Søk i stiler
 

"Kabalmysteriet" (J. Gaarder)


Anmeldelse (og anbefaling) av Jostein Gaarders "Kabalmysteriet".

Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:25.01.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kabalmysteriet
Verktøy:Utskrift
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Tittel: Kabalmysteriet

Forfatter: Jostein Gaarder

Utgitt: 1990

 

Vi følger Hans Thomas og faren fra Arendal som skal gjennom Europa for å finne moren. På veien treffer de på en mystisk mann på grensa til Sveits. Hvorfor gidde mannen en lupe til Hans Thomas?

 

Det viser seg at mannen ikke er den de trur han er. Dette ser ut til å være den merkeligste å Mystiske sommerferien til Hans Thomas. Men hvordan kan alle historiene henge sammen. Og hva er det med bakeren i Dolf og alle fiskene, jokeren, brusen men ikke mins denne mystiske boka. Og hva har denne boka med 1790 å gjøre? Hvordan kom en hel kortstokk seg inn her i historien.

 

I denne boken viser virkelig Jostein Gaarder hvor stor fantasi han har. Han binder sammen fantasi, virkelighet, eventyr på en fantastisk måte. Boken er spennende og mystisk fra begynnelse til slutt jeg klarte ikke legge den fra meg. Faren til Hans Thomas er filosof og forteller altid historier rundt i Europa.

 

Vi får høre historie på alle plassene faren vil stoppe rundt i Europa. Jeg likte denne boken kjempe godt og kjenne 5 andre i alle aldre og som har lest denne boka og 5 av 5 likte boken kjempe godt. Det eneste jeg ikke likte so godt var slutten av boka men ellers så var boka helt fantastisk. Les boka og du kjønner hva jeg mener

 

Den har fått flere priser, blant annet Kulturdepartementets pris og Norsk litteraturkritikerlags pris for beste barne- og ungdomsbok i 1990.

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Helt klart en 6'er!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

kirra
06.12.2005 19:53

Bra!
2
anbefalinger
masse formelle feil, men et bra resyme


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews