Søk i stiler
 

Kjærlighet og hasj


En kort stil om ei jente som blir forelska i en gutt som har prøvd hasj flere ganger. Hun tror at han vil synes at hun er kul og tøff hvis hun også begynner å røyke hasj.
Sjanger:FortellingLastet opp:26.11.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Narkotikahistorier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg begynte med hasj fordi jeg likte en som hadde prøvd hasj mange ganger. Jeg ville være like kul som han så derfor var jeg så dum og begynte. Det er sant slik man sier kjærlighet gjør blind. Fyren jeg likte het Bjørnar. Heldigvis la han merke til meg, og jeg og Bjørnar ble sammen. Hehe. Men da hadde jeg jo et problem: hasjen. Jeg hadde dessverre blitt avhengig. Når jeg var rusa gjorde jeg mye rart som jeg angrer på.

 

En dag var jeg rusa da jeg kom inn i samfunnsfagstimen, jeg prøvde å sjekke opp læreren vår, Eivind. En venninne klarte heldigvis å stoppe meg før jeg tok helt av. Det er jeg velidig gald for.

 

Jeg fortsatte å ruse meg en god stund etterpå. Jeg var sammen med Bjørnar døgnet rundt. Vi ruset oss dag og natt. Og når både jeg og han var ruset, prøvde vi alt fra doggystyle til rodeo. Men vi hadde det gøy i sammen. Siden Bjørnar var ganske populær så var jeg veldig stolt over at han var min.

 

Vi sluttet å ruse oss så ofte. Vi ruste oss kun i helgene for vi fant ut at det ikke var så lurt å gjøre det på skolen. Jeg hadde endelig fått drømmen oppfylt om å få Bjørnar.

 

Jeg fant ut at jeg ikke hadde råd til å ruse meg. Jeg hadde hatt flaks for foreldrene mine hadde ikke merket det, men det kunne bare være et tidsspørsmål om når de fikk vite det. Så derfor bestemte jeg meg for å slutte helt med det. Bjørnar var utrolig nok enig i det. Så han sluttet og så, men nå må du ikke tro at vi ble englebarn. Vi fortsatte med alt faenskapet vi hadde holdt på med hele tiden sammen med vennegjengen vår. Vi røykte og drakk, men klarte å holde oss borte fra hasj. Men det hendte en sjelden gang at vi røykte hasj. Jeg er enda sammen med Bjørnar og vi har det dritfett sammen. Håper det vil vare 4 ever.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Canttell
31.01.2007 21:01

Bra!
5
anbefalinger
Påstår du at cannabisen fikk deg til å gjøre masse sprøe ting som å sjekke opp læreren din???wtf?...du blir ikke helt nuts av å røyke!det e ett problem som du har innbillt deg eller noe, for det går ikke ann!..kjenner mange som gjør det, gjør det selv..gjorde det mye før, MYE, kuttet ned for det ble for mye.men anyway, du har faen med hallusinert en rus som ikke var der!.peace

µ2
20.04.2009 17:58

Bra!
2
anbefalinger
Herregud, det der hørest ut som en fjortis fortelling, det er ikke selve hasjen som fikk deg til å oppføre deg dumt, det er du selv som gjorde det! Og jeg tviler på noen av dere var "avhengie" av THC, ettersom det er svært litt avhengihetskapende! nei, det er du selv som er grunnen til alt det "fucka up" tinga du gjorde! slutt å prøve å legge skylden på noe annet enn deg selv! Og vist bjørnar ikke hadde likt deg vist ikke du røyket er ikke han verd å ha, men jeg tror at han ville ha likt deg uansett så hasjen hadde ingen ting å gjøre i historien din! skjerp deg og ta ansvaret selv!

A.a
02.05.2005 16:23

Bra!
1
anbefalinger
Hvorfor ville du ha en gutt, som du bare kunne få hvis du brukte hasj?var han virkelig verdt det?

n.k
11.03.2005 15:21

Bra!
0
anbefalinger
kul denna..minner mg om mg sjæl..hehe

Canttell
31.01.2007 21:03

Bra!
0
anbefalinger
ellers en fin fortelling Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews