Søk i stiler
 

Jesus korfestet


KRL-stil om Jesus. Artikkel om at han var en forbryter.

Sjanger:ArtikkelLastet opp:02.06.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Jesus
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Endelig er landet kvitt forbryteren Jesus. Han har i flere år påstått at han er Gud Den Allmektiges sønn, som har kommet for å frelse oss. Men senest forrige uke, ble han korsfestet, til folks store lettelse.

 

Nå er endelig den falske profeten blitt fjernet. Aldri mer skal han krenke Guds ære. Aldri mer skal han påstå at han er Guds sønn! Men egentlig er han bare en lat håndverkersønn. Han oppfordrer folk til å tilbe ham og avguder. Han har gitt kvinner samme respekt som menn. I stedet for å tjene penger til mat, godsnakker han med folk han har klart å lure, og får litt mat av dem.

 

Han skal ha vekket en jente til live, men dette kan jeg forsikre dere om at ikke er sant. Hun var bare bevisstløs, men hennes dårlig utdannede foreldre trodde hun var død.

 

På søndag, kom han ridende inn i byen vår på et esel, som han hadde lurt til seg fra tilhengere.

 

Vi fikk et tips fra en anonym kilde, la oss kalle ham ’J.Udas’, om hvor Jesus befant seg, slik at han kunne arresteres. Det virket på Jesus som om han allerede visste om at ’J.Udas’ kom til å forråde ham. Han gjorde ingen motstand, men disiplene hans rømte. Under forhøret, som ble gjort av en del skriftlærde og de eldste, ble øverstepresten utålmodig, og sa: ”Ved den levende Gud byr jeg deg å si: Er du Messias, Guds sønn?” Jesus svarte: ” Du har sagt det. Men jeg sier dere: Fra nå av skal dere få se Menneskesønnen sitte ved Kraftens høyre hånd og komme på himmelens skyer.” Dette betydde at han var Guds sønn, og dermed ble han dømt til dødsstraff.

 

Pontus Pilatus tvilte på at han var skyldig, men til slutt tok fornuften over, og han bekreftet at Jesus var skyldig, slik at han ble korsfestet forrige uke, til alles store glede. Men selv når han hang der på korset som en flue i en edderkopps nett, mens folket spyttet mot han og skrek, ville han ikke gi seg.

 

Etter 3 timer døde han, og han ble tatt ned og lagt i en hule, og en stor møllestein ble lagt foran. 3 dager etter var ikke liket der. Det er flere teorier om hvorfor, deriblant at han har stått opp fra de døde, noe som er fullstendig tåpelig.

 

Vi i Kongelig kan forsikre dere at vi kommer til å følge denne saken til svaret er funnet.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Meg...!!!
23.03.2006 13:42

Bra!
2
anbefalinger
Jeg synes det er aldeles tåplig at du snakker om noe som du ikke har en anelse om...at du sier at alt det med jesus er aldeles tåplig. Du har ingen rett til å si slike ting om en mann som mange mennesker idag dør for. Og en dag kommer du til å finne ut at du har tatt fulstendig feil.

Hva...!!!
14.06.2006 19:28

Bra!
2
anbefalinger
Hvordan kan du si no slikt...Har du gleppa helt ut av livet. At Jesus finnes, er jo det største som noen gang har skjedd, og det beste. Du går glipp av noe utrolig stort ved å si sånne ting. Du burde tenke gjennom livet litt kjære venn....

???
21.01.2009 00:06

Bra!
2
anbefalinger
er dette seriøst ment????? håper ikke det!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews