Søk i stiler
 

Slanking


Kåseri om slanking.
Sjanger:KåseriLastet opp:19.05.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kropp
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det moderne mennesket er ikke lenger hva det lenger var. Før var mat et symbol på velstand. Man spiste og spiste, for var man fet var man rik, trodde man. I dag er det motsatt. De med god råd bruker masse penger på å være som vandrende skjeletter, mens de andre faktisk bruker mindre penger på spise mer.

 

Ja, det hele er ganske forvirrende. Jeg trodde mat var til for å spises, men i stedet spyr man det i do. Hvorfor da ikke gjøre som fuglene, spy på barna. Har du hørt om en fugl som klager da.

 

Er det da virkelig så galt å se ut som en hvalross eller en potet, eller to poteter? Nei, ærlig talt skjønner jeg ikke vitsen med å bare ha en stripe på pyjamasen.

 

Men nå må vi ikke skape slanking om til en hund som bare bæsjer. Slanking kan være positivt også, som en stueren hund. Jeg hadde i den forbindelse en i klassen vi gutta var litt misunnelige på. Han kunne nemlig krype under døra til jentegarderoben. Ja, dette syntes også jeg virket som en god ide, men da mine foreldre sa jeg liknet på bestemor tok jeg hintet og og spiste kjøttkaker i brun saus som aldri før.

 

Men er man for feit, så kan man heldigvis gjøre noe med det. Det finnes et utall av kurer på markedet. Vi har for eksempel "gjør det selv" kuren. Denne går også under navnet aerobic. Der betales det i dyre dommer for å leke hermeleken. Kanskje det er bransjen for meg, jeg elsker jo å leke.

 

Hater du svetting og holder deg for god for barnslige leker kan du jo prøve "IQ" kuren. Denne er spesielt anbefalt for gamle "dumme" damer. De ser i ukebladene på vidunderkurer hvor man angivelig skal ha gått ned hundre kilo på to uker. Stakkars de har jo ennå ikke skjønt at bildet ble tatt for ti år siden, og at modellen var Moskva Marit.

 

Er du lat og smart? Hvorfor ikke prøve "suck me" kuren. Dette er en så viktig kur at selv hjertepasienter dør i køen utenfor for at du skal bli sugd på de rette stedene. Maskinen slurper i seg fettet som et sultent negerbarn. Kanskje det er der det ender opp, på matfatet til en vill kenyaner.

 

Nei, jeg håper virkelig at verden tar en bedre titt på seg selv. Ta livet av bikkja og anskaff en katt isteden sier nå jeg.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Mikkey
25.11.2006 21:14

Bra!
0
anbefalinger
Kvifor er det to heilt like tekstar????????


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews