Søk i stiler
 

Historien om den verste påsken noen gang!


Den handler om et sant påskemareritt.
Sjanger:FortellingLastet opp:11.04.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fest
Verktøy:Utskrift


Det var en påske, at Monica skulle reise til fjelds på skjærtorsdagen. Hun var 17 år, og reiste sammen med moren, stefaren og halvbroren hennes. De skulle sove i en hytte, som ikke var så veldig stor. De hadde knaptnokk plass til å gå i den, og det var ikke innedass.

 

Monica skulle på skjærtorsdagen få være med en jentejeng i felleshytta. Der spilte de kort. Monica ble fort "varm i trøya" og kom med spøker. Men de andre forstod ikke spøkene, og ble såret. Så fikk hun vite samme dag, at Hennes snilleste lærer var død. Det var kreften som gjorde det. Tenk å dø på en skjærtorsdag, da. nå ble plutselig påsken helt ødelagt, for nå tenkte jeg på at jeg skulle på begravelse på ondagen, og hadde mistet noen som jeg var glad i.

 

I felleshytta, begynte de ettervert å si frekke ting til Monica når hun skulle være morsom. Da de begynte med det, stakk Monica av og satte seg opp i den lille hytten for å få ut sin arghet. Dette skjedde bare 3 ganger. Hun sa unnskyld for hver gang, for hun følte seg så dum. Den tredje gangen hun skulle til å stikke av, spurte de hvor hun skulle. Men hun bare gikk. Da hun kom opp i den lille hytta, tenkte hun sinte ting om seg selv. litt etterpå, fikk hun taco av storebrorden Trond. Idet hun såg tacoen som låg der på tallerkenen, fikk hun en vond klump i halsen. Hun begynte å gråte. Moren holdt rundt henne, og trøstet henne. Nå følte Monica seg dum for det som hadde skjedd der nede, og hun gikk ned i felleshytta for å si beklager. Idet hun gikk ned, følte hun seg ekkel i Hele kroppen. Hun beklaget seg sin oppførsel, og de syntes det var helt greit. Monica var lettet.

 

Neste dag, fikk monica en Mrs Lee av tanten sin. Hun ble veldig glad. Hun la Mrs Leen på bordet i den lille hytten de hadde. Da barne TV var begynt, listet Andrers-halvbrorden hennes, og tok Mrs Leen. Monica såg det, og ba ham om å slippe den med en gang. Han kneppte den, og moste hele

Mrs Leen. Monica drog den ut av hånden hans, og ble rasende. Nå kunne hun aldri tilgi ham.

 

På kvelden, skulle det være fest i den store hytta over oss. Der sov Trond, sammen med typen sin og andre gutter og jenter. Monica hadde fått smake litt sider. Bare en. Hun var jo bare 17 år, så hun drakk ikke halve flasken engang. De skulle ha drikkelek med kort. Monica kunne ikke dette så godt, så hun måtte drikke. Hun drakk brus istedet. Klokka halv elleve kom mammaen hennes inn i hytta og hentet henne. Guttene begynte å le.

 

Så reiste de hjem på søndagen, og det var ikke kjekt det som skulle skje om bare 3 dager.!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Me, who else??
12.06.2012 22:02

Bra!
0
anbefalinger
Heeelt ärlig... dårlig skrevet Sad :-\(
Sorry


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews