Søk i stiler
 

Elevens valg


Rapport fra elevens valg på 8. trinn.

Sjanger:RapportLastet opp:10.05.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Skole
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Til: Sola ungdomsskole

Fra: Helle 8a

Sak: Rapport fra elevens valg på 8. trinn

Tid: 25.02.04 – 27.02.04

 

Alle i 8. og 9. klasse skulle ha elevens valg de tre siste dagene før vinterferien.

 

På onsdag og torsdag skulle vi holde på med noe som vi var interessert i, en hobby. På fredagen kunne vi bli med en av foreldrene våre på arbeidsplassen, og hjelpe de med noe lett arbeid.

 

Onsdag:

Da var jeg hos farmor og farfar, og skulle hjelpe dem med å lære seg å bruke PC’en. Jeg håpet at de skulle bli flinke med dette. De hadde nettopp fått sin første PC. Siden ingen av dem hadde rørt en PC før, måtte jeg begynne med å lære dem å skru på PC’en.

Etterpå lærte jeg dem å skrive på datamaskinen, lage mapper, finne fram til spill, innstallere spill, lage invitasjoner og en gjesteliste på Exel. På slutten av dagen ble de faktisk ganske flinke!

 

Torsdag:

Da var jeg på far sin arbeidsplass, og så hvordan han jobbet. Fikk først en liten omvisning der han var og så satte vi i gang med å jobbe.

Jeg skulle scanne inn mange dokumenter, slik at de kunne få en oversikt over alle serie-nummerene som var på noen verktøy, og legge det inn på en Internettside.

 

Fredag:

Fortsatte å scanne inn dokumenter som skulle være til Internettsiden. Jeg ble ferdig med det. Så skulle far på et møte, så jeg satt og sorterte noen papirer.

 

Jeg synes egentlig ikke at det var så veldig kjekt, fordi det ikke var så mye jeg kunne gjøre på jobben til far. Grunnen til dette er nok at vi er litt for unge til å få gjøre større og mer spennende oppgaver.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


18.05.2009 19:04

Bra!
1
anbefalinger
ekstremt delikat rapport


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews