Søk i stiler
 

Kino er no dritt


Handler om hva som skjer på kinoen!
Sjanger:KåseriLastet opp:15.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Media og kommunikasjon
Kultur
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Da jeg var på kino her forleden kostet det faktisk hele 65 kroner for å se en film, som kanskje varer 1-2 timer! Snart gidder vel ikke folk å gå på kino men heller sitter hjemme å ser på en koselig film! Det er jo kjempe koselig det også! Men hvis du tenker sånn at hvis du drar på kino så kan du jo få nypoppet popkorn og slipper å lage selv! Men når popkornet og alt det andre gode godteriet bare ligger der å venter på at du skal kjøpe det så må du jo innrømme at det er litt trist at det bare ligger der å går ut på dato…eller ville kanskje du kjøpt muggent godis som har ligget der i flere uker..!?

 

Men jeg skjønner godt at folk ikke vil kjøpe så dyrt godis og heller kjøper på en annen butikk og tar med når det er så dyrt som det er. For eksempel hvis du skal ha popkorn koster det kanskje opptil 60 kroner spørs litt hvor stor du skal ha, og en simpel stratos koster kanskje 20 kroner….så du skjønne kanskje hva jeg mener når jeg sier at kiosken er dyr! Eller hva?

 

Og når du først har kommet inn i kinosalen etter utallige mange andre saler for å finne riktig sal, så har noen andre drittunger tatt plassen din! Men å nei du, det holder ikke med at du forklarer de at dette er din plass og at du har bestilt den men du må faktisk kaste de vekk! Og kanskje hvis de ikke vil fjerne deg må du sette deg et annet sted og bare håpe på at ingen har denne plassen og ikke kommer til å kaste deg vekk!

 

Og når du endelig har fått deg en plass og bare håper på å få se filmen så kommer disse ”søte, små, uskyldige” som de voksne kaller de og herjer og lager grimaser foran læretett. Noen ganger blir jeg så utrolig oppgitt at de gidder å gjøre sånt, men jeg får vel bare roe meg ned mens jeg teller til 20 og tenke at jeg sikkert var like gæren jeg også som liten! Eller…??Og at folk klapper og ler hysterisk når det kommer noe bra er bare dråpen for meg assa..? Og bare så irriterende når folk forteller hva som skjer, og sånn synes ikke jeg noe om assa! Fy søren…! Eller? Og at nyforelskede par sitter på bakerste rad og ”smasker”! Hehe... jeg må jo innrømme at det er litt nusselig når de er så forelska for jeg husker selv da jeg var på det stadiet! Eller hvis jeg kanskje drar på kino og ser den nifseste skrekkfilmen som noen gang er laget og bare lengter etter å ha noen å holde rundt. Det er nesten så du holder rundt sidemannen…hehe! Så det jeg mener er at hvis du liker drittunger som løper rundt å skriker å hyler og nyforelskede par som sitter å ”smasker” på bakerste rad, da er kinosalen et sted for deg!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Kristiin
21.11.2005 15:08

Bra!
0
anbefalinger
Du har da gjort en god jobb, men ikke det beste jeg har sett. Er dette kåseri? Ihvertfall, det ska være humor i et kåseri, og det så .

jadda..
27.05.2006 19:50

Bra!
0
anbefalinger
rassent

øhm
25.09.2006 20:17

Bra!
0
anbefalinger
Dette er kanskje det dårligste kåseriet jeg har lest noensinne.

pTRICK
19.10.2006 16:34

Bra!
0
anbefalinger
fyfader så dårlig!

Halden
21.11.2006 21:02

Bra!
0
anbefalinger
Hvis du er en dritt unge selv da? Very Happy :-D Very Happy :-D

alex p.
23.11.2006 16:06

Bra!
0
anbefalinger
ræva

à.
23.11.2006 16:11

Bra!
0
anbefalinger
i dag var jeg på kino, og det kostet 80 kr. Hvis du syns 65 kr er dyrt på kino, hvor var du på kino da? Det var jo rasende billig. de fleste filmer koster 70-80 k. Teksten var ikke særlig bra.. alt var jo negativt, eller "altfor bombastisk" som norsklærern min sa til meg når jeg skrev stil i går.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews