Søk i stiler
 

Walt Disney


Innholdsrik oppgave om Walt Disneys liv med bilder, fakta og historie, fra barndommen, karrieren, privatlivet og Disneyland.
Sjanger:SæroppgaveLastet opp:29.02.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Tegneserie
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.Walt Disney er elsket av barn og voksne den dag i dag. Han har vært med på å lage mange av de beste tegnefilmene i verden. Og Disney er i dag verdens største varemerke. Han har animert fantastiske figurer og skapt mange filmer som, blir sett igjen og igjen og igjen. Vi har slitt ut noen Disneyfilmer hjemme hos oss, og måttet kjøpe nye.

Jeg har alltid vært glad i Disneys verker, og valgte å skrive om han fordi han fascinerer meg.

 

 

Barndommen

 

Walt Disney ble født, 5. desember 1901 i storbyen Chicago. Hans fulle navn var Walter Elias Disney, oppkalt etter familiens pastor. Walter var nummer fire i en søskenflokk på fem. Herbert, Raymond og Roy, var hans tre eldre brødre. Tre år etter ble det født en jente, hennes navn var Ruth. Elias og Flora var Walters foreldre, Elias jobbet som bygningsarbeider, men var kjent for å bytte jobb ofte.

                      

<bilde>

Logg inn for å se bildet
                               

Elias og Flora Disney

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Et av de få bildene av Walt som Baby

                                                                                                       

Elias og Flora ville ikke at barna deres skulle vokse opp i en storby. Så da Walt var fire år, flyttet de til en bondegård i Marceline, Missouri.  I en kommune med ca. 5000 innbyggere. Walt ble glad i dyrene på gården, og likte å tegne dem. Han hadde en fin barndom her, og som en av de yngste i familien, hadde han ikke mange plikter. Så han tegnet masse, og bare syv år gammel solgte han tegninger til naboer.

                                      

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Huset i Marceline

 

I 1909 begynte Walt på ”Park Shcool” i Marceline. Men her skulle han ikke gå lenge for høsten 1910 fikk Elias, Walters far, tyfus, og døde nesten. Elias var nå ikke i stand til å drive gården lenger. Gården ble solgt for 5 175 dollar. Og familien flyttet fra paradiset, til Kansas City sommeren 1911. Nå var Walt 9 år.

 

I Kansas City kjøpte Elias en avisrute. Walt og Roy ble hans arbeidere. Kl: 3:30 hver morgen måtte Walt ut for å levere aviser. Dette var hardt arbeid, og det ble for mye for Walt. Særlig om vinteren da det var kaldt ute. Han fikk vanskeligheter med å holde seg våken på skolen. Men Han var en flink elev. I femte klasse kunne han hele ”Gettysburg Adress” utenat, kom til skolen utkledt som Abreham Lincoln, og opptrådte for alle elevene.

Han elsket teater og beundret Charlin Chaplin. Walt hadde en kamerat, Walt Pfeifer.

Pfeifer var også interessert i teater, så de to øvde inn små sketsjer som de fremførte på konkuranser.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt og hans beste venn Walt Peiffer

 

Elias tjente mye på avisruta, og bestemte seg for å selge den og flytte tilbake til Chicago for å invistere pengene. I Chicago begynte Walt på McKinley High shool. Her tegnet han for skoleavisa.

 

Sommeren 1918 var Walt seksten år gammel. Nå ville han inn i militæret, men han fikk avslag fordi han var for ung. Røde kors søkte etter ambulansesjofører fra sytten år.

Walt reiste langt hjemmeifra, helt til Europa. Han kjørte ambulanse for Røde kors ett år. Inni ambulansen var veggene dekket av terninger og bilder av tegneseriefigurer. Etter krigen ble Walt en av femti som fikk dra til frankrike å kjøre ambulanse. Her spillte han poker og begynte å røyke.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt og de andre ambulansesjoførene i Frankrike

 

 

Karrieren

 

Etter første verdenskrig 1919, reiste Walt tilbake til USA, og han slo seg ned i Kansas City. Det var her hans karriere startet.

Han flyttet inn i det gamle familie-huset, sammen med Roy og Herbert, og Herberts kone og datter. Roy skaffet Walt en jobb i ”Pesmen-Rubin Commercial Art Studio”. Her jobbet han med å tegne hester, kuer og dyrefor til kataloger. Lønna brydde han seg ikke om, men han fikk 50 dollar hver måned. Men dessverre, rett før jul hadde de ikke bruk for han lengre, og han fikk sparken. Ub Iwerks var også en av de som hadde fått sparken. Ub og Walt started opp et firma kalt ”Iwerks-Disney”. De skulle tegne til reklameplakater osv. En av deres største kunder var faren til Walts gamle venn Walt Pfeifer.

Walt fikk tilbud om en annen jobb. ”Kansas City slide Company” ville ansette Walt til å tegne animasjonsfigurer, lønna var bedre, og dette var jo Walts drøm, så han takket ja. Noen måneder etter fikk også Ub jobb her.

 

Walt startet å lese og studere om animasjon, og hvordan de ”store” jobbet. Han startet å lage sine egne figurer. Han leide farens garasje for 5 dollar i måneden, for å bruke den som studio. Walt jobbet til langt på natt i studioet, han fikk solgt sine ideer til ”Newman Teathre”. Han tjente ingen penger her, men det var ikke viktig, alt han ville, var å få være i bransjen.

 

Walts foreldre flyttet tilbake til Kansas City, men allerede i 1921 flyttet de til Portland.

Denne gangen ble også resten av familien med, alle untatt Walt, så han måtte stå på egne ben. Nå var det på tide for Walt å tjene noe på det han gjorde, han sluttet i jobben sin etter å ha fått 15 000 dollar fra investorer, og startet et eget firma ”Laugh-O-gram films”. Han skulle selge en serie med eventyr-figurer for 11 100 dollar. Etter seks måneders jobbing, gikk firmaet som skulle kjøpe seriene, konkurs. Walt fikk aldri betalt. Nå hadde ikke Walt råd til husleia lengre, og flyttet inn på Laugh-O-gram films-kontoret. Hans ansatte gikk fra han, og Walt hadde nesten ikke penger til sin egen mat engang. Men han sparte opp noen penger og dro til Hollywood. Han fikk en jobb som statist i en Western-film. Men dessverre så regnet det den dagen hans scene skulle filmes, så studioet måtte erstatte han.

 

”Det var slutten på min karriere som skuespiller” sa Walt.

 

Walt satt opp et nytt studio i onkel Roberts garasje, og Roy ble hans partner. Dette var en fin løsning: Walt kunne bruke fantasien, og gjøre som han ville, mens Roy passet på at de hadde nok penger til mat.

I 1923 kjøpte de et brukt kamera, leide et lite studio, og noen assistenter, og flyttet inn i en ett-roms leilighet sammen. Pengene hadde de skrapt sammen her og der, Roy hadde spart opp 200 dollar, 500 dollar hadde de lånt fra onkel Robert og 2 500 fra Elias og Flora.

Walt skulle nå gjøre navnet Disney kjent rundt om i verden.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Tegningen av studioet

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt og arbeiderne i studioet.

 

En av assistentene deres var Lillian Bounds. Hver kveld kjørte Walt, Lillian og en annen ansatt hjem etter jobben. Han slapp alltid av den andre først, så han kunne være alene med Lillian. Walt likte å høre på Lillian fortelle om sin barndom. Etter hvert kjørte de lange turer mens de snakket hele tida. Han ble veldig forelsket i Lillian, men ville aldri bli med henne hjem for å hilse på familien. Ikke før han hadde spart nok penger til en ordentlig dress.

 

Roy og Walt ble etter hvert ganske lei av hverandre, de så jo hverandre døgnet rundt. Roy giftet seg med sin kjæreste, Edna Francis i 1925. Bare noen måneder etter giftet Walt seg med Lillian.

Lilly fant fort ut at hun ikke var den eneste Walt elsket. Han var også veldig glad i jobben sin. Og han jobbet mye.

 

Walt fikk nesten sitt gjennombrudd i 1926 med tegnefilmen ”Oswald The Rabbit”. De tjente ikke mye på filmen, men nok til at de kunne flytte inn i ordentlige hus. Den første julen i det nye huset kjøpte Walt en hund til Lilly. Han la den i en hurv under juletreet, akkurat som i filmen Lady og Landstrykeren, som kom i 1955. Hunden het Sunnee.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Lilly, Walt og hunden Sunnee

 

Walt ville prøvde lykken i New York. Walts ansatte fikk ett mye bedre tilbud av en mann med navnet Charlie Mintz der, og de fleste takket ja. Mintz eide rettighetene til ”Oswald The Rabbit”, selv om det var Walt, og hans arbeidere som hadde gjort Oswald til en stjerne, hadde de skrevet under kontrakt. Mintz ville også at Walt skulle jobbe for han, men Walt takket nei, han skulle lage en ny stjerne, og satte kursen hjem igjen, men nå hadde han mistet store deler av sine arbeidere.

 

På et bord i studioet, hadde Walt et bur med hvite mus. Han likte å sitte å se på musene, for han syntes de gjorde så mye morsomt. Så tegnet han en mus med store svarte ører. Først ville han kalle musa Mortimer, men Lilly likte ikke det navnet. Hun foreslo Mickey Mouse, og det er jo det vi kjenner han som i dag.

De første filmene om Mikke mus ble laget i 1928. Den tegnefilmen som virkelig satt fart på sakene var ”Steamboat Willy”. Walt var alltid ute med noe nytt. Dette var den første tegnefilmen med lyd, og faktisk en av de første filmene med lyd i det hele tatt. Det tok ikke lang tid før Mikke mus fikk både venner og kjæreste, Minnie mouse, og en hund, Pluto.

Snart hadde Walt nok penger til å ansette profesjonelle tegnere.

Mikke mus ble fort populær og danket ut den figuren som til da hadde vært den ”største”, Felix The Cat”. Verden kunne ikke få nok av Mikke mus, og ville ha mer.

Mellom 1929-1932 meldte over en million barn seg inn i ”The Mickey Mouse Club” mange kjendiser har også vært medlem i klubben.

 

Det ble etter hvert lagt mer vekt på musikken i filmene, og store symfoni-orkestre spilte. Det ble laget figurer som bevegde seg til musikken. Dette ble kalt ”Silly Symphonies”.

           

Nå var det på tide å prøve noe nytt igjen. Denne gangen var det farger Walt ville ha. Han tok en nesten ferdig ”Silly Symphony” tegnefilm, og gjorde den om til farger. Roy mente det ville bli dyrt og vanskelig å gjennomføre, men Walt ga seg ikke. Filmen ”Flowers and Trees” ble den første tegnefilmen i farger. Filmen vant også ”Academy Award” i 1932. Året etter kom en stor verdenssuksess ”De tre små griser”.

Walt var veldig glad i barn. Hazel (Walts svigerinne) og Marjorie, (Hazels datter) flyttet inn til Walt og Lilly i 1930. Walt behandlet Marjorie som en datter, og han fikk ikke sove før hun hadde kommet hjem om kvelden.

Lilly aborterte to ganger før de fikk datteren Diane Marie Disney, 18 desember 1933.

                                             

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt, Lilly og Diane 1934

 

Uker før fødselen skrev Walt: ”Jeg har laget en hau med regler for at mitt barn ikke skal bli bortskjemt, men jeg tviler. Det kommer nok til å bli det mest bortskjemte barnet i hele landet”.

 

Walt likte å gi Diane masse leker. Til jul året 1934 fikk hun ett gigantisk tre og en innsjø, av faren. Men han skjemte henne ikke ut, han fant fort ut at jo lengre du ønsker deg en ting, jo gladere blir du når du får det.

Walt og Lilly ville ha flere barn, og etter enda en mislykket graviditet, bestemte de seg for å adoptere. Januar 1937, kom to uker gamle Sharon Mae Disney inn i familien. Sharons egentlige fødselsdag var 21. desember 1936.

Jentene ble holdt unna rampelyset, og visste lite om at faren deres var berømt. Walt var veldig glad i familien sin. Han mente at man aldri måtte la jobb gå foran familie, og han gikk aldri glipp av noe i sine døtrers liv.

 

Walts foreldre var nå blitt gamle. Walt og Roy hadde jo nok penger, så de kjøpte ett hus til dem i california, og ansatte en husholderske.

Flora klagde over gass fra veggene i huset, og om morgenen 26. november, til tross for at Walt hadde sendt noen for å fjerne gassen, fant Elias sin kone død på baderomsgulvet. Elias prøvde og bære henne ut men besvimte av gassen. Han kom på sykehus, og overlevde. Men han kom aldri over tragedien. Det gjorde ikke Walt heller, for han hadde vanskeligheter med å snakke om det mange år senere.

 

Walt ville nå prøve å lage en helaftens tegnefilm, Roy og Lilly likte ikke tanken på å gamble med de pengene de hadde. Pengene var ikke viktig for Walt, og etter hardt arbeid ble ”Snow White” laget. Filmen hadde premiere 21. desember 1937. Masse kjendiser var der, og de gråt under filmen, som ble en stor suksess.

Med pengene fra snøhvit bygde Walt et nytt studio i Burbank. Det ble virkelig lukseriøst, med air condition og kiosker, som leverte til kontorene.

 

Tre nye filmer skulle lages: Pinocchio, Bambi og Fantasia. Men på grunn av krigen i Europa, de ansatte krevde høyere lønn og at studioet i Burbank hadde vært kostbart, hadde ikke Walt mye penger til overs. Filmene ble stoppet. Og de ansatte gikk ut i streik. Dette såret Walt, så han dro til Sør-Amerika for å bidra med veldedighet. I mellomtiden døde Elias. Walt dro tilbake og de ansatte hadde sluttet streiken.

Bambi ble laget ferdig, og hadde premiere 21. august 1942.

 

Med nesten 1000 skuespillere, animatører, teknikere osv. i studioet i Burbank, ble det laget mange filmer.

 

I 1949, ville Walt og Lilly bygge ett nytt hus. Huset skulle ikke være ett typisk Hollywood-hus, men det skulle være fint.

Jentene fikk ett eget leke-rom med brus automat. Der kunne de leke med vennene sine uten å forstyrre resten av huset. I hagen bygde Walt en stor togbane, der han kunne kjøre med miniatyr-toget sitt.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Toget de hadde i hagen

 

Da Walt satt å så på toget kjøre rundt, med glade passasjerer, fikk han ideen til Disneyland. Han ville lage en park der, barn og voksne kunne ha det gøy sammen. Det skulle være ponny-riding, et miniatyrtog og statuer av tegneseriefigurene. Men igjen manglet han penger til et så stort prosjekt, han solgte sommer-huset og lånte penger her og der. Så lagte han et tv-show som skulle gjøre han enda mer berømt.

Og millioner så på ”Disneyland” som gikk på kanalen ABC, og ble et av de femten mest populære programmene på tv, på den tiden. Og etter ”Disneyland” ble det laget programmer som: ”Mickey Mouse Club” og ”Zorro”.

 

Walts datter Diane hadde i mellomtiden forelsket seg i Ron Miller, og de giftet seg. Walt hadde store planer for Ron, og ville at han en dag skulle ta over hele studioet. Noen måneder før ”Disneyland åpnet fikk Walt sitt første barnebarn, Christopher. Han var litt skuffet over at Diane ikke kalte sitt første barn opp etter han selv, men Dianes femte barn, og andre sønn, fikk navnet Walter Elias Disney Miller.

 

 

Disneyland

 

Disneyland åpnet i 1955 og hadde kostet hele 17 millioner dollar å bygge. Det var verdt det, for 30 år etter hadde 250 millioner mennesker besøkt parken, også konger og dronninger fra hele verden.

Walt og Lilly hadde nå vært gift i 35 år, dagen ble feiret i Disneyland.

Parken er i dag verdens største, og blir stadig større. I parken er det mange hoteller der du kan overnatte, for det blir du nødt til hvis du skal ha sjangs til å få med deg flere enn ett område av parken. For den består av mange områder blant annet zoologisk hage, teatre, kinoer, parker med fontener, blomster og trær, berg og dalbaner, karuseller osv. Walt ville også lage en park i florida, den skulle hete Disneyworld.

 

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
<bilde>

Logg inn for å se bildet

<bilde>

Logg inn for å se bildet
<bilde>

Logg inn for å se bildet
 

 

Den neste store film-suksessen kom 27 august, 1965. Det var ”Marry Poppins”, en film der Walt hadde latt tegneseriefigurer og levende mennesker, vise seg sammen på lerretet. Filmen ble nominert til 13 ”Academy Awards”.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Bilde fra filmen Marry Poppins        

 

Walt var nå 60 år gammel, men i bedre for enn noen gang.

Han bygde et universitet, ”CalArts” der man kunne studere kunst: Dans, drama, teater, film osv.

Det ble også laget mange filmer: Lady og landstrykeren, Tornerose og 101 dalmatinere, var noen av disse.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Roy og Walt

 

I slutten av 1966 fikk Walt diagnosen lungekreft, det var nok mye på grunn av årevis med røyking. Mandag 7. november fikk han vite at han hadde seks år og to måneder igjen å leve.

Han besøkte studioet noen få ganger. Der jobbet de med ”The Jungle Book” og ”The Happiest millionaire”, men mesteparten av tiden var han sammen med familien.

30. november måtte han tilbake til sykehuset, og han døde 15. desember 1966, 65 år gammel.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Flagget i Disneyland sto på halv mast.

 

Roy bygde ferdig Disneyworld, men gjorde om navnet til: Walt Disney World. Han ville at alle skulle huske Walt, og hans drømmer.

Walt Disney World åpnet 1. oktober 1971.

Roy døde 20. desember 1971.

 

The Walt Disney Company fortsatte. De gamle medarbeiderne til Disney har også gått bort, men nye er kommet til i stedet Walt hadde laget en arbeidsplan for mange år fremover, og Stadig lager Disney-tegnerne en film nesten hvert tredje år, Nå lages det også data-animerte filmer. og tegneserien om Donald, Mikke og de andre leses hver uke av millioner av barn og voksne over hele verden.

Walter Elias Disney skapte noe som lever videre.

 

 

Familiebilder

<bilde>

Logg inn for å se bildet

En ung Walt

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Flora-1934 

 

                                                                                               

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Flora, Elias og Diane-1934

                                                                                                     

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Roy og hans kjæreste, Edna, giftet seg 11. april 1925.

                                          

<bilde>

Logg inn for å se bildet
                    

Walt og sørteren, Ruth

<bilde>

Logg inn for å se bildet
 

Walt og Lilly

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt og Lilly-1940

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt leser ”Pinocchio” for Sharon og Diane

                  

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Walt-1940

<bilde>

Logg inn for å se bildet
      

Walt og Diane                                   

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Sharon og Diane

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Roy O. Disney, Walts livslange partner, og gode venn

 

 

Helaftens animasjonsfilmer fra Walt Disney Company:

 

1937: Snøhvit og de syv dverger

1940: Pinocchio, Fantasia

1941: Den fredsommelige dragen,  Dumbo

1942: Bambi

1943: Saludos Amigos, Victory Trough Air Power

1945: The Three Caballeros

1946: Spill for meg, Song of The South

1947: Fun And Fancy Free

1948: Melody Time

1949: So Dear To my Heart, The Adventures of Ichabod and MR.Toad

1950: Askepott

1951: Alice i eventyrland

1953: Peter Pan

1955: Lady og landstrykeren

1959: Tornerose

1961: 101 dalmatinere

1963: Sverdet i steinen

1964: Mary Poppins

1967: Jungelboken

1970: Aristokattene

1971: Hokus, pokus, kosteskaft

1973: Robin Hood

1977: Bernard og Bianca, Peter og draken Elliott

1981: To gode venner-Todd og Copper

1985: The Black Cauldron

1986: Mesterdetektiven Badil Mus

1988: Oliver og gjengen, Hvem lurte Roger Rabbit?

1989: Den lille havfruen

1990: Bernard og Bianca i Australia

1991: Skjønnheten og udyret

1992: Aladdin

1993: Et førjulsmareritt

1994: Løvenes konge

1995: Pocahontas, Toy story

 

Det er laget en god del filmer etter dette. F.eks: Oppfølgere til tidligere filmer, Ringeren i Notre Dame, En Langbeint film, Oliver og gjengen Shrek, Lilo og Stitch, Kongerike for en lama, Istid, Finding Nemo, Min bror Bjørnen, , og sikkert enda flere.

 

 

Hva har jeg lært?

 

Jeg har lært masse om Walt Disney. At han gikk en lang vei for å nå dit han gjorde, og hadde mange jobber for å forsørge seg selv. Han tegnet og lagde filmer fordi han likte det, og ikke for pengenes skyld. Han hadde store ambisjoner, og lot seg ikke stoppe så lett. Han var en snill mann som var glad i barn, og ville at alle skulle ha det godt.

 

Dette har vært spennende, jeg har lest mye om Walt og begynte til og med å drømme om historien om natta.

Litt trist når han døde på slutten, for det var en spennende historie.

En verden uten Walt Disney, hadde vært en verden uten alle tegnefilmene, lekene, tegneserieheftene osv. Det hadde vært kjedelig det!!!!

 

-Vi må aldri glemme at det hele startet med en liten mus. Walt Disney.

 

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Denne statuen står i Disneyland. og hedrer mannen bak all magien: Walt Disney

 

 

Kilder

 

Aschehoug og Gyldendals store norske leksikon

http://fuv.hivolda.no/prosjekt/gunnargrodal/bio.htm

http://disney.go.com/disneyatoz/waltdisney/home.html

http://home.online.no/~hkaas/donald/hvordan.html

http://users2.ev1.net/~disneyelvis/Disney/WDW/WalterEDisney.htm

 

 

Walt Disney

<bilde>

Logg inn for å se bildet


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

ødegaard
07.06.2006 21:18

Bra!
26
anbefalinger
bra side med mye fakta. Hjalp meg veldig mye Razz :-P Razz :-P Wink ;-\) Wink ;-\)

anonym
21.04.2014 12:42

Bra!
25
anbefalinger
god sitte det hjalp meg mye med jobben min  Smile :-\)

nina
18.04.2004 18:41

Bra!
21
anbefalinger
æ syns dn va vældi bra!!


24.05.2006 20:42

Bra!
21
anbefalinger
heeeeeeeeij!!! denne sidah r rååååååå bra!!! ;p digga den!!! dette om Walt Disney trengte jeg til engelsk leksa mii, finne om Walter Elias Disney og finne om Disney land cff!!! Har fått masse info om han derre mannen  Very Happy :-D flotte bilder oxo!!! d må jg bare sii azzah!!! må bare takke azzah, takker, bukker, nikker og neier!!! hehe, klemmer

sunniva
28.08.2006 19:36

Bra!
20
anbefalinger
walt disney er topp, bra for at disney ting finnes Smile :-\)

Katarina
26.04.2014 22:07

Bra!
20
anbefalinger
siden hjalp mig rigtig meget og jeg er blevet totalt fasineret af ham jeg ved næsten alt om ham nu så jeg føler mig bare så klog jeg synes at i skal læse alt hvad der står på siden om ham for så bliver i vildt kloge på ham lige som mig  Razz :-P

stine
28.04.2004 18:00

Bra!
18
anbefalinger
drit bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


23.01.2006 21:06

Bra!
18
anbefalinger
Hei bra sie... Men bare forå nevne det...
Jeg er i Walt Disney World i Orlando, Florida hvert år siden jg var 3år...
Jeg snes han er kjempe facinerende... Men Jg har kjempe mange bøker om han... Når jg er i Walt Disney World kjøper jeg mange bøker som biografier om han og i alle står dt om hvordan han fant opp Mickeyb Mouse.
Sånn skjedde det: han var på jobben, også dreiv han me å finne opp ein berømt figur.Han klarte ikkje å finne på ein bra en. Så når han kastet et ark i søpplebøtta si med alle de mislykkede forsøka falt søpplebøtta og en mus krabba ut. Det var sånn han fant opp Mickey mouse Wink ;-\) Men ellers bra sie Wink ;-\) Smile :-\)Klem Very Happy :-D

karoline
28.04.2004 21:18

Bra!
16
anbefalinger
kjempe bra side!

ola bola
11.05.2004 19:40

Bra!
16
anbefalinger
knall bra

katrine
22.05.2004 14:17

Bra!
15
anbefalinger
kjempe bra, lag flere sånne sider!!!!!!!!!!!!!!!!


16.08.2004 12:44

Bra!
15
anbefalinger
Heisann! Dette var kjempe bra! Imponert over alle bildene Smile :-\)


24.10.2006 17:44

Bra!
15
anbefalinger
denna siå rule!!!!!!! Razz :-P Smile :-\)

T
25.10.2006 17:28

Bra!
15
anbefalinger
Heii! Kjempebra side! Fikk masse hjelp Wink ;-\) Takk!

stane
25.05.2004 09:52

Bra!
14
anbefalinger
Dritt bra=p hehe!!!!

milus
04.11.2006 15:12

Bra!
12
anbefalinger
dette har gitt meg stor hjelp, jeg er virkelig takknemlig for at du også valgte Walt Disney til særoppgaveemne. nok en gang tusen tusen takk!!!!!!!!!!!

christian
20.04.2004 14:41

Bra!
11
anbefalinger
Æ synes at Walt Disney var artig å lese om, æ lærte mye og pga. denne siden ble jeg ferdig med prosjektet jeg jobber med på skolen. Sinnsykt bra jobba til dere som lavde denne siden!

Rakel:)
22.04.2004 13:32

Bra!
11
anbefalinger
Hei!
Dritbra jobba!!!!

stina
28.04.2004 10:15

Bra!
11
anbefalinger
rå bra!

no får æ sikkert et bra prosjekt

Lærer
03.06.2004 17:54

Bra!
11
anbefalinger
Dette er et godt stykke arbeid. Gratulerer men hadde du vært min elev ville dette vært en sterk 5 på kantet til å bli en 6'er! Gartis!

mikke-mus
13.12.2004 20:51

Bra!
9
anbefalinger
Tusen takk....det var den leksa!!!! Smile :-\)

maja
17.02.2005 10:27

Bra!
9
anbefalinger
detta var en bra side Surprised :-o) lærte utolig mye!

TRULTE
17.02.2005 10:31

Bra!
9
anbefalinger
LESTE IKKE MYE Surprised :-o( LÆRTE MYE Surprised :-o)!!!!


03.03.2005 21:08

Bra!
9
anbefalinger
hallo!!
sitter her med lekser nå!!
drit kjedelig nå.....
siden er kjempebra!!!!!

LISA
06.03.2005 11:20

Bra!
8
anbefalinger
BRA JEG SKRIVER OM WALT DISNEY I SÆROPPGAVEN MIN

Tonjemor
07.03.2005 16:38

Bra!
8
anbefalinger
Dritbra!
Det er ikke mange som gidder å legge ned så mye arbeid i en oppgave!
Sinnsykt kult at du gadd!Dritbra jobba, og karakteren var vel fortjent!
~*kos å klem*~


11.03.2005 16:11

Bra!
8
anbefalinger
Ganske bra

hanna maria
13.01.2006 18:15

Bra!
8
anbefalinger
kjempe,kjempe bra tekst! selv elsker jeg walt disney,og det var veldig spennende å lese så mye om han!!!!!! det var også mange fine bilder å se på Smile :-\)

Malene
17.01.2006 11:59

Bra!
8
anbefalinger
Nå her eg og oppdagt denne siå.. drive me ein oppgave eg og.. komme tebage me ka eg får på en.. me hjelp av deg!!! knallbra sia.. karakteren eg får e kun ditt livsverk Wink ;-\)

Randi
17.01.2006 13:49

Bra!
8
anbefalinger
Knall bra`e sia  Wink ;-\) Passte bra når me har prosjekt åm han  Smile :-\) Fant masse nyttig stoff her  Very Happy :-D

linni
27.01.2006 10:34

Bra!
8
anbefalinger
drit kule sida då he,he takk for faktaen eg trengte den te et prosjekt
 Smile :-\)

snindr
13.03.2006 20:42

Bra!
8
anbefalinger
bra sia sto litt lide om donald, ellårs bra!!!

me
20.03.2006 15:28

Bra!
8
anbefalinger
dårlig

kokko
30.05.2006 21:59

Bra!
8
anbefalinger
dette var hjelpsomt derre ;P tsss

Stine heter jeg
06.06.2006 20:04

Bra!
8
anbefalinger
Bra! nå har jeg fått info Smile :-\)


06.09.2006 11:10

Bra!
8
anbefalinger
ja  Very Happy :-D


20.10.2006 18:11

Bra!
8
anbefalinger
super sie! jeg bruker den til oppgaven min Smile :-\) men det som er litt dumt er at reklamen dekker noe av siden Sad :-\( jeg kan ikke se hva som står..


15.01.2007 18:49

Bra!
8
anbefalinger
En av de bestte sidene jeg har lest det var mye fakkta i den det var bra Very Happy :-D

Amanda
09.04.2008 17:43

Bra!
8
anbefalinger
Dette var såå bra. Skriver om Walt Disney i skole oppgave nå, fant mye bra stoff her!
18.10.2004 23:02

Bra!
7
anbefalinger
Takk til dere som likte stilen/særoppgaven. Fikk faktisk 6 på den, veldig fornøyd med det Smile :-\) Fint at noen lager sånne sider dom daria, kan være godt og ha!!

mee
03.03.2005 11:35

Bra!
7
anbefalinger
heii!..
knall kuule sia lerte mye  Wink ;-\) Lykke t vidååre! Razz :-P

Hilde
15.03.2005 15:37

Bra!
7
anbefalinger
Hey! kjempe bra side, denne kommer eg til og bruke til prosjekte mitt  Wink ;-\) skal og nevne den for dei andre i klassen min!!

Viccy=)
09.05.2005 19:27

Bra!
7
anbefalinger
hæia.. Smile :-\)
DØDS bra side!!! nå bler æ ferdi mæ stilen min, litt pågrunn av denne siden!! Smile :-\)

zolf
10.05.2005 11:17

Bra!
7
anbefalinger
bra side..... hehe

Kjerstii ;]
12.05.2005 17:35

Bra!
7
anbefalinger
æ syns dn va kjæmpebra..
Driver me et prosjekt nu om walt disney.. særemne

Sunniva
20.05.2005 14:45

Bra!
7
anbefalinger
Ja her var det masse lærerikt stoff om Walter Elias Disney

Regine :D
24.05.2005 17:34

Bra!
7
anbefalinger
Æ syns denhær sia va kjæmpebra....... Smile :-\)
Æ hold oxo på me prosjækt og denhær sia har jælpa mæ.
Tusen takk!!  Razz :-P

Merethe Aleksandra
01.06.2005 11:29

Bra!
7
anbefalinger
Vakkert Smile :-\)

Lill-Riss
02.06.2005 19:40

Bra!
7
anbefalinger
Bra! Fikk lært mye. Men en ting. Shrek er ikke fra Disney. Det er nok DreamWork!

Walt
14.06.2005 10:22

Bra!
7
anbefalinger
I think it was a very good bio

Momsie
28.09.2005 12:48

Bra!
7
anbefalinger
ehe... bra side masse bra bilder og masse stoff.

Runa
11.10.2005 19:34

Bra!
7
anbefalinger
Dette var til STOR hjelp! Kjempebra å legge så mye arbeid i dette.. Masse ros!
Lærte kjempemye. Supert, rett og slett!

tilfeldig besøker
22.10.2005 22:17

Bra!
7
anbefalinger
du har skrevet veldig bra om walt disney!!!!!!! Jeg er helt enig med deg at hen er en kjempe oppfinnsom, magisk og fantastisk mann og jeg elsker disney!!!!!!!!!

cecilie
01.11.2005 22:24

Bra!
7
anbefalinger
råååå bra side azz...har lært veldi mye...men kunne en del fra føra dah..hehe.... Wink ;-\)drriiiiit bra lixom...
klem

karoline
08.11.2005 12:29

Bra!
7
anbefalinger
knall bra asså..hadde prosjekt om Disney på skolen og d jelp meg kjempe mye med denne siå..drid kult..eg har fått kjempe mye go fakta fra denne siå..takk!

Ann Helen
10.11.2005 14:50

Bra!
7
anbefalinger
Hei!!Dette var midt i blinken!!Jeg trengte fakta om Walt Disney og her er det en hel hau!Kjempe god tekst,jeg ble aldeles rørt over hvor mye "en liten mus"en vanlig mann kan skape!!Helt utrolig!!

jente16
23.11.2005 20:07

Bra!
7
anbefalinger
Vil bare si tusen takk!! Har lært mye om walt disney.. og også måten du har skrevet denne oppgaven på gjør at man husker bedre det man skriver.. takk takk! Mvh jente 16

den vandrende poet
06.02.2006 17:16

Bra!
7
anbefalinger
hvorfor er sjøen salt og vannet så rent? hvorfor er engen så frisk og fabrikkene så lei? dette er noen en kan lure på Confused :-\? svar på dette du og min tillit vil bli hos deg

meg
06.02.2006 21:26

Bra!
7
anbefalinger
det var mange skrive feil og mange feile opplysninger:..! (har sjekka) men det var jo bra da.! hilsen meg

karina
07.02.2006 15:58

Bra!
7
anbefalinger
jaja, bra sia dette. må jo kriva åm an, så her fant eg jo masse stoff! hadde vert bedre me et sammendrag på slutten, så slapp eg å lesa heila driden liksom

Marianne
08.02.2006 21:04

Bra!
7
anbefalinger
Det var veldig bra side! jeg holder på å skrive fordypningoppgave om han og fikk mange bra ideer her!

Ragnhild
13.02.2006 16:20

Bra!
7
anbefalinger
Jeg har om tegneserier på skolen og til imorgen skal vi ha skrevet 2 sider om walt disney derfor er jeg her!!!!

anonym
13.02.2006 16:29

Bra!
7
anbefalinger
(a)

testing
13.02.2006 16:31

Bra!
7
anbefalinger
 Wink ;-\)  Surprised :-o  Sad :-\(

Malene
22.02.2006 20:36

Bra!
7
anbefalinger
Dette var kjempe bra! Nå har vi i lekse å skrive noe innen tegneserier og jeg valgte å ta litt om Walt Disney, så dette hjalp mye

Unni
22.02.2006 20:46

Bra!
7
anbefalinger
heij Wink ;-\)
dette var til god hjelp på en oppgave i engelsken, da jeg skulle skrive om Walt !
veldig mye stoff man finner om han her ! takker for så fint skrevet  Smile :-\)

mei
28.02.2006 09:43

Bra!
7
anbefalinger
 Smile :-\)

lekse -_-
01.03.2006 19:54

Bra!
7
anbefalinger
he ditta i leksa mi ^^ takk walt disney for masse og skrive om men....-_- normalt i walt i internet ^^ men parken e kul  Razz :-P Razz :-P Razz :-P


02.03.2006 12:00

Bra!
7
anbefalinger
herlig!! tuusen takk for dette!! Endelig! kjempebra at dere har denne sida!

juju=)
03.03.2006 17:12

Bra!
7
anbefalinger
Hei, dette var en bra side;D Jeg har om walter elias disney på skolen nå, og dette hjalp litt ja, jeg her ikk tet så mye her ifra, men jeg har funntet noen fime bilder ogsånn Smile :-\) Tusen tskk itl den som laget seiden!

Disney Prinsessa=)
13.03.2006 16:05

Bra!
7
anbefalinger
Dette var en kjempee fin side! Holder på med et prosjekt om Walt Disney, så dette var til god hjelp! Veldig bra side!

DisneyLover
13.03.2006 16:08

Bra!
7
anbefalinger
Holder på med prosjekt om tegneserier, og da skulle jeg finne ut noe om den som hadde laga den tegneserier... Dette hjalp jo veldig mye da! Smile :-\) Tak for hjelpen!

Jente12
17.03.2006 07:25

Bra!
7
anbefalinger
Hei. Jeg hadde et foredrag om Walt Disney og fikk en 6  Very Happy :-D Kjempebra side

Julie
21.03.2006 16:36

Bra!
7
anbefalinger
Veldig mye bra stoff ja om dette temaet.Stå på videre!!

Ingvild
21.03.2006 22:26

Bra!
7
anbefalinger
Denne siden hjalp meg kjempegodt! Jeg slet utrolig lenge for å finne stoff om en disney-film, men denne siden ledet meg frem! Very Happy :-D

Anonym
27.03.2006 18:51

Bra!
7
anbefalinger
Veldig bra! Dette hjalp meg masse! Prosjekt om walt disney vettu  Razz :-P  Smile :-\)

Tusentakk
28.03.2006 14:37

Bra!
7
anbefalinger
Supert!! Dettte var drit bra.


02.04.2006 13:52

Bra!
7
anbefalinger
kjempe bra  Smile :-\) jeg har prosjekt om Florida, så det du har skrevet er til stor hjelp.
 Smile :-\)


06.04.2006 15:06

Bra!
7
anbefalinger
fy faen!  Very Happy :-D aldri sett så my fakta om Walt Disney på en gang!! det her e jo helt rått!

mg
26.04.2006 09:53

Bra!
7
anbefalinger
kjempe brae sia dette her. goe jelp t mg nå for eg har om han i ett prosjekt Smile :-\)


02.05.2006 17:54

Bra!
7
anbefalinger
takk for hjelpen tuzzen takk Smile :-\)


02.05.2006 21:09

Bra!
7
anbefalinger
driiit bra  Wink ;-\) jeg holder på med en særoppgave om Walt Disney jeg og. Jeg tok litt av det du har skrevet, håper det er greit...

Marte Helen
05.05.2006 11:16

Bra!
7
anbefalinger
Bra! Surprised :-o.. Hvor har du fu fått tak i Kildene dine?

Nora
15.05.2006 21:21

Bra!
7
anbefalinger
Veldig Bra alt dette! Men Ville si at Istid ikke er en av walt disney sine verk. Men ellers så utrolig bra! ^^,

Meeii
18.05.2006 12:01

Bra!
7
anbefalinger
Heii....Kjemope fin side dette er Smile :-\)
Jeg har faktisk Tatt å Brukt dette til et Sånt prosjekt Vi hadde på skole min Smile :-\)
Det måtte vert vanskelig å finne alt dette Smile :-\)
men driit bra jobbet  Very Happy :-D jeg er inponert Razz :-PKos og Klem Fra meg Very Happy :-D

Meii i jenn:)
18.05.2006 12:05

Bra!
7
anbefalinger
Å han så heter tissetass han er bare teit ikke bry deg om han Very Happy :-D Very Happy :-D
Nåkk en gang Very Happy :-D Very Happy :-D Kjempe bra side du hadde Very Happy :-D

Malla
06.06.2006 00:42

Bra!
7
anbefalinger
Kjempe bra sie.. Jeg fikk masse hjelp.. dette var den beste sia SEFF!! Very Happy :-D

connie
09.11.2006 20:10

Bra!
7
anbefalinger
hei..
jeg syntes teksten din var kjempe bra den hjalp meg mye når jeg nå sitter og skriver om walt disney Very Happy :-D

sandra
10.11.2006 14:22

Bra!
7
anbefalinger
hei. denna sia var veldig hjelpsom. skulle skrive ein stil om ein kunstnar, og denna sia har hjelpt meg drit masse Very Happy :-D tusen takk  Wink ;-\)

sandra
10.11.2006 14:23

Bra!
7
anbefalinger
hei. denna sia var veldig hjelpsom. skulle skrive ein stil om ein kunstnar, og denna sia har hjelpt meg drit masse Very Happy :-D tusen takk  Wink ;-\)

anonym
15.11.2006 19:20

Bra!
7
anbefalinger
Synes at det kunne stått litt mer fakta om filmene hannes. Hjelper ikke akkurat å vite ting om han, når man skriver om en av filmene..

Johansen
23.11.2006 18:32

Bra!
7
anbefalinger
Braa side... Æ skriver om Lady og landstrykeren så æ må åsså skrive om forfatteren å her fant jeg MYE !!
tusen takk.... lærte MYE !!!!!

Connie
28.11.2006 18:19

Bra!
7
anbefalinger
Hei dette hjalp meg myye med oppgaven min om mikke mus Very Happy :-D..
Tusen takk Very Happy :-D

Donny
01.02.2007 16:01

Bra!
7
anbefalinger
Tusen takk for alt! har prosjekt i morra om detta så takk Smile :-\)

co
06.03.2007 13:31

Bra!
7
anbefalinger
R.I.P. ;(

Benedicte
09.03.2007 21:25

Bra!
7
anbefalinger
Perfekt særopg. å skrive av  Wink ;-\), greit jeg gjør det eller?

Anders
11.03.2007 22:44

Bra!
7
anbefalinger
floote greier det her... kanskje det går bra på presentasjonen i morgen  Wink ;-\)

Annie
12.03.2007 16:01

Bra!
7
anbefalinger
Hei!! Dette var min redning azza!!! Jeg har særoppg om dette og fant ikke noe stoff!! skriver ikke av men fy søren!! takk!!!!!!!


13.06.2007 18:21

Bra!
7
anbefalinger
har prosjekt til i morgen, viste ikke hva jeg og ei venninde skulle ha om.. vi kom på walt disney, det bli hanj.. fant siden her.. har det ikke vert for denne siden hadd ikke vi blitt ferdige.. låver.. har ikke klart det Wink ;-\) så utroli bra sie Smile :-\) fortjener 6 fra oss..=D


08.10.2007 19:33

Bra!
7
anbefalinger
Det er var døds bra, lurer på hvor gammel du er? Ser ut som du er en forfatter, jeg ble skikkelig rørt. Det her kan jeg bruke i engelsk framføinga mi på skolen....Takk

Disneyfan
12.01.2008 15:28

Bra!
7
anbefalinger
Du har en feil her. Istid er ikke fra Walt Disney.  Wink ;-\) Bare tenkte jeg skulle si det, så ikke flere bruker dette. Er kjedelig med faktafeil.  Wink ;-\) Jeg har særemne om Walt Disney nå skjønner du..


12.02.2008 21:07

Bra!
7
anbefalinger
Heii  Razz :-P Utrolig bra! Har fått kjempe masse stoff, du er veldig flink til å skrive også  Very Happy :-D. Håper jeg også får et bra progjekt på skolen om han! *Selv oppgave* (Y) .


02.11.2008 18:01

Bra!
7
anbefalinger
tusen takk for hjelpa, jeg skal ha fremføring om walt, så takk Smile :-\) Very Happy :-D

melly
26.04.2014 21:43

Bra!
7
anbefalinger
den var virkelig god jeg var ved at give op og finde en anden at skrive om i skolen men da jeg så de her var han jo en fantastisk person at skrive om tusind tak jeg er blevet meget fasineret af walt elias disney og bruger alt min fritid på at uddybe mig i ham

ane christina=)
13.09.2004 20:52

Bra!
6
anbefalinger
uuuutroooolig bra side Smile :-\) kjempe bra å få så sinnsykt mye stoff om walt disney med Wink ;-\)

issa
18.11.2004 20:15

Bra!
6
anbefalinger
Jeg har prosjekt om han jeg!! Utruulig masse nyttig å ta utifra her tror jeg!  Smile :-\) Bare at jeg må skrive på nynorsk da..skikelig teit Razz :-P men utruulig bra stil/særoppgave!!

Randi
26.01.2006 21:34

Bra!
6
anbefalinger
Kjempe bra sia  Smile :-\) Fant masse nyttig stoff her, komme te å gå inn her andre ganger eg har prosjekt åg  Wink ;-\) Jelpte meg enormt masse  Wink ;-\) Takk skal dei så har lagt denne siå ha =D Lykke til  Smile :-\)

ytterland
15.03.2007 12:24

Bra!
6
anbefalinger
fyyyyyyy flate..dritbra shit detta her da Wink ;-\)
keep up the gudd wørk Razz :-P

ANONYM
21.03.2007 19:35

Bra!
6
anbefalinger
Kul side litt skrivefeil men ok hjalp meg veldig med et prosjekt

Ingrid
10.04.2007 17:00

Bra!
6
anbefalinger
Utroli bra! hjalp meg mye.. Kunne ha vert større bilder Razz :-P


18.09.2007 18:43

Bra!
6
anbefalinger
die hard

Ida
15.01.2008 14:22

Bra!
6
anbefalinger
Kjæmpe bra sie! hjalp mæ my  Smile :-\)

olerrrr
27.01.2008 11:31

Bra!
6
anbefalinger
veldig bra side. bruker dem til oppgave

maren
21.02.2008 16:02

Bra!
6
anbefalinger
denne sia hjalp meg med hele leksa mi!!!!!
takk!! Smile :-\)

Thea
16.04.2008 16:37

Bra!
6
anbefalinger
Den hjalp meg kjempe mye.
Jeg fant masser av fakta  Razz :-P

Turi
17.10.2008 08:52

Bra!
6
anbefalinger
Det var kjempe bra særemne.  Very Happy :-D jeg driver å skriver om walt så detta hjalp meg skikkelig mye  Very Happy :-D


19.05.2008 09:54

Bra!
5
anbefalinger
Seriøst, bra side


03.06.2008 19:29

Bra!
5
anbefalinger
har hjolpet meg veldig mye med særoppgaven min


03.06.2008 19:47

Bra!
5
anbefalinger
digger siden mega hjolpet meg mye

mej
08.06.2008 21:04

Bra!
5
anbefalinger
Takk for hjelpa! Hjelp meg mykje med leksene  Smile :-\)

silje
18.11.2008 17:39

Bra!
5
anbefalinger
dette var en veldig bra sie !  Smile :-\) jeg har en oppgave på skolen nå om walt så dette hjalp meg veldig ! håper jeg finner noe bra faktastoff her som jeg kan bruke ;D
hilsen en jente fra fredrikstad !

brusnika
15.12.2008 19:59

Bra!
5
anbefalinger
den beste siden ever liksom! du hjalp meg bigg time med min fremføren!!!!!!!! tror jeg kopierer hele shiten jeg  Wink ;-\)

Dina
12.01.2009 15:35

Bra!
4
anbefalinger
Kjempe side. Hlelper meg mye med foredrage på skoles. Helt topp.

Tomas
10.03.2009 12:52

Bra!
4
anbefalinger
Takk for informasjonen hjalp meg mye med særoppgaven min  Very Happy :-D

Andrea
29.04.2014 18:35

Bra!
4
anbefalinger
god side jet forstår intet af hvad jeg læser men der er nogle gode billeder Very Happy :-D

D-fan
12.01.2009 15:32

Bra!
3
anbefalinger
Super side. Dei er ganske kult å vite så mye om Walter Elias Disney.

Tomas
13.04.2009 16:35

Bra!
2
anbefalinger
Super sia! Hjalp meg mye med Franføringa av Walt Disnet !  Wink ;-\)

catkar
06.02.2009 12:52

Bra!
1
anbefalinger
dette var veldig lærerikt har en oppg. på skolen og dette var akkurat det jeg letet etter

klikki
24.02.2009 20:27

Bra!
1
anbefalinger
jeg syns det var en bra side men jeg vil gjerne få vite litt når askepott startet og sånt

Mooi^^
30.04.2009 23:35

Bra!
1
anbefalinger
Dette hjalp veldig med leksan, takkr, håper bare alt er sant ^^

Nalle
15.06.2009 18:18

Bra!
1
anbefalinger
Det er veldig ange feil i teksten. Jeg har sjekket på mange sider på Wiki. Flere sider viser annerledes enn teksten.

Shnuppa
18.10.2009 12:27

Bra!
1
anbefalinger
d her e ei vældi go sie Wink ;-\)
den hjølpe mæ me næstn all oppgavan som æ træng hjælp me. æ skreiv av tækst, å fekk 6-er, så den må jo vær bra


09.12.2009 20:03

Bra!
1
anbefalinger
Har bilen Roy Disney kjøpte rett før han døde i 1971, Cadillac Deville 1971, 4 door, HT, Sedan, Gold. Er det noen som kjenner til bilen.


07.04.2010 20:28

Bra!
1
anbefalinger
hei, utrolig mye bra skreve! denne stilen hjalp meg til å bli ferdig med prosjektet  Smile :-\)

Anonym
31.05.2010 11:55

Bra!
1
anbefalinger
dårlig

x
12.09.2010 18:32

Bra!
1
anbefalinger
teit at siden må opptatere hele tiden... men ellers var den bra da

xx
12.09.2010 18:40

Bra!
1
anbefalinger
enig, de lastet inn siden på nytt hele tiden

junee
19.10.2010 15:22

Bra!
1
anbefalinger
Det meste var bra, men shrek er ikke Disney  Wink ;-\) + noen av de andre også...


02.02.2011 10:27

Bra!
1
anbefalinger
bra side jeg skal ha et prosjekt om walt disney så denne siden hjelper mye

J.
20.01.2012 07:38

Bra!
1
anbefalinger
Kjempebra skrevet! Dette var akkurat det jeg trengte til rapporten jeg skal skrive! Flink du er  Smile :-\)

Sarah
10.12.2013 12:30

Bra!
1
anbefalinger
Du reddet dagen min! Jeg skal ha en presentasjon om han og jeg viste ingen ting,men her har jeg jo virkelig lært masse,og det var ikke kjedelig fakta men faktisk veldig gøy. Jeg digger walt disney jeg også,hvertfall nå. Thumbs up!  Smile :-\)


21.04.2015 16:55

Bra!
0
anbefalinger
Wow denne siden hjalp meg på skolen . Vi får karakter og jeg fikk topp elsker denne siden eneste med topp i 6 klasse

Hubert
04.09.2015 12:37

Bra!
0
anbefalinger
Hei !
Bare så alle vet det, Shrek er ikke Disney.... det er dreamworks!

Positiv&#128513;
20.11.2015 18:12

Bra!
0
anbefalinger
Synes du har mye bra fakta og mye jeg ikke visste fra før, jeg skal skrive en lignende oppgave selv og dette er virkelig noe å se opp til, men jeg synes at noe av det sto litt rotete altså at du går rett fra et tema til et annet så det kan bli litt vanskelig å følge med, men uansett var det en dritbra oppgave og mange får garantert hjelp av den. Ta alt som et komplement😁👍🏼😄


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.095 sec - 1 pageviews