Søk i stiler
 

Trafikkforseelser og straff..


Et lite kåseri om fengselstraffen for ulike lovbrudd.

Sjanger:KåseriLastet opp:17.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Jus
Verktøy:Utskrift


Lovene i Norge er helt syke har jeg funnet ut! Tenk, å drepe noe gjør nesten ingenting! Eller… Det kommer vel mest an på hva du drepte dem med og om du er flink og innrømme det hele etterpå! Og hvis du er helnorsk! Da blir straffen nemlig betydelig mindre!!!

 

Hvis du kjører på dem så får du kanskje fem år og hvis du skyter dem med pistol så kan du risikere opptil 21 års fengsel! Så da vet man hva man skal gjøre hvis man vil ha drept noen, for å få minst mulig straff!

 

Ikke dumt det der!! Og hvis man går inn for å terge på seg ”Onkel politi” og media så er det mest lønnsomme å ta å stjele seg ett berømt maleri! Hvis du da blir oppdaget, så er det ikke farlig…. Det blir det bare 4-5 års fengsel! Og det er ikke så mye…

 

Med andre ord: - Hva du enn gjør.. Ikke skyt eller knivstikk folk! Da blir det bare så lang fengselstraff! Ta heller og kjør på dem du! Da slipper du unna så lange straff..!

 

4-5 år, hva er vel det?! Man har det jo godt i fengselet uansett! Kan jo utdanne seg der inne i blant murene! Også får man jo betalt for og være der inne!! Og hvor kjekt er da ikke det da?! Tenk, å få penger for å gjøre noe galt…. Herlig spør du meg!

 

Den eneste ulempen er vel att du får skikkelig dårlig medieomtale når du slipper ut der i fra.. Men, hva gjør vel det? Da blir man jo kjendis også!!

 

Her i Norge så lever man ganske godt.. Spesielt de kriminelle som er innsatt i fengslene her omkring i landet!

 

 

Nesten så det frister og ta å kjøre ned noen…

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Rettslære student
01.05.2011 13:50

Bra!
0
anbefalinger
er veldig enig med deg. Ikke for å virke negativt men norge har altfor milde straffer. Vi er et land som alltid tar for oss USA som eksempel. Klær, mote, sang, kjendis absolutt alt. Hvorfor ikke ta for oss straffene i USA. Alle vet vel at USA har dødsstraff. Hvis et annet land hadde hatt dødsstraff som irak eller afghanistan hadde jo vi vært sterkt imort det, men hvorfor er vi ikke i mot at amerika har dødsstraff, jo for vi ser hele tiden opp til dem.
Synes at Norge må få styr på lovene sine, og fengselet. Jeg har hørt at polske folk kommer til norge, inngår en forbrytelse og må dermed går inn i fengsel. de gjør det for de for mye mer tilgang til alt i fengslene i norge. man for utdanning,penger slik som du nevnte.Noen får til og med en leilighet de kan bo i... Polskene er et eksempel, og vil ikke virke negativ eller rasistiske mot dem heller. I polen eller et annet land har de ikke tilgang til alt, på grunn av fattigdom og at folk ikke har jobb....


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews