Søk i stiler
 

Ulykken!


Handler om ei jente som mister moren sin og hvordan hun opplever dette.
Sjanger:FortellingLastet opp:19.10.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sorg og savn
Verktøy:Utskrift


Marte satt inne på rommet og gjorde lekser, men det var vel egentlig ikke det hun gjorde.. Hun tenkte tilbake på året som hadde gått, hvor fryktelig det hadde vært.

 

Det hele hadde startet akkurat på denne dag for ett år siden. Hun hadde våknet blid og glad, hun gledet seg faktisk til skolen, hun som til vanlig hatet skolen, men i dag var det en helt spesiell dag, det var bursdagen hennes hun fylte femten år! Hun gjorde seg flid med utseende, hun ville ta seg så godt ut som mulig. Hun ankom skolen, og møtte de to beste venninnene sine, Victoria og Madeleine. Mange stoppet og gratulerte henne og sa hun så virkelig bra ut!

 

Etter skolen skulle hun møtte foreldrene sine på yndlingsrestauranten deres, Milano. Der skulle de spise middag og hun skulle få bursdagsgaven sin, hun hadde en anelse hva det var, den nye nokia mobilen.

 

Endelig var skolen ferdig, hun tok farvel med vennene sin så tok hun trikken bort til restauranten. Og satte seg på yndlingsbordet deres, og ventet og ventet… Men så kom faren styrtende inn, kysset henne på kinnet og unnskyldte seg for at han var sen. Tida gikk men moren dukket ikke opp, de begynte å bli bekymret for henne.

 

De hørte døren klinge og begge snudde seg og håpet det var moren, men det var det ikke det var en politimann. Han spurte om det var noen ved navn Thomas Aasen her, faren sa det var han, politimannen sa det hadde skjedd en forferdelig ulykke. Moren hennes hadde blitt drept! ”Drept, nei det kunne ikke være sant!” ropte jeg. Men det var det, hun hadde blitt påkjørt av en fyllekjører, hun hadde sagt noen siste ord før hun døde. At hun og faren måtte ta vare på hverandre og at de ikke måtte bære nag til han som drepte henne.

 

Politimannen sa de hadde funne en gave i bilen, som var til meg. Jeg begynte å gråte, bursdagsgaven min…

 

Jeg åpnet den, det var en sølvklokke der det var inngravert ”Glad i deg vår datter!” Jeg begynte å gråte mer og mer… Hvorfor akkurat henne??

 

I dag skal jeg og pappa til graven til mamma.. Jeg har begynte og leve litt mer nå, men sorgen vil alltid være der.. Og det siste året har vi kommet mye nærmere hverandre, men vi har måttet betalt en pris.. MAMMA!

 

Jeg savner henne så inderlig!!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

jojo
01.03.2005 17:31

Bra!
1
anbefalinger
trist altså Crying :'\( men veldig fin...!!


20.04.2006 13:34

Bra!
1
anbefalinger
kjempe bra,sitter og tørker tårer;(..

=)
26.04.2006 15:35

Bra!
1
anbefalinger
kjempe godt skrive.!!! fikk faktisk noen gode ideer...=0) tusen takk!!!!

Anonym
19.09.2008 14:20

Bra!
1
anbefalinger
Kjempe fin fortelling, men trist.....

anonym
19.05.2009 22:48

Bra!
1
anbefalinger
jeg synes den var bra, men du kom fort til avslutningen. men den var veldig trist Sad :-\(


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.072 sec - 1 pageviews