Søk i stiler
 

Bare Bea


Referat fra filmen "Bare Bea", inkludert hvordan filmen ender.
Sjanger:ReferatLastet opp:03.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Filmer
Verktøy:Utskrift
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Bea er ei jente på 16 år. Hun går i første gym og skriver i skoleavisen. Hun er også den siste i vennegjengen som ikke har hatt sex, noe som ergrer henne noe grenseløst. I tillegg har Bea søkt på en forfatterskole i Canada, noe som ikke foreldrene hennes er så glad for. Med andre ord, er det mye som hender i Beas liv, bortsett fra på et område, der det ikke ser ut til å hende noe med det første heller.

 

En dag skjer det et mirakel. Skolens Don Juan, den kule tredjeklassingen og elevrådslederen Daniel, fatter plutselig interesse for henne. Bea blir selvfølgelig helt på knærne etter han, og mange dører blir åpnet. Gjengen til Bea blir nå invitert på de tøffeste festene, og får i tillegg innpass i Daniels kameratflokk. Daniels kameratflokk består da av alle andre kule og kjekke gutter. Men nå gjenstår bare ett problem. Venninnene til Bea mener at den første gangen man skal ligge med noen, må man ALDRI gjøre det med noen man er forelsket i, for det blir alltid mislykket. De legger ut på leting for å finne en gutt å debutere med.

 

Mia, en av venninnene, kobler Bea sammen med Anders, en gutt på 19 som vil bli grisebonde. Bea inviterer han hjem til seg. De har en koselig kveld, som ender i et klønete og flaut samleie slik det ble spådd av venninnene. Neste dag samles jentene, og feirer debuten med et stykke knallrosa marsipankake. De er alle enige om at Bea nå kan vie all sin oppmerksomhet mot Daniel.

 

Nå oppstår det et nytt problem. Ingen har fortalt Anders om hans rolle i dette spillet, noe som gjør at Anders tror at de har noe på gang. Han ringer henne hver dag, og dukker opp samme dag Daniel skal plukke opp Bea i en kabriolet. Bea er ikke interessert i Anders, hun vil ha Daniel. Slik at hun og venninnene kan gjøre alle de kule og riktige tingene. Men, vil hun egentlig gjøre det som alle synes hun burde ville? Bea innser at hun innerst inne vil ha Anders, og gjør det slutt med Daniel, fremfor hele kameratgjengen. Alle får selvfølgelig hakeslepp, ingen slår opp med den populære, kjekke Daniel.

 

Bea oppsøker Anders, og ber han om unnskyldning for at hun har såret ham. De blir enige om å bli sammen. Plutselig får Bea et brev i posten fra skolen i Canada. Hun har kommet inn! Når avreisen nærmer seg, møter Anders opp på flyplassen for å ta farvel. Men det hele ender med en kjapp en innpå et toalett i nærheten.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Bobbybåy
03.02.2005 09:03

Bra!
0
anbefalinger
Kosli film må jeg si! xD

Simen Fredriksen
27.03.2008 09:17

Bra!
0
anbefalinger
grisebonden er deilig da ; D

spørsmål?
14.11.2013 15:56

Bra!
0
anbefalinger
Hva heter hun blonde (ikke mia) i vennegjengen?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews