Søk i stiler
 

Penger i skolen!


Et kort leserinnlegg om pengebruket i skolen.
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:14.02.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Skolepolitikk
Verktøy:UtskriftKan skolene virkelig kreve så mye penger av elevene som de gjør? For det første så krever de jo at vi må betale flere tusen kroner for skolebøker og skolematerieller, og ikke nok med det så forlanger de at vi skal klare å betale for skoleturer også. Det er helt i orden at de har slike turer i skolene, men at de skal være obligatoriske og at man får fravær hvis man ikke blir med, blir rett og slett for dumt.

 

Greit nok at videregående er en frivillig skolegang, men de burde likevel ta hensyn til folk med dårlig økonomi. Det finnes faktisk folk som ikke får stipend, som likevel sliter med økonomien sin hjemme. Når skolene først planlegger slike turer burde de tenke på et annet alternativ også, slik at de som ikke har mulighet til å være med på skoleturer som koster penger slipper og få fravær.

 

Dette er faktisk ganske alvorlig og skolene burde virkelig begynne å tenke litt over saken.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

julie
02.05.2005 21:32

Bra!
3
anbefalinger
Hei
jeg er helt enig at det er helt galt at man skal få fravær hvis man ikke er med på skoleturer.Dette burde lærerne tenke på.

hmm
04.12.2006 22:09

Bra!
2
anbefalinger
men så er det jo det at skolen ikke har råd da...... men jeg er enig i at man ikke skulle fått fravær

per
08.06.2006 10:41

Bra!
1
anbefalinger
det er veldig rett det du sier.. skolen burde få klart å betale for dem som ikke har god økonomi!


14.04.2008 14:54

Bra!
1
anbefalinger
dette er så bra!

Kristine
19.05.2011 19:07

Bra!
1
anbefalinger
Jeg er helt enig med deg! Skolene burde bli flinkere til å ta hensyn til dem som ikke har så veldig god økonomi. Jeg går selv bare i 10. klasse, men vi må også ofte være med å betale for skoleturer bla. Vi skal feks. på skoletur til Stavanger om kort tid, for å besøke oljemuseumet og kongeparken - alle må være med, og alle må betale en viss sum. (Jeg bor i Haugesund btw) Dette er veldig tåpelig!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.067 sec - 1 pageviews