Søk i stiler
 

Premier League og mediepåvirkning


Nordmenn har en spesiell forkjærlighet for engelsk fotball, er dette medieskapt?

Sjanger:ResonnerendeLastet opp:01.04.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fotball
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Premier leauge kan vel sies å være den mest ”fryktede” ligaen innen internasjonal fotball. Og samtlige Sportskanaler og Sportsjournalister bruker den som et utgangspunkt, og en slags forsøkskanin for å vise hva god fotball er! Samtidig har du jo ligaer som Bundesligaen, og Primera Division som det i grunn ikke blir lagt like stor vekt på, men som jeg personlig synes er kjempe spennende og til tider ganske unnerholdende. Skyldes det mangel på stjernespekkede spillere, eller for den sags skyld lag? Eller er det penger inn i bildet? Dette har ofte slått meg, når jeg har ligget og sett på kamper på tv og liknende ting! Så det jeg lurer på er hvorfor Premier Leauge har så stor innvirkning på fotball entusiaster, og vil gjerne si litt om hva jeg synes om Premier Leauge.

 

Må nesten starte med å si at det er ikke alle som synes premier leauge er den beste og mest underholdende ligaen innen internasjonal fotball, men etter mine oppfatninger, er det det! La meg ta et eksempel: En onsdags kveld sitter du hjemme i sofaen og gleder deg til en hel aften, med champions leauge, litt god drikke og pizza. Du vet at favorittlaget ditt har nådd 8-delsfinalen og skal spille, men er ikke så sikker på om den sendes på tv. Men som den optimisten du er, blar du opp bakerst i VG og ser på kolonnen med Tv3´s Tv program for dagen, men til din store skuffelse sender de heller en direkte sendt kamp mellom Manchester og Arsenal, som tilfeldigvis er Engelske! Og whoops, kvelden er ødelagt! Men jeg vet ikke om det er så tilfeldig jeg? Begynner å lure, når de 6 ganger på rad sender kampene til Manchester U og ikke kampene til Deportivo, med mindre de er motstandere av et Engelsk lag! Og dette er media, ikke glem det! Det er media, som på en måte bestemmer hvilken liga som en skal like! Mange blir påvirket av dette, andre holder trofast med et lag som feks spiller i Bundesligaen, og skifter ikke automatisk til Arsenal, som spiller i Premier Leauge!

 

Personlig er jeg ikke en sterk motstander av Premier Leauge. Synes det bare er morsom å ta opp et tema, som sikkert også gjelder flere enn meg. Men for å si det enkelt: Premier Leauge er jo en liga med lag med høy standard, for ikke å snakke om alle de flotte banene. En rekke spillere av klasse presenterer jo denne storslåtte ligaen, og er med på å påvirke folks mening om hva som er bra å se på. En rekke lag med god økonomi er vel ikke med på å minske dette. Det jeg vil konkludere med er at hvis media prøver å vise at det finnes flere lag der ute, er jeg sikker på at interessen din for fotball vil bli mye større! Så husk det!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

me:)
09.01.2007 14:54

Bra!
3
anbefalinger
Jeg eeeeeeeeeeeelsker arsenal Smile :-\) De er bare best!!! Og dessuten så har de slått liverpool og i dag så tror jeg de taper mot liverpool for i FA-cupen spiller arsenal med et b-lag og liverpool med et a-lag Men vbi slo de jo om lørdagen så Smile :-\)

Irritert leser
10.03.2006 12:46

Bra!
1
anbefalinger
Hva med de som vet hva god fotball er? De som synes fotball er underholdene?
Engelsk fotball er den mest beryktede ligaen i internasjonal fotball og du bare trør på den? Den blir sent på tv, vi blir underholdt og Tv2, tv3 canal+ etc tjener penger på det.

Ikke alle vill se Arsenal - Manchester United Eller Liverpool - Chelsea.
Noen holder med lag lenger nede, selv om noen lag ikke viser underholdene fotball hele tiden så kan jo supporterne få se kampen, venner sammles rundt tv'en. Hvis de bare hadde sent norsk fotball på tv'en hadde de fått seg et KRAFTIGT underskudd.

Engelsk fotball > Norsk Fotball

anonym
26.04.2007 13:39

Bra!
0
anbefalinger
LIVERPOOL ER BARE BEST !! Very Happy :-D

bæbælillelam
15.10.2009 11:41

Bra!
0
anbefalinger
LIVERPOOL


14.01.2010 13:14

Bra!
0
anbefalinger
for noen tapere


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews