Søk i stiler
 

Kjeledress i kantina


Kjeledress i kantina er ikke poplulært...
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:29.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Mote
Verktøy:Utskrift


Når vi er på verkstedet må vi bruke kjeledress,  men så fort vi vil gå i kantina bare for å kjøpe mat må vi skifte. Etter et lite friminutt kommer vi alltid for sent tilbake til timen, bare pga at vi må skifte fra dress til vanlige klær. I garderoben er det trangt og alle vill skifte så fort som mulig, det blir kø for å komme seg til skape sitt.

 

Det tar gjerne 5 min. til alle er kommet ut og da er det ca. 5 min. igjen av friminuttet, og vi rekker så vidt å komme oss til kantina. Og dette blir fort ett problem.

 

Kantine folkene sier at vi ikke er reine nok eller ser ikke bra  ut med arbeidsklær i kantina. For oss blir jo det en slags diskriminering. Vi blir bortvist fra kantinen, mens alle andre på skolen slipper å stresse for at de skal skifte.

 

På denne skolen er det mye besøkende utenfra som kommer, og skolepersonalet vil sikkert ikke at skolen skal se ut som et grisehus, men vi vil bare handle, ikke sitte der. Så min mening er at det er for mye fokus på fasade på denne skolen. Greit nok at skolen var dyr, men at vi ikke skal få handle i kantina er bare teit. Vi bader jo ikke i olje og sånt. Så vi håper på en ordning.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Kjell Kjellen Bigset
31.10.2016 10:12

Bra!
4
anbefalinger
Meget oppegåande tekst

Mette
15.05.2005 15:10

Bra!
3
anbefalinger
kjempe bra funka fett til prosjektet mitt

Forbanna Svenske
31.10.2016 10:08

Bra!
3
anbefalinger
Faan i Helvette da!!!

:)
23.03.2009 20:16

Bra!
1
anbefalinger
hei, hva er meniingen?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews