Søk i stiler
 

Vifter som bråker


Handler om bråkete PC-vifter.

Sjanger:EssayLastet opp:22.05.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Data
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Pc vifter som bråker, må jo være det verste som finnes? Du setter deg ned foran dataskjermen  for å ha en ultimal spille kveld på pc`n din, men med en gang du starte ditt ultimale, grafikk krevende spill, begynner den onde vifta å dure. Vifta har ladet seg opp blant støvet inne i kabinettet, og i løpet av oppladningen har den mistet en skrue eller to.

 

Den starter opp med en supersonisk lyd ( som når propellene på et fly starter å gå rundt) og opparbeider seg mer høyere og mer og mer skranglete for hvert sekund som går. Etter hvert bråker og rister det så mye i vifta, at maskinen begynner å hoppe bortover gulvet, og jeg må holde den nede med hele min kroppsvekt og av hele min styrke. Vifta bråker så mye at mamma ber meg om å skru av bassforsterkeren til anlegget mitt!

 

Så sterk rumlelyd er det i vifta mi, at jeg ikke hører forskjell på vifta og et maskingevær som skyter, når jeg spiller Counter – Strike (ett skytespill). Hvor hen jeg går i li å fjell, en vinterdag en sommerkveld, ved fjord og fossevell, hører jeg vifta mi som durer i bakgrunnen. Vifta mi lager så mye lyd, at statens atomvern trodde at jeg hadde en egen atomreaktor oppe på rommet mitt.

 

Men hvem er det som har skylden for at viftene bråker sånn? Er det Bill Gates? Eller er det de stakkars, fattige arbeiderne, nede i Singapore, som lager vifter på bestilling for 1 krone stykker, og har hentet delene fra søppelfyllingen ved siden av? Ikke vet jeg, men med den teknologien vi har nå til dags, med biler, kommunikasjonsmidler og det at vi til og med kan dra til månen, burde det jo være en liten mulighet å få laget en vifte som ikke bråker!? For en pc vifte som bråker, er jo det verste man kan tenke seg.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


17.10.2006 16:10

Bra!
1
anbefalinger
Allfo å mega? .CCS SUCKS..1.6 RULE..!

Jegerdårligiessay
04.06.2009 15:15

Bra!
1
anbefalinger
Dette er det beste essayet jeg har hørt. Selv er jeg ikke noe god..

Du beskriver PC'n min helt nøyaktig!

ein fyr som spela CS
08.09.2016 14:48

Bra!
1
anbefalinger
cs go for life

hahaha
05.12.2004 20:43

Bra!
0
anbefalinger
morsom morsom..

lol
01.12.2005 11:12

Bra!
0
anbefalinger
litt kåseri?

hehe
11.03.2006 22:41

Bra!
0
anbefalinger
ja? morsommt dette,, Wink ;-\) spiller du 1.6 eller cz eller source?? vifta mi bråker hvertfall ikke.. Razz :-P

Spilleren
23.05.2006 19:51

Bra!
0
anbefalinger
Jeg føler med deg!  Razz :-P

lmfao
13.09.2006 20:00

Bra!
0
anbefalinger
CS Confused :-\?ource ruler!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews