Søk i stiler
 

En mobbefortelling


En fortelling om en gutt som blir mobbet.
Sjanger:FortellingLastet opp:30.03.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Mobbing
Verktøy:Utskrift


Denne historien handler om en gutt som het Bjarne. Han var en snill gutt, men dessverre ble han mobbet mye av de andre guttene på skolen. Det begynte litt etter jul. Bjarne var på skolen som vanlig og ble ertet i friminuttet. Han hadde bestemt seg for å være morsom. Han ville svare morsomt tilbake på det mobberne sa til han. Før var det bare en eller to som var slemme, men etter jul var nesten alle guttene slemme.

 

En dag sa en av guttene til Bjarne: Pigg av! Ikke ypp mot oss!! Bjarne svarte: Jeg hadde ikke tenkt å yppe meg, jeg bare står her og gjør ingenting.

 

Bjarne begynner så å løpe fra mobberne, men de andre løper etter. Bjarne løp forbi noen trær, slik at de som kom etter fikk noen kvister i hodet. Da ble de enda sintere. Bjarne løp for livet. Han løp inn en av skoledørene, slik at de som kom etter fikk døren i fjeset. Bjarne traff på en lærer i gangen, og fortalte at han var redd. Da sa læreren at han skulle bli med ut.

 

Da Bjarne og læreren kom ut i skolegården, ble en av mobberne så redd at han snublet baklengs og trynte ned en sklie! Læreren spurte guttene hvorfor de ertet og sa slemme ting til Bjarne. De sa at Bjarne var en mattenerd, og at han alltid var så flink i alt. Da sa læreren at alle er forskjellig og er flinke i forskjellige ting. Man skal ikke mobbe de som er annerledes enn seg selv. Guttene var egentlig enig i dette, og sa at de var lei seg til Bjarne.

 

Læreren gikk ned til han som hadde trynt ned sklia, og trøstet han. Bjarne var glad han hadde fortalt en voksen hvordan han hadde det. Nå ville alt bli mye bedre håpet han.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

yo
30.03.2006 22:59

Bra!
3
anbefalinger
dette var bettre dårlig. det er jo slik som 4.klassinger skriver jo. hva skulle dette bety da? fikk du karakter på den? hvilken i såfall? fortjener nesten stryk på dette. sry, mac..

Fy Yo
09.04.2006 18:57

Bra!
2
anbefalinger
Dette var særdeles bra. Du har fattet deg i all enkelhet, det er flott. God i historie der du fremmer budskapet om at alle er forsjellige, og det må vi bare godta

LOL:P
13.12.2006 20:21

Bra!
2
anbefalinger
hva slags karakter fikk du?

hehe
19.11.2008 16:27

Bra!
0
anbefalinger
Ojojojoj..... dette sugde BIG TIME du må jo ikke legge inn så dårlige ''stiller'' .....
stå på videre!

Anonym
06.05.2010 16:59

Bra!
0
anbefalinger
en enkel grei historie Smile :-\)

susanne
19.05.2010 12:37

Bra!
0
anbefalinger
Dette her var dårlig. den var veldig kort, og enkelt språk, litt for enkelt syns jeg. du har ikke brukt ordentlige tegn for direkte tale. søstra mi i 5. klasse greier mye bedre enn deg!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.030 sec - 1 pageviews