Søk i stiler
 

Norges Stolthet - Politikerne!


Kåseri om veidirektoratets arbeid.
Sjanger:KåseriLastet opp:19.05.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Transport
Verktøy:Utskrift


Er de egentlig en stolthet, -de folkevalgte politikerne som sitter å kontrollerer hverdagslivet vårt? Svaret mitt er nei. Lørdag kveld kommer jeg kjørende hjem fra Sverige til mitt kjære moderland Norge som jeg er så mektig stolt av, og hvordan merket jeg at jeg hadde kommet tilbake? Var det fargen på skiltene, bilskiltene, språket eller noe selvsagt...nei! Det var noe så simpelt som brøytingen!

 

Vi er jo bedre enn Sverige vi, er vi ikke? Tror ikke det, akkurat på grensen var det vel en slik en fin åpenbaring. Nå var dårlige veier, og gamle biler ferdige, og det var bare klar fin asfalt hjem til mitt kjære krypinn (Tr.heim), FEIL!!! Jeg så ikke veien lengre, den var holkete, glatt og langt ifra god å kjøre på, men hva kan man vel forvente når vi bare betaler nesten DOBBELT så mye i avgifter som våre venner i øst?

 

Hva med en veiskrape det hadde jo vært noe, i og med at vi er sååå mye bedre enn våre naboer. Joda veiskrape så jeg....Nøyaktig en og den lå i grøfta!!!!!! Kom igjen våre kjære folkevalgte klarer dere ikke finne på en eller to avgifter til? Dere skjønner, jeg elsker å kaste pengene mine ut igjennom vinduet. Men dere har jo noe å være stolt over da, -bomringen!!! er den ikke vakker der den står som en jernport å stenger hver eneste inngang til den kjære byen vår, får dere ikke en slik følelse om å være til nytte når dere tvinges gjennom denne kunstnerisk utførte "jerntingen" å betaler deres andel på en 10-12 kroner ett par, tre ganger om dagen, er dere ikke stolte? Hvorfor skal dere være det!!?? Jo fordi at dere vet at pengene deres kommer tilbake til dere i form av nye, fine veier, brøyting og økt sikkerhet på veinettet. Eller er det egentlig slik at jo mer penger staten og kommunene får inn av de forhatte bilførerne jo bedre blir veiene og sikkerheten? Hva skulle egentlig sentrumsregjeringen gjort hvis alle biler/bilførere stoppet? Hvilken melkeku skulle de ty til da?? Å gid, hvilket forbilde vår kjære statsminister er for de minste når han poserer på første side i alle norges aviser etter valget med en stor, feit sigar....Man får jo skikkelig nasjonalfølelse da, i allefall når han gjør det rett etter at han har gitt sin stemme før økte avgifter og strengere tiltak på sigaretter og alkohol.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Rågar
24.05.2006 09:21

Bra!
0
anbefalinger
Ugg ugg


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews