Søk i stiler
 

Tale i ball


Kan brukes som inspirasjonskilde? Dialog mellom to personer. Litt frekk.
Sjanger:AnnetLastet opp:04.02.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Humor
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookEspen: Vi vil først at alle skal gi ballkomiteen en ordentlig applaus for alt arbeidet de har gjort for at ballet skal bli en realitet. Vi vil også takke dem for at de har skjenket oss denne æren,

Christian: Og vi kan garantere at det blir mer skjenking utover kvelden.

Espen: Da vi fikk beskjed om å holde denne talen, tenkte vi på hva vi kunne si om jentene på Skullerud… Dere er jo noen av de peneste vi har sett, men i kveld tok dere den helt ut,

Christian: Og det er nok mange gutter som kommer til å ta i’n senere.

Espen: Vi satt og tenkte på fjorårets tale,

Christian: Og fant ut at sjokolade ikke er det eneste dere jenter kan sammenlignes med.

Espen: For hvis vi tenker litt på bøker, et aktuelt tema for oss i 10. klasse i alle fall, er det faktisk ganske mange likhetstrekk der også.

Christian: Visse damer er jo lettleste, mens andre har et vanskeligere språk å tyde.

Espen: Noen er tunge, mens andre er lette, men de har like mye betydning for oss for det
Christian: Noen har meget flotte forpakninger mens andre ikke er fullt så vakre.

Espen: Noen kommer til under halv pris, mens andre er kostbare.

Christian: Noen bruker man lang tid på, mens andre kommer man fort over.

Espen: Noen er korte noen er lange.

Christian: Noen kommer til minstepris og du kan abonnere på dem

Espen: Mens andre er det kun få eksemplarer av.

Christian: Utrolig nok, har alle de få eksemplarene samlet seg her på Skullerud Skole, og det er vi veldig glad for.

                                                                                                                                             

Dere er jo en gjeng med kjempeflotte jenter, selv om det ikke alltid er så veldig lett å være jente. Det er jo ofte litt kjærlighetssorg eller uvennskap inne i bildet, men i kveld håper vi at alle kan ha det så hyggelig som overhodet mulig, og jenter, husk at det ikke bare er guttene som skal be opp til dans. Mange gutter går nok rundt med et snev av forelskelse i seg, og det kan aldri skade med en liten svingom. Dere er jo veldig vakre og søte og snille og ser nå ut som engler alle som en. Så det er sikkert ikke den letteste oppgave her på jord å be en engel til dans… Vi kan vel betrakte oss selv som noen av de heldigste guttene på jord, som kan gå på skole med dere vakre vesener… Vi vet at det ikke alltid er like lett å holde ut med oss, men vi vil at dere skal vite at vi gjør vårt beste. For dypt, dypt, dypt nede, under all sarkasmen, ironien, til tider drittslengingen, og hatserklæringene, er vi veldig gla’ i dere, tro det eller ei.  Videre så vil vi gjerne si at vi håper kvelden blir vellykket og at alle har det kjempehyggelig.

 

Det har vært tusenvis av jenter på denne skolen siden oppstarten igjen på slutten av 90-tallet, men jeg tror vi alle kan si oss enige i at det aldri før har vært så mange pene jenter på vår skole. Nå skal ikke vi si noe om hvordan dere ser ut om morra’n, men når dere har dollet dere litt opp er det vel få som kan matche seg med dere. Eller som Freia ville ha sagt, Ingen foran - ingen ved siden. Da gjenstår det vel bare å si som vi har sagt før, at dere er en fin gjeng med jenter som vi er kjempegla’ i, og at der må oppføre dere ordentlig i kveld. Nå må ikke dere tro at vi sier at dere ikke skal bli litt småville når mørket faller på, men vi håper dere tar det rolig og nyter kvelden fullt ut.

 

DENNE DELEN ER IKKE MED!

Det har vært tusenvis av elever på denne skolen siden oppstarten igjen på slutten av 90-tallet, men jeg tror vi alle kan si oss enige i at det aldri før har vært en så stor gruppe med forskjellige individer. Det skaper noen problemer, men i største grad lager det et supert miljø på vår kjære skole. De fleste av oss er fornøyd med våre lærere, selv om mange av oss savner fjorårets lærerkonge, Carl Gustav. Lærerne er som oftest i godt humør, men noen av dem kan være litt vel, NESEVISE. Det er ikke alltid de samarbeider like godt, men vi må huske at de kun er mennesker de også, og de må få lov til å gjøre feil. Til slutt vil vi si at alle må oppføre seg ordentlig i dag, i hvert fall så lenge vi er på skolen. Etter ballet er alle fri til å gjøre hva de vil.

 

10. trinn er på vei videre i livet, og bort fra Skullerud Skole. Noen er overlykkelige over dette, mens andre gruer seg. Det er jo ikke alltid like lett å gjøre et viktig valg for fremtiden allerede i en alder av 15 år. Uansett hvor vi ender opp, må vi alle huske de gode stundene vi har hatt sammen. Vi må si at turen til Hudøy og Polen-turen var en utrolig opplevelse for oss alle, og det førte alle elevene på 10. trinn nærmere hverandre. Så det er noe dere 9.klassinger kan se fram til. Vi har allerede sett at dere 9.klassinger har begynt å bli mer modne, kjekke og muskuløse (kremt, som oss), og vi håper dere vil kunne ta over rollen som eldst på en ordentlig måte når vi forsvinner.

Til slutt vil vi si at alle må oppføre seg ordentlig i dag, i hvert fall så lenge vi er på skolen. Etter ballet er alle fri til å gjøre hva de vil.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Kim jong un pussy licker
29.11.2018 13:32

Bra!
71
anbefalinger
Hei

MonaSucker69
29.11.2018 13:32

Bra!
69
anbefalinger
Bra tale!!!

safiye
09.02.2006 15:21

Bra!
10
anbefalinger
tuseeeeeeeeeen takk Christian og Espen nå vet jeg endelig va jeg kan si på talen i årets ball. Jeg må bare gjøre om noe fordi jeg skal snakke om gutta Wink ;-\) takker så mye. NB: dere har vært kjempe flinke...

Daniel (:
13.12.2007 16:56

Bra!
5
anbefalinger
TUSEN TAKK ! Jeg har juleball i kveld å denne talen redda livet mitt .

en fra skullerud skole
07.03.2006 19:40

Bra!
3
anbefalinger
hihihi...talen er her jooh=P kult dah....ballet var heftig...kjempe fin tale gutter!!!

Tonje;)
19.11.2006 11:58

Bra!
3
anbefalinger
bra dah!! kuuult;P

Camilla
09.12.2009 17:55

Bra!
2
anbefalinger
bra tale : -)

Stinius
08.01.2017 18:05

Bra!
2
anbefalinger
Jævlig bra tale, redda tre uerfarne talere fra total ydmykelse. Stor takk!

Mounir
01.03.2017 01:41

Bra!
2
anbefalinger
Wallah dere redda meg, Ekte brødrene mine Per og Christian!!

Per hansen
07.12.2018 09:03

Bra!
1
anbefalinger
Jeg heter simon fra ålesund og komme jeg til Hawaii i Sveriges skog!!!!!!! Jeg er glad

allha snipar
07.12.2018 09:06

Bra!
1
anbefalinger
den var easy å dodge da

Per hansen
07.12.2018 09:05

Bra!
1
anbefalinger
Benjamin!!!!!!!!!!!!!!!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews