Søk i stiler
 

Kjære dagbok


Handler om ensomhet, fortvilelse og popularitens verden. Skrik om hjelp.
Sjanger:EssayLastet opp:14.02.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ensomhet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg vet ikke om jeg orker mer. Ingenting har gått i min retning.

 

Alle tror nok at jeg har alt. Fordi jeg er godt likt, er utadvent og får lov til å gå på fester og være ute lenge. Men saken er at hver eneste dag streifer tanken om å ta livet mitt. Det er ingen vits i at jeg er her. Ingen bryr seg om meg. De bryr seg om klærne, smykkene, sminken. Men ikke MEG.

 

Jeg er ikke sånn. Men må innrømme at det er enklere på denne måten. Si at man er en annen, mener jeg. Alle ser opp til deg, da. Slipper å være som alle andre. Kan være akkurat hvem du vil. Men det er vanskelig noen ganger. Å holde maska. Holdt på å røpe meg en gang. Sa at jeg ikke kunne gå hjem fordi pappa var hjemme. Alle så rart på meg. Måtte si at han var veldig syk, slik at jeg ikke kunne være hjemme på flere dager. Sannheten var jeg ikke turte å være hjemme.

 

Alle syns jeg er perfekt. At jeg er akkurat passe tynn. Men ingen vet at hver eneste dag sulter jeg meg selv. Kan gå uten mat i flere dager. Og hvis jeg spiser noe, kan jeg få det til å komme opp igjen.

 

Alle ler av meg fordi jeg alltid slår meg i fylla. I gymmen ser de alle blåmerkene på kroppen. Men ingen vet at det er fordi jeg har en far. En far som ikke bryr seg om noen.

 

Du er vel den eneste som virkelig bryr deg om meg. Som lytter til meg, og som føler med meg. Du er den virkelige vennen jeg har.

 

Hvis jeg tar livet mitt, vil folk bry seg da? Eller vil de ikke bry seg i det hele tatt? Sagt at jeg fortjente det, slik som jeg oppførte meg. For jeg vet at jeg har oppført meg dumt. Ljugd og sagt at jeg var noen andre. Men alt skjedde bare så fort. Tanker og følelser strømmet gjennom meg. Jeg ville bare bli godtatt. Jeg nøt det vel. Men på en annen side ble jeg urolig. Redd for at folk ville finne det ut. Finne ut sannheten. Sannheten om meg.

 

Jeg har aldri hatt en virkelig venn. En jeg kan snakke med. Fortelle hemmeligheter til. Bare deg.

 

Hva er egentlig vitsen med meg?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


24.03.2005 04:02

Bra!
1
anbefalinger
Vitsen med deg er å være deg selv. De fleste kan lett bli selvskadende. tenkte negativt om seg selv, men du er unik...

Tenker du positivt vil det snart prelle av... klem

betty og netty
03.06.2005 10:09

Bra!
1
anbefalinger
dette var et trist dikt...! håper det ikke er sant...
klem betty og netty


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews