Søk i stiler
 

"Ondskapens teater" (E. Chandler)


En utrolig spennende TL-bok!

Karakter: 5

Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:07.02.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ondskapens teater
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Forfatter: Elizabeth Chandler

 

Søsteren til Jenny – Liza, ble drept på en teater-sommerleir. De fleste sier at det kan ha vært en seriemorder, og det er det Jenny har tenkt å finne ut.

 

Hun melder seg på teaterets sommerleir(det samme stedet som Liza ble drept på), med falsk identitet. Men selv om hun er datter av en kjent teaterfamilie, så hater hun å opptre!

 

Under inndelingen av rom, får en jente som heter Shawna det gamle rommet til Liza. Hun vil veldig gjerne bytte rom, og forklarer hvorfor. Akkurat fordi noen sier at det har spøkt der helt siden Liza døde. Da sier Jenny at hun kan ta rommet.

 

Hun starter å gjen-oppleve det samme som søsteren, da hun går til teatersalen en mørk kveld, og da forandrer alt seg!

 

Men også bra ting skjer. For gjennom oppholdet får hun seg mange nye venner, både gutter og jenter. Og noen blir hun forelsket i, som hun prøvde å unngå. Men det hun ikke vet, er at en av de hun stolte på, viser seg å være morderen.

 

Holder Jenny på å gå i den samme fellen som drev søsteren Liza til døden? Eller har hun alt under kontroll?

 

Min mening:

Jeg anbefaler sterkt denne boken! Den har så mye spenning, og du tenker så mange forskjellige tanker gjennom hele boken. Du er på en måte ikke sikker på hvem som kan ha ført Liza inn til døden, og det gjør deg så forvirret, og det er en del av det som gjør en bok som dette så spesiell og fantastisk! Det er også mye om kjærlighet og vennskap i boken, å det er skrevet på en veldig bra og spesiell måte, slik at du virkelig kan digge boken! Så på en måte greier du ikke å ta pause fra lesingen. Boken handler om kjærlighet, drama, spenning, vennskap og konflikter, og det er en mix, som gjør en bok veldig super og bra!!

 

Så denne boka gir jeg en

<bilde>

Logg inn for å se bildet
Helt klart!!!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Aanonym
26.01.2006 09:26

Bra!
2
anbefalinger
Vet du om en side om Elizabeth Chandler? om fakta??  Wink ;-\)

en tl.elsker
14.03.2006 16:59

Bra!
2
anbefalinger
heei...først vil jeg si at ondskapens teater er en av de beste bøkene jeg har lest den er kjempe spennende den får karakter 6,,, er det noen som hvet noe fakta om elizabeth chandler Smile :-\)

Diggbart
29.04.2006 14:04

Bra!
2
anbefalinger
Den boka er helt sinnsykt bra!! Det er den beste boka jeg har lest.. Herregud klarer ikke å beskrive hvor bra den boka var! Den er til å anbefales for alle Very Happy :-D Diggbar bok


04.06.2005 22:19

Bra!
1
anbefalinger
Dette er en veldig GOD bokanmeldelse, jeg er helt enig i det De sier om boka. Jeg har lest den selv, og ja den er en ren "6"!Jeg anbefaler alle å lese denne boka,både gutter og jenter.Elizabeth Chandler skriver veldig gode bøker, hun er blant mine favoritt forfattere.Jeg anbefaler dere noen av hennes andre bøker som jeg selv har lest, og forgudet: Spennende sommerkvelder, Mørke hemmeligheter og Fortidens løgner.

lurer på noe
30.11.2006 17:41

Bra!
1
anbefalinger
hveit noen om Elizabeth Chandler? det er ikke så veldig lett å finne fakta om forfattere i tl.

elizabeth chandler
11.10.2007 16:56

Bra!
0
anbefalinger
denne boka høres veeldig spennende ut ! ;D jeg har lest spennende sommer kvelder av hu, og hun høres ut til å være kjempe flink forfatter ,, veit du om en side med faktaa ? (:


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews