og hvor lang tid pleier det å ta før man får kontakt? hva skal vi spørre den om, om den ikke svarer? noen som vil hjelpe oss med dette, så send en mail!

Karoline & Agnete
20.03.2005 18:19

Bra!
0
anbefalinger
Karoline_Solvang@hotmail.com


22.03.2005 02:25

Bra!
0
anbefalinger
noen som har prøvd å møte lucifer eller???hehe..tror ikke det..


22.03.2005 02:28

Bra!
0
anbefalinger
noen som har prøvd astral projection eller???hehe..jeg skal prøve det om ca 39 dager..hehe..gleder meg ass!!!!


05.04.2005 14:49

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er også veldig intressert, kossn bønn bør man si før man starter spillet? Og hvordan starter man spillet? plz svar


06.04.2005 13:14

Bra!
0
anbefalinger
Ojj, prøvde d igår, d va litt skummelt.. d funker jo faktisk, før i tiden trudde ikke jeg på noe sånt! Men d er ikke noe spill får d første!

leif
08.04.2005 16:29

Bra!
0
anbefalinger
helt enig med deg pgc.etreme! det er ikke et spill

hydro
09.04.2005 21:24

Bra!
0
anbefalinger
Med spiritisme skal man ikke kødde med!  Smile :-\) Det er sikkert! =D

pgc.xtreme!"
10.04.2005 03:43

Bra!
0
anbefalinger
HVIS DERE VIL PRATE MED JÆVLER, SÅ IKKE SPILL SPIRITISME! han lot oss ikke forlate "spillet"

pgc.xtreme
10.04.2005 13:36

Bra!
0
anbefalinger
Mitt spørsmål er liker åndene vann og blomster egentlig?

arcan
11.04.2005 15:41

Bra!
0
anbefalinger
brett kan kjøpes på nettet, finnes ikke solgt over disk i oslo

Angst
12.04.2005 12:27

Bra!
0
anbefalinger
Har man noen oversikt over hvor mange uhell det har skjedd i løpet av et år, når det gjelder spiritisme?
Har hørt om folk som har forsvunnet i en blodpøl og greier...
Finnes det noen sider som går litt nærmere innpå dette?

Tjooop
13.04.2005 17:02

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har forresten sett et brett i en av disse fantasybutikkene i Oslo. Var bare ett igjen da jeg så det, så det er trolig borte nå...


15.04.2005 19:19

Bra!
0
anbefalinger
heisann...... je bære lurte på om noen kunne hjelpe meg.... je har lyst tel å prøve spiritisme.... er lei av å bare studere det... vil praktisere det å.... kan noen fortelle meg åss'n det funker?? har hørt så mange forskjellige versjoner.. har prøvd to.. funka itte...


18.04.2005 22:50

Bra!
0
anbefalinger
hei...oujia er egentlig ganske kjedelig..og man skal heller ikke vekke de døde..ALDRI spør om penger eller død...og ikke ert den dere snakker med..aldri gjør som den sier og aldri spør om dere kan se ånden..da kommer dere ikke langt i livet...hvis dere liker sånne ting som spiritisme,så helle prøv astral projection...eller hold på med magi..det har jeg gjort i det siste..utrolig digg ass..men altid pass på hva dere holder på med..en liten feil,og dere kan komme til sykehus eller dø..


18.04.2005 23:14

Bra!
0
anbefalinger
pgc.xtreme.....du kan prøve oujia igjen..ikke noe å være bekymra for..men du må passe på hva du spør om...og om noen som er med ikke trur på det..eller om dere gjør narr av ånden...du må altid ha høyest respekt...kødder du med døden,kødder den med deg...det finnes en del regler som er viktige å bruke..og jeg syns du skal prøve igjen..for å se hva som skjer..men tenk på hva di sier,gjør,tenker..alt det der...

LOL =)
19.04.2005 17:09

Bra!
0
anbefalinger
Har prøvd spiritisme en gang...det var ganske kult, men man må IKKE spørre om noe i framtid, fortid, no mellom himmel og jord, djevelen, Gud eller ånder.. da framkaller du onde ånder....scary?????...........men skjønner ikke hvordan det går an! Jeg spurte om noe, og det svarte akkurat det som var sant Smile :-\) tøft!

LOL =)
19.04.2005 17:14

Bra!
0
anbefalinger
Men vi prøvde med et hjemmelaget brett da... funker det bedre med et kjøpt brett eller??


19.04.2005 23:08

Bra!
0
anbefalinger
hey! kan noen forklare meg på msn hvordan man lager et sånnt brett og hva man skal si først?!?!? pliiiiiiz Smile :-\) jg lurer på masse !! jg blir bare helt forvirra av alt det som står her fra andre! jg og fler lurer veldig og vil at det skal funke!! pliiiz legg meg til hvis du er proff og vet hvordan du gjør det!!!!! min msn: maria_92_60@hotmail.com jg blir veeeeldig glad hvis du legger meg til !! koz Wink ;-\)

electric
21.04.2005 17:09

Bra!
0
anbefalinger
eg har prøvd spillet og eg meiner det eg har aldri vert så redd i heile mitt liv der og da eg spillte det skummelt som bare faen og vi fekk kontakt

macias
23.04.2005 10:47

Bra!
0
anbefalinger
jeg har prøvd spiritisme sammen med jenta mi en del ganger nå, å det er ikke så kjekt som det høres ut til. det er spennende, men skikkelig skummelt. jenta mi, eller Tina som hun heter, ble livredd å jeg måtte overnattte hjemme hos henne en uke etter den verste hendelsen.. vi satt på gulvet og kallte på åndene, ingenting skjedde så vi bestemte oss for å "prøve" de. vi sa: ånd, viss du er der, slukk alle lysene å vis deg i speilet. vi satt forventningsfullt å ventet i ca 1 minutt så slukket lyset i naborommet, å den lille lampen på veggen vi hadde på for sikkerhetsskyld. Tina hvisket redselsfullt: Macias, se i speilet. hun hørtes helt forskrekket ut. jeg snudde meg halveis rundt å så i speilet. ÅNDEN! det var det verste jeg noen gang hadde sett. så et tips til alle: finn ut litt om spiritisme før dere prøver det. hva dere skal å ikke skal gjøre. vennlig hilsen Macias.


23.04.2005 11:03

Bra!
0
anbefalinger
til pgc.xtreme.. før du begynner må du be en forbønn som ber de høyeste beskytte deg.den går ca sånn: "Vi ber våre skytengler om å beskytte oss under denne seansen. vi ber også om at de høyeste skal tre inn i en sirkel av lys." etter du er ferdig ber du etterbønn, sånn som du gjorde den er slik: "jeg takker de høyeste for beskyttelse under denne seansen. jeg takker åndene for vennligheten. jeg lukker seansen." Olav Moldestad er veldig flink. ta en titt på hannes hjemmeside. du finner den på google.


01.05.2005 23:12

Bra!
0
anbefalinger
ha du erfaring med oujia sissi??

SPIRITISME ER FARLIG!!!!!
09.05.2005 19:56

Bra!
0
anbefalinger
ikke bra at sååå mange har lyst til å prøve dette.... har hørt MANGE historier om det og de ender ikke så veldig bra....men hvis dere skal prøve det så må du huske at du IKKE skal spørre om DØDEN, OM Å SE DEN DU SNAKKER MED OG IKKE SPØRRE OM DEN KAN GJØRE NOEN ANDRE NOE..... dette er veldig viktig mange har sett mye falt på grunn av dette og mange har dødd...... de fleste havner på sinnsykhus siden de blir helt ødelagte i hodet og aliter resten av livcet.... det er oxo sagt at hvis du driver med spiritisme så selger du en del av SJELA de til DJEVELEN!!!!! og det er ikke bra... hilsen fra en som ALDRI skal prøve dette igjen...........


15.05.2005 20:42

Bra!
0
anbefalinger
heizann.. kossen kan eg få kjøpt spiritisme spillet?

Darkchild
22.05.2005 18:34

Bra!
0
anbefalinger
heizann.. jeg lurer nok en gang på om noen kan forklare meg hvordan man går frem når man skal utøve spiritisme..... jeg bor på en steingammalt internat som mange har dødd.. to har tatt livet av seg der oxo.... kunne vært kult å ta kontakt med dem. å åssen lager man et slikt spill???

ida
02.06.2005 12:42

Bra!
0
anbefalinger
Men hvordan får man egentlig kontakt med de døde..? Sånn..akkurat hva man skal si eller gjøre?  Razz :-P

anonym
02.06.2005 21:46

Bra!
0
anbefalinger
Jeg tror søstra mi ble fysiskt skadet etter hun prøvde spiritsme for noen år siden. Nå er det andre gangen jeg får vite at hun har prøvd å ta selvmord, og jeg tror det kommer til å skje igjen. Jeg bare advarer folk som liker å teste nye ting: Uforklarlige ting bør egentlig være uvisst.

annette
05.06.2005 16:56

Bra!
0
anbefalinger
jeg blir redd av å lese dette. er det så alvorlig og farlig?
har tenkt å prøve spiritisme med noen venner ikveld. før har jeg alltid
trodd at elektrisiteten fra fingrene har fått glasset til å bevege seg men nå vet jeg ikke helt.. hvordan kan jeg tegne brettet? skal jeg ta et ark og skrive alle bokstavene i alfabetet rundt i en sirkel? og sette ett glass i midten? ser man helt seriøst en ånd i speilet hvis man ber om det?


09.06.2005 17:22

Bra!
0
anbefalinger
jeg trur på spiritisme.jeg skal si en sann historie dette er ikke tull!
da jeg var 8-9 å møtte jeg en jente i tyrkia hun og jeg er ganske overtroiske begge to så vi drev litt på med spiritisme og drev å påkalte ånder og tulla og sånn. så vi hadde tenkt å gå aleine i et mørkt bad med speil. hun sto utenfor mens jeg drev og sa et vers. plutselig ser jeg masse grønne prikker i speilet jeg ser bak meg og der var det ikke no, så jeg så tilbake på speilet og de grønne prikkene går sammen lager et mønster eller ansikt eller noe sånt. så jeg hylte og løpte ut men vennen min og jeg slutta ikke. for jeg viste ikke da at spirituisme kinne være farlig!!!!!! men jeg kan ikke slutte med sånne ting for jeg trur på det meste som er overtroiske ting som spøkelser og magi o.s.v. jeg har nå tenkt å påkalle ånder og lære meg å lage energi baller hvis du vil lære det og gå inn på www.psipog.net/show.php?id=8. dere som ikke trur på spirittuisme, tru det!! og jeg har fått vit hvorfor man ikke skal ha speil i rommet!!!!! det er ekkelt!!!!

lotrff
09.06.2005 21:22

Bra!
0
anbefalinger
kan noen si meg hvordan man driver på med spiritisme???????????????? jeg vil vite det men jeg trur neppe jeg kommer til å gjøre noe da men det ville være vært fint om jeg visste det på ordentlig sånn at man ikke gjør noen feil


23.06.2005 18:12

Bra!
0
anbefalinger
forklar ossen du vet det da,smoothies???

MMa
01.07.2005 00:17

Bra!
0
anbefalinger
jeg tryr på det5 så mye.. men er redd når jeg spiller det .. men jeg trur ikke jeg og mine venner har gjortt det riktig!.. så vis noen har tips så skpiv det på komentarer under her da...ps takk på forhånd  Smile :-\)

lars
08.08.2005 14:14

Bra!
0
anbefalinger
jeg kjenner en som kjente ei. hu spyrte om når hu dødde, og hu fikk svar... hu døde den dagen som de sa... det skilte 3 minutter


16.08.2005 14:14

Bra!
0
anbefalinger
Hei, noen kamerater av meg har gjort spiritisme med glass. Sånn glass i midten å alfabetet i en sirkel rundt. noen sier man skal ha 2 rundinger med ja å nei i. Og det står også at man skal ha 0-9 men det sa ikke kameratene mine. det sa ikke di kameratene til meg. men kanskje det var en annen slags di gjorde. Men ivertfall, di sier man skal si før man spør; kom til meg, snakk til meg, jeg trur på deg. Men jeg har ikke sett noen her som har sakt at man skal si det. Og så sier folk slik; jeg spurte om døden å fikk svar å så avslutter di med at vi aldri skal gjøre spiritisme. er han helt teit han eller? Vi gjør jo spiritisme fordet vel! bare vi ikke spør om døden så er det greit. jeg trur ingenting er farlig med å spørre om slike ting. Det med spørsmål.. man får jo sitt svar. er ikke no farlig å gærent med det. man får jo svaret at man dør kanskje i mårra. det var jo ditt valg.Men ivertfall sa di at det funka. Men trenger man å be om beskyttelse på slikt hjemelaga med glass? jeg har lest masse om spiritisme på internett. veldig spennende. Vil gjærne at noen svarer. Hvis noen har gjort noe slikt før så hadde det vært kult om dere fortalte meg litt på msn. min mail er metalman15@hotmail.com
Hilsen meg.

MEg=P
25.08.2005 16:04

Bra!
0
anbefalinger
Jeg og noen venner prøvde spiritisme i dag..og det funka!Den sa masse sant..!

Meg..
31.08.2005 19:49

Bra!
0
anbefalinger
Hei.. jeg er veldig nyskjerrig på dette... har tenkt å gjøre dette med noen venner en dag.. men nå er jeg ikke så sikker lenger.. jeg tror veldig på dette.. men er veldig redd for å få kontakt med djevelen!! har lest igjennom ALT dette og lest litt på andre sider.. jeg tror jeg vet hva jeg skal spørre om og hva jeg ikke skal spørre om nå.. men vennene mine bare tuller med det.. det er derfor jeg er litt redd... Hva skal jeg gjøre?? håper noen svarer meg.. takk!!


02.09.2005 18:33

Bra!
0
anbefalinger
hei Wink ;-\) har drevet med spiritisme lenge nå og er klar over hvor grensen går... du kan få kjøpt ouija brett på AVALON i trondheim. der finner du også bøker om spiritisme. jeg er bare tretten ,men kan veldig mye om spiritisme, så hvis du har noen spørsmål om ouija, tarot kort, pendel eller andre ting så send meg en mail, eller legg meg til på msn devil_janne@hotmail.com


03.09.2005 21:42

Bra!
0
anbefalinger
noen som vet om en eller flere filmer om spiritisme ?

ny begyner
04.09.2005 00:43

Bra!
0
anbefalinger
dette høres veldig sykt ut eg har prøvd det 2 ganger men det funket ikke

Meg!
19.09.2005 17:54

Bra!
0
anbefalinger
aaaah, detta her høres så syyykt skummelt ut.. men jg har sinnsykt lyst til å prøve det også.. har hørt en del historier om detta, men jeg veit jo selvfølglig ikke om det er sant... mn det skukke forundre mg i det hele tatt... er litt redd for at jeg aldri kommer til å få sove igjen, hvis jeg spiller det å det faktisk skjer noe... huff... mn nysgjerrig som jeg er, kommer jeg sikkert til å prøve det en gang... heh... mn ihvertfall, hvis det er noen som veit litt mer om spirtisme og kanskje har spilt det sjøl, så send meg en mail eller legg meg til på msn... Aina_gr1990@hotmail.com


22.09.2005 18:42

Bra!
0
anbefalinger
hey alle sammen!live e ikje lett någen ganger;Å

Silje
27.09.2005 14:47

Bra!
0
anbefalinger
Spiritisme er som noen av dere har nevnt , IKKE et spill eller en lek. Spiritisme kan heller betegnes som en trosretning. Jeg tilhører denne trosretningen, men har aldri brukt noe slags form for brett (feks ouja) . Vi tror at man kan kommunisere med ånder. Men det som er viktig her er at Åndene skal oppsøke mennesker for hjelp, ikke omvendt. Man skal være ydmyk ovenfor ånder. Åndene hjelper deg hver dag. Ikke misbruk de. Det fnnes dessuten ingen djevel.

heisann
02.10.2005 16:16

Bra!
0
anbefalinger
jeg var på en bursdag til vennina mi... vi bestemte oss for å spille spiritisme.. vi gikk opp på loftet og der satt vi ca 10 stk rundt ett speilpg et glass og bakepapir osv.. vi spurte om han kunne ta oss på hånda... vi kjente at han pressa hånda mi nedover og det ble veldig kaldt... wwwooooo.. scaaary.. skal aldri prøve spiritisme mer.. ikke prøv det dere an bli gærne av det...


12.10.2005 11:46

Bra!
0
anbefalinger
Hmm...tror ikke helt på dette jeg, men har veldig lyst å prøve. Men blir skuffa visst det ikke funker. Skal en del til for å overbevise meg.


13.10.2005 03:46

Bra!
0
anbefalinger
Hei... Har prøvd spiritisme et par ganger men har desverre ikke fått det til enda... Noen som kunne sendt meg en mail med gode råd og hvordan vi starter og hva vi gjør og hvordan omgivelsene må være med tanke på stearinlys å sånn... Hadde vært arti å fått det til. send meg en mail da til stibjer@hotmail.com

anja
13.10.2005 15:20

Bra!
0
anbefalinger
hei.. har kjempe lyst å prøve spiritisme... mistet kjæretsen min for 1 år siden.. har egentlig aldri intrisert meg i slike ting,men etter at han tok selvmord har jeg bare lyst å lese mer å mer om det. virker ganske spendenne.. har lest boka ; åndenes makt" av marion,ganske bra! anbefales.. nå har jeg å en gjeng venninner tenkt på å prøve dette.. hva skal man ikke gjør eller spørre om? vi gjør dette for at det virkelig intriserer oss,ikke bare på tull...

anonym
22.10.2005 10:03

Bra!
0
anbefalinger
hvor mange "deltakere" må det være??

ReddJente
27.11.2005 14:31

Bra!
0
anbefalinger
jeg og non venninner prøvde spiritisme..Fy søren,skummelt ass.Det virka.Vi fikk svar om at det var mange ånder i huset å at de i huset skulle død. SkikkeligSkikkelig ekkeeeelt..Jeg fikk ikke sove den natten ass. Dere som sier det ikke er sant, prøv det selv! Dere må konse skikkelig å stole på at ingen styrer glasset med vilje.. men, det kan ha storekonsekvenser,som elisabeth sa.

lurer
02.12.2005 11:23

Bra!
0
anbefalinger
hei, alle sammnen..lurer på om noen gidder å svare meg på dette!hvordan lager me et brett, eller hvordan kan vi få tak i et?Jeg har hørt mongen snakker om det og det virker helt rart ut, skummelt og..Men jeg er så forveten og vil prøve..hvordan gjør jeg det?

anonym
11.12.2005 14:10

Bra!
0
anbefalinger
Det står på forumet du må bare lete lengre oppe så tror jeg du finenr det  Smile :-\)


11.12.2005 19:35

Bra!
0
anbefalinger
Heei... jeg har prøvd dette her, men fikk det ikke til.. jeg og to venninner hadde lagd brett selv da.. jeg har veldig lyst til å få dette til å virke.. hvis jeg skal lage brett selv... hvordan skal jeg da gjøre det? hvis noe hadde vært veldig snille og fortalt meg det .. kan dere sende det til ikkje_rosiina@htomail.com

sondre
20.12.2005 21:44

Bra!
0
anbefalinger
KAN NOEN FORKLARE NØYAKTIG, STEG FOR STEG HVA DU SKAL GJØRE!?
Jeg har lest alle innleggene her.. Men det står bare "du må ikke prøve det" og slikt.. INGENTING om hvordan man gjør det!

blæ!!!
02.01.2006 00:02

Bra!
0
anbefalinger
okey..jeg må si at jeg ikke er overtroisk....Men noe av dette jo bare møkk,selvom det er driit spennende...Så prøv å samle noen og spør om detter er sant.....Mange har kommet til at det er en person som sitter og dytter på glasset...ikke vet jeg assa,men,men.....

javel ja
11.01.2006 22:29

Bra!
0
anbefalinger
hørr nå her e dår virkeligt ikje ein einaste jævla person så kan forklara sikkligt kossen du sga utføra d?? alle seie bare ikje jørr d vist du ikje vett kosen du sga jør d å lalalala men kan någe forklara kossen me sga jørr d ellår e d bare masse piss så e blitt skreve her pliz kan ein så har fått d t å funka skriva sikkligt kossen du jør me å uten ouija brett Razz :-P takk på forhånd Smile :-\)


16.01.2006 14:32

Bra!
0
anbefalinger
SPIRITISME ER IKKE Å SPØKE MED! FOLK MED DÅRLIGE NERVER BØR HOLDE SEG UNNA DETTE


16.01.2006 14:41

Bra!
0
anbefalinger
JEG VET ATT DETTE FUNGERER. HAR SPILLT D SAMMEN MED NOEN VENNER AV MEG,OG VI BLE LIVREDDE ALLE SAMMEN. VI FIKK KONTAKT MED EN SOM KALTE SEG "LUCIFER", OG HAN VAR KJEMPE EKKEL. HAN TRUET MED OG DREPE OSS,HVIS VI AVSLUTTET SPILLET. JEG MÅ ÆRLIG INNRØMME AT JEG SOV SVÆRT DÅRLIG DEN NATTA. ETTER DETTE HAR JEG HOLDT MEG UNNA DETTE. SÅ TIL ALLE DERE SOM HAR LYST TIL OG PRØVE: TENK DERE GODT OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR DETTE ANBEFALES IKKE. TRUST ME, I KNOW!!!!!!!!!!!


16.01.2006 14:43

Bra!
0
anbefalinger
SPIRITISME ER IKKE Å SPØKE MED! FOLK MED DÅRLIGE NERVER BØR HOLDE SEG UNNA DETTE

Ghosty
17.01.2006 19:57

Bra!
0
anbefalinger
Det høres både skumelt og spennede ut. jeg har lyst til å prøve noen som vet om noen bra sider hvor man kan finne regler og sånt?

javel ja
18.01.2006 21:04

Bra!
0
anbefalinger
blabla bla d va ikje d eg sporde om???

Pijah
19.01.2006 15:19

Bra!
0
anbefalinger
Kordan lage mann sitt eget brett???Kan noen være så snill å svare på d?? d høres så spennende ut!!!

DrammenSnuppa
19.01.2006 15:24

Bra!
0
anbefalinger
er det faen meg ingen som kan forklare detaljert hvoran dette gjøres?
Hvor mange personer? Noen som har prøvd med stearinlys?

javel ja
19.01.2006 20:28

Bra!
0
anbefalinger
någen så kan forklara kossen d sga jørs får helvette?? ellø e d rettå slett bare bullshit haila jævla greiå... forklar kossen d sga jørs ellårs så kan dokke d ikje....

jeudå
22.01.2006 14:57

Bra!
0
anbefalinger
ahh spiritisme hørest gøy ut....har snakket med noen venner som har prøvd det og dei seie at det e drit skummelt.........men må nokk ta og prøve det en gang jah Smile :-\) men da skal eg tenke meg godt om først=P

jeudå
22.01.2006 15:53

Bra!
0
anbefalinger
noen som vet vordan eg kan få tak i spiritisme brett? ta kontakt


28.01.2006 01:50

Bra!
0
anbefalinger
hei må bare si at det er klart at det er masse mellom himmel og jord,hvis man ikke tror på det er man rett og slett uintelligent Smile :-\)sterk påstand men Smile :-\)hvor små er ikke vi mennesker fks i forhold til galaxen Smile :-\)?tenk på det Smile :-\)uansett har lyst til å prøve,mye spennde her men tar det ganske seriøst så vil ha en seriøst svar av noen erfarne hvis man skal prøve dette...hvor man kjøper brett,hvor mange det bør være,fraser og ord man bør si,osv...og hvis det går galt eller man faktisk får ett negativt svar om å slutte seansen hva er da min bakoverkompabilitet: Wink ;-\)?hehe Takk hilsen Lucian

Lucian
28.01.2006 01:52

Bra!
0
anbefalinger
og ja mail adresse LucianRevan@hotmail.com El narayan sorano elumin eluminate; Smile :-\)

Lucian
30.01.2006 04:00

Bra!
0
anbefalinger
hehe morsom historie Smile :-\)hehe...historien ga meg litt mindre kredibilitet men Smile :-\)hehe..brettet har vel ingen serlig funksjon i seg selv egentlig vel?endel av det som skjer ved spiritisme er også fordi du har og skal egentlig ha en veldig stor ladning engergi fra deg selv og de rundt deg..å kaste ett sånt brett burde da ikke ha en funksjon Smile :-\)hehe tror jeg kjøper to brett eller nei 3..1 til å spille md og en hver til meg og dama så vi kan skli på snøen med Smile :-\)

Hejhejhallå :P
01.02.2006 20:58

Bra!
0
anbefalinger
Hvor mange må være med?
Hvordan kan man greie og få det til og funke?
Energi? hvordan kan man gi enrgi til brettet?
hilsen en som lurer på det meste  Razz :-P

Ida
02.02.2006 10:34

Bra!
0
anbefalinger
heija... stailikt dette her men går d ann å laga sånn brett sjøl?? får vill jerna prøva mnmn... kor får du tak i ouija board?? klemz


02.02.2006 10:35

Bra!
0
anbefalinger
heja... kan dere sende meg litt stoff om spiritisme??? vi har et prosjekt sjønner du!! klemz fra susanne!!

Sofie!
02.02.2006 16:16

Bra!
0
anbefalinger
Hei.. Det er jegh som fortalte den historien! Uansett hva dere sier og tror så respekterer jeg det.. Og hvis dere tror jeg lyver, så respekterer jeg det også! For hadde noen skrevet en sånn historie til meg, så hadde ikke jeg trodd på det! Razz :-P Surprised :-o for jeg veit, det virker helt sykt det som skjedde.. men jeg prøver ikke overbevise dere!..Alt jeg sier er :Vær forsikrtig med brettet!! Og selvfølgelg hva dere sier når dere tester det ut!! Jeg er ennå i sjokk, å bare komme inn på denne siden er helt sinnsykt for meg, da ser jeg bare alt en gang til! Confused :-\? HELT JÆVELIG!! Confused :-\? Men,men!!- VÆR FORSIKTIG FOLKA!!
Klem fra meeg!:*


02.02.2006 16:18

Bra!
0
anbefalinger
Hvordan lager man et brett? Kan noen gi meg svaar? Very Happy :-D Værsåsnill? Smile :-\)
Kleem!^^


03.02.2006 21:33

Bra!
0
anbefalinger
spiritisme, er noe som folk ikke burde prøve uten å ha erfraing med det... jeg har selv aldrig prøvd spiritisme pga at jeg vet at det er svart magi.. men det kan brukes til gode ting også!  Smile :-\) men 2 spørsmål du må ALDERIG spørre om er: om du kan se den du snakker med. og når du skal dø... jeg har hørt en san historie om 2 veninner som prøvde det, hun ene spurte om hun fikke se den hun pratet med. han svarte hun at hun skulle gå inn på badet kl 00.00 og snu seg mot speilet, hun ble funnet død på gulvet dagen etter!

også var det han som spurte om når han skulle dø: han fikk vite: dagen, måneden men ikke året. han døde på den dagen han hadde blit fortalt!

VER SÅ SNILL: IKKE PRØV UTEN ERFARING OG OPPLÆRING; PASS PÅ HVEM DU KOMMER I KONTAKT MED... DET KAN VERE HAN DER NEDE!!!


04.02.2006 14:43

Bra!
0
anbefalinger
hei.. er dette virkeligt så farligt..?? vi leste alle tekstne her og vi ble utrolig redde... er faktisk alt dette virkeligt..?? men hva er det som er så farligt ved å ha speil på veggen..?? kan man dø hvis man spør om døden..?? vi skal spille det i kveld men vi hvet ikke helt om vi tørr.. Sad :-\( er det noen her som kan svare oss på dtete vi spurte om nå..?? klem fra noen som er veldig redde.. Sad :-\(


04.02.2006 14:50

Bra!
0
anbefalinger
du sofie vi leste det sinnsyke som hadde skjed med deg... at hvis man skal kaste brettet må man brenne det da..???klem fra oss


04.02.2006 15:00

Bra!
0
anbefalinger
svar til gard,hanna og lise-lotte: spirutisme er ganske farlig, så jeg anbefaler dere å ikke prøve.. men hvis dere skal prøve, så ikke spør om å få se den du snakker med, og når du skal dø.. men dere må altid huske å spøre om å avbryte avtalen, og dere må ikke ha noe dyr, smykker, speil o.l i rommet, og ikke tilkall Gud eller djevelen.


04.02.2006 15:52

Bra!
0
anbefalinger
men hvorfor kan vi ikke ha dyr, smykker eller speil i nær heten..?? kan det skade oss..?? gard har et smykke rundt halsen med jesus som henger på et kors kan det skade han da..?? hva kan skje..??


04.02.2006 16:01

Bra!
0
anbefalinger
dyrene an ikke skade dere, men dere kan skade dem, dere gjør det ikke bevist, åndene kan skade dem, de trenger ikke å gjøre det, spørs hvem du snakker med.. men grunnen til at dere ikke kan ka smykker i nærheten, er at hvis ånden sier nei når dere spør om å få avslutte samtalen, så kan dere blåse i glasset, men hvis dere har gjendstanner som smykker speil og andre liknene gjenstander, kan ånden gå inn i dem,.. det er det som skje...


04.02.2006 16:02

Bra!
0
anbefalinger
ps: hvor bor dere??

oss igjen
04.02.2006 16:18

Bra!
0
anbefalinger
vi bor i tønsberg!

oss igjen
04.02.2006 16:20

Bra!
0
anbefalinger
kan kors beskytte mot ånder??

oss igjen
04.02.2006 16:22

Bra!
0
anbefalinger
men hvordan kan man unngå dårlige ånder?? blir man ånd når man dør??
Må vi ta vekk alle speilene før vi begynner?

oss igjen
04.02.2006 16:24

Bra!
0
anbefalinger
vi er er nå tilsammen 5 stykker til å utføre spiritismen! Hva kan skje hvis vi gjør det feil??

oss igjen
04.02.2006 16:26

Bra!
0
anbefalinger
vi bor helt nærme sjøen bare et par hundre meter unna? er det farlig? er det farlig å ha et bad i nærheten??

shnuppzi
08.02.2006 21:12

Bra!
0
anbefalinger
ingen kan svara kossen du spele d? plissssssss trenge ett svar jævligt rask Razz :-P

jenta21
08.02.2006 22:05

Bra!
0
anbefalinger
dan9boy: grunnen til ay du ikke skal ha dyr i rommet er ikke for de kan bli skadet...dete r fordi ånden kan "ta over dyre" vis du sjønner! Høres teit ut, jeg vet det! Ånden fester seg til dyret....

vampiria
09.02.2006 13:37

Bra!
0
anbefalinger
Yil alle dere som vil prøve, sjekk ut denne siden først
http://home.online.no/~joldertr/norsk/spiritno.- htm
den e mye til hjelp Smile :-\)

twister
19.02.2006 14:03

Bra!
0
anbefalinger
jeg er en gutt på 11 år som har prøvd spiritisme 3 ganger d funka ikke gjore jeg noe feil???.. jeg og en kmpis ska prøve spiritisme han andre tror ike at d kommer til og funke men d tror jeg. hvem har rett kan noen si meg hvordan man får kjøpt et sånt brett og hvordan man spiller det pliss gi meg et svar så fort som mulig.

Jalla
22.02.2006 01:38

Bra!
0
anbefalinger
Ser det er skrevet mye spennende hær, og utbrudd fra useriøse folk som ikke har peiling på Spiritisme i d heletatt. Har ikke prøvd det selv, men om det er sant så syns jeg man bør ha respek for det! Men det jeg ikke skjønner helt er hvorfor man ikke skal ha speil i rommet/badet, er det bare for og ikke se noe i speilet eller... i så fall er det noen som kan beskrive hva de har sett???


26.02.2006 18:29

Bra!
0
anbefalinger
hei.. er det noen som kan klare å beskrive det fryktelige ansiket?? har litt lyst til å vite det, men har prøvd spiritisme før å det skal jeg aldri gjøre igjenn!! hvis noen kan forklare det så send meg en mail på antie715@hotmail.com..

ænners
27.02.2006 20:02

Bra!
0
anbefalinger
venninda mi spørte om når a sku daua.. da gikk glasset først til N, så til Å.. så bare eksploderte venninda mi.. blod å gørr over alt. skikkli ekkelt.

Anette
27.02.2006 22:25

Bra!
0
anbefalinger
Åh.
Prøvde spiritisme en gang Wink ;-\)
Ganske koselig, egentlig Smile :-\)


Lene
04.03.2006 11:56

Bra!
0
anbefalinger
Spiritisme funker.. det er noe av det ekleste jeg noen gang har vært med på..

Sandra
09.03.2006 15:17

Bra!
0
anbefalinger
Jeg skal prøve det med to venner i dag... Gruer meg litt!!!


16.03.2006 17:32

Bra!
0
anbefalinger
hei kjempe bra side(: jeg er en som selv har troa på spiritisme.. men det er ikke noe å kødde med, det ær det ikke.. jeg har selv oplevd ting å mye rart via spiritisme som jeg ikke kan forklare å som faktisk var skremmende.. så anbefaling min er å helst ikke drive med det..

malin
19.03.2006 02:02

Bra!
0
anbefalinger
i morgen skal jeg kanshe prøve spiritisme med noen kopiser... jeg gruer meg sinsykt etter alt jeg har lest her! uanZ klarer jeg ikke å holde meg unda slike ting! har prøv å få kontakt med ånder på andre måter, men det funka ikke... men siden så mange sier at spiritisme virker så skal vi nå prøve dette! lurer da litt på om d funker med hjemmelaga brett...? håper noen kan ji meg svar eller fortelle meg mer, kan du gji meg noen tips så dette ikke skal gå gal, plis kontakt meg på msn: malin_s_t_1@hotmail.com tak på forhånd Very Happy :-D

Lille_Meg
19.03.2006 15:03

Bra!
0
anbefalinger
Malin: du kan lage det brettet.. du kan feks. gjøre det på rommet ditt, da må du dekke til speil, vinduer, bilder osv. det må være mørkt, med masse HVITE lys og helst en bukett med bolmster i en vase med vann. dere kan ha HVITE lys i en sirkel rundt dere- det kan gjøre at dere føler dere tryggere. det er viktig at dere ikke har negative tanker rundt dette når dere spiller. det funker med kjemmelaget brett.. IKKe spørr om døden, djevelen eller noe "ondt". og du kan bare spørre ett spørsmål en gang- dvs. at du ikke kan spørre det samme svaret flere ganger for å oppnå det svaret du ønsker. begynn med et enkelt ja-nei spørsmål. og ikke spørr dumme spørsmål, som hvem du liker, om du homoseksuel og sånt. for det er ting bare du veit. dere må ta dette seriøst. for dette er ikke et spill, som mange tror det er.. har lest at dette er "satans tool". og hvis du har lest alle kommentarene; ikke spørr om det de har spørt om.. de spørsmålene som har ført til noe dårlig. søk på google om ouija. alle som er med må sørge for å kunne reglene godt. du kan ikke si: jesus crist, help me osv. det kan hende at dere må prøve mange ganger før det virker. og dere må sørge for at brettet veit hvem som er med og hvem som ikke er med. vil gjerne høre hvordan dette gikk Wink ;-\)


23.03.2006 22:02

Bra!
0
anbefalinger
hei! eg har prøvd spiritisme og det var når eg var 7 år ,men eg er ei jente som ikke er redd for dette.... eg er overtruisk å trur på dette Smile :-\)

Nina
30.03.2006 18:38

Bra!
0
anbefalinger
Hei! Herregud, har lest gjennom ALLE historiene på hele siden her om folks erfaringer med spiritisme! Det høres jo DØDSskummelt ut! Jeg har alltid hatt lyst til å prøve og se hva som skjer, men så har jeg hørt alle historiene+at man kan bli gal og det kan skje jævlige ting osv... men alle disse innleggene har vekket en ny interesse i meg, det må jeg si!! Ikke at jeg tør å prøve da,tror jeg  Confused :-\? og alle de reglene ! hva man kan se, ånder som går inn i gjenstander... OG TIL::: Sofiie!-jenta!! SHIT, det er jo dødsskummelt, håper det går bra med deg ass! Tror aldri jeg hadde kommet meg etter en slik episode ass, hadde vel vært gal resten av livet  Razz :-P jeg har jo i tillegg nervene utenpå kroppen!! hihi... men da vet jeg hvertfall hva jeg IKKE skal gjøre og SKAL gjøre hvis jeg kommer over å prøve det en gang da!!!! tusen takk alle sammen for kjempe-intressange innlegg! er skikkelig facinert nå  Razz :-P hehe..,.. og jeg som egentlig bare skulle finne noe om Storbritania her på Daria;P;P hihi, jeg får gå, nusser på alle fra Nina!


02.04.2006 17:39

Bra!
0
anbefalinger
Heia alle sammen!.. Jeg prøver å finne du hvordan man gjør spiritisme!!.. ER det noen som kan fortelle det??

M@rius
10.04.2006 18:49

Bra!
0
anbefalinger
halla!.. noen som har noen bra historier ell????

Silentkiller
11.04.2006 14:10

Bra!
0
anbefalinger
jeg tror på dette fult å helt!! pappa er synsk!!

Ingeborg
16.04.2006 19:53

Bra!
0
anbefalinger
Jeg, 2 venninner og kjæresten min åpnet en seanse med bønn. Etter et minutt får vi svar, hun het nina og gikk på samme skole som oss, det var ekkelt. Hun sa hun ville vite navnene våre og skolen. Nå tror jeg at hun kommer til å vise seg på skolen min. Hun virket grei, men når venninna mi spurte i fortid sånn som:" Hadde du en mann" blir hun sur og svarer ikke..Vi blir redde og jeg spør" Tilgir du venninna mi.." glasset kom på nei... Kommer hun til å dø..? Hilsen ei som lurer fælt

Jonas R
29.04.2006 23:31

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har faktisk litt lyst til å prøve, men anbefaler ikke å ta kontakt med Satan. En som en i familien kjente (dette er helt sant) ble helt ødelagt etter det og ser Satan og Døden ovel alt. *Huff!*

idiooter!!!
08.05.2006 20:04

Bra!
0
anbefalinger
tror dere virkelig på dette? den dagen noen faktisk beviser det dere snakker om, skal jeg ta av meg hatten og holde kjeft.. det finnes en naturlig forklaring på alt som skjer. problemet er den at vi mennesker ennå ikke vet alt om alt, så noen prøver derfor å forklare det som overnaturlige hendelser.. spiritisme finnes ikke! det er bare lek.. det virker som noen av dere faktisk tror på det dere selv sier..


09.05.2006 11:32

Bra!
0
anbefalinger
Fy faen, siste gang jeg prøver det! Vi pratet med lucifer!  Crying :'\( Vi spurte om vi kan avlutte det dritt spillet, men han sa nei! Men vi kastet og brente alt  Razz :-P Så, hva som kan skje når vi bare avsluttet det uten lov? =p

mii2
13.05.2006 01:02

Bra!
0
anbefalinger
hei alle sammen Smile :-\) detta virker skummelt ass..skumle historier..!hadde tenkt til å prøve det men vi har ombestemt åss nå..!!


16.05.2006 15:21

Bra!
0
anbefalinger
Til deg som hadde overskrift idoter!! , du får skaffe deg et slikt ouija brett,eller lage et selv så får du kanskje se at det er litt mere der ute en bare det du ser med dine øyne.jeg har ikke for og skryte ganske mye erfaring med slike ting og jeg sleit med 2 ånder som holddt på og ta livet mitt.Jeg levde i et helvette i 5 år , men jeg overlevde og var heldig.du kan for eks lage deg et brett med en papp plate med bokstvar og bruke et gladd som planchette. her har du noen eksempler på hvordan det skal lages http://www.museumoftalkingboards.com/gal1.html
alle brett virker like bra og det er bare tull det folk sier at man må ha et brett.det virker like bra på ark som på tre brett eller papir,uansett! bare man lager bokstavene.Planchetten kan være hva som helst.da du har laget dette brettet,lar du fingrene berøre planchetten forsiktig så vidt det er nær og spør for eks.
Er det noen her ? så gjentar du det for vert 5 sek og for eks er det noen som har noe fortelle meg? dette gjentar du til du merker at noe beveger hånden din.og ord begynner staves.det som lønner seg før du starter er at du tenker over hva du vil spørre om før du begynner. da du har skrevet de forskjellige spørsmål du har bestemt deg for prøve så er det bare begynne og oppnå kontakt,da du har opnådd kontakt er det bare og spørre spørsmålene dine i vei,er helt talentløst komme og skrive slik du gjorde før du har fått prøvd dette selv. for en slik tosk som deg så anbefaler jeg deg og be dem gi tegn fra seg og vise deg om de er der , det ville blitt veldig artig for deg som tror at dette livet er det ekte som faktisk er bare en illusjon  Smile :-\) du dumme matrielle menneske .


20.05.2006 20:16

Bra!
0
anbefalinger
hei Smile :-\)
jeg bare lurte på om noen viste hvor man kunne finne ut hvordan man spiller spiritisme??


27.05.2006 22:23

Bra!
0
anbefalinger
Her Har dere en side med Mennesker som meg selv som har drevet med dette brettet.Detter er Sanne hendelser fra virkeligheten :
http://www.spiritualcuriosity.com/curiosity/true_st- ories_of_spirit_channeling.htm

Hilsen Filip


27.05.2006 22:30

Bra!
0
anbefalinger
Den første linken fungerte tydligvis ikke her er en som virker :
http://www.true-ghost-stories.com/Ouija.html

Thi- s is not a game people! Belive me!

Tina
04.06.2006 16:15

Bra!
0
anbefalinger
Dere?...
Skal man legge fingern på glasset?.. eller skal glasset bare røre seg ? Confused :-\?

mitchibitchi
06.06.2006 13:27

Bra!
0
anbefalinger
Har ikke han dær "Filip" fortalt ka man skal gjøre ell?? hmmm... hørtes vældi spennanes ut d hær  Smile :-\) fikk løst til å prøve d, e ikke så lættskreæmt... e jo fra finnmark  Smile :-\) hehe.... jj...klæmz  Smile :-\)

Hege
07.06.2006 18:35

Bra!
0
anbefalinger
Jeg Og noen venniner skulle prøve disse greiene bare for moro skyld.
Det er nok bare tull..
For jeg spurte hva min mormor het til FORnavn.
"ånden" svarte Mormor...
Hun heter Åse..


08.06.2006 16:29

Bra!
0
anbefalinger
Svar til Hege :
Vis det bare er tull så er det vel dere selv da som har stavet bokstavene,og da kan du vel ikke si at ånden gjorde det ? . Men du får bare se på det som tull og tro at alt er løyn,det er jo bare prøve selv det som jeg gjorde føste gagen og lo meg skakk helt til jeg var oppi det selv.
svar til mitchibitchi :
Lettskremt ?
Ja ser du på det som det så.du får prøve.
Noe av det jeg opplevd:
Svarte skygger som ikke ser mennskelige ut.
Objekter som blir kastet i veggen.
Latter og stemmer som sier de skal drepe deg.
Kveletak så jeg trodde eg skulle dø.
Mareritt og fyskiske hender som tar tak i deg og rister deg til du vokner.
Tanker som ikke er dine,hører dem snakker til deg og du kan ikke kontrolere det.
manifistasjoner, you name it.
Mareitt hver natt ,følelse av vikelighet.
Hender som klemmer deg på ryggen og skader deg da du er våken.
magekramper,føles som hender går inn i maven din og river deg invendig og ut til du spyr,oppkast ver dag,kvalme.svimmelhet.
Er ikke deg selv,kan ikke tenke lengre,føler bare sorg og hat,hat attferd som ikke er dine egne,alt mulig,smelling i rommet,temraturen går til minus så du fryser deg omtrent skakk ihjel.kloremerker på kroppen da du vokner,noe av det jeg opplevde,ja det vil jeg kalle lettskremt , tror ikke det. men,men tro hva du vil .
For dette er vel bare oppdikt ? Det er nok ikke det,men what ever det er jo ditt liv så du får jo finne ut det selv,men da du har kommet oppi det så er det ikke så lett få dem ut.

sarah
12.06.2006 01:24

Bra!
0
anbefalinger
HAEHEAHAEHEHAE, OMG!
dete jo bare dåkker som skrem dåkker skjøll mest opp pga at dåkker "vet" at ting kommer til å skje, _AEHHEA_ dåkker som trur på detta e .. janei, hakkje ord Razz :-P
menmen, BRALIV!
det e hjernen som spille dåkker et puss


14.06.2006 18:43

Bra!
0
anbefalinger
Kommentar til Sarah :
Javel  Smile :-\) da inbiller man seg vel da plutselig flasker og diverse ting flyr veggeimellom da og den ene flaska forran meg på 1 meter går rett i ansiktet på meg.What ever! tror nok ikke jeg hadde giddi skreve alt det jeg gjort om dette bare var en spøk,det gidder jeg ikke bruke tid på hvis jeg ikke prøvde lære folk om dette så de slipper oppleve det jeg har vært igjennom og mange,mange andre.men som jeg sier den eneste måten finne ut på at folk som meg som forteller om slike hendelser er sant,er jo bare prøve selv ,da slipper man komme med slike kommentarer som deg som ikke vet noen ting om hva du snakker om.Det er lett og si ting uten og vite,så jeg anbefaler og sette av tid til dette så du heller får prøvd selv istede for og komme og si noe du definitivdt ikke har noe som helst greie på  Smile :-\)

sarah
18.06.2006 16:58

Bra!
0
anbefalinger
æ så en gris fløy over hode på mæ i dag : o

Tina
18.06.2006 17:12

Bra!
0
anbefalinger
OMG!..=/
Jeg har holdt på med Spiritsme engang, å det gikk ikke, så jg begynte å kødde å si stygge ting, etter en stund etter det, begynte det å she ting i huset mitt,selv om jeg gjorde dt til noen andre. Musikk starter uten at jeg gjør noe, jg kan sitter å høre på en låt,så plutselig kommer: Run Kitty Kitty Run.. Altså.. et tegn =/
Det er så skummel.. ;(.. Plutseli kom det et hyl inni Spiller min.. Uff..;(

jaja
21.06.2006 13:48

Bra!
0
anbefalinger
jeg har å prøvd det.. men skal ikke gjøre det igjen.. anbefales IKKE!!!!!!!!!!!!!

sarah
21.06.2006 14:25

Bra!
0
anbefalinger
BRAliv.


22.06.2006 02:58

Bra!
0
anbefalinger
Sarah :
Fint at vi morer deg da  Smile :-\)
En god latter forlenger livet sies det.
Du tror vel ikke på et liv etter dette livet ellers hadde du vel ikke ledd av oss som har sett at det er et liv etter man dør av våre erfaringer med åndeverdenen.
men samme det. For 6 år siden skulle jeg ledd med deg , men desverre så ble det en annen tone da jeg så noe mere en det man vaneligvis ser samtidig som det dukket opp kloremerker på ryggen min.Hadde jeg kunne velge kunne jeg ønske jeg levde i din illusjon,at jeg ikke trodde og at jeg kunne le av andre som sa dette,kunne ønske at jeg ikke hadde disse minnene jeg har idag for det tærer skikkelig på meg.Misunner deg faktisk mye. Men på en måte ikke for nå har jeg fått bevis for meg selv at det er et liv etterpå og at dette er bare en illusjon og en søvn tilstand.Da blir det lettere kvitte seg med sin matrielle kropp siden man vet at det ikke blir mørkt og man skal bare som Jesus gjorde stå opp igjenn .


04.07.2006 23:03

Bra!
0
anbefalinger
sjekk denn sia ut,og ta en titt,her har dere bevis :
http://www.bartonmansion.com/
sjekk denne videoen: http://www.bartonmansion.com/video.html

x-pac
07.07.2006 02:48

Bra!
0
anbefalinger
viss man følger reglene å ikke spørr etter DJEVELEN eller spørr om døden eller noe sånt så går alt bra,bare respekter den du snakker med å vær ydmyk.
SPØRR ALDRIG OM Å SE DEN DU/DERE SNAKKER MED
ta vekk alle SPEIL å DYR å SMYKKER.
ha gjerne ett HVITT lys i rommet som er tent.
å aldrig gjør det ånden ber deg om så viss du følger dette så går det bra

X-pac
07.07.2006 02:49

Bra!
0
anbefalinger
Fårestnen: drit bra side Very Happy :-D


08.07.2006 22:11

Bra!
0
anbefalinger
Svar til X-pac :

Det trodde jeg oxo det du nevnte ovenfor da jeg først kom i kontakt,men det viste seg var totalt feil.08.07.2006 22:48

Bra!
0
anbefalinger
Her er en link med film klipp fra x-testers gruppa,disse folkene driver seriøst i det paranormale studie.disse gutta var på bartonmansion og filmet det klippet dere så ovenfor. \" http://www.bartonmansion.com/video.html \"
Her er linken :
http://www.xtesters.com/html/index.php?option=com_c- ontent&task=category§ionid=5&id=19&Itemid=42
noe av det dere ser på disse film klippene har jeg selv vært vitne til etter jeg fikk et
helvette etter og drive med ouija brett.disse karene har seff ikke drevet med ouija brett da de filmet dette,men jeg ville bare demonstrere litt med og vise dere noen sanne filmer om hva som kan skje om man roter seg borti ouija brettet og spiritisme. for jeg har opplevd en god del faenskap i disse 5-6 årene som jeg
kan sammenlikne med endel av disse filmklippene som dere kan se på den linken her.Jeg takker min gud i himmelen at jeg fortsatt er her.kansje endel av dere synes dette hadde vært artig og opplevd,men det er ikke det,tror meg!!
ikke da de kreftene der angriper deg.det nytter ikke sitte og skrike eller bruke kors eller bibel + hvordan kan man forsvare seg mot noe som er umilig og ta tak i ?
Er nytteløst.


08.07.2006 22:54

Bra!
0
anbefalinger
må virket seff ikke denne linken for og se filmene,men her er en som virker:
http://www.xtesters.com/ da du kommer inn på sida.så velger du på hovedmenyen som er på venstre side,linken : " Encounters " og trykker på den knappen da kommer filmene opp som jeg prøvd dele med dere ovenfor.


08.07.2006 23:07

Bra!
0
anbefalinger
sorry at jeg sa filmene,rotet litt  Razz :-P filmen mente jeg bahh! den første filmen på sida.
Cereal Poltergeist


09.07.2006 17:58

Bra!
0
anbefalinger
jeg har veldig lyst til å prøve det med venninna, men på en annen side så er jeg dritredd for hva som kommer til å skje........ er det noen flere linker om dette, men helst med videoer istedefor bilder???11.07.2006 17:49

Bra!
0
anbefalinger
Vet ikke av noen spessielle linker, men vet at spiritsme er ordentlig. Jeg og søskenbarna mine har gjort det flere ganger og det har skjedd noe hver gang. Jeg synes det er yberskummelt, men i tillegg utrolig spennende.

Crouch them all
11.07.2006 22:03

Bra!
0
anbefalinger
Spritisme er ein farleg leik med djevelen...


16.07.2006 03:38

Bra!
0
anbefalinger
Catrine :
Bra du er redd. ikke driv med det! om du ikke vil leke med ditt liv som russisk rulett.
russisk rulett : en pistol med mulighet til og lade med 5-6 kuler.men her velger du
1 kule i magasinet som det er plass til 5-6 kuler,du har en motspiller.
du tar pistolen mot tinningen av hodet og trykker av,enten dør du eller du er helt og overlever.om du overlever er det den andre sin tur,hvem som vinner vet man ikke.hvem som taper vet man ikke.

Cecilie
18.07.2006 00:52

Bra!
0
anbefalinger
whoooops, emailen kom visst ikke med..... rental15@spray.no
jeg håer uansett på mange trivelige svar fra dere (^^,) hilsen meg!

Cecilie
18.07.2006 00:54

Bra!
0
anbefalinger
og for dem av dere troende som ikke vil tro eller stole på meg..... dere går virkelig glipp av noe her! ring meg eller kontakt meg på msn da (^-^)


22.07.2006 17:38

Bra!
0
anbefalinger
jeg lurer på om vi skal bruke et vaneligt glass til ouija viss vi lager det selv, går d ann å lage det selv??????????

sheerin
22.07.2006 17:39

Bra!
0
anbefalinger
kan noen svare meg på det???????


24.07.2006 16:20

Bra!
0
anbefalinger
Til Sheerin :
Denne sida burde være nyttig for deg som ønsker og lage et brett selv,fordi om jeg sterkt anbefaler deg og holde deg lankt unna det om du leser mine tidligere fortellinger lengre opp i spalten.
http://www.graveaddiction.com/makeouija.html-
Du kan oxo lage det med et vanelig ark og bruke et glass som planchette.
alt kan brukes så lenge planchetten kan gli fritt,altså best mulig er og ha et glattest mulig underlag.


24.07.2006 16:23

Bra!
0
anbefalinger
http://www.graveaddiction.com/makeouija.html , sorry ble med en bindestrek på slutten da jeg kopierte og limte linken in her Razz :-P nå skal linken virke.

spelluz
17.08.2006 23:48

Bra!
0
anbefalinger
Vi har akkurat sittet med det, og det er faktisk sant ! det funker ! Ble faktisk litt redd i starten.. Men han svarte på alt vi spurte om, men man må være tålmodige


25.08.2006 13:05

Bra!
0
anbefalinger
Hvis man absolutt må prøve dette ouija brettet og ikke gidder og høre på mennesker som omtrent har mistet livet sitt pga dette fordi ånder har herja deg og ødelakt deg i 6 år og man har sloss for og overleve,så sitt i vertfall ikke alene med det da du skal prøve det,ha alltid en venn med deg, i tilfelle du får en grusom skremmende opplevelse så er du i vertfall ikke alene om det,da har du noen og snakke med om det som har skjedd en og sitte der mutters alene med opplevelsen.For og prøve og snakke med venner og foreldre om det der er ikke enkelt,da blir du bare latterlig gjort og ingen tror deg.Sier jo ikke at det alltid er slik,men som oftest er det slik og da er det jaggu godt ikke være alene om det.
Jeg desverre gjorde dette alene og måtte bearbeide det selv,det var ikke bare bare skal jeg si.
Et gammelt ordtak sier : Man er sterkere om man er 2 en om man er alene.

Kim
28.08.2006 22:53

Bra!
0
anbefalinger
hvis man ikke har prøvd spritisme, går d ann å prøve det da uten å få problemer?

tonji
04.09.2006 17:44

Bra!
0
anbefalinger
dette er frikend scary altså...send emails på nusseto@online.no
jeg vil vite mer om dette oxo da... Wink ;-\)

Steffen
18.09.2006 17:18

Bra!
0
anbefalinger
Jeg trodde ikke en dritt på dette først....men noen av vennene mine skulle prøve så jeg ble med....vi lagde brettet selv...vi startet med å spørre om ånden var til stede, glasset flyttet seg bort på ja...jeg ble sjokkert...det ble resten av vennene mine også...vi spurte om han kunne gi et tegn da beg ynte lysene å blafre og en ting som hang i taket begynte å svaie...jeg ble sjokkert...hvis du allerde er lit skeptiske på slike ting, råder jeg deg til å ikke prøve dette  Razz :-P har hatt en del problemer etter dette, redd for å legge meg å være for meg selv  Razz :-P er 15 år  Razz :-P men absolutt tøft!!!! men d dommeste du kan spørre om er om du kan få se satan  Surprised :-o IKKE gjør det... dette går fint så lenge du er høffelig og tenker godt gjennom hvert spørsmål...skal prøve det flere ganger selv om jeg blir faen så redd...men seriøst er det mest utrolige jeg har opplevd...

christian mister lol
25.09.2006 23:07

Bra!
0
anbefalinger
å herregud i himmelen..... det finnes garantert en forklaring til at det råttne glasset kan bevege seg.... er ikke vits å diskutre en gang... men jeg tror på at det er mer enn himmel å helvete.. det eneste jeg ikke tror på er at glasset beveger seg selv.... dermed pasta.. høhøhhø


02.10.2006 18:26

Bra!
0
anbefalinger
Christian Mister: Du får prøve det selv. Da finner du ut om det såkalte " råtne glasset " som du vil kalle det beveger seg eller ikke.


21.10.2006 00:06

Bra!
0
anbefalinger
Hvis du har drevet med ouija brettet så hadde det vært flott om du skrev litt om din erfaring med og bruke det og dine opplevelser så andre kan få litt mere inblikk i hva de gir seg ut på om de selv har bestemt seg for og prøve dette:Hadde vært kjempeflott,jeg selv har fortalt ganske mye om det siden mine opplevelser var noe av det mest groteske jeg har opplevd i mitt liv,kansje du har noe og fortelle leserne her , vi er intressert i høre din opplevelse unsett om den var horrible eller positiv  Smile :-\)

hmm
06.11.2006 23:07

Bra!
0
anbefalinger
Til mantropolix:
Har du noen gang hvert med på ringen i glasset??? har sport om dett før men uten å fått svar. er det noen logisk forklaring på hva som får ringen til å bevege seg? hvilke energier er det som oppstår? og vet du i hvor stor grad man kan styre disse energiene... "alt er fysikk og kan derfor bevises" et lite bi spørsmål: trur du på gud?

hmm
08.11.2006 00:13

Bra!
0
anbefalinger
En liten pekepinne til mantropolix...
Jeg fårstår av egene erfaringer, kunskaper og slik du selv har utalt deg om dette emnet at du er god innen for området. Kunnskapen er mangfoldig og du har enda mye å lære, hvis du vil. Husk at de største kreftene er ikke gitt det onde men det gode. De er gjort så enkle at selv ikke djevelen kan førstå det... disse tingene må oppleves og erkjennes for å kunne forstås. Hvis du søker på nettet etter bibelkoden så vill du finne der sitert om noen ord some er gjømt inni bibelen, jeg kan med hvisshet si at disse forskerene tar "feil" med å annta spåing ut i fra bibelen. Svaret ligger i ord som finnes i bibelen men som enkelte aldri vill finne enn så mye det leter. disse ord er i realiteten enkle, de finner svar og mening med ett dødt liv.


10.11.2006 21:50

Bra!
0
anbefalinger
Til hmm :
Jeg takker for den infoen  Smile :-\) Var meget intressant det du skrev.
og du har helt rett jeg har masse og lære  Smile :-\) man blir vel aldri helt utlært i dette faget. Men man lærer så lenge det finnes liv det er i vertfall helt sikkert.
Gud velsigne deg , min bror i ånden !  Smile :-\)
Husk det folket , vi er alle brødre og søstre , ta godt vare på værandre og gi kjerlighet og hjelp der du kan.take care!


28.02.2007 11:57

Bra!
0
anbefalinger
hallooo.. du ska alldri spør om dødn eller framtia eller om penger. da bli du bed om at åndan ska driv jød me dææ.. æ e medium å veit my om herre ..


01.04.2007 17:17

Bra!
0
anbefalinger
Jeg ville bare si egentlig etter egen erfaringer så vær så snill å ta dette på alvor. Ikke tull med det. Det er ikke alltid noe godt man får kontakt med , husk det.


06.04.2007 15:17

Bra!
0
anbefalinger
Sinnsykt kult dette her.. fill prøve det, men tøørr ikkje Confused :-\? Razz :-P


15.04.2007 07:28

Bra!
0
anbefalinger
Iren: Tror nok ikke du er et medium som du sier her,Hadde du vært et medium hadde du forstått for lenge siden at åndene som man kontakter og årsaken til at man snakker med åndeverden er for og bekrefte at det er et liv etter døden + lære hvorfor man er her og sånn ca hvordan livet etter på er ,men jeg er enig i at og spørre om framtid og penger har ikke noe med og snakke med ånder om,for det vet dem ikke noe om.Det er problemet med så lite kunnskap mennesker har om dette faget,De tror at ånder kan fortelle deg om framtid og penger osv. mens dette har de ikke lov til svare på + dette vet de like lite om som oss selv.Men årsaken til kontakt med åndeverden er som jeg sa , mere forståelse om livet etterpå og hvorfor vi er her osv.så den spiritistiske lære går ut på forstå mere om hvordan livet er etterpå og forstå mere om seg selv og hva slags livs plan man har i dette livet.så døden er ikke farlig spørre om.Det er ikke farlig spørre om noen ting egentlig.Men hvis man spør om fremtid og penger og hvor mange barn man får osv,så kan det være fare for og komme borti lavstående ånder,de drive aaap med deg osv,bare for og more seg selv akkurat som folk ville gjort.Og disse lavstående åndene kan skape mye kaos i hjemmet ditt.
Vis du skulle viss alt som skjer hadde vi ikke hatt noen grunn for være menneske,slik er det bare desverre.Men det hender man kan få greie på fremtiden,men det er bare viss gud velger det,men da spør man ikke om det,man får den infoen uten at man må spørre,men det er viss det er noe som er viktig for deg vite.Hvis en ånd for eks sier ting til deg da du spør om fremtiden så kan ånden se et visst punkt fremover,men det vil ikke si det blir slik,fordi vi kan ta forskjellige steg på veien av vårt liv og hendelser som kan gjøre det annerledes en det ånden har sett,derfor vet de lite om fremtiden desverre.For vi tar alle forskjellige valg og avgjøreleser som gjør det så og si umulig for ånden og vite eksakt om det og det vil skje så sant ikke det er en god grund for og hjelpe deg på en eller annen måte i livet ditt,da vil ånden fortelle deg dette om det er gjitt lov av energien kalt gud eller den høyeste inteligens.Dette som blir besvart da har ingen ting med penger og lotterier.
Dette vil man lære mere om man studerer et fag man kaller metafysikk.Metafysikk er alt om det spirituelle.Det finnes mange bøker der ute man kan skaffe seg om man søker på eks.
www.altavista.com på metaphysics.Der vi du kunne lære mye om det åndelige.


15.04.2007 07:42

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har endel bøker angående den spirituelle lære Aka Metafysikk og om noen der er intresserte forstå mere om det åndelige kan dere sende meg en email så kan jeg sende over noen bøker som er i Adobe Acrobat format ADF vis dette er av intresse.Her vil dere lære mere om hva det åndelige går ut på.Bøkene er på Engelsk.

øh
18.04.2007 11:25

Bra!
0
anbefalinger
ke du EGENTLI sga spør om då??
viss du kje kan spør om fortid,død...kem du snakke me osv..?
faen då du sga spør om? Razz :-P


19.04.2007 15:43

Bra!
0
anbefalinger
Til Øh : Nettop  Smile :-\) Man skal spørre om døden,Det er alt det handler om for at vi mennesker her på jorden skal forstå at det ikke er noe som heter døden.Våre "døde" slektninger kommer til oss mennesker for og fortelle oss at de har overlevd "døden",at det ikke finnes noe som kalles døden.De gir oss bevis etter bevis for oss selv og forteller oss hvordan det er på den siden av livet di nå befinner seg.En dame fra åndeverden beskrev døden på denne måten for meg. La oss tenke oss en sommerfugl,før den er en sommerfugl er den en mark,ettervert som den ikke trenger denne marke kroppen spinner den seg inn i en såkalt kokong av silke og etter en tid blir den en praktfull sommerfugl og skallet av marke kroppen ligger igjenn.Menneske kroppen er vårt skall , vi er ikke menneske kroppen men udødelige ånder.Vi inkarnerer oss i denne såkalte menneske form for og kunne være i denne dimensjonen Gaia Aka Jorden for og lære,dette livet som er en skole.Ettervert som vi ikke trenger denne menneske kroppen og vår tid på jorden som elever er over kvitter vi oss med dette skallet og går videre til en annen form for liv. i en annen dimensjon til en annen tillstand.Dette blir som for eks. det vi er vant til med og gå på skole her på jorden som barne,ungdom, videregående osv.Du går på skole 1,2,3 år Du går første året på skolen for og lære de og de fagene og etter det året går du neste trinn dær du lærer fag på skolen som er mere avansert en ditt første.Slik et dette livet oxo,men vis du ikke har fullført dette menneske livet med det du er her for og lære , ja da må du inkarneres på nytt,det man kaller reinkarnasjon,det samme er det viss man ikke gjør seg ferdig med første året på skolen vi er vant til her i livet da må vi gå et år til i samme klassetrinn,det samme gjelder dette livet,for livet er en skole.Da man først har kommet seg igjennom denne skolen altså livet som menneske og fått den erfaringen som man trenger for at man skal utvikle seg til noe høyere ja da trenger man ikke bli menneske en gang til og man klatrer videre til en annen dimensjon men andre ting og ta tak i og lære.Jeg håper jeg har klart og forklare meg slik at det forstås,for dette er ikke så enkelt forklare  Smile :-\) En tanke til dere som ikke tror på at ånder eksisterer fordi dere ikke kan se dem til vanelig med det blotte øyet: Hvordan kan dere tro på radiobølger? Dere kan ikke se det heller med det blotte øyet.Men
Det finnes! Det gjør oxo ånder.Dem er like virkelige som deres radiobølger.
Årsaken til at man ikke kan se radiobølger og elektrisitet er at de er på en så høy hastighet at øyet ikke ser det.Det samme er ånder , de er på en annen frekvens en det vi er oxo og det gjør at vi ikke kan se dem,men de er der. Man kan kalle det på en høyere vibrasjon.
Et eksempel på dette er følgene.La oss si du står på veien og en bil kommer susende forbi i 80 kmph , Det blir ganske vanskelig se hva som foregår inni bilen da den paserer,men har du en bil og kjører i samme fart,da kan du lett se hva som skjer inni den bilen.Går det enda fortere registrer du nesten ikke at den bilen har kjørt forbi deg.Det samme skjer med ånder,de er på en høyere hastighet en oss selv,altså en høyere vibrasjon akkurat som deres radiobøger.Vi kan ikke se dem,men de er der.Noen ganger kan man faktisk kjenne at en ånd farer forbi deg som sikkert mange av dere kansje har opplevd som for eks. du sitter hjemme i godstolen din og titter på ett eller annet på tv eller leser avisen din.Det er godt og varm og behagelig,plutselig fra ingensteder kjenner du en kald trekk et slags vindpust og så er alt ved det normale igjenn,dette er en ånd som paserer deg.Det samme hadde man kjent om en bil kommer i ekstrem fart forbi deg det går så fort,skjerer igjennom luiften og man kan kjenne at den passerer deg.En gang jeg satt på rommet mitt,kjente jeg denne kalde brisen,men jeg hørte oxo at det var ekstrem fart,for jeg hørte wooosj ved siden av meg samtidig og jeg så faktisk en svart skygge i mitt side syn av mine øyne.Noen ganger kan man om man har ånder i huset se dem,men det er som oftest i sidesynet.Man registere det men ser man direkte dit man har sett det , er det ingen der.sikkert noen som kjenner seg igjenn i det jeg nå nettop snakket om. Mange mennesker tror at åndeverden er et helt annet sted,men åndeverden er overalt.Den er faktisk her på jorden oxo.Åndenes makt på TVNorge er jo et meget godt bevis for det for dem som har sett det.


20.04.2007 22:12

Bra!
0
anbefalinger
Ville bare dele denne siden med dere mine brødre og søstere i ånden fordi jeg føler denne siden er vært få med dere av kunnskap.Denne siden vil få deg til og vokne mere og inse mere av det spirituelle og det åndelige vi kaller metafysikk.
Jeg håper ikke webmasteren sletter dennen siden for dette er ikke reklame,dette er lærdom for oss alle.Din bror i ånden Filip Leander  Smile :-\)
Du vil ikke bli den samme etterpå : www.mastery-of-life.com

mattis
09.05.2007 19:40

Bra!
0
anbefalinger
ej å to venna prøvde spiritisme...å d funka faktisk...ej holdt en ånd i handa...ej veit d fordi ej kjente ekstra tyngde på handa mi + at den blei iskald etterpå...ALDRI spør kati du dør...å du bør ikkje spør ken du skal gifte dej me heller...anbefales på d sterkeste

mhv Mathilde..

Anonym..
10.05.2007 12:42

Bra!
0
anbefalinger
Hva hvis åndene forfølger deg uansett om du er høflig å snill å grei? Jeg vil ha kontakt med ånder, ja! Men ikke ha sånne "scary" opplevelser..;/

anonym
19.05.2007 13:13

Bra!
0
anbefalinger
For de som tror at man kan utdanne seg til et medium, DET GÅR IKKE!
Det er medfødte evner...

moffe
18.07.2007 23:39

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har prøvd spiritisme en del ganger.. vennina min fikk meg med på det da jeg gikk i 7. klasse. nå begynner på 1. vd. ånder eller demoner, Ikke noe å spøke med! De sier masse bull shit for å psyke deg opp. hvis du får høre at du prater med en gammel kjenning av deg, er det bare løgn. jeg må si at helt til i år, har jeg ldri skjønt alvoret med det. Det har aldri skjedd noe veldig skummelt når jeg har hadd det en seanse før, men det så har vi aldri spurt dumme spørsmål som "når skal jeg dø" elr "vis deg or oss". Spiritisme er ikke noe å kødde med, det er å få kontakt med ånder ; (demoner) Vi har alltid laget brettet sjøl. Er ikke noe vanskelig. så du trenger ikke å kjøpe et brett for det!..
Kjønner veldig godt at man vil prøve det å sånn 1 gang, men så synes man det er veldig morsomt og spennende, så vil man kanskje prøve det en gang til.. Jeg mener spiritisme funker litt som spille på automater eller poker. Du synes det blir morsomt.
Vil gjøre det igjen
Igjen
å igjen Å man kan rett å slett bli avhengig av det!


ANBEFALER Å ALDRI gjøre det!!!!!!!!!!!!!!


05.11.2007 18:40

Bra!
0
anbefalinger
Hei  Smile :-\) Jeg og noen venner har prøvd å spille "ånden i glasset" som de kaller det Razz :-P Vi skriver alfabetet i en sirkel på et vanelig a4 ark. Også har vi JA på den ene siden og NEI på den andre siden  Razz :-P Og så har vi tallene 0-9 og tegnene ,.:!?)( osv . Vi har et glass som står i midten og vi har 1 te lys pr.person. Så legge alle to fingre vær, svakt på glasset og lukker øynene å sier " Vi kaller deg ånden til glasset vårt " 20 ganger. Så spør vi om han er god eller ond. Men vi får ikke svar. Hva er det vi gjør feil? ;b Jeg tror ikke vi har fått kontakt med en eneste ånd egentlig  Razz :-P haha. Men vi er veldig nyskjerrig og synes dette er spennende. Så vi visst noen som vet reglene, så hadde det vært fint om dere sa det (A) Vi vet at det kan være farlig, men det er spennende. Har hørt mange skumle historier om dette. Men klarer ikke å la vær å spille  Razz :-P hehe.

Thomas22
15.11.2007 04:25

Bra!
0
anbefalinger
Hei

Det ukjente og "mystiske" er særdeles fasinerende, og jeg skulle gjerne utforsket dette emnet i større grad før tiden flyr forbi meg.
Noen såkalt seriøse mennesker fra oslo som kunne tenke seg å ta meg med på en slik Seanse? ung mann, 22 år. Fryktløs!  Wink ;-\)

Adrian
09.01.2008 17:54

Bra!
0
anbefalinger
haha fy faen for noen freaks... jeg tror dere ser det dere VIL se jeg... tror hele greia ligger i hue på dere. skulle likt å høre en beskrivelse av "djevelen" dere ser i speilet.. hehe sprøtt ass

Anonym
05.02.2008 01:24

Bra!
0
anbefalinger
har prøvd sånt spill 1000 vis av ganger og synes det er veldig interessant og folk har med å overdrive og man skal ikke utfordre det. Jeg har hatt noen skikkelig skremmende episoder og har til og med sett et gjenferd. Når dere spiller det å merker at den birkken går rundt og rundt eller fram og tilbake eller skriver det samme om og om igjen så ta fingern bort eller si hadet. ALDRI pør etet en ond ånde.. det er ikke vits å teste ut slike ting. Folk tar spiritisme som et spøk men det er seriøst og man skal ikke tulle med det. Folk trur at andre folk som tror på dette er noen freak, men det er de rett og slett ikke. Dette har noe med tro å gjøre å respekter det. men håper bare at folket tar det seriøst og vær forsiktig. Det er både interessant og spennende og skremmende. Men man finner ut mange mange svar og det kan skje uhell.. hilsen en som kanskje har litt peiling


16.03.2008 00:52

Bra!
0
anbefalinger
For en liten tid siden leste eg på internett om et sånt ouija brett og synte det hørtes ganske kult ut. Så eg tegnet det ned på et ark og bedde noen venner opp for å prøve det med meg  Smile :-\) Da de kom satt vi oss ned på rommet mitt og begynte! Vi hadde tent noen stearinlys og bedt litt til gudfør vi starta, dette må den alltid gjøre fr en seanse, vi surte om det var noen der og vi fikk svaret ja!
Det vi gjorde aller først var å skru på båndopptakeren for og ta opp lyder som mennesker ikke kan høre.
Vi spurte hva ånden het og vi fikk svar, vi spurte mnge spørsmål, det eneste vi ikke spurte om var om vi kunne se han, det er eg litt glad for etter å ha lest de historiene over her  Smile :-\)
MEn senere da vi var ferdige soppa vi båndopptakeren og satt oss ned for å høre på det vio hadde tatt opp!
Noen ganger inni opptaket kom dsånne små klikk  Smile :-\) Flere ganger, dette var lyder vi ike hadde hørt tidligere på kvelden! Vi ble fasinerte og prøvde igjen dagen eter!
Men da seinere viste det seg at 2 av veninnene mine bare kødda men fortsatt så var det sånne klikk inni opptaket vi hadde tatt opp..
Men eg er altfor opptatt med paranormale ting at eg tror eg holder på å bli gal !
Men eg syns det var gøy  Very Happy :-D


08.04.2008 20:10

Bra!
0
anbefalinger
jeg har spilt spiritisme, og vi spurte om når vi skulle dø. Så svarte glasset(ånden) om 3 år til  Confused :-\? Angre veldig mye på at jeg spurte om det!
er det sant det de sier? kommer jeg til å dø om 3 år til?  Confused :-\?
plis svar meg om noe vet det ..


08.04.2008 20:34

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har spilt spiritisme ca 6 ganger nå. Helt seriøst så virker det! Vi tok et vanlig ark og skrev bokstaver fra A til Å og tall fra 1-10, også må dte være en runding i midten. Du må ha et glass som skal være opp ned og noen stearinlys rund. Sitt på gulvet i et mørt rom. Anbefaler det ikke å gjøre det i ditt eget hus! Når jeg gjør det er vi for det meste i garasjen våres. Det må være minst 3 personer som spiller det, ellers er det ikke sikkert det går. Og alle har nøtt til å tro på det!
Første gangen jeg spulte det ble jeg veldig redd! For da spurte vi mange dumme spørsmål som jeg angrer veldig på! Vi spurte om når vi skulle dø. Så svarte ånden om 4 år til  Confused :-\?
er allt det sant allt de sier? Har nå hørt etterpå jeg spilte det da at man ikke skal spør om når man dør. Men det visste ikke vi da.. Angrer veldig på det! Så det er lurt å være sikker på hva man skal spørre om.
Om du sier at ånden kan tegne et 8 tall og glasset(ånden) gjør det er det djevelen. Det er ikke lurt å spille mot djevelen! Da burde du gå med en gang!
Kjenner en som hadde spillt det, så gikk tjevelen inn i ho, så ble hun helt svart i øynene.
Var veldig redd før men er ikke redd lenger. Grunnen til det er at jeg har begynt å be hver kveld jeg skal legge meg.

- Om du er f. eks veldig redd når skal legge, hjelper det å si denne bønnen:
Fader vår, du som bor i himmelen.
La ditt navn holdes hellig, la ditt rike komme,
la din vilje skje på jorden som i himmelen,
led oss ikke inn i fristelsen, men frels oss fra det onde,
for riket er ditt og makten og æren i evighet amen.

Når man sier denne bønnen føler man seg trygg og blir ikke redd lenger.
Det har hjulpet meg godt.
Synes spillet er veldig spennende og gøy. Men er ikke lurt å spille det for ofte, for man kan bli avhengig av det ! ...


24.06.2008 05:52

Bra!
0
anbefalinger
Prøvde spiritisme i dag sammen med en kompis!

I motsetning til nesten alle andre hær så hadde jeg en veldig fin opplevelse  Smile :-\)
Jeg trodde ikke det skulle funke, men det gjorde utrolig nok det, var ganske nervøs for å si det sånn, men fant etterhvert ut at det ikke var så skumelt Smile :-\)
Mulig jeg hadde superflaks da?=p
uansett så fikk jeg kontakt med en ukjent som sa han var ond, da sa jeg at jeg ikke ville prate med han/henne, jeg søkte etter en spesiell persjon (en kompis som døde i fjor) fikk da vite at han også var der og han ville gjerne prate med meg Smile :-\) Han sa han hadde det bra og at han savnet meg, han sa også navnet på to andre venner av meg som også er døde.. de var der sammen med han og han skulle vissnok hilse fra de Smile :-\) Han sa også at hun ene ville gjerne snakke med meg, hun var kjæresten min før, det var en helt ubeskrivelig opplevelse da hun begynte å stave "jeg er glad i deg" "jeg har det bra her jeg er,men jeg har dårlig samvittighet" (hun tok sitt eget liv) Jeg sa at ingen klandrer henne for noe som helst, vi vil bare at hun skal ha det bra... Jeg spurte også om hun angret, "ja,si at jeg angrer veldig mye " stavet hun da.. Jeg sa at det skal jeg si, men det er jo ingenting vi kan endre på nå, men vi treffes vel igjen en gang senere da jeg kommer dit du er en eller annen gang, ikke sant? "Ja, det gjør vi" stavet hun da, så måtte jeg bare spørre om vi blir kjærester igjen da det er min tur? "selfølgelig" stavet hun da=D
Etter dette sa jeg at det var godt å prate med henne igjen, de to andre også selfølgelig! Jeg sa deretter at jeg måtte dra,men at vi snakkes vel igjen en gang skal dere se Smile :-\) "deg også, hade" ble stavet da Smile :-\) så det var slettes ike så skummelt som det som står i nesten alle de andre innleggene her, det eneste som var litt creapy var at jeg kjente noen undelige trykk i brystet og i hendene, min høyre arm (den jeg holdt amuletten med) endret farge i det jeg begynte å snakke med "Hilde" en blanding mellom rød og blå men samtidlig veldig spesiell=p Jeg var veldig syk den dagen, kvalm og vondt i magen osv.. men plutselig litt ut i samtalen var jeg ikke syk i det heletatt lengre, noen som vet hvorfor??
Jeg er fremdeles frisk som en fisk nå etter seansen ble avsluttet for et par tre timer siden!
Jeg vet dette høres sikkert forferdelig teit ut, hadde nok ment det selv om jeg hadde lest det=p men jeg kan med hånden på hjertet si at det er 100% sant!  Smile :-\)

Noen andre her som har hatt positive opplevelser med spiritisme? eller er det bare uheldige folk som blir forfulgt av skumle demoner som gjemmer seg i skap eller bor i speilet?

Hadde vert gøy om det hadde kommet noen positive historier vertfall Smile :-\)
Takk for meg!

Andreas
11.08.2008 00:14

Bra!
0
anbefalinger
Vi fikk god kontakt med en ånd som fortalte om seg selv at hun var 27 år gammel, het Anna Henrikke Franberg, og hadde bodd i huset vi spilte i. Plutselig sier hun at hun ikke liker meg, og jeg spør hvorfor. Derretter forteller hun meg at jeg kommer til å drepe min beste venn, fordi min fremtidige dame kommer til å være utro med han. dette vil skje i 2050. Så spurte jeg etter fullt navn på personene om var innblandet, og alt stemte. Gjort dette en del ganger nå, og aldri fått noen trussler av ånder, eller noe sånt. Så jeg vil anbefale alle som ikke tror noe på dette, å prøve det! Dere vil bli overasket!

mons
13.08.2008 03:19

Bra!
0
anbefalinger
spiritisme er gøøøy  Very Happy :-D

Maria
25.09.2008 17:40

Bra!
0
anbefalinger
Ser det er mange som vil prøve det, har gjort det noen ganger, men for all derl dere har et lys pr person å sier vi tilkaller deg ånd 5-10 ganger samtidig så spør du om du hår fått kontakt. viss det kan du spør om ting men ike om fremtiden ellernoe sant... heller ikke om den kan vise seg! når du skal avslutte sier du kan vi avslutte? viss den sier ja sier du hade ( venter til den går på hade/good bye) og slukker lysene med og ta glaset over dem.. dessuten på starten må lyset være røyk i ellers funker ikke det.. prøv og blås ut en fyrstik inne i glaset sann røyken samler seg der  Wink ;-\) veldi nayse.. fikk kontakt med en ond en gang det enste den sa var lik,død,6.6.6 og 6


11.10.2008 17:09

Bra!
0
anbefalinger
Hei. Jeg trenger hjelp. Det er først nå jeg tør prøve kontakte noen som kan hjelpe meg! Siden jeg var liten har jeg opplevd åndlige ting. Jeg har full tro men ikke at jeg er helt besatt av det. Jeg er ung, ja veldig ung. Men jeg har prøvd å svare på kontakten jeg føler åndeverden prøver å oppnå. Før slet jeg med deprisjon og angst. Jeg var flere ganger nære å ta livet mitt. Det eneste som gjorde at jeg klarte meg var den lille troen jeg hadde. Jeg hadde ingen tro på gud. Jeg innså at jeg måtte ta tak i det lille som holdt meg oppe. Etter jeg prøvde kontakte åndene å svare på det jeg føler, har gjort til at jeg føler meg som en helt annen. Nå har jeg regelmessig kontakt å har aldri opplved noe ekkelt. Det er nå en stund siden jeg var i deprisjonen, å når jeg ser bak føler jeg alt som en sort boks.. etter jeg fikk bedre kontakt er jeg glad å lykkelig. Men jeg trenger hjelp.. jeg vil utvikle de evnene jeg har fått! Lære meg å stole på det jeg føler bedre.. Min mor har aldri trodd på dette inntil jeg tok henne med for å vise henne hva jeg opplever. Jeg føler åndene som kontakter meg trenger hjelp! Er det noen måte jeg kan få hjelp med dette?
jeg hadde satt stor pris på om jeg får noen hjelp!

Værsåsnill å ta kontakt om dere hvet noe som kan hjelpe meg.. godteriavhengig_93@live.no


15.11.2008 22:36

Bra!
0
anbefalinger
hei >
vaarelise@hotmail.com
&
synn_96@hotmail.com


15.12.2008 21:22

Bra!
0
anbefalinger
Har spilt spiritisme noen få ganger. Spurte om når jeg kom til å dø åsånt, også svarte ånden om 4 år til. men tror ikke på det. eller kan det være sant?
det er ikke lurt å spille det for mye fordi man kan bli gal av d åsånt..
og husk å aldrig spør om å se djevelen eller ha et speilt i rommet!

. .


10.09.2009 20:03

Bra!
0
anbefalinger
Hei!jeg skal holde på med spiritisme, men jeg vet ikke helt hvordan man gjør det...kan dere hjelpe meg?? skal gjøre det i morgen så jeg trenger svar raskt.
PLIIIIIIIS send en mail Smile :-\)19.09.2009 21:20

Bra!
0
anbefalinger
Fan så mange virkelige dumme folk her! Me likey!  Very Happy :-D

Jeg kommer til å skrive et par retoriske spørsmål som jeg håper dere vet svaret på. Hvis jeg virker nedlatende og sarkastisk, betrygg dere med at det er med vilje... Ok, here goes:

- Har det vært noen \"peer-reviewed\" rapporter med statistisk sammenheng eller logisk resonnering som viser at spritisme er noe annet en humble-jumble som sleipe stygginger tjener fett med penger på?

- Har du merket tilstedeværelsen av ånder? På hvilken måte, hvis ikke på samme måte som schizofrene hører stemmer?

- Vurdert å oppsøke psykolog? Eller professorer i neuroanatomi?

- Vurdert å bare, finne snarveien til himmelriket? Jeg kan hjelpe...


Hehe, vedder på at dere tullinger er sånne som kommer til å: Kopier ordet \"snøvleost\" og lag en ny kommentar her, under min kommentar... Hvis ikke kommer røvle-ånden til å spise deg om 3,14 minutter. Hehe... You\'re all a bunch of wacko\'s anyways! XD

silj eog helene lissm
25.09.2009 23:22

Bra!
0
anbefalinger
hej, har aldri gjort spiritisme, jeg og veninna mi feiga ut men vill gjerne fine ut om det er sant ell ikke, jeg vill IKKE bli gal  Surprised :-o

Arne Martrin
25.10.2009 19:37

Bra!
0
anbefalinger
IKKE SPILL SPIRITISME Driit farlig.

Magnus
31.10.2009 01:54

Bra!
0
anbefalinger
Jeg og fem adre venner prøvde spiritisme i kveld.
Det var sykt. vi fant ut vi kommuniserte med min venns avdøde tante.

anyways. dette var hva vi gjorde:
Vi lagde et ark der det stod bokstave, tall, ja og nei. vi slo av lyset, dekte for alle speil, vinduer og allt som kunne gi gjennskinn. Vi hadde seks lyst på bordet, en for hver av deltagerene. så lukket vi øynene og gjentok høyt og sakte med øynene igjen "vi ilkaller der gode ånder". så åpnet vi øynene. kunne diskutere hva vi skulle spørre om. så lukket vi øynene og en person stilte spørsmålet. som f.eks. hvor gammel var du da du død? osv.
Vi kjente glasset bevegde seg rund og hvergang det hadde stoppet på en bokstav så en person hva bokstaven var og sånn fortsatte det.

Mitt spørsmål er da: er dette en farlig/dum ting å gjøre?

Mina&Mari
03.11.2009 09:43

Bra!
0
anbefalinger
Vi prøvde spiritisme på soverommet mitt. Vi prøvde klokka 2 på dagen, og kom i kontakt med en gutt på 7år med navn William. Han hadde dødd i husbrann i stavanger i 1940. Fikk vite at han hadde vært lenge i huset mitt, men når jeg spørte etter hvorfor han var i huset mitt, begynte glasset bare å gå rundt på brettet, og klikket helt. Vi spurte om vi fikk snakke med han etter vi hadde spist, og det fikk vi lov til! Men da vi kom ned igjen var det en anna ånd. klokka var blitt 6, og vi fikk kontakt med en på 60 år, som ikke ville svare på spørsmål, og nesten ikke avslutte spillet..En ting: vær forsiktig


04.01.2010 01:54

Bra!
0
anbefalinger
Hei!

Dette med spiritisme høres skummelt ut. Jeg lurer på om det er noen som vet en annen måte jeg kan få kontakt med ånder i huset? En måte som ikke er farlig?

Send gjerne mail  Smile :-\)

victoria
18.03.2010 18:46

Bra!
0
anbefalinger
hei .. de i klassen tror ikke på meg at det er farlig,spirirtisme
visste dere at det er folk som harr blitt drept av onde ånder ?!??

IKKE PRØV SPIRITISME !!!!! DET ER DRITTFARLIG!! OG SKUMMELT....

Jente94
30.03.2010 23:22

Bra!
0
anbefalinger
Alle gangene jeg har prøvd spiritisme har det gått bra. Den ene gangen fikk vi kontakt med farfaren til hun ene venninnen min! Ingen av oss visste noe som helst om ham, bortsett fra henne, så vi kunne ikke ha flyttet glasset. Vi spurte hvertfall hva han ville, så gikk han på "adjø", og vi lurte på hva dette ville si. Hun fortalte at han hadde dødd uten å fått sagt hadet, og alle syntes dette var utrolig trist og fint. Jeg anbefaler alle å prøve dette, fikk en slags ro inni meg. De som spør etter djevelen er idioter. Man skal selvfølgelig ikke tulle med sånn! Jeg tror at om du er seriøs og følger "reglene" så går alt bra  Smile :-\)


19.06.2011 04:05

Bra!
0
anbefalinger
Er det noen her som kan sende en mail til meg om hvordan dette utføres og avsluttes?
Jeg og 3-4 venner vill prøve dette! For å få kontakt med en som døde i huset til en av vennene mine.
Send mail til Kikka.radio@hotmail.com

okkult
04.08.2012 23:30

Bra!
0
anbefalinger
Forsøkte spiritisme som 14 åring... kalte på Satan og hans demoner.. funket gjorde det hvertfall, men vil ikke gjøre det igjen! NOPE!!!

Stian
05.12.2012 15:51

Bra!
0
anbefalinger
Jeg husker da jeg var 25 år. Da prøvde jeg og noen venner dette. Vi kalte på Satan og alle ble dritt redde da han svarte, uttatt meg. Jeg ble glad, etter en lang samtale med Satan så ble jeg forelsket i han. Jeg hadde lyst til å snakke mere med Satan, men han hadde allerede Mann. Han ble sur og forbannet meg og venna mine.

dafuq
09.01.2015 14:00

Bra!
0
anbefalinger
jeg synes at alle dere som kommenterer er en gjeng gærninger som skulle vært lagt inn! dere virker helt sprø i nøtta! omg dra til helvette!


08.01.2016 20:38

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har holdt på en del med spiritisme senest i kveld satt alene glasset for rundt på brettet i stor fart fikk kontakt med mor og sønnen som lå på kirkegården 50 meter borti hugget her dem ville e skulle gå i kirka tenne lys for dem .. E tente noen lys på gulvet der e satt men ble etter hvert ubehagelig og jeg merka de ble irriterte og sa stadig kom kirka tonn 2 lys nå ..kirka var stengt og e sa det kunne e Gjør på søndag .. men det holdt ikke ..dem sa e hadde en slem rus ånd etter meg og at han var sint nå og at e skulle bli tatt av rusen .. E sa fint Adjø og prøvde avslutte men tok en time med mye diskusjon og mas om kirkegården gravene demma og gamlemor sjøl spm stod i kirka venta på meg..til slutt klarte e heldigvis få avslutta det va skikkelig ubehagelig.. aldri mer !

Kenneth
01.07.2017 19:06

Bra!
0
anbefalinger
Jeg selv er oppvokst med spiritisme og husker selv at jeg kanskje startet fra jeg var rundt 10 år. Det virker og ja, vi får kontakt med de vi søker etter. Jeg har hørt så mye skremselspropoganda og frykt rundt dette at jeg selv ikke vet hva jeg skal si. Jeg selv har aldri opplevd noe skremmende eller negativt med det i de siste 20 årene, men det kan hende det har med at visse personer tar kontakt med onde energier... Jeg snakker kun utifra meg selv og hele mitt liv så langt, men jeg har kun opplevd gode ting ut av spiritismen, selv om mye er galt siden vi selv ikke følger akkurat den kontruksjonen de fulgte for å gi oss den meldingen, så er det aldri noe galt i spiritismen så lenge du holder deg til din familie og de du vet er gode mennesker  Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 1.886 sec - 1 pageviews