Søk i stiler
 

Jogging


Jogging varmer opp hjernen, noe feber også gjør. Ingen har noen gang forklart meg at feber er sundt. Mens jogging det er liksom kjempesundt.
Sjanger:KåseriLastet opp:20.01.2003
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Trening
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Kan ikke tenke meg noe mer kjedelig og bortkastet enn å jogge. Usundt er det også tror jeg. Og noe av det mest usosiale som finnes. Løpe rundt på veien kan ikke være bra. For det første er trafikken livsfarlig og bevege seg i med bil, noe som tilsier at det er ganske farlig å jogge i trafikken. For det andre ser det direkte dumt ut. Når jeg ser noen jogge på veien tenker jeg, stakkars! Kunne det i det minste vært noen foran de som han eller hun prøvde å få tak i, da hadde det iallefall ikke sett så dumt ut. Sikkert ikke mye bra for nakken heller kan jeg tenke meg, for ikke å snakke om knærna, de sliter max når man jogger.

 

Det er kjent at jogging setter i gang flere viktige funksjoner i kroppen - det samme skjer når vi ler. Latter er menneskets indre jogging, og en god latter gjør deg og meg friskere. Latter er sundt, vi trenger latteren, humor er sundt. Og tenker vi tilstrekkelig på denne side av vår helse ? Det er bedre å le enn å jogge, mer gøy også synes jeg. Hvorfor jogge da, lei heller film, en komedie eller få noen morsomme venner på besøk. Bedre det. Mye bedre enn å slite gatelangs med fare for livet på en mørk høstkveld. Kan ikke skjønne at det kan være bra for helsen. Idioti er det jo, og utsette seg for slikt. Hjelper lite med bra kondisjon hvis man blir lam fra livet og ned liksom.

 

Jogging varmer opp hjernen, noe feber også gjør. Ingen har noen gang forklart meg at feber er sundt. Mens jogging det er liksom kjempesundt.

 

Hvorfor jogge? jogging er sundt hevdes det. Ennå. Men hva som er sundt imorgen vet man ikke. Var mye enklere før når vi ikke hadde så mye forskere. Før var f.eks poteter sundt, poteter er idag livsfarlig og kreftfremkallende skal vi tro de siste fremskrittende innen forskningen.Melk var også kjempesundt når jeg vokste opp, men idag må man vise måtehold. For mye kalsium er ikke bra for helsen sies det. Så jogging, vet ikke jeg.

 

De siste framskritt innen forskningen sier at jogging er farligere enn å snakke i mobilen. Jogging varmer som tideligere nevndt opp hjernen, noe feber også gjør. Alle som har hatt feber vet at det ikke kan være sundt. Mobilen varmer også opp hjernen men jogging varmer den vistnok opp mer enn mobilen. Ergo, jogging er farligere enn å snakke i mobilen. Det er en generell oppfattning at mobilen er farlig for helsen, når man når hører at jogging er farliger enn mobil snakk. Ja da begynner jeg nesten å bli redd for jogging. Livredd faktisk. Har lovet meg selv og aldri jogge fra nå.

Mitt nye joggefrie liv kommer nok til å by på problemer og hindringer, er ikke i tvil om det. Men jeg unngår i det minste, vonde knær, varm hjerne, stiv nakke, utslitte joggesko, usosiale timer langs landeveien, trafikkskader, kjedsomhet, og mest av alt slipper jeg å framstå som en idiot for mine omgivelser. Akkurat det der om å fremstå som idiot vet jeg ikke om jeg klarer å unngå men det blir iallefall av helt andre grunner enn jogging.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

fin den!
18.01.2006 16:21

Bra!
4
anbefalinger
haha jogging er bedre enn sex? kjipt at du har så dårlig sex

Herr Nordmann
09.03.2005 17:25

Bra!
3
anbefalinger
Dårlig struktur, dårlig språk.

f.eks

Sikkert ikke mye bra for nakken heller kan jeg tenke meg, for ikke å snakke om knærna, de sliter max når man jogger.

wtf lizm?

Kjersti :D
23.05.2005 15:26

Bra!
3
anbefalinger
Tull og tøys  Razz :-P Jogging er sunt, så det så!  Very Happy :-D

Lise
18.04.2006 18:31

Bra!
2
anbefalinger
okey Amin!! hahahahahadet gå å jogg!!!

En kropp av bein og kjød
10.06.2005 19:53

Bra!
1
anbefalinger
Jogging er drit bra,spes for de som vil leve lenge.


29.01.2006 23:46

Bra!
1
anbefalinger
Livet mitt er basert på trening, og det viktigste for meg er å jogge hverdag minst 1 time. etter jogging får jeg utrolig mye energi i kroppen og jeg har 100% lyst til å ha sex, en deilig sex etter jogging. prøv det . Alle hormoner begynner å jobbe spesielt når jeg jogger med jenter , Trening, jogging er livet. og hvis jeg ikke jogger en dag da blir jeg jævlig sur, kan ikke spise godt og får en dårlig humør.
Så jogging er ihvertfall den beste ting som jeg har i livet....


04.03.2008 09:26

Bra!
1
anbefalinger
All form for trening er sunt. Det som ikke er sunt er å sitte stille hele dagen. Trening motiverer, burde. Du får sunnere hjerne og friskere kropp, man føler seg så mye lettere etter trening. Det er bevist at trening hjelper for kroppen. Sex er også en form for trening. Stå på! Til dere som ikke trener, spis sunnere og gå turer.

rebekka
21.04.2008 10:54

Bra!
1
anbefalinger
herlighet så morsomt! jeg måtte le skikkelig og lese den høyt til alle her i stua! congrats! you made my laugh so i don't need my daily exerscise Wink ;-\)

Herr Nordmann
09.03.2005 17:25

Bra!
0
anbefalinger
Dårlig struktur, dårlig språk.

Joggoman
23.11.2005 14:14

Bra!
0
anbefalinger
Jogging er bedre enn sex!

per
12.12.2007 16:13

Bra!
0
anbefalinger
dette var en skikkelig tekst, med lite struktur og dårlig fakta (synsing)
jogging er sundt uansett hva du sier!

Kiki
26.10.2009 18:09

Bra!
0
anbefalinger
Sjangeren er kåseri, derfor skal det være ganske muntlig språk, og veldig på kanten/satt på spissen. Er enig i at det var litt dårlig språk og struktur, så det kan arbeides med. Men ellers var den full av morsomheter! Likte den  Very Happy :-D Digga det lille avsnittet med feber  Wink ;-\)

Dalla
03.11.2009 14:44

Bra!
0
anbefalinger
Stakkars deg, om du er så negativ er det deg man syntes synd i.
Du nok feit om knerna dine ikke tåler vekten din danse opp og ned...

Smm
23.03.2010 12:06

Bra!
0
anbefalinger
Syns teksen var bra, ok, noen dårlige setninger, men budskapet var morsomt, og jeg smilte flere ganger  Wink ;-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews