Søk i stiler
 

Reisen til Tusenfryd


Kort eventyr om tre brødre som drar til Tusenfryd.

Sjanger:EventyrLastet opp:25.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Eventyr
Verktøy:Utskrift


Det var en gang tre brødre som skulle til Tusenfryd å ha det gøy. Den minste het Per, den mellomste het Petter og den største het Frank.

 

Men før de kunne til Tusenfryd måtte de tjene penger, da gikk de på Karl Johan og spilte fløyte for å tjene nok. Per tjente bare 3kr mens de største tjente 40 kroner vær. Da hadde Petter og Frank nok til å ta bussen mens Per måtte gå.

 

Etter langt om lenge kom han til en søppeldunk, og ved den lå det en mutter han tok vare på. Etter enda en lang stund kom han til en gammel man. Han var så fattig at per gav mannen, sine 3kr… da fik per et par høye sko av mannen, Per takket og gikk videre.

 

Etter en 1 eller 2 timer kom Per til Tusenfryd, og utafor stod det at det kosten 10kr og komme inn. Det hadde ikke per råd til, men det stod også mutter savnet, det var akkurat en sånn som Per hadde. Per ga muttern og fikk 100 kr for det.. da hadde han råd til og komme inn.

 

Da Per og storebrødrene skulle ta den gøyeste karusellen måtte man være 127,3 cm høy. Og de manglet akkurat 1cm alle sammen, men Per hadde sine høye sko da han tok på dem fikk han akkurat lov til å komme inn… og er han ikke hjemme så har han det gøy ennå!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

bra
23.05.2006 19:38

Bra!
4
anbefalinger
den var bra men litt kort

gggggggg
23.11.2005 14:25

Bra!
3
anbefalinger
hahahaahaahhahaahahahhahahaahahah

anonym
15.01.2017 16:32

Bra!
1
anbefalinger
Veldig morsom, men kort.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews