Søk i stiler
 

Anastasia ingen kunne vinne


Et moderne eventyr.

Sjanger:EventyrLastet opp:08.05.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det var en gang tre brødre som het Per, Pål og Askeladden som skulle i butikken for far, da sa faren til den eldste broren Per pass godt på Pål for meg nå, og så sa han til Pål pass godt på Askeladden for meg, han er tross alt minst, jada sa Pål så gikk de glade og fornøyde til butikken.

 

Da de hadde gått et stykke sa Askeladden se jeg fant jeg fant, hva var det du fant så Per, en gifte ring sa Askeladden, æsj kast den hva skal du med den sa Pål, jeg har slikt og gjøre jeg har slikt og føre så jeg fører vel den sa Askeladden.

 

Da de hadde kommet halvveis sa Askeladden se jeg fant jeg fant, hva var det du fant nå da sa Per, et leksikon sa Askeladden æsj kast den hva skal du med den sa Pål, jeg har slikt og gjøre jeg har slikt og føre så jeg fører vel den sa Askeladden.

 

Da de sto uten får smart Club sa Askeladen se jeg fant jeg fant, det var da fælt så mye du fant da sa Per, en mobiltelefon sa Askeladden æsj kast den hva skal du med den sa Pål, jeg har slikt og gjøre jeg har slikt og føre så jeg fører vel den sa Askeladden.

 

Da de var inne på smart Club så Askeladden en plakat hvor det sto (vinn hele Anastasia og halve million ring nå). Skal vi ringe sa Askeladden, da sa Per nå blir du for kjiip, jeg stjeler ferrarin utafor og drar hjem og ser på tv. Da sa Pål, enig med Per dessutten har du leksikon og det har ikke jeg nå tar jeg bussen til Kristiansand jeg orker ikke å se dere mer, da var det bare Askeladden igjen og han ringte. Hei dette er Fridtjof Willborn fra vil du millionær her er spørsmålet , hvem er Anastasia. A) En skuespiller. B) En ballettdanser C) En pop stjerne eller D) En håndballspiller. Ææææææ sa han mens han bladde og bladde i leksikonet . Da han endelig fant siden sto det at hun er pop stjerne så jeg svarer bokstav C. Så spør Fridtjof Askeladden er dette ditt endelige svar , ja svarte Askeladden. Da må jeg si at du har svart helt korrekt , du har vunnet hele Anastasia og halve millionen vi teleporterer Henne og halve millionen til deg nå. Når Anastasia kom tok Askeladden opp Gifteringen å satt seg på knærne og sa vil du gifte deg med meg, ja sa Anastasia så ble det bryllup i Domkirken. så levde de lykkelig alle sine dagers ende og snipp snapp snute så er eventyret ute.

 

10 år senere

 

Per: ble satt i fengsel og fikk dødsstraff fordi ferrarin tilhørte kongen.

 

Pål: ingen så noe mer til han men ryktene går at han gikk inn i dyreparken og ble frivillig løvemat.

 

Askeladden: fikk en sangkarriere og i dag har bandet tinn boy slim

 

Anastasia: gikk av med pensjon å lever på Askeladdens penger


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

......
09.05.2004 21:41

Bra!
5
anbefalinger
vell,den var litt rar. Jeg hadde ikke gitt den så bra karakter (3)

ragnildh
15.06.2004 18:17

Bra!
3
anbefalinger
jeg har vært lærer før i min tid. morsom fortelling.


30.05.2005 00:40

Bra!
3
anbefalinger
kan du ikke skrive ordentlig, men bra konsept og historie... litt da i alle fall! (3)

ina
18.05.2004 19:18

Bra!
2
anbefalinger
det var bra tengt men ikke godtt gjennomført..

eva
21.03.2005 12:07

Bra!
2
anbefalinger
den va litt merkelig ikkje så veldibra...3+

Kine
27.11.2005 14:27

Bra!
2
anbefalinger
Du skriver helt latterli!! Hvor er gramatikken? Men bra historie Smile :-\)

Morsomt
10.05.2007 21:49

Bra!
1
anbefalinger
Hadde jeg levert dette, hadde jeg fått 2 på min skole.

...
29.06.2007 15:21

Bra!
1
anbefalinger
WTF? elendig gramatikk.. ikkje nokka poeng

Pippi Langstrømpe
19.08.2007 13:04

Bra!
1
anbefalinger
Denne var nok dessverre ikke verdt mer enn en 3'er. Grammatikken var dårlig, og tegnsettingen var grusom. Men historien var jo grei, sett bort fra alle feilene.

EPH
05.05.2008 15:39

Bra!
1
anbefalinger
Har du hørt om punktum?

lærer reidar xD
06.02.2009 12:40

Bra!
1
anbefalinger
sorry ass. 2+

en lærer
23.01.2010 22:59

Bra!
1
anbefalinger
historien var utrlig bra , du er har en enorm fantasi !  Smile :-\) men gramatikken var ikke like bra , sorry ass jeg ville ikke ha gitt den mere enn 3. Men om du hadde hatt bedre rettskriving ville jeg nokk gitt deg 5  Smile :-\)

Elisabeth
25.07.2010 20:38

Bra!
1
anbefalinger
Bra historie, men den trenger mer kjøtt på beina og rettskrivingen må fikses på. Jeg hadde ikke gitt den mer enn maks en 3'er.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews