Søk i stiler
 

Idrettsglede vs. SATS


Leserinnlegg om hvorfor velge idrett i steden for SATS.
Sjanger:AnnetLastet opp:11.11.2003
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Trening
Verktøy:Utskrift


Du som leser dette bør tenke over din livssituasjon. Er du fornøyd med livet ditt slik det er?? Mangler du overskudd og sosiale aktiviteter? Føler du deg truffen av desse påstandene så vet eg resepten for deg. Den fungerer på meg og gjør heilt sikkert det samme på deg. Du må starte å trene. Eg vet at du trener på SATS, men gir dette deg glede og sosialt felleskap eller er det bare blodslit som du føler du må gjennomføre fordi du tenker på helsa og framtiden.

 

For å være heilt ærlig. Har du noen gang truffet ein hyggelig samtalepartner som du ennå har kontakt med på SATS? Nei, det var det eg trudde. Kvifor ikkje melde deg inn i eit idrettslag?? Det har eg ikkje tid til tenker du vel, men ta deg tid. Det vil du heilt sikkert ikkje angre på. Det har aldri eg gjort iallefall. Tenk alle gledene som følger med det å være medlem av eit idrettslag. Det er jo selvfølgelig stor idrettsglede, gleden av å drive den aktuelle idretten. Men det viktigste av alt er at du får treffe nye mennesker som er interessert i det samme som deg og som du kan binde sterke sosiale bånd med og som du kan ha kontakt med resten av livet. Dette opplever du helt sikkert ikkje på SATS. Det skal eg vedde dette papiret du leser dette leserinnlegget på at du ville gjort. Men du tenker kanskje at så lenge eg er fornøyd med kroppen min og har godt med overskudd så er eg fornøyd. Ok, det kan eg være enig med, men kvifor ikkje ha det gøy i samme slengen. Du er vel ikkje dum? Du ville vel heller valgt å kjøpe to biler for ein enn ein for to.

 

På samme måte bør du tenke når du skal velge dine treningsmetoder. Du vil vel heller jogge i lag med eit idrettslag, altså ein gjeng med kamerater, i Sandtangen eller tørke ut i eit skittent SATS lokal fylt med oppblåste, overaldrede pyntedokker med stramme SATS thights som overlater lite, nesten ingenting til tilfeldighetene. Viss eg hadde vært deg ville iallefall valget vært enkelt. Det bør det vel være for deg også! Eller???

 

Innlegget er skrevet av ein ”idrettsentusiast”!!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Sigurd
11.10.2008 15:49

Bra!
1
anbefalinger
Det stod at dette var bokmål, men ikke faen om jeg orka å lese meg gjennom nynorsk-skiten!

me
31.08.2006 21:44

Bra!
0
anbefalinger
må si meg ganske enig i dette


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews