Søk i stiler
 

Slank - Slankere - Ødelagt


Kåseri om slanking.
Sjanger:KåseriLastet opp:19.05.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kropp
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Det moderne mennesket er ikke lenger hva det var. Før var mat et symbol på velstand. Man spiste og spiste, for var man fet var man rik, trodde man. I dag er det motsatt. De med god råd bruker masse penger på å være som vandrende skjeletter, mens de andre som ikke har penger, de har ikke noe valg.

 

Er det da virkelig så galt å se ut som en hvalross eller en potet, eller to poteter for den saks skyld?? Nei ærlig talt, så skjønner jeg ikke vitsen med å bare ha en stripe på pyjamasen.

 

Det skjønner derimot enkelte av våre gamle Tv-fjes, Knut Bjørnsen for eksempel, han står fram 16 timer i døgnet på riksdekkende TV og roper ut sitt viktige budskap til oss. Han selger alt..., og når jeg sier alt, da mener jeg ALT!!! Alt fra Gino’s kasseroller til vietnamesiske vårruller. Og innberegnet der er da det kjempe effektive treningsapparatet ’’Stair Climber", som kommer direkte fra USA!! Der har de nemlig forsket i 40 år, og funnet ut at det å gå i trapper, det er slitsomt det! 40 år brukte de på å finne ut det! Ikke rart de ikke klarte å finne sitt eget land engang, det måtte det en Nordmann til!

 

Norge har i lang tid vært kjent som et vinteridretts land, dette kan vel snart endres takket være sjeler som Grethe Roede... Jeg kan ikke tenke meg at det er et annet land her i verden som har mer slankehysteri enn Norge. I den anledning, for å få en ny vinkling på saken, vil jeg gjerne at Norges Idrettsforbund skal legge inn forslag for å opprette en ny olympisk idrettsgren; Hysteri-Slanking. Der har vi en gren som Norge ville ha stilt sterkt i. Med Landslagstrener Grethe Roede i spissen hadde vi sannsynligvis ha seilt opp som en favoritt, hvis vi da i tillegg slenger på Eli Rygg som "høyre flanke" hadde ingen kunnet slå oss.

 

Men er man for feit, så kan man heldigvis gjøre noe med det. Det finnes et utall av kurer på markedet. Vi har for eksempel "gjør det selv" kuren. Denne går også under navnet aerobic. Der betales det i dyre dommer for å leke hermeleken. Kanskje det er bransjen for meg, jeg elsker jo å leke. En annen kur kalles "Herbalife", fra Canada... i denne kuren skal man drikke urter i stedet for å spise mat. Det er mulig at en piperøykende canadier klarer seg gjennom en dag på et glass urter, men det går ikke for en hardbarka Norsk viking. Da må det sterkere midler til, for eksempel "Fat Grabbers"???, dette kan kanskje høres ut som en 3 rangs amerikansk grøsser, men dette er faktisk å finne på det Norske marked også.

 

Hater du svetting og holder deg for god for barnslige leker kan du jo prøve "IQ" kuren. Denne er spesielt anbefalt for gamle "dumme" hoder. De ser i ukebladene på vidunderkurer hvor man angivelig skal ha gått ned hundre kilo på to uker. Stakkars, de har jo ennå ikke skjønt at bildet ble tatt for ti år siden, og at modellen var selveste Moskva Marit.

 

Hva er det som skjer med vår verden?? Vi har jo lenge visst her i Norge at vi er mye glupere enn svenskene, det viste seg da svenskenes tronarving begynte å vokse innover. Victoria gikk ned 6-7 kilo på 2 uker, og da kom hele norgespressen med "dødsbudskapet". Forsider på VG, Dagbladet og Se & Hør kunne bekrefte hennes vekttap, og det med ca. 2 timers advarsel. Der har vi klasseskille der!, Victoria gikk ned 6 kg på 2 uker og fikk førstesider, mens vår egen Norske "Slanke-Bjørn", han måtte gå ned 250 kg på 1 år før han fikk så mye som en venstrespaltet luseartikkel i Se & Hør.

 

Er du lat eller smart?

 

Er du Lat kan du bruke ’’Suck Me’’ kuren, også kjent under navnet fett-suging, det finnes flere kriterier for å få tatt en "suck me", men hovedstikkordet her er penger. Det er drit dyrt, og i tillegg er ikke operasjonen risikofri... Kuren, som navnet sier, suger ut fettet av deg. Sier det ikke seg selv at det blir et tomrom der da?, ansiktet og resten av kroppen kan da synke fritt inn, og du kan risikere å bli seende ut som ’’Michael Jackson’’ resten av ditt dyrbare liv.

 

Er du Smart derimot kan du se deg selv i speilet, og si deg fornøyd med den du er, og ikke hindre naturen i å gå sin gang.

 

Nei, jeg håper virkelig at verden tar en bedre titt på seg selv, og finner ut at den ikke er så stor i det svære bildet.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Det var jo ikke elendig skrevet. synes det var bra jeg;)
27.05.2006 20:17

Bra!
3
anbefalinger
 Smile :-\)

!
15.06.2004 17:33

Bra!
0
anbefalinger
Elendi skrevet!!

heeeeya
15.12.2006 14:33

Bra!
0
anbefalinger
Den som klarte å prestere elendig-skrevet kommentaren er sikkert et fint lite offer for denne slankehysterien i Norge!
Morsomt å lese var det! BRA =D


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.036 sec - 1 pageviews