Søk i stiler
 

Pleier ikke jula å være i desember?


Julefeiringen som begynner allerede i oktober.
Sjanger:KåseriLastet opp:01.06.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Jul
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


I går, når jeg var ute og handlet mat, og var på vei til kassa for å betale, gikk jeg forbi sjokoladen, da la jeg merke til at Freia ikke tar noen sjanser når det gjelder å være for sent ute, Freia har startet og feire jul allerede de. Kuene hadde de allerede nå, i oktober rukket å bytte ut med nisser som spiste grøt, stabbur med snø på taket, og juleskinke og alle de andre godsakene som hører jula til.

 

Er det virkelig noen som handler inn sjokoladen de skal spise til jul nå? Og hva om du skal spise sjokoladen nå? Ser det ikke helt feil ut, å gå rundt å feire jul, når bladene ikke har falt av trærne enda?, og der er ikke lov til å kjøre med piggdekk engang.

 

Men tenk på alle de som ikke feirer jul da? Må de slutte å spise sjokolade i jula? Kanskje Freia skulle fortsette med kuene sine, og få en julesjokolade i tillegg, så de som ikke er klare for å feire jul, kan ha et alternativ.  Men det er ikke bare Freia som er tidlig ute, på mange av byens store kjøpesenter, er juletrærne, julekransene og julenissene kommet opp. Er alt dette bare for at vi kunder skal føle at jula nærmer seg, og kjenne det store kjøpesuget?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

:(
20.12.2005 23:29

Bra!
1
anbefalinger
denne var ikkje morsom Sad :-\(

hanna :)
13.12.2005 21:10

Bra!
0
anbefalinger
herregud. hvordan tror du det skal gå om butikkene skulle begynt å selge julegodteriet i desember? da kommer de til å gå så sinnsykt med underskudd, og de må selge ut alt på halv pris, eller mindre, etter jul. det er ikke bra. dessuten er det sånn handelsstanden er. hvis en mann/dame ser juleting i butikken kommer i de i julestemning, i handle-stemning. de vil handle mer, noe som er supert for butikkene.
 Smile :-\)

Tomass
17.04.2006 21:48

Bra!
0
anbefalinger
Denne var litt for kort, prøv og få med deg humoren og ironi. Fordi det hører under kåseri. Men bortsett fra det er jo du riktig dreven. Vedder på at du har 5 og 6 i stil om du bare skriver mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jon Petter
07.01.2007 16:50

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes det er utrolig trangsynt og dumt at folk skal bruke tid og krefter på å være skuffet over tidlig julemarsinpan!!!!!!!! Det er vel heller mye bedre for dem å drite i det!!!!!!!! Dessuten er jeg enig med Hanna : Med at de kommer i underskudd, og det er jo bare korselig på en kald og mørk høst å se fram til noe: Husk på Julen er bare en gang i året!

vic: )
03.04.2008 13:17

Bra!
0
anbefalinger
Hvis dette er så utrolig viktig for deg, kanskje du skulle slutte å spise sjokolade da, istedenfor å bruke tiden på unødvendige klager!

Ingrid
01.12.2015 17:21

Bra!
0
anbefalinger
Personlige angrep er unødvendige, men jeg må si meg enig i at denne teksten ikke hører til under kåseri.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews