Søk i stiler
 

Feminin Terror


Kåseri om verdens mest irriterende insekt.
Sjanger:KåseriLastet opp:04.12.2003
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Natur
Verktøy:Utskrift

Sommeren har for lengst kommet, og alt er bare herlig! Sol, sjø, blå himmel, jordbær, lettkledde mennesker på stranda, is på nesa og sand i badeshortsen. Alt er som det skal være en dag i juli. Men vi er langt fra de eneste som nyter sommeren… Myggen…! Det lille, flyvende, summende, stikkende, plagsomme insektet som gjør alt det kan for å ødelegge sommergleden for oss andre. Du sitter ute i sommerkvelden sammen med gode venner. Dere har fyrt opp grillen og funnet fram potetsalaten… Latteren sitter løst og gradestokken viser 21 røde… Det er varmt og vindstille… Perfekt! Plutselig får HUN øye på dere… Hun er slank og smidig, hun har lange ben og en lang snabel… Hun lander forsiktig på hånden, armen, skulderen eller ankelen din, borer ”sugerøret” sitt inn i en intetanende blodåre, og begynner å suge… Langsomt tapper den lille vampyren deg for blod… Deretter flyr hun av gårde med et flir om snabelen for å legge egg i en elv, dam eller sølepytt… For det er faktisk bare hunnen som stikker! Hann- myggen er nemlig altfor opptatt med å drikke øl og sjekke opp lekre myggberter…

 

Så går du og legger deg. Myggen blir til en usynlig terrorist du ikke kan se… Bare høre. Folk som sier at du ikke må la småting plage deg, har aldri forsøkt å sove i samme rom som en mygg. Du ligger i senga di med dyna trukket opp over ørene. Det er steikvarmt under dyna, og du holder på å svette i hjel, mens myggjækelen flyr over deg og skriker… Den venter på at du skal bryte sammen i varmen, og ta av deg dyna. Isteden skrur du på lyset og myser ut i rommet med søvnige øyne. Du har mord i blikket, og puteavtrykk på kinnet. Myggen skal DØ!! Den lille plagånden titter på deg fra gjemmestedet sitt, mens hun ler en høy, skingrende latter. Hun har deg i sin makt, og hun vet at hun kommer til å vinne… Du synes du hører den lille stemmen hennes bak deg, og du kaster deg rundt med hånden klar til slag, men da er hun allerede borte… Hun leker med deg en lang stund… Bare venter på at du skal gi opp.

 

Til slutt gir du etter for presset, og driter i hele myggen. Allikevel blir du liggende og lytte… Mygg er som små barn. Når det blir stille vet du at noe er galt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

kreps
11.12.2006 14:36

Bra!
3
anbefalinger
He, he, veldig bra kåseri Very Happy :-D

Anne Sofie
16.01.2009 17:30

Bra!
3
anbefalinger
sånn seriøst d her kåserie hjelpa mg sjukt.. e ska snart t byn, og e må bi ferdi me kåserie mett om 2 tima.. og e ha næsn kje bynt.. LÆKKERT sei e bare  Very Happy :-D

issa
15.08.2004 23:45

Bra!
2
anbefalinger
utruli bra Smile :-\) kjente meg godt igjen! Måtte flire for meg selv..=D

nanan
30.03.2006 22:08

Bra!
2
anbefalinger
haha, bra den! hahaha.. helt enig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charla
04.05.2006 18:38

Bra!
1
anbefalinger
hehe! stili  Wink ;-\) Sann oppleve vi alle ja!! Go sommer da folkens! =D =P

haha
25.05.2006 19:42

Bra!
1
anbefalinger
det var kjæmpe artig- MYGGBERTER Razz :-P Du har bra fantasi om å skrive. good GOOD


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews