Søk i stiler
 

Jennifer Lopez


Innholdsrik biografi av Jennifer Lopez.
Sjanger:SæroppgaveLastet opp:25.02.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Pop
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Innledning

 

Jeg har valgt å skrive om Jennifer Lopez. Hun er veldig aktuell innen både film og musikk. Hun er omtalt veldig ofte i media, derfor har jeg hørt en del om henne fra før. For eksempel står det om henne i nesten hvert eneste nummer av bladene jeg leser. Jeg har sett mange av filmene hun har spilt i, men også hørt en del av musikken hennes. Jeg liker mye av det hun har gjort. Hun har gjort mye variert også innen forskjellige musikkformer. Jennifer Lopez er verdenskjent og suksessfull og har oppnådd noe mange drømmer om. Hun har stått på siden hun var liten, alt for å oppfylle drømmene sine. Dette har hun klart og lever et ganske uvanlig liv. Alt dette fascinerer meg og gjør at jeg får lyst til å vite mer om henne.

Dette er grunnen til at jeg valgte å skrive om Jennifer Lopez i denne særoppgaven.

 

Jeg har valgt problemstillingen: Hvordan har livet til Jennifer Lopez vært? På den måten kan jeg skrive en ganske bred oppgave. Jeg har tatt med noen ting som er litt utenfor akkurat musikkarieren hennes, til tross for at dette er i musikkfaget. For å få innsikt i hvordan livet hennes har vært, er dette høyst nødvendig i og med at hun har drevet med mange forskjellige ting, også utenom musikk.

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

 

Jennifer Lopez sin oppvekst

 

Jennifer Lynn Lopez kom til verden den 24. juli 1970 i getto–bydelen Bronx i New York, USA. Nærmere bestemt området Castle Hill. Faren hennes heter Dave og moren hennes heter Guadalupe. Faren jobber som computer–programmerer, og moren som førskolelærer. De er begge fra Puerto Rico, kom til USA som barn og møttes i New York. Jennifer er den midterste i en søskenflokk på tre. Hennes eldste søster, Leslie, er husmor, men synger også litt opera. Hennes yngste søster, Lynda, har blant annet jobbet som diskjockey og underholdningsreporter for en TV- stasjon.

 

Jennifer begynte å ta sang- og dansetimer i en alder av fem år. Da hun var syv år, reiste unge Jennifer på turné rundt om i New York med et danseparti.

Da Jennifer var 16 år, fikk hun en liten rolle i filmen ”My Little Girl”. Hun var fornøyd med rollen, men hennes største drøm var å danse og da hun leste om et stipend til en danseskole i Manhattan, tok hun sjansen. På denne tiden jobbet hun på et advokatkontor, gikk på Braunch College og samtidig tok dansetimer på kvelden. Det ble litt for mye for henne, så hun sluttet etter bare et semester på Braunch.

 

Da hun ble 18 år, flyttet hun hjemmefra, litt på grunn av moren. Hun ville ikke at Jennifer skulle velge dansing som en karriere. Da hun sa: ”Så lenge du lever under mitt tak, følger du mine regler”, bestemte Jennifer seg for å flytte. Hun flyttet til Manhattan og sov for det meste i studioet, hvor hun øvde. Hun fikk tidlig en jobb som danser i TV-serien ”In Living Color” som en av ”the fly girls” (1990). Denne serien sparket i gang karrieren til Jim Carrey. For å være med, måtte hun flytte til Los Angeles. Hennes kjæreste David Cruz flyttet med henne. Serien inneholder store dansenummer som Jennifer er med i. Mens hun jobbet i denne serien, ble stykket ”South Central” både skrevet og satt opp. Det ble foreslått en rolle for Jennifer. Hun takket ja, og ble Lucy, en jente som jobbet i en matvarebutikk.         

<bilde>

Logg inn for å se bildet

”In Living Color”

 

 

Skuespillerkarrieren hennes fortsetter

 

Etter flere TV-filmer fikk hun sin første hovedrolle i filmen ”Money Train” i 1995. Hun var alene om å motta positiv kritikk. Hun mottok også en rolle i kinofilmen ”My Family” samme år. Det var i denne filmen at folk i Hollywood fikk øynene opp for Jennifer Lopez. Et år senere fikk hun også en rolle som Robin Williams lærer i komedien ”Jack”. Dette ble egentlig en katastrofefilm!

 

Jennifer Lopez sitt gjennombrudd kom i 1997, da hun ble den best betalte Latinske filmstjernen noen sinne. Hun fikk nemlig en million dollar for å spille hovedrollen i ”Selena”. Hun spilte Selena, som ble drept av en gal mann fra hennes fan klubb.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Jennifer Lopez i rollen som Selena

 

Videre spilte Jennifer Lopez i ”Annaconda”, ”U-Turn” og ”Out of sight”. I ”Out of sight” fikk hun 2 millioner dollar. Hun spilte sammen med George Clooney.

 

I sommeren 2000 kom science fiction thrilleren ”The Cell”. Hun spiller en barnepsykolog som hjelper en seriemorder. Dette er en film som kan være litt vanskelig å forstå, i og med at hun entrer sinnet til seriemorderen og går tilbake til barndommen hans for å forsøke å redde hans siste offer. Den fikk aldri så veldig bra kritikk.

 

I 2001 kom ”The Wedding Planner”. Dette var en romantisk komedie som fort la seg øverst på filmlistene. Likevel mottok Jennifer Lopez fryktelig dårlig kritikk.

 

Ikke bedre gikk det i august 2003, da filmen ”Gigli” kom ut. Det er den første filmen hvor både Jennifer Lopez og Ben Affleck spiller sammen. Den var faktisk så dårlig at den ikke var ute på kino i mer enn syv dager i Storbritannia. . I USA ble den fjernet etter ti dager. Det ble vanskelig å betale Jennifer de 12 millionene hun skulle ha for å spille i filmen. Sony Pictures tapte 300 millioner. På premieren var folk mer interesserte i privatlivet deres, enn i filmen. Den skulle egentlig hatt premiere i Norge 5. september.

 

Til neste år kommer filmen ”Jersey Girl”. Her spiller også både Jennifer Lopez og Ben Affleck.

 

 

Sangkarrieren

 

Jennifer Lopez ble verdenskjent for sine sanger i 1999, da hun gav ut sitt første album. Hun var allerede verdenskjent gjennom film, noe som hjalp henne et stykke på vei, selv om dette ikke var grunnen for hennes store sangkarriere. Hun har blitt mer og mer populær med årene. Hun sjarmerer publikum med flotte danseopptredener og fengende låter. Hun har svært mange fans over hele verden. Kritikken har vært varierende, men dette har ikke påvirket hennes mange tusen fans rundt om i verden. Folk har ”digget” sangene hennes da de har vært spilt både i radio og på TV over hele verden, mange ganger. MTV er en musikkanal hvor du kan se musikkvideoene hennes svært ofte. Hun spiller mye på utseende i musikkvideoene sine. Hun er verdensberømt for sine brede hofter og kurvet kropp, og er blitt kåret til verdens peneste kvinne flere ganger.

 

Jennifer Lopez har gitt ut musikk som har falt i smak hos de unge, men også hos de litt eldre. Mange tenåringer er svært store fan av Jennifer Lopez sine sanger, nettopp fordi det for det meste er poppmusikk. Musikken hennes er litt spesiell i og med at hun har tatt med litt meksikanske og latin amerikanske rytmer. Tekstene er ganske enkle og lette å lære.

 

Når hun kommer med nye sanger blir disse fort presentert i TV programmer som har med popmusikk å gjøre. Disse programmene er det for det meste unge mennesker som ser på. Samle CD-er, som blir gitt ut noen ganger i året, har som regel med Jennifer Lopez sin nyeste sang. Hun er svært sentral og alt hun gjør blir presentert for verden så fort som bare mulig.

 

Det er nok ikke bare det at hun har en fin stemme eller et talent innenfor musikk som har gjort henne så populær. Hun har en spesiell sjarm og en svært sterk karisma. Alt hun har til sammen, utgjør den kvinnen, mange er så opptatt av. Kombinasjonen av et pent utseende, flotte dansetrinn, fengende sanger og et spennende privatliv utgjør et menneske som er verdenskjent og stadig omtalt i media. Ikke bare for rollene hun opptrer som, eller sangene hun synger, men alt til sammen.

 

 

”On the 6”

 

I juni 1999, tok karrieren hennes en helt ny vei. Hun gav ut sitt første album som het ”On the 6”. Det hadde blant annet hitlåtene ”If you had my love” og “Waiting for tonight”. Tidligere, samme år i mai, gav hun ut singelen: ”If you had my love”. Hun gav også ut en singel av låten ”Waiting for tonight”.

”If you had my love in the game” var nummer en innen hit singler og førte til at Jennifer Lopez fikk mange nye fans.

 

“Waiting for tonight” var den andre hitlåten i albumet hennes, som ble til en stor danse-hit.  Begge disse låtene handler om kjærlighet. ”If you had my love in the game” handler om å stole på hverandre i et forhold. Være sikre på hverandre og elske hverandre. Hun synger at man trenger både å elske hverandre og å stole på hverandre for at et forhold skal fungere.

 

”Waiting for tonigh” handler om at en jente (muligens Jennifer Lopez) er forlesket i en gutt. Hun har sett ham for seg lenge og venter på at de skal komme sammen og være sammen resten av deres liv. Albumet solgte til platina (en million solgte) seks ganger.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
        

Albumet On the 6.

 

Jennifer kaller sangtypen på denne CD-en for ”Latin Soul”. Det er en miks med R & B, pop og soul med meksikansk innvirkning. Kritikken Jennifer fikk på dette albumet var ikke akkurat storslagen. De mente at hennes filmstjernestatus var grunnen til at albumet solgte så godt. De sa det var et helt greit album, men langt ifra oppsiktsvekkende. ”If you had my love” var singelen som reddet dette albumet.

 

Hun ble noninert for den beste danseopptredenen i hennes andre hit single ”waiting for tonight”, men ble ”frastjålet” seieren av Cher.

 

 

”J. Lo”

 

Hennes popularitet nådde nye høyder i begynnelsen av 2001, da hun slapp ut det nye albumet ”J. Lo”. Dette albumet lå på førsteplass på de fleste pop lister. Likevel fikk også denne platen hard kritikk. Den romantiske komedien, ”The Wedding Planner”, som Jennifer spilte i, la seg også på førsteplass på filmlistene de første ukene etter premieren. Dette ble til historie i og med at Jennifer Lopez var den første kvinnen som lå på førsteplass innen både film og musikk på samme tid.

 

Albumet ”J. Lo” solgte til platina syv ganger. Jennifer blandet sine latinske røtter med pop i dette albumet. Albumet inneholder blant annet en duett med rapperen Ja Rule i nr.1 singelen ”I’m Real”. Også hitten ”Play” ble en topplåt. I løpet av de siste årene har også flere av låtene hennes fra dette albumet blitt verdenskjente. Nå er minst fire av låtene blitt ”hverdagslige” og du kan høre dem på både radio og TV.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Albumet J. Lo

 

Da hun gav ut remix - albumet ”J To The L-O, solgte det mer enn noe annet remix – album, med mer enn 2,5 millioner solgte eksemplarer.

 

 

”This Is Me…Then”

 

Dette albumet kom i 2003. Det inneholder 11 sanger, pluss en bonus sang. Sangene er velig rolige med unntaket ”Jenny From the Block”. Denne sangen ble den mest populære fra dette albumet. Hun synger om seg selv, ei fattig lita jente fra den fattige bydelen Bronx. Hun mener at hun fremdeles er denne jenta og ikke har forandret seg noe, til tross for hennes karriere. Selve albumet skal presentere en ærlig sannhet om Jennifer Lopez.

 

Albumet inneholder en del ballader, noen ”danselåter” og en serie av sanger om kjærlighet. Det er kun to sanger på dette albumet som er pop - låter.

Hun skrev en sang til kjæresten sin Ben Affleck, som heter ”Dear Ben”. Denne sangen handler ikke om annet enn kjærlighet.

 

Musikken har forandret seg veldig fra det første albumet hennes, til dette. Først var det nokså tøff hip - hop, mens dette har forandret seg til veldig rolige ballader.

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Albumet This is me…Then

 

 

Jennifer Lopez og hennes kjærlighetsforhold

 

Jennifer Lopez møtte Ojani Noa mens han jobbet som servitør på et hotell i Miami i 1995. Han fridde til henne på premierefesten til ”Selena”. Han tok mikrofonen og fridde midt på dansegulvet! De hadde møttes i Miami, mens Jennifer spilte i ”Blood And Wine” med Jack Nicholson. Ojani var en cubansk immigrant som jobbet som modell. De giftet seg 22. februar, 1997, etter å ha kjent hverandre i under et år. De ble skilt litt under et år senere. Han sier at hun var alt for opptatt med sin egen karriere. Hardkjøret gjorde at hun ikke hadde tid til Ojani. Han påstod senere at han var lettet over at hun gjorde det slutt.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
                                                  

Jennifer Lopez og Ojani Noa

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Jennifer Lopez og Jean ”Puff” Combs

 

Jennifer ble senere sammen med Puff Daddy (Jean Combs). De ble arrestert 28. desember 1999 etter et skytedrama på en bar. Etter bruddet med Jean ”Puff” Combs, ble hun sammen med Cris Judd, en av danserne fra Love don’t cost a thing - videoen. De giftet seg sent i september 2001. Til bryllupet fikk Jennifer en stor diamantring med hennes nye initialer inngravert. Ni måneder etter ble de separert.

 

Jennifer ble sammen med Pearl Harbour–skuespilleren Ben Affleck. Han er med i videoen til sangen Jenny from the block. De fant hverandre under innspillingen av filmen ”Gigli”. De skulle egentlig ha giftet seg søndag 14/9-03 på øyen Kauai i Hawaii, men bryllupet ble avlyst. Det er kommet mange forskjellige forklaringer på hvorfor det ikke ble noe av bryllupet, men de skal visstnok ha kranglet en del i forveien. Det var Ben Affleck som bestemte at bryllupet med Jennifer Lopez skulle avlyses. Kvelden bryllupet skulle avholdes var Ben Affleck i stedet på et kasino i Los Angeles. Jennifer tilbrakte helgen i sitt råflotte hjem i Miami.

 

Ben Affleck mener at alt mediestyret rundt forholdet hans med Jennifer Lopez, har skadet hans troverdighet som skuespiller. Han sier at forholdet har vært dårlig for karrieren. Jennifer ble viktigere enn rollene han spilte i filmer. Filmene han spilte i før han ble sammen med Jennifer, var filmer som ”Good Will Hunting” (1997), ”Shakespeare in Love” (1998) og ”Pearl Harbour” (2001). I alle disse filmene fikk han meget god kritikk og anerkjennelse. I filmen ”Gigli” (2003) ble han ”slaktet” for sin presentasjon sammen med Jennifer. Filmen kom på andreplass i kåringen av årets kalkun (en kåring av årets dårligste filmer). Dette av amerikanske kritikere.

 

Det ble vanskelig for Ben Affleck i og med at hele verden hadde oversikt over hva de to foretok seg til en hver tid. Etter det avlyste bryllupet har tabloidpressen fulgt dem mer enn noen sinne. Jennifer prøver å stoppe ryktene om hvorfor bryllupet ble avlyst. Nylig reiste hun til Georgia for å besøke Ben Affleck, der de eier et stort hus sammen. 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
            

Jennifer Lopez og Chris Judd på bryllupsdagen  

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Jennifer Lopez og Ben Afflec

 

 

Madre’s

 

Jennifer Lopez har ikke bare drevet med film, dans og musikk, selv om dette er mye i seg selv. Hun åpnet nemlig en kubansk restaurant i april 2002. Den fikk navnet Madre’s, som er spansk og betyr mor. Hun gav restauranten dette navnet fordi hun ville at måltidet skulle bli mest mulig likt på det hun fikk hjemme. Restauranten serverer latinske retter. Rettene er inspirert av hennes mor og hennes bestemor. Det er en svært flott familie restaurant, men er ikke åpen for middag andre dager enn søndager. Den har fire stjerner. Det er ikke en dyr restaurant, men heller ikke en billig en. Jennifer Lopez ansatte hennes daværende mann Ojani Noa, som har mange års erfaring ved det å drive en restaurant.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Jennifer Lopez utenfor Restauranten ”Madre’s”

 

 

Kleskolleksjonen

 

Jennifer Lopez lanserte i begynnelsen av mai 2001, en helt ny kleskolleksjon. Kleskolleksjonen heter ”JLo”. Den ble først lansert i Los Angeles. Jennifer Lopez ville lansere et klesmerke som ikke bare er for de som har mye penger. Klærne er rettet mot unge kvinner. Kolleksjonen inneholder blant annet vanlige bukser, topper, sportsklær, belter og solbriller. Mange av klærne har initialene til Jennifer Lopez trykket på (J. Lo). Kolleksjonen kom ikke til Norge før i høsten 2003.

Kolleksjonen ble designet av Tommy Hilfigers bror.

 

Jennifer Lopez har også lansert en undertøyskolleksjon. Hun har selv vært med på å designe undertøyet. Dette undertøyet skal passe til ”kvinner med full kvinnefigur”. Hvert år selger kolleksjonen ”J.Lo” 1,2 milliarder.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
<bilde>

Logg inn for å se bildet

<bilde>

Logg inn for å se bildet
<bilde>

Logg inn for å se bildet

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Jennifer Lopez lanserte også sin egen parfyme i 2002. Det er en frisk duft av blomster som fort ble veldig populær i USA. Den er å få kjøpt i store deler av verden.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

”Glow by J Lo”

 

 

Konklusjon

 

Livet til Jennifer Lopez har vært utenom det vanlige. Hun har levd et liv i offentlighet, hvor nesten alt hun har sagt eller gjort har blitt presentert for resten av omverdenen. Hun har hatt både oppturer og nedturer. Hun har for det meste drevet med skuespill, sang og dans, noe hun har drømt om siden hun var en liten jente. Hun har lyktes og er nå svært kjent og suksessfull. Hun startet som danser, ble en skuespiller og deretter prøvde seg som pop - sanger. Hun har også åpnet en restaurant og startet en kleskolleksjon.

 

Det livet Jennifer Lopez lever, er nok et liv mange drømmer om. Utenifra virker livet hennes glamorøst og kanskje spennende, skjønt ingen egentlig kan vite hvordan hun synes det er innerst inne. (Unntak kan nok være hennes aller nærmeste). Livet til Jennifer Lopez har fascinert mange mennesker. Ikke bare har hun talent innen veldig mange ting, men hun er også pen og har i tilegg blitt en “businesswoman”.  

 

Livet hennes vil nok alltid være preget av kjendisstatusen hun har fått opp igjennom årene. Om hun liker det eller ei vet vi ikke, men det er nok ikke noe hun kan forandre over natten!  

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Jennifer Lopez

 

 

Kildehenvisning

 

Internettsider

http://www. celebritysun.com/JenniferLopez.html

http://www.absolutenow.com/celebs/jennifer_lopez/biography.html

http://www.nrk.no/programmer/tv/topp_20/2511076.html

http://www.starsontop.com/j.loultra/bio_m.htm

http://www.skole.trondheim.kommune.no/eberg/8klasse/jloJ.Lo.htm

http://www.imdb.com/name/nm0000182/bio

http://www.jennifer-lopez-fan.com/www/index.htm

http://www.moroklumpen.no/no/fansider/jenniferlopez/

http://www.collin.no/marte/Jennifer_Lopez.htm

http://www.thunder.prohosting.com/~tjodaalf/lopez/filmbio.html

http://pub.tv2.no/TV2/underholdning/film/article162766.ece

http://pub.tv2.no/TV2/underholdning/kjendiser/jlo/article135830.ece

http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/singerUnid/7CD3C9C641EBD07048256884...

http://pub.tv2.no/TV2/underholdning/article135908.ece

http://www.target.com/gp/detail.html/602-6769998-1016622?asin=B00006RIO8

http://www.dirctpopmusic.com/Jennifer_Lopez_This_Is_MeThen_B00006RIO8.html

http://www.nzgirl.co.nz/articles/1868

http://www.dagbladet.no/kultur/2002/11/26/354794.html

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=7268876

http://www.hmar-arbeiderblad.no/cd/vis_cd.as?refnum=1180

http://www.jlzone.com/cache/jl_lyrics_show_8_.phtml

http://www.jlzone.com/cache/jl_lyrics_show_1_.phtml

http://www.nilsjnesse.com/filmannmeldelser/the_cell.html

http://www.nrk.no/film/filmsnadder/2928969.html

http://www.filmmagasinet.no/Detaljnyhetny.asp?artikkel=6594

http://www.panorame.no/plater/annmeldeleser/K-O/JLO.htm

http://www.jenniferlopez.com/news/news.html


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


07.05.2004 21:19

Bra!
5
anbefalinger
dette var veldig bra. jeg digger jennifer lopez finne bilder og. dritt bra stil jeg likte den kjempe gla i deg. stor klem fra meg.... Smile :-\)

moi
07.03.2005 20:25

Bra!
5
anbefalinger
utrolig bra skrivd om jennifer lopez Very Happy :-D Beste jeg noen gang har sett faktisk=D


23.09.2006 19:57

Bra!
5
anbefalinger
love you jlo

tiny
05.05.2004 19:01

Bra!
4
anbefalinger
Heisann!!! Denne stilen likte jeg godt! jeg har en oppgave i musikk nå og dette var til stor hjelp... Takk!!! Håper du fikk en bra karakter ; ) koz & klemz


06.05.2004 14:04

Bra!
4
anbefalinger
denne stillen likte jeg godt og jeg fikk mye hjelp til det


11.05.2004 18:15

Bra!
4
anbefalinger
DENNE STILEN VAR SUUUUPER!!!!!!!!!!!!NÅ GJORDE DU DET MYE ENKLERE FÅR MEG!!!!!!!!!!KLEM MAIKEN 13 ÅR!!!!!

Superside!!!
21.05.2004 16:38

Bra!
4
anbefalinger
Det er bra jobba! Ser at du har lagt mye arbeid i det...Du burde jo i hvertfall ha fornavnet ditt og hvor gammel du er her da! For detta er noe du kan være stolt over! Har et prosjekt om J.Lo. i musikk så detta var topp!!! Lykke til videre! Klem Amalie, snart 13 år  Smile :-\)

angel
25.01.2005 15:25

Bra!
4
anbefalinger
som lærer er denne oppgaven godt utført,men ingen er da perfekte. Denne oppgaven var litt tørr i seg og burde ha hatt mer om musikkbransjen hennes,for det er det hun er kjent for.. Og ikke alt annet...

klissina
04.09.2004 21:49

Bra!
3
anbefalinger
du er en bra skuespiller j.lo..
Jeg digger selena....og du var bra i den filmen!


07.09.2004 18:05

Bra!
3
anbefalinger
Thank you.. Mye hjelp i denne her ja.. skriver IKKE rett av, hvis noen trodde det..er ikke så mye annet godt å finne på nettet uten å måtte lete i flere timer..
Hugs Jente snart 13..

jippi =)
15.02.2005 16:11

Bra!
3
anbefalinger
dette va heilt perfekt  Smile :-\) sko bare våre på engelsk då hadde alt våre topp..
du he våre flinke

Sanja
06.03.2005 19:33

Bra!
3
anbefalinger
Jätte bra uppsats

Marra
31.03.2005 09:02

Bra!
3
anbefalinger
TAkk for at du ga oss denne ideen, vi skal lage et prosjekt om Jennifer Lopez, hun er en meget innteresang person.. Hilsen Jenter 13-14


14.04.2005 11:10

Bra!
3
anbefalinger
Hei..dette var kjempe bra.. dette hjalp meg mye med oppgavene jeg skal ha i musikk og frem føre.. håper du får en bra karater.. *klem*

hehe takk
02.06.2005 13:06

Bra!
3
anbefalinger
Takk holder opå med en musikk oppgave mom henne denne var til stor hjelp


12.05.2004 10:26

Bra!
2
anbefalinger
det var bra stil og jeg har prosjekt om jennifer lopez så jeg fikk mye hjelp tusen takk
jeg jobber alene,jeg som skriver om jennifer lopez tusen takk hadetbra og masse klemmer fra meg shazadi 14år


08.07.2005 00:00

Bra!
2
anbefalinger
Hi JENNY you are the BEST , you was and you are going to be.You are the most beautifull thing I ever see in my life too.I like you very much. I realy like to meet you but thats not posible I'll just say you , ceep going like that cos a lot of beautifull things are waithing for you.Bye I LOVE YOU VERY MUCH!!!!!

Anette
06.09.2005 18:44

Bra!
2
anbefalinger
hæij!! kjempe bra!!
jg lager et proskjekt om Jennifer Lopez nå, så duh hjelper meg veldig..
tusen takk.. duh veit ikke hvem jg r viss duh lurer på dt..klemmær meg..

bagga
16.10.2005 13:50

Bra!
2
anbefalinger
takker for bra opplysninger

J-LO
15.01.2006 14:01

Bra!
2
anbefalinger
Kjempebra stoff her altså...Det hjelper meg virkelig mye, fordi jeg skal ha foredrag om henne! Tusen takk  Smile :-\)


21.04.2006 18:48

Bra!
2
anbefalinger
hloo ilove you jenniferlopez im mehran tehrani


18.10.2005 15:57

Bra!
1
anbefalinger
drid bra!!! nå fekk er skreve kjempemye å fekk gå karrakter og!

hi
23.10.2005 15:23

Bra!
1
anbefalinger
det hjalp meg mye. takk


02.12.2005 13:36

Bra!
1
anbefalinger
Takker for bra opplysninger, har ei vennine som har hovudprosjekt om dette...bra stoff.. Very Happy :-D


08.01.2006 06:00

Bra!
1
anbefalinger
J.Lo is syper !!!!!!!!!18.01.2006 16:31

Bra!
1
anbefalinger
Oi, dette var bra! Så mye du har skrevet!

mOaH :D
13.02.2006 15:50

Bra!
1
anbefalinger
Takk fir good hjelp til engelsk oppgave. ♥

jente 13
29.03.2006 12:52

Bra!
1
anbefalinger
de va en drit bra stil : - )


04.04.2006 14:29

Bra!
1
anbefalinger
Stygg side!! Men litt bra da=P

imss
28.04.2006 22:34

Bra!
1
anbefalinger
hei Razz :-P
no ska i ha prosjekt i musikk. å så kom i in på na sio her Razz :-P flaks  Very Happy :-D
da tar i d meste fra d Very Happy :-D Very Happy :-D hehe. 1000 1000 takk for hjelpen Razz :-P

[ ]
08.05.2006 08:26

Bra!
1
anbefalinger
Konge.. Du redda nettopp dagen min  Very Happy :-D

Matty her;)
12.05.2006 10:52

Bra!
1
anbefalinger
Heisann, har en oppgave om J.lo og dette var en dritstor hjelp


12.05.2006 10:54

Bra!
1
anbefalinger
heihei-...
jeg å venninna mi mrs M.M lager en oppgave om jennifer, og all faktaen har vert til stor hjelp!!!!
takktakkk es og mrs. m.m


12.05.2006 10:54

Bra!
1
anbefalinger
heihei-...
jeg å venninna mi mrs M.M lager en oppgave om jennifer, og all faktaen har vert til stor hjelp!!!!
takktakkk es og mrs. m.m

mrs. M.M
12.05.2006 10:55

Bra!
1
anbefalinger
Heisann*Dette har hjulpet meg sååå extremt mye!*
Veldig gla i deg


12.05.2006 10:55

Bra!
1
anbefalinger
heihei-...
jeg å venninna mi mrs M.M lager en oppgave om jennifer, og all faktaen har vert til stor hjelp!!!!
takktakkk es og mrs. m.m

thanks=)
31.05.2006 17:26

Bra!
1
anbefalinger
takk takk &atter takk du er ikke klar over vor mye du har hjelpet mg!!!!!!!sinn sykt bra azz!! UTEN DEG HADDE JEI IKKE FÅT EN SEKSER!!!!!!!!!!!!!!!!! TUSEN HJERTLIG TAKK

digger dg J.Lo
31.05.2006 19:04

Bra!
1
anbefalinger
hei. du har drit kule sider og bilder!!! love you jennifer lopez!!! me r musikk prosjekt og har nettopp funnt masse fakta!!! har foresten valt deg!!! håper du kan lese dette Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\)DIGGEr DEG DRIT MASSE!!!!!!
love you a gen!!! eg hoper eg plutseli treffer deg en dag!!!! de hadde vert helt utroli!!!!!!!!!!!!!!!............


01.08.2006 19:32

Bra!
1
anbefalinger
Halla Jennifer Lopez  Very Happy :-D Du er en drit flink skuespiller :b Også er du veldig flink te å synge da  Smile :-\) HEhe ;p Du må komme og opptre i Oslo en gang ;D Det hadde vært artig det .. : p Hehe  Very Happy :-D Digger deg J.Lo (: ..
Love you J.LO ;b


07.09.2006 14:51

Bra!
1
anbefalinger
Hallo... Smile :-\)I like your songs!You are wery beutiful women!I want to sam new song!! Smile :-\))

sanne
18.09.2006 08:47

Bra!
1
anbefalinger
ÅÅ..så heldi e va nu!!..har akkurat vælgt å skriv om ho jennifer lopez åsså kåm e hit  Very Happy :-D  Very Happy :-D ...kult ass  Very Happy :-D Very Happy :-D


20.09.2006 15:07

Bra!
1
anbefalinger
tros belle


23.09.2006 19:52

Bra!
1
anbefalinger
hey jennifer lopez
i am 15 years old, and i like your music verry well. your are a great singer.
and you are beautful.
my dream is to be a singer, bath thats imposible to my.
bath that s ok.
i like you verry much and you have te most beautifull music.
bye bye love yah


03.10.2006 18:06

Bra!
1
anbefalinger
bra


13.10.2006 14:05

Bra!
1
anbefalinger
hi Lo I'm 15 years old and I love you very much you were the best and you are the best I want to see you but is posible bye and don't forget I love you very very much rina


14.10.2006 22:49

Bra!
1
anbefalinger
halla! jlo er best kødder ikke az love her veryyyyyyy much

Liza
20.10.2006 19:51

Bra!
1
anbefalinger
Du er best Jennifer. Du har kommet langt på tross av pærefigur!

Janita
03.12.2006 02:49

Bra!
1
anbefalinger
joda, greit skrevet...Men alt det ser ut til å være kopiert fra nettsider. Har lest mye av dette ordrett fra andre plasser. Skulle vel brukt litt mer egne ord. Også har du skrevet feil..I filmen "selena" ble hun ikke drept av en gal mann men, en kvinne.

hilsen j.lo ekspert.

Meg:P
14.12.2006 18:55

Bra!
1
anbefalinger
Hei du som har skrevet dette! Smile :-\)
Dette her var SINNSYKT bra! Very Happy :-D Utrolig mye du har skrevet, og du har skrevet utrolig mye bra. Den beste siden om Jennifer Lopez jeg har sett. Og du redda netopp dagen min! Må skrive om en artist, og det ble Jennifer Lopez, så her fikk jeg mye inspirasjon! Utrolig bra skrevet!  Very Happy :-D

Silje
21.02.2007 17:30

Bra!
1
anbefalinger
Hei..
Eg håll åsså på å skrive om ho J.Lo..
Men eg ska ikkje kopiere..
Drit bra,,


08.03.2007 09:51

Bra!
1
anbefalinger
du er så fin as jeg ønsker jeg kune se deg eler hadde emailen din.


30.04.2007 12:28

Bra!
1
anbefalinger
hei jennifer lopez jeg er din stor fan hilsen
mercy fra norge

gutt91.:
02.06.2007 22:21

Bra!
1
anbefalinger
Hun er HEIITT


15.09.2007 08:55

Bra!
1
anbefalinger
Hei
Drit bra skrivd om Jennifer Lopez da!
Lærte mye nytt og det var lissom ikke kjedelig å lese når det var så mye bilder!
Du er kjempe flink, du burde fortsette å skrive ass.

jente
04.10.2007 19:45

Bra!
0
anbefalinger
dette var en bra tekst ! den hjalp meg mye!

ei jente som digger Jennifer Lopez :)
09.11.2007 17:26

Bra!
0
anbefalinger
Jeg elsker Jennifers sanger:?)))999

srm
03.02.2008 16:35

Bra!
0
anbefalinger
test

:)
17.02.2008 13:13

Bra!
0
anbefalinger
dårlig ass!!

omg
17.02.2008 13:14

Bra!
0
anbefalinger
faen ass !!!

du har da ikke med høyden til jennifer lopez!!

det er daårlig ass!!

åh..

anonym
11.04.2008 08:42

Bra!
0
anbefalinger
 Rolling Eyes *-)  Razz :-P


22.09.2008 09:34

Bra!
0
anbefalinger
synes dette var veldig dårlig , lite fakta .. og alt var bare helt usaklig ..

jannicke
22.09.2008 09:36

Bra!
0
anbefalinger
enig , dårlig azzz , daa omg


05.11.2009 14:41

Bra!
0
anbefalinger
den er facka , legg opp


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.038 sec - 1 pageviews