Søk i stiler
 

Den nydeligste jenta


Jenter og forelskelse. Ikke alltid like lett...

Sjanger:FortellingLastet opp:17.11.2003
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:UtskriftJeg sto ved den åpne porten. Forsiktig trakk jeg meg tilbake. Der kom hun den peneste jenta jeg noen gang hadde sett, med langt lyst hår og øyne like blå som havet. Jeg hadde begynt å få følelser for henne etter at vi arbeidet i par. Rett utenfor porten snublet hun i en stein og mistet sekken med skolebøkene, noen av bøkene havnet i vanndammen som var fra i går. Jeg gikk med en gang bort til henne og tok opp bøkene for henne. Hun så på meg med de blå øynene og smilte et bredt smil til meg. Jeg begynte å rødme og ble helt borte.

 

Jeg ville bare gå bort til henne for å si: ”Jeg elsker deg”, men det turte jeg ikke siden jeg alltid ble mobbet av de andre guttene i klassen min. Når jeg rødmet eller hjalp en jente sa de at jeg var forelsket i hun foran hele klassen, og da ville alle begynne å le. Jeg hadde aldri hatt en kjæreste før, så jeg visste egentlig ikke hvordan man spurte når man ville være sammen med en jente.

 

Hun gikk inn i skolegården og bort til noen jenter fra parallellklassen min. Mens jeg spaserte bort til noen klassekamerater, som drev og snakket om spill. Klokka var 8.15 det var da første time skulle begynne. Inn kom døra den blide naturfaglæreren med et bredt smil. Naturfaglæreren startet med å fortelle om planter. Tre rader foran meg satt hun verdens vakreste jente med langt lyst hår. Hun snudde seg og så på meg med de blå øynene, jeg latet som om jeg ikke fulgte med og så en annen vei. Jeg klarte ikke å følge med i naturfagtimen det eneste jeg kunne følge med på var verdens vakreste jente. Alt om planter var uinteressant for meg, det eneste som interesserte meg var den mest nydelige jenta. Slutten av timen skulle vi ha en spørrekonkurranse i naturfag. Nå var det min tur til å svare på formering av planter. Hele klasserommet var stille for å høre svaret mitt, jeg ventet i fem sekunder og svarte: ”Jeg vet ikke”. Alle i klassen begynte å le av meg utenom den jenta som var den eneste for meg. Hun så på meg med de blå øynene, og snudde seg mot tavla. Jeg så at henne var sint innerst inne. Plutselig ringte det ut, og alle stormet ut til matpausen.

 

Alle hadde gått ut. Jeg var den eneste som stod inne i korridoren. Plutselig var det noen som åpnet døra inn til korridoren, jeg kunne se en mørk skygge komme mot meg. Der var hun. Hun gikk bort til skapet for å hente bøker til samfunnsfagtimen, jeg turte ikke å snakke med henne. Hun nikket med hodet og gikk ut igjen. I samfunnsfag hadde vi om kommunevalget. Hun stirret på meg med de havblåe øynene sine, jeg så en annen vei. Da læreren spurte henne om hvem som var leder for AP, svarte hun Kristin Halvorsen. Alle begynte å le, utenom meg. Selv om jeg prøvde klarte jeg ikke å le av henne. Det var et tydelig tegn på at jeg likte henne. Etter at vi hadde snakket om de ulike politiske partiene, var det slutt på dagen. Klokka var to. Jeg møtte hun ved porten hun spurte meg om jeg skulle komme til klubben. Jeg mumlet et svar om at jeg kanskje kom en tur.

 

Kokka var seks det var da klubben startet. Jeg så henne bak den store grønne containeren. Hun vinket og hvisket til meg, jeg skjønte først ikke hvorfor, men etter hvert skjønte jeg at hun ville være sammen med meg. Jeg spurte hvorfor hun hvisket, og hun sa at hun ble mobbet hvis hun fortalte det til de andre jentene om at hun likte meg. Det samme skjer med meg hvis jeg forteller det til de andre guttene. Vi ble først enige om å holde det hemmelig. Og det gjorde vi.

Det var en fredag morgenen en deilig solskinnsdag. Jeg gikk inn i korridoren der stod det en del jenter samlet. Hun stod sammen med dem og vinket til meg, hun slang på håret. Jeg ble helt rød i ansiktet og begynte å svette. I første time hadde vi fotball i gymmen, og jeg gjorde det beste jeg kunne for å vise meg frem. Etter gymmen var det matpause, jeg gikk med noen gutter til butikken. Da jeg så henne kline sammen med en annen gutt fra tiende klasse bak gymsalen. Jeg bare gikk forbi uten å bry meg. Hun sluttet når hun fikk øye på meg. I skolegården prøvde hun å be meg om unnskylding, men jeg bare løp hjem, og løp inn på rommet lukket døra tok på full musikk og gjemte meg under dyna. Nå skjønner jeg egentlig hva kjærlighet handler om.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Alek
13.10.2004 17:07

Bra!
1
anbefalinger
bra denne

halla
14.02.2006 20:04

Bra!
1
anbefalinger
det var en bra stil men på slutten kunne du ha skrevet hvordan han følte seg

Karl
12.04.2006 23:06

Bra!
1
anbefalinger
Driiiitbra stil!!!!!!!!!!!!! Denne gir jeg 5+ av den grunn at du ikke hadde med det lille ekstra nemlig følesene kunne vært der på slutten. Ellers lurer jeg på hvordan du ble så flink.

black ray(artist)
02.04.2005 15:07

Bra!
0
anbefalinger
Jeg mener ikke å kritisere men er dette helt sant,eller er det noe du har funnet på..?

hally
29.01.2006 21:11

Bra!
0
anbefalinger
Ehh.. Må det liksom vær sant da eller? Jeg syns den var drit bra jeg... Når du skriver Stiler er det lov å lyve litt!!!

hmm ,.
14.01.2010 16:31

Bra!
0
anbefalinger
herregud , det var sykt bra stil ! det minner meg noe en gutt gjode får meg får ca et år siden .. jeg ble sykt lei meg , "/ men etter det så behandlet alle meg så anderleds , og gutten som hadde gjort det stakkar ble jo mislikt av nesten alle -.-


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.023 sec - 1 pageviews