Søk i stiler
 

Janets pupp til begjær - og besvær


Om skandalen da Janet Jackson blottet puppen under Super Bowl-2004.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:04.02.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Pop
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Det var på søndag kveld, under pauseshowet til finalen i amerikansk football - Super Bowl, at Justin Timberlake under het dans rev av en del av Janet Jacksons korsett så hennes høyre bryst ble blottet.

 

Det populære showet som søndag ble sendt for femte gang, blir sett av millioner amerikanere. Hvert år er det spektakulære pauseshow, med massevis av kjendiser. Dette året hadde blant annet Janet Jackson, også kjent som skandaleomsuste Michael Jacksons søster, og Justin Timberlake, eks -Britney Spears kjæreste, fått oppdraget med å underholde. Pauseshowet ble i år produsert av musikkanalen MTV.

 

Rev av korsettdel

Jackson og Timberlake sang en duett, og underholdt med heftig dans. Det var mot slutten av nummeret at det skjedde. Justin Timberlake tok tak i Jacksons korsett og rev av en del. Hele Amerika fikk nå se Janets blottede bryst, bare dekket av et lite smykke over brystvorten. Først la verken den blottede Miss Jackson eller Herr Timberlake merke til det bare brystet og sang videre. Når de så la merke til det og Janet forsøkte å dekke seg til så var det allerede for sent. Alle hadde sett det.

 

Tusenvis av klager

Få minutter etter at innslaget var blitt sendt begynte de første sinte tv-seerne å ringe inn. Mange satt og så på sammen med barna sine, da showet ble sendt på ettermiddagen. Amerikanerne som vanligvis ikke er så pripne når det gjelder hva som sendes på tv, reagerte denne gangen kraftig.  Nå venter kanskje en millionstor pengebot på tv-selskapene som var innblandet.

 

 - Et uhell at det gikk så langt som det gjorde

Hovedpersonen selv, Janet Jackson, sier selv at hun beklager det som har skjedd, og har nå sluppet en unnskyldning på video der hun sier at: - MTV visste ingenting om dette. Det var ikke meningen å gå så langt som jeg gjorde. Jeg ber om unnskylding for alle de jeg har fornærmet.

Videre sier Jackson at beslutningen om at Timberlake skulle dra av henne korsettet først ble tatt etter siste prøve, og at ingen av TV-selskapene visste om det. Hennes pressetalsmann Stephen Humane forklarte at grunnen til blotte- sjokket skyldes en feil på Jacksons overdel. Egentlig skulle hele korsettet rives av og Janet stå igjen i en rød BH.

 

Men da spørs det jo, hvorfor hun hadde et stort smykke over brystvorten når hun ikke hadde noen planer om å blotte seg helt?

 

                                  

<bilde>

Logg inn for å se bildet
    

                                     TAR TAK: desperat tildekking..

                                             

 

                                                 

 


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

HAhahaha
25.05.2004 22:54

Bra!
1
anbefalinger
Nei da... for det var jo IKKE planlagt.
Dream on


05.02.2007 13:04

Bra!
0
anbefalinger
Non gangar skolle jeg ønska at jeg var Janet Jackson da puppen honnes faldt ut. jeg likes å late som at jeg gjør en den slags tabba for manga folk. en sonnen jeg har jort var da jeg var med gutta og jenta venne. jeg lata som jeg mista buksa og trusa falla med........det var morrru.


W


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews