Søk i stiler
 

IRC er noe dritt


Middelmådig kåseri om IRC
Sjanger:KåseriLastet opp:05.06.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Internett
Verktøy:Utskrift


IRC er noe av det verste som finnes på internett. For dere som ikke vet hva irc er, så er det et  program som man kan laste ned fra internett og ”få kontakt”, og snakke med folk fra hele verden. Det var vel sikkert det som var poenget med det først, men nå er det blitt en gedigen sjekkeplass uten grenser. Kåte fjortisgutter som skal sjekke opp babe14 og lovergirl og barbijente. Her i kommunen er det kanalen #kopervik som er den største. Her ”møtes” jenter og gutter fra hele landet. Det første de gjør er å dobbeklikke på et litt morsomt nick, for eksempel pengutt for fjortisjentene eller sexgirl for fjortisguttene. Så begynner samtalen med ASL eller hvem er du også videre.. ASL betyr forresten age sex location. Så spør de selfølgelig om bilde, for de må såklart se hvem de snakker med, de må for all del ikke prate med en mindre attraktiv person!

 

Men klart; Jeg skjønner jo at det kan være spennende å snakke med folk uten å virkelig snakke med dem. Man slipper den fæle øyekontakten, og den fæle fysiske påkjenningen forsvinner helt. Det blir som å snakke med noen i fylla: Det finnes cirka ingen hemninger, så man kan si hva man vil til en person uten å bry seg noe med det. Og på IRC er det faktisk bedre, for der trenger man ikke bekymre seg for å få et slag i trynet eller et spark i skrittet.

 

En annen side av IRC utenom sjekkingen er der hvor de hardbarka IRC-guruene holder til. De som har sittet på IRC i de siste 10 åra om ikke lenger. Det er de som har makten på irc. De kan gamet! Disse er som oftest kanaloperatører, sjefene på en kanal, de som holder orden på de mindreverdige IRC-slavene. En kanaloperatør har flere livsviktige oppgaver, som å stenge ute farger og folk som sier noe ”teit”. Hva teit er får du spørre en kanaloperatør om, det er ingen som vet det sikkert og hvis du spør hva teit er, så får du helt sikkert din velfortjente straff fordi du spurte, nemlig utestengelse fra kanalen. En kanaloperatør er et merksnodig vesen. Han er verre enn alle diktatorer gjennom historien, og har mer makt enn kongen til og med!

 

Helt til slutt vil jeg nevne de bitre, irc-avhengige toskene. Disse har brukt irc en god stund, men de har egentlig aldri fatta poenget med det hele. De har prøvd å holde bena plantet på jorden, og alltid sagt til seg selv at irc egentlig er en uting, men har endt opp som patetiske ircfreaker av dimensjoner og mistet store deler av sitt normale og sosiale liv. De tilbringer mesteparten av tiden sin foran skjermen og snakker dritt om det meste.

 

IRC er noe dritt.. ikke gjør samme feil som meg.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

stian
28.08.2005 01:27

Bra!
3
anbefalinger
IRC er ikke et program, Det er en service/tjeneste. Står for Internet Relay Chat..

Du tenker nok på mIRC, en klient for å utnytte Internet Relay Chat..

Faen jeg hater folk som ikke vet hva de snakker om. Brenn


15.10.2005 18:23

Bra!
3
anbefalinger
Som sitan sa, du tenker på IRC clienten "mIRC", garantert.
Gjør litt research neste gang da!  Smile :-\)

Ellers vil jeg bare si at du hegner ut IRC nettverket på en helt feil måte.
Det finnes et hav av IRC nettverk, noen eksempler er QuakeNet, EFNet og DALnet.

Per
10.04.2006 19:49

Bra!
3
anbefalinger
hahaha. tror du at du har peiling eller? har du i det hele tatt brukt IRC før?
lille fjortis  Smile :-\)

MAYA
26.09.2004 20:24

Bra!
1
anbefalinger
HAHA... LOL. ASL? Bra skreve jammen  Smile :-\)


08.10.2004 19:29

Bra!
1
anbefalinger
tja ... det er vel helt riktig alt sammen veldig bra skrevet også... har en kamerat som er irc-freak han sitter sann cirka 10 timer hver jevla dag 7 dager i uka og snakker bare dritt ellers..

dvyjones
28.04.2009 15:47

Bra!
0
anbefalinger
Litt konstruktiv kritikk( tror jeg  Razz :-P):
Om denne skulle blitt bedre burde du skrive noe *for* IRC også, ikke bare imot. Behøver ikke være så mye, men jo mer balansert jo bedre. MEn når du er helt og holdent på en side så blir det ikke så bra.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews