Søk i stiler
 

Forsoving


Kåseri om vanskelige morgenstunder
Sjanger:KåseriLastet opp:04.11.2003
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Søvn
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det er det samme slitet hver morgen... Å komme seg opp av senga. Hvordan? Skal du stå opp tidlig for å dra til syden eller et annet interessant sted pleier det å gå greit. Du er full av forventninger og vil ikke kaste bort tida på å sove. Men er det skolen du må opp tidlig for å rekke er det værre.
Jeg har prøvd mange forskjellige metoder for å klare å stå opp. En gang prøvde jeg å ha et kakestykke (krydderkake) stående på bordet i den andre enden av soverommet mitt. Så når klokka ringte lukta det krydder i hele rommet, og jeg fikk lyst på kake. Jeg sto opp, henta kaka og tok den med meg tilbake i senga. Ja, jeg var kjempelur den mårran. Jeg sovna med kaka i hånda, og ble plaget flere netter fremover med krydderkakesmuler i senga. Greit, så var kanskje ikke krydderkake det rette alternativet allikevel. Kanskje et eple eller  en gullerot ville ha vært bedre... Ikke så mye smuler og slikt....


En annen gang prøvde jeg en annen variant. Alle elsker vel å ligge "bare 5 minutter" til i senga etter at klokka har ringt? Altså, det finnes selvfølgelig folk som foretrekker å hoppe ut av senga med en gang de våkner, men de flest er nok som meg tror jeg. Vil bare sove litt til... Av denne grunn tenkte jeg at kanskje jeg kunne sette klokka på 15 minutter før jeg egentlig trengte å stå opp kunne jeg kanskje klare å stå opp til vanlig tid etter bare 5 minutter i senga tre ganger. Dette gjorde jeg, og når klokka ringte etter 15min tenkte jeg ikke overaskende: "Bare 5minutter til", sovna og forsov meg igjen...Som vanlig.
Nei, å stå opp om morran er jammen meg ikke enkelt. Jeg har prøvd å legge alt klart dagen før, klær, ferdigpakket sekk, men alt blir bare stress uansett hvordan jeg gjør det.... Et tips som jeg ofte hører er ”legg deg tidligere!” Dette fungrer atlså ikke. Har prøvd det også jeg. Jeg får vel bare leve med min skjebne som syvsover og prøve ut flere stå-opp triks for å kanskje finne et som fungerer en dag.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Bra-bedre-best
19.04.2006 00:25

Bra!
1
anbefalinger
Dette var den beste stilen ever!!!!!!!!!!!!! Flink du

Kapteinen
16.11.2006 21:29

Bra!
1
anbefalinger
Vel, etter å ha lest mange gode men lange kåserier
på leting etter inspirasjon, fant jeg ut at emnet og lengden
på dette kåseriet var perfekt for meg  Smile :-\)

"fra en elev til en annen" sin kommentar fikk meg da til
å tenke om igjen... Vil ikke komme på skolen imorgen
med et kåseri som ikke er et kåseri.....

Lurer litt på hva jeg skal finne på å gjøre nå da...  Smile :-\)

zeb
23.08.2004 18:22

Bra!
0
anbefalinger
som om jeg skulle ha skrivt det selv

teacher st.olav
30.08.2004 14:20

Bra!
0
anbefalinger
Jeg gir 3pluss.. fin bruk av ironi og sarkasme,men lite variert.

lærer
25.11.2005 12:16

Bra!
0
anbefalinger
Det er det dårligste kåseriet jeg noen gang har lest, det må være en skam å lage noe slikt. stakkars lærer som må rette denne

humm....
13.09.2006 19:33

Bra!
0
anbefalinger
Shit bra  Wink ;-\) du flink!

Lærer? KISS MY ASS!!!!

fra en elev til en annen
23.09.2006 13:44

Bra!
0
anbefalinger
dette var en fin oppramsing av hvordan morgenen er for deg. men noe mer er det ikke. jeg vil ikke si at du kan kale det for en stil en gang. og langt mindre et kåseri !

en annen 2
11.10.2009 12:17

Bra!
0
anbefalinger
kåseriet var bra, men slutten sugde


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.021 sec - 1 pageviews