Søk i stiler
 

Leve for alltid


Kåseri om å leve for alltid.
Sjanger:KåseriLastet opp:19.05.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Aldring
Tidsperspektiv
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg ser det på gamle filmer, og vennene mine har nevnt det, tenk å leve for alltid. Å aldri dø! Mennesker tenker på det som en drøm, som et eventyr som er det beste noen kunne oppleve. Men jeg tror ikke det. Hvordan skulle det gå an? La oss si at du levde for alltid, hvordan forestiller du deg det? De fleste ser nok for seg at de går rundt i fremtiden, med flygende biler og skyskrapere overalt, og det er jo greit, men hvordan ser de ut i år 5000 ? Går du inn på nærmeste gamlehjem, får du sikkert se et menneske som er 90-100 år. (hvis du ikke har sett et fra før) Mannen/damen ser jo ut som en liten innskrumpet rosin, og kan så vidt, eller kanskje ikke snakke. Hvis en 100-åring ser sånn ut, hvordan ser da en 3000-åring ut? Det tør jeg ikke tenke på, men du som vil leve for alltid kan vel prøve. De som vil leve for alltid ser nok for seg at livet på en måte stopper når man er 18-30 år og at man kommer til å se slik ut i et par millioner år, men hvordan kunne det gå?

 

Jeg tror at de menneskene som vil leve for alltid, er mennesker som har veldig lyst til å oppleve fremtiden, eller er veldig redde for å dø. Egentlig ville jeg vel heller dø av alderdom enn å ALDRI dø, tenk deg det, når du er 600 millioner år, og jorden går under, (nei, jeg er ikke et Jehovas Vitne) sitter du i en rullestol, som er det eneste som holder deg i live, og jorden sprenger, i et hav av flammer, og du blir slengt av gårde ut i verdensrommet, eller kanskje alle du kjenner, fryser i hjel, mens du står og ser på. Du kan ikke leve på jorden mer, for den skrumper inn og blir borte.

 

Hva skal du da gjøre? Flyte rundt i verdensrommet og kjede deg, eller kanskje pines og gaspe etter luft som ikke er der? Du kan jo ikke dø, det går ikke. Livet på jorda er bra, men bare i små mengder.

 

"Who want’s to live forever?"

 

Ikke jeg....


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

hey
18.05.2007 00:31

Bra!
0
anbefalinger
hva hvis folk får en medisin som gjør at de ik ser eldre ut....? altså jg trokke de som tenker på å leve for alltid tenker på å se ut som gamlinger...jg tror de har en drøm om å se yngre ut også...


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews