Søk i stiler
 

Den dårligste på laget


En fotballspiller som ikke er så veldig flink.

Sjanger:NovelleLastet opp:27.05.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fotball
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Klokka tikker mot seks, det begynte å nærme seg en viktig kamp. Det er nemlig finale mellom hans lag Dala og Åsa. Kampen spilles på den nye tribunen. Han har alltid drømt om å spille en kamp der.

 

Telefonen ringte. Han løpte ned trappa og løftet opp røret i en stormende fart. ”Hallo”, sa han spent. Det var fotballtreneren hans. Å herregud tenkte han, skal han si at han ikke kan spille denne kampen heller... Han har ikke fått blitt med på de fire siste kampene. Han vet at han ikke er så veldig flink men... ”Ja, hei”. Han var veldig spent på hva treneren ville. ”Du vet sikkert at det er en veldig viktig fotballkamp i kveld”? Sa treneren ganske spørrende. Han hadde en veldig vennlig stamme. ”Å ja da”, sa han. Han var helt klar over at den kampen var veldig viktig, for hvis de vant denne kampen vant de alt. ”Ja, jeg lurte på om du ville spille spiss, fordi Herbert er syk så han kunne ikke være med”?

 

Han ble stille... Han var jo den dårligste på laget og nå ringte treneren hans og spurte om han ville spille spiss på den viktigste kampen de har hatt i hele år. ”Ja, han vil gjerne spille spiss”, sa han. ”Fint, sa treneren”. Da sees vi på bana om en time da. ”Ha det”, sa treneren. ”Ha det”, sa han, han var ganske stum, det er helt utrolig at han ringte til han, han av alle på laget. Det var helt utrolig.

 

Endelig var klokka seks. Kampen begynte om ti minutter. Han var nervøs, han kan fremdeles ikke tro at treneren ringte til han, det var helt utrolig!!

 

Det var igjen ett minutt av kampen og det sto fremdeles 0-0 på resultattavla. Endelig fikk han ballen, han så at han ikke hadde noen å sentre til, det sto fire motspillere foran han... Han tenkte at han måtte bare prøve. Han kom seg forbi de, skjøt og det ble mål!! Han ble stormende glad, han skrek og smilte som en tulling...

 

På vegen hjem sparket han en stein og tenkte at han var dagens helt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

madelene
31.08.2004 21:58

Bra!
1
anbefalinger
må nesten si at ditt verk ikke kan karalteriseres med en novelle, men finner ingen kjennetegn i teksten, ikke engang det mest vesentlige, en overraskende slutt, vil ikke virke frekk på noe vis, men tenker du burde gjøre som jon anreas sier.. jobbe litt mer med norskstilene dine  Smile :-\)

marit
06.09.2004 16:06

Bra!
1
anbefalinger
eh......... dette kan du ikke


26.03.2006 18:43

Bra!
1
anbefalinger
I novella ska det helst ikke værra så så sa hanj bla bla så sa hun nei sa han det ska itj værra sånn. du kunna ha skreve telefonen ringte han tok røre forsikti opp det var treneren han begynte å snakke jeg fikk ikke sakt noe hanj bablet å bablet sjønne du ka æ meine.

EMIL
09.04.2008 12:48

Bra!
1
anbefalinger
sorry mej, men ditta va nokke så jææVLIIIG DÅRLIG Very Happy :-D

jon andreas
20.05.2004 19:00

Bra!
0
anbefalinger
jobb litt mer...

marie
05.12.2004 19:57

Bra!
0
anbefalinger
Nei, altså.. ikke bra

888
12.01.2005 16:29

Bra!
0
anbefalinger
joda, men det virker som du har hastverk med å skrive den..

??
05.11.2009 09:11

Bra!
0
anbefalinger
kampen skulle spilles på den nye tribunen? er ikke det litt upraktisk med alle stolene å sånn?


26.11.2009 09:56

Bra!
0
anbefalinger
det er den dårligste novellen jeg har lest i hele mitt liv!
:@

Seisam
12.04.2010 22:24

Bra!
0
anbefalinger
I en novelle er det meningen å ha et vendepunkt.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews